GoĹÄ: xyz IP: *.chello.pl 04.05.09, 21:25 mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Polsce, prowadziłem tam działalność gospodarczą, nie posiadam żadnego majątku, mieszkam u rodziców i pracuję (500 zł) PROSZĘ napiszcie, czego mam sie obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Pols 04.05.09, 23:24 każdy kto po świecie się tłucze pozostawia dzieci, albo długi, co w tym nadzwyczajnego, a dużo tego i jak dawno? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Pols IP: *.chello.pl 04.05.09, 23:46 niedawno, pow. 100kEUR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Pols IP: *.chello.pl 04.05.09, 23:51 tzn. niewiele powyżej tej kwoty. Jeżeli wiesz coś, jaka jest procedura w takim przypadku, albo wiesz, kto się tym zajmuje i się na tym zna, to odpisz, z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kris Re: mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:33 pogadaj z prawnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcinek Re: mam b.wysokie długi z Austrii a jestem w Pols IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:15 Wierzyciel musi uzyskać europejski tytuł wykonawczy tzn przetłumaczyć wszystkie wystawione przeciwko Panu tytuły wykonawcze na polski i uzyskać "przyklepanie" polskiego sądu. Wtedy sprawa trafia już do komornika i heja !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś