the-only-magdalena 18.03.10, 16:57 Co sadzicie o zielonogorskim Medyku,czy jest to szkola na wysokim poziomie? Moze sa absolwenci na forum badz przyszli ucznie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 07:24 ja jestem absolwentką medyka, ale sprzed kilkunastu lat. wtedy był inny system kształcenia. z samej szkoły byłam bardzo zadowolona, świetna atmosfera i bardzo dobrze zostałam przygotowana do zawodu. ale od tej pory zmieniły się władze szkoły, sa inne kierunki kształcenia. czy nadal szkoła trzyma poziom nie umiem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-magdalena Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? 19.03.10, 10:06 Gość portalu: mała napisał(a): > ja jestem absolwentką medyka, ale sprzed kilkunastu lat. wtedy był > inny system kształcenia. z samej szkoły byłam bardzo zadowolona, > świetna atmosfera i bardzo dobrze zostałam przygotowana do zawodu. > ale od tej pory zmieniły się władze szkoły, sa inne kierunki > kształcenia. czy nadal szkoła trzyma poziom nie umiem powiedzieć. Mimo to dziekuje za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? IP: 94.254.154.* 19.03.10, 13:53 a dalej jesteś pielęgniarką vel "siostrą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 14:11 pracuję w ochronie zdrowia, ale już nie w zawodzie pielęgniarki. żałuję tego. gdybym miała taką pensję jak mam teraz, ale na stanowisku pielęgniarki wrocilabym natychmiast do zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? IP: *.home.aster.pl 19.03.10, 14:20 Moim zdaniem Medyk jest na bardzo dobrym poziomie,kadra pedagogiczna ma duże doświadczenie w tym co robi (wykładali na Akademi Medycznej z Wrocławia,która jeszcze kilka lat temu miała swoją filię w Medyku),szkoła ciągle się rozwija,gdyż powstały nowe kierunki.Z tego co wiem uczniowie szkoły mają bardzo dużo zajęć praktycznych w różnych placówkach.Na pierwszy rzut oka widać,że szkoła się zmienia,bo aż miło popatrzeć na budynek Medyka w drodze do polikliniki.Jedynie co razi w oko to palacze stojący na chodniku na biało ubrani:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Medyczna Szkola Zawodowa w ZG-co sadzicie? IP: 80.48.6.* 20.03.10, 16:57 jestem po medyku ale tez kończyłam kilkanascielat temu ,tak jak pisałam poprzedniczka jeszcze NAS dobrze przygotowano ale teraz uważam,że jest kiepsko, pracuję nadal w szpitalu i mam do czynienia czasami z jej uczniami i jestem przerażona umiejetnościami jakie mają już praktycznie kończąc szkołę co potrafią i jak dane czynności wykonują.poruszyłam ten temat wśród koleżanek i one też stwierdzają że są przerażone tym jaki personel wychodzi z tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś