Gość: zaświergolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 16:48 mili moi! panie i panowie! dziewczęta i chłopcy! mamusie i tatusiowie! babcie i dziadkowie! kochajmy się!!! :o) ale się nakrzyczałem :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:36 na pewno chce nas obśmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:12 a ja po prostu chcę Wam kochani powiedzieć, że fajnie jest gdy ludziska się kochają. i apeluję do Was! kochajcie się! kochajmy się wzajemnie! kochajmy siebie, rodziców, dzieci, znajomych, przyjaciół! i muszę się Wam do czegoś przyznać. ja po prostu kocham ludzi! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 12:13 a widzisz, że to nie była prowokacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:18 ludzie moi mili. spójrzcie! słoneczko wygląda zza chmur. uśmiecha się do nas :) zacznijcie się częściej do siebie uśmiechać! zobaczycie, że życie stanie się przyjemniejsze :) i raz jeszcze namawiam- kochajcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 27.02.04, 16:44 jestem za miłością ! zdecydowanie !!! nawet wroga należy kochać (choć inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem kto Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 21:32 wszyscy sie naćpaliście Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 27.02.04, 22:45 pozdrowienia dla wszystkich Panien ! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 12:26 w imieniu wszystkich panien obecnych tu i nie obecnych mówię dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamangoo Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 12:39 panna_marianna napisał: > w imieniu wszystkich panien obecnych tu i nie obecnych mówię dziękuję :) hej, zaświergolony, dzięki za ten wątek! no i o to chodzi, ale też o to , żeby mówić: '"Podoba mi się w Tobie...." zawsze mozna znależć cos pozytywnego w kazdym, dalej - trzeba mówić kocham ...robi się zaraz przyjemnie!!! hej, lubię Was na tym wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 12:45 kamangoo napisała: > dalej - trzeba mówić kocham ...robi się zaraz przyjemnie!!! hej, lubię > Was na tym wątku! idzie wiosna jak nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 13:34 no to jeszcze dołożę buziaczki - cmok, cmok :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 17:01 fridjof napisała: > no to jeszcze dołożę buziaczki - cmok, cmok :-))) przekaze dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 22:58 i jakże się cieszę, że tak cudownie zareagowaliście kochani! to już wiem, że ten wątek nigdy nie umrze :) i obiecuję, że będę go pilnował, bo najważniejsze w życiu, żebyśmy zdrowi byli i się kochali :) LUDZISKA!!! KOCHAM WAS!!! i hasło na dziś, jutro i zawsze: JESIENIĄ, ZIMĄ, WIOSNĄ CZY LATEM KOCHAJMY SIĘ JAK BRAT Z BRATEM, JAK JULA I ROMECZEK, JAK SUCZKA I PIESECZEK, JAK GOŁĄBKI DWA, NIECH TA MIŁOŚĆ PO WIECZNOŚĆ TRWA :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 23:09 szał jeszcze nie opadł, ciekawe jak wytrzeźwieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:02 aha! dla wszystkich, którzy chcą uczyć się miłości, do bliskich, do ojczyzny i tak w ogóle polecam wiersze ivana bunina, są cudowne :) kochajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
kamangoo Re: wszyscy mowią kocham cię 28.02.04, 23:16 ivan Bunin? kto to? slysze po raz pierwszy, na pewno nie lepszy niż Szymborska zaswiergolony, wszystko w porządku? z Tobą? jestes pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusio Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 23:19 zaświergolony niczego nie jest pewien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 17:08 ivan bunin, to taki rosyjski poeta z XIX wieku. spodobała mi się jego twórczość. oto jedn z wierszy. bardzo go lubię: "bo wiosną gwiazdy świecą cieplej, łka słowik jakby był strwożony... o, jakże kocham takie noce, i gwaizdy kocham, staw i klony! tyś jest jak gwiazdy czysta, piękna... urodzie życia wciąż się dziwię, w najmniejszej trawce ją dostrzegam... lecz ciebie kocham czulej, tkliwiej... nikt mi cię nigdy nie zasapi, bez ciebie dni sens wszystek tracą, ty jedna mnie rozumiesz, kochasz i sama wiesz najlepiej- za co!" piękny! prawdaż? i także samo pięknie pozdrawiam wszystkich i dedykuję ten wiersz wszystkim, którym serduszko mocnej zaczyna pikać na widok tej jedynej, tego jedynego :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 17:23 wchodzę w to, dość syfu i nienawiści, stawiamy na miłość :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 17:26 dzięki :) razem pójdzie nam lepiej i zarazimy miłością całą polskę... a może i cały świat :) LUDZISKA! KOCHAJMY SIĘ !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 17:39 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > i także samo pięknie pozdrawiam wszystkich i dedykuję ten wiersz wszystkim, > którym serduszko mocnej zaczyna pikać na widok tej jedynej, tego jedynego :) gorzej jak tych jedynych jest więcej ;o) a dedykacja przesympatyczne, nie powiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 17:54 a ja mam tylko tą jedną jedyną :o) i ona o tym wie :o) i jest super, ale to nie przeszkadza mi kochać innych ludzi i tego również Wam życzę z całego serca :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 18:11 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > a ja mam tylko tą jedną jedyną :o) i ona o tym wie :o) i jest super, ale to nie > przeszkadza mi kochać innych ludzi i tego również Wam życzę z całego serca :o) to w takim układzie życzę ci, żeby to całe wieki trwało i tak super było ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
kamangoo Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 19:46 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > ivan bunin, to taki rosyjski poeta z XIX wieku. spodobała mi się jego > twórczość. oto jedn z wierszy. bardzo go lubię: > "bo wiosną gwiazdy świecą cieplej, > łka słowik jakby był strwożony... > o, jakże kocham takie noce, > i gwaizdy kocham, staw i klony! > > tyś jest jak gwiazdy czysta, piękna... > urodzie życia wciąż się dziwię, > w najmniejszej trawce ją dostrzegam... > lecz ciebie kocham czulej, tkliwiej... > > nikt mi cię nigdy nie zasapi, > bez ciebie dni sens wszystek tracą, > ty jedna mnie rozumiesz, kochasz > i sama wiesz najlepiej- za co!" > > piękny! prawdaż? > i także samo pięknie pozdrawiam wszystkich i dedykuję ten wiersz wszystkim, > którym serduszko mocnej zaczyna pikać na widok tej jedynej, tego jedynego :) Ale Cię trafiło! No, no! Porządnie! Pozdrawiam Twoją Ukochaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:39 a ja i tak powiem Wam żebyśmy się kochali, bo jak będzie miłośc, to szacunku w kontaktach między nami nie zabraknie. szacunek i miłość, to już blisko do akceptacji i rozumienia drugiego człowieka. po drodze pojawi się empatia itd., i jeżeli dodamy do tego wiedzę i nasze doświadeczenie, to już bardzo blisko do zrobienia czegoś pożytecznego dla innych. wówczas przestaniemy gadać o bezrobociu, o jego skutkach tylko zaczniemy robić coś dla innych i dla nas samych- zaczniemy tworzyć dla nas wszystkich warunki do życia i wegetacja zacznie odchodzić do lamusa. a wszystko ma początek w miłości do bliźniego i siebie samego. pozdrawiam cieplutko :) KOCHAJMY SIĘ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:11 w życiu! :) ja księdzem? nawet siostrą zakonną nie jestem, a co dopiero księdzem :) ja tylko myślę, że fajnie by było gdyby było fajnie :) to tyle. aha! KOCHAJMY SIĘ LUDZISKA, KOCHAJMY! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 21:41 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > w życiu! :) ja księdzem? nawet siostrą zakonną nie jestem, a co dopiero > księdzem :) ja tylko myślę, że fajnie by było gdyby było fajnie :) to tyle. > aha! KOCHAJMY SIĘ LUDZISKA, KOCHAJMY! kochajmy, kochajmy a do roboty to kto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 21:43 panna_marianna napisał: > kochajmy, kochajmy a do roboty to kto? :) kochani robotnicy Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 00:09 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > kochajmy, kochajmy a do roboty to kto? :) > kochani robotnicy ...ktorzy pracuja oczywiscie za (kochane) pieniazki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 21:47 panna_marianna napisał: > kochajmy, kochajmy a do roboty to kto? :) ta cała reszta ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 21:48 wiecie co? niespodziewałam sie tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 21:52 panna_marianna napisał: > wiecie co? niespodziewałam sie tego :) czego? coś nie załapałam ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:04 afe-lek napisała: > czego? > coś nie załapałam ;o( poćwicz refleks ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:05 tezgucio napisał: > poćwicz refleks ;o) co Ty dzisiaj taki złosliwy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:07 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > > poćwicz refleks ;o) > co Ty dzisiaj taki złosliwy? :) i kąśliwy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:17 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > poćwicz refleks ;o) > > co Ty dzisiaj taki złosliwy? :) > i kąśliwy ;o) chciałem obejrzeć skoki ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:19 tezgucio napisał: > chciałem obejrzeć skoki ... po co? Małysz nie skacze :( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 23:03 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > chciałem obejrzeć skoki ... > po co? Małysz nie skacze :( lubie skoki Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 23:10 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > chciałem obejrzeć skoki ... > > po co? Małysz nie skacze :( > lubie skoki ja wole Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 23:13 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > tezgucio napisał: > > > > chciałem obejrzeć skoki ... > > > po co? Małysz nie skacze :( > > lubie skoki > ja wole Małysza Z Małyszem lubię skoki bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 15:12 tezgucio napisał: > Z Małyszem lubię skoki bardziej a jeszcze bardziej gdy wygrywał :( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 15:21 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Z Małyszem lubię skoki bardziej > a jeszcze bardziej gdy wygrywał :( Serce rosło, ale skoki lubiłem na długo przed Małyszem - od kiedy jako mały chłopiec byłem po raz pierwszy w Zakopanem i wlazłem na skocznię. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 15:30 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > Z Małyszem lubię skoki bardziej > > a jeszcze bardziej gdy wygrywał :( > Serce rosło, ale skoki lubiłem na długo przed Małyszem - od kiedy jako mały > chłopiec byłem po raz pierwszy w Zakopanem i wlazłem na skocznię. :o) pomimo, ze na nia tez wlazłam, skoki mnie nie wciągnęły. a Małysz to jednak Małysz, wciąż nie dociera do mnie co sie stało w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 16:13 panna_marianna napisał: > pomimo, ze na nia tez wlazłam, skoki mnie nie wciągnęły. a Małysz to jednak > Małysz, wciąż nie dociera do mnie co sie stało w tym sezonie. Wlazłem i się przeraziłem - sam nigdy bym nie skoczył, a stąd już tylko krok do podziwu dla tych, którzy to robią - mimo ogromnego ryzyka. Spadek formy u Małysza musiał przyjść prędzej czy później, mimo tego że jest skoczkiem i osobowością zupełnie wyjątkową. Mam nadzieję, że nic poważnego mu się nie stało i da sobie i nam tym skakaniem jeszcze dużo powodów do radości. Przez swoją postawę stał się "dobrem ogólnonarodowym" i tego nikt mu nie odbierze, nawet dziennikarze i działacze. Pięć lat temu marzylibyśmy o skoczku, który miałby takie wyniki jak Małysz w tym niezbyt udanym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:24 tezgucio napisał: > chciałem obejrzeć skoki ... no widzisz a seriale raczej nie zawodzą ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 23:05 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > chciałem obejrzeć skoki ... > no widzisz a seriale raczej nie zawodzą ;o) w skokach jak ktoś podskoczy to prędzej czy później spadnie, w serialach logika zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 18:52 tezgucio napisał: > w skokach jak ktoś podskoczy to prędzej czy później spadnie, w serialach logik > zawodzi i oto chodzi, czasami irracjonalizm jest ciekawszy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 20:07 afe-lek napisała: > i oto chodzi, czasami irracjonalizm jest ciekawszy ;o) To nie ulega wątpliwości, ale kiedy we wszystkich programach dominuje robi się nieciekawie. Mrożek jest dobry jako lektura ale na co dzień chciałoby się trochę normalności. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 01.03.04, 22:28 tezgucio napisał: >> nieciekawie. Mrożek jest dobry jako lektura ale na co dzień chciałoby się > trochę normalności. :o) a co do jest normalność? porządek, rządek, szyk, ład....? a może nieprzewidywalność postępowania otoczenia i tego skutki...? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 21:25 afe-lek napisała: > a co do jest normalność? > porządek, rządek, szyk, ład....? > a może nieprzewidywalność postępowania otoczenia i tego skutki...? ;o) znowu pogadamy o chaosie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:03 panna_marianna napisał: > znowu pogadamy o chaosie? :) Jezeli jest on wywolany poprzez roztargniecie, wywolane szybkim biciem serca, wywolanym bodzcami dochodzacymi z mozgu, wywolanymi po przeanalizowaniu bodzcow czuciowych, dotykowych lub rowniez wizualnych doznanych pod wplywem tej jedynej osoby ... to jest to chaos wybaczalny albowiem na skutek zakochania sie osoby kochajacej byl powstal. Ufff... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:05 bardgorzowski napisał: > panna_marianna napisał: > > > znowu pogadamy o chaosie? :) > Jezeli jest on wywolany poprzez roztargniecie, wywolane szybkim biciem serca, > wywolanym bodzcami dochodzacymi z mozgu, wywolanymi po przeanalizowaniu bodzcow > > czuciowych, dotykowych lub rowniez wizualnych doznanych pod wplywem tej jedynej > > osoby ... to jest to chaos wybaczalny albowiem na skutek zakochania sie osoby > kochajacej byl powstal. > Ufff... > ;) to nie chaos, to choroba :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:09 panna_marianna napisał: > to nie chaos, to choroba :) I to nieuleczanlna. Ale ... "...Milosc Ci wszystko wybaczy ..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:13 bardgorzowski napisał: > panna_marianna napisał: > > > to nie chaos, to choroba :) > I to nieuleczanlna. > Ale ... > "...Milosc Ci wszystko wybaczy ..." > :) niestety nie wszystko, takie jest życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:20 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > "...Milosc Ci wszystko wybaczy ..." > > :) > niestety nie wszystko, takie jest życie :) A w piosence tak pieknie bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:24 bardgorzowski napisał: > A w piosence tak pieknie bylo ... tak bywa w piosenkach, nie maja one wiele wspólnego z rzeczywistościa Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:31 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > > A w piosence tak pieknie bylo ... > tak bywa w piosenkach, nie maja one wiele wspólnego z rzeczywistościa Realistko !!! Daj choc chwilke pomazyc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 01:01 bardgorzowski napisał: > Realistko !!! > Daj choc chwilke pomazyc. > ;-) Widac, doskwieral mi glod. Wlasnie skonsumowalem literke "r". pomazyc - posmazyc ... ;) A ja chcialem po prostu "pomarzyc". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 15:31 bardgorzowski napisał: > A ja chcialem po prostu "pomarzyc". ;) powrót z krainy marzen do szarego zycia bywa bolesny oj, jak bardzo ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 29.02.04, 22:08 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > czego? > > coś nie załapałam ;o( > poćwicz refleks ;o) a niby jak o tej porze i po ciężkim łykendzie ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:43 no to czas wspiąć się i troszeczkę przypomnieć o uczuciach :) pozdrawiam wszystkich cieplutkow w te zimowe popołudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:09 Witam wszystkich zakochanych i wszystkich innych :)I tylko chciałem przypomnieć- KOCHAJMY SIĘ! BĄDŹMY MILI DLA INNYCH! SZANUJMY INNYCH I SIEBIE SAMYCH! NO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 20:22 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > Witam wszystkich zakochanych i wszystkich innych :)I tylko chciałem przypomnieć > - > KOCHAJMY SIĘ! BĄDŹMY MILI DLA INNYCH! SZANUJMY INNYCH I SIEBIE SAMYCH! NO I > WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) Proponuje zlikwidowac wszystkie miesiace, oczywiscie oprocz miesiaca MAJ. Wtedy zapanuje milosc ... a i kwiatkow nie powinno zabraknac. Kobietom zycze, aby kazdy dzien byl dla nich dniem 8-ego marca. A wszystkim usmiechu, tego usmiechu na codzien. Hej Zaswiergolony, Twoje wypowiedzi bawia mnie, ale w sensie pozytywnym. I o to chodzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 21:18 bardgorzowski napisał: > Kobietom zycze, aby kazdy dzien byl dla nich dniem 8-ego marca. > A wszystkim usmiechu, tego usmiechu na codzien. prawdziwe wielkie dzięki :o))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 21:54 afe-lek napisała: > prawdziwe wielkie dzięki :o))))))))))))))))) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 21:57 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > mili moi! panie i panowie! dziewczęta i chłopcy! mamusie i tatusiowie! babcie > i dziadkowie! kochajmy się!!! :o) ale się nakrzyczałem :o) tak! a ja nigdy nie przypuszczałam, ze bede wspierac forum Zielona Góra, oto dowód miłosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:06 panna_marianna napisał: > tak! a ja nigdy nie przypuszczałam, ze bede wspierac forum Zielona Góra, oto > dowód miłosci :) Moj nick i moja obecnosc tutaj jest potwierdzeniem Twej tezy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:15 bardgorzowski napisał: > panna_marianna napisał: > > > tak! a ja nigdy nie przypuszczałam, ze bede wspierac forum Zielona Góra, o > to > > dowód miłosci :) > Moj nick i moja obecnosc tutaj jest potwierdzeniem Twej tezy. sam widzisz :) ale nic nam nie jest, prawda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:19 panna_marianna napisał: > sam widzisz :) > ale nic nam nie jest, prawda? :))) Ludzie sa wazniejsi anizeli wszelkie nazwy, rowniez miejscowosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:23 bardgorzowski napisał: > Ludzie sa wazniejsi anizeli wszelkie nazwy, rowniez miejscowosci. to zdanie powinno widnieć we wszystkich dostępnych miejscach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:37 afe-lek napisała: > bardgorzowski napisał: > > > Ludzie sa wazniejsi anizeli wszelkie nazwy, rowniez miejscowosci. > > to zdanie powinno widnieć we wszystkich dostępnych miejscach :) Tkwi ono gdzies w mej glebi. I musze przyznac, ze nigdy nie spodziewalem sie takiego komplementu. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:39 bardgorzowski napisał: > Tkwi ono gdzies w mej glebi. > I musze przyznac, ze nigdy nie spodziewalem sie takiego komplementu. > :o) :o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:13 panna_marianna napisał: > tak! a ja nigdy nie przypuszczałam, ze bede wspierac forum Zielona Góra, oto > dowód miłosci :) nie mów nigdy nigdy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:16 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > > tak! a ja nigdy nie przypuszczałam, ze bede wspierac forum Zielona Góra, o > to > > dowód miłosci :) > > nie mów nigdy nigdy ;o) musze to sobie wytatuować, moze na czole, nie lepiej na dłoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:18 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > nie mów nigdy nigdy ;o) > musze to sobie wytatuować, moze na czole, nie lepiej na dłoni :) to dodaj jeszcze nie mów nigdy zawsze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:22 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > > afe-lek napisała: > > > nie mów nigdy nigdy ;o) > > musze to sobie wytatuować, moze na czole, nie lepiej na dłoni :) > > to dodaj jeszcze nie mów nigdy zawsze ;o) jeszcze troche i powierzchni do tatuażu zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:23 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > > afe-lek napisała: > > > nie mów nigdy nigdy ;o) > > musze to sobie wytatuować, moze na czole, nie lepiej na dłoni :) > > to dodaj jeszcze nie mów nigdy zawsze ;o) Przepraszam, ze sie wtracam, ale ja rowniez musze sobie zakodowac na zawsze, ze juz nigdy nie bede nigdy ... zawsze... ...no i poplatalem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:25 bardgorzowski napisał: > Przepraszam, ze sie wtracam, ale ależ proszę wtrącaj się - miło nam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:26 bardgorzowski napisał: > Przepraszam, ze sie wtracam, ale ja rowniez musze sobie zakodowac na zawsze, ze > > juz nigdy nie bede nigdy ... zawsze... > ...no i poplatalem sie. jedyne wyjscie - tatuaż Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:30 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > > Przepraszam, ze sie wtracam, ale ja rowniez musze sobie zakodowac na zawsz > e, > ze > > > > juz nigdy nie bede nigdy ... zawsze... > > ...no i poplatalem sie. > jedyne wyjscie - tatuaż Kiedys sobie powiedzialem, ze ja nigdy (sic!!!) nie zrobie sobie tatuazu. Czyzby znowu obiecanki ...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:33 bardgorzowski napisał: > Kiedys sobie powiedzialem, ze ja nigdy (sic!!!) nie zrobie sobie tatuazu. > Czyzby znowu obiecanki ...? ;) a co właśnie dojrzałeś do tej decyzji? a w którym miejscu? (nie chodzi mi bynajmniej o miescowość) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 02.03.04, 22:42 afe-lek napisała: > a co właśnie dojrzałeś do tej decyzji? > a w którym miejscu? > (nie chodzi mi bynajmniej o miescowość) ;o) Teraz to nawet i tatuaz bym sobie dal zrobic. Kwestia miejsca pozostaje otwarta. Musi byc to miejsce, dla mnie widoczne a i napis powinien byc czytelny. ;) Z miejscowoscia dam sobie spokoj bom jest w miejscowosci, ktora jest bardziej odlegla od miejsca mego urodzenia anizeli Zielona Gora od Gorzowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 11:53 bardgorzowski napisał: > Teraz to nawet i tatuaz bym sobie dal zrobic. > Kwestia miejsca pozostaje otwarta. > Musi byc to miejsce, dla mnie widoczne a i napis powinien byc czytelny. to tak dużo możliwości nie masz...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: 62.87.182.* 03.03.04, 14:26 WITAJCIE KOCHANE MOJE LUDKI ;O) JA TYLKO NA MOMENT. CHCIAŁEM WAM TYLKO PRZYPOMNIEĆ, ŻEBYŚCIE SIĘ NIE ZAPOMNIELI KOCHAĆ :O) SERDECZNIE, SERDECZNIE I CIEPLUTKO POZDRAWIAM :O) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 15:33 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > SERDECZNIE, SERDECZNIE I > CIEPLUTKO POZDRAWIAM :O) aż gorąco mi się zrobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.04, 17:34 duszno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:43 :0) mówisz, że duszno, ale lepiej jak od czułości i miłości to duszno, niż jak duszność wywoływana jest przez pętlę zaciskającą się na szyi. KOCHAJMY SIĘ! :0) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 18:27 dla mnie może być nawet duszno , byle była miłość Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 18:30 fridjof napisała: > dla mnie może być nawet duszno , byle była miłość jak jest duszno to ja sie duszę, nawet jeśli to miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusio Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 18:36 fridjof napisała: > no to otwieramy okna :-))) uwaga, zeby dziadek się nie przeziębił :) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 18:44 dziadka delikatnie wytaczamy za drzwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 19:17 fridjof napisała: > dziadka delikatnie wytaczamy za drzwi :-) i do dzieła...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 19:23 afe-lek napisała: > fridjof napisała: > > > dziadka delikatnie wytaczamy za drzwi :-) > > i do dzieła...:o) co robic jeśli dziadek nie chce sie wytoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 19:33 panna_marianna napisał: > afe-lek napisała: > > > fridjof napisała: > > > > > dziadka delikatnie wytaczamy za drzwi :-) > > > > i do dzieła...:o) > co robic jeśli dziadek nie chce sie wytoczyć? wytaczamy go niedelikatnie? albo...zmieniamy lokal ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 19:56 afe-lek napisała: > wytaczamy go niedelikatnie? > albo...zmieniamy lokal ;o) łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 20:33 panna_marianna napisał: > łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :) najłatwiej to chyba napisać, potem powiedzieć a od słowa do czynu - fakt - daleka droga ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 20:35 afe-lek napisała: > najłatwiej to chyba napisać, potem powiedzieć a od słowa do czynu - fakt - > daleka droga ;o( nawet nie wiesz jak daleka :) potrafię sie mobilizować pare dni do czynności zajmujacej 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 20:41 panna_marianna napisał: > nawet nie wiesz jak daleka :) > potrafię sie mobilizować pare dni do czynności zajmujacej 5 min. ale przynajmniej mobilizować się potrafisz ;o) ja potrafię się zadręczać ( molestowanie psychiczne własnej psychiki) - po to, zeby sprężyć się maksymalnie w ostatniej chwili, zrobić i przyrzec, że nigdy więcej nie będę pewnych rzeczy odkładać i znowu powtórka z tej wątpliwej rozrywki ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 20:48 afe-lek napisała: > ja potrafię się zadręczać ( molestowanie psychiczne własnej psychiki) - po to, > zeby sprężyć się maksymalnie w ostatniej chwili, zrobić i przyrzec, że nigdy > więcej nie będę pewnych rzeczy odkładać i znowu powtórka z tej wątpliwej > rozrywki ;o( to co napisałas to jakby o mnie: przed egzaminem (z obojetnie czego) miałam wszystko pokserowane, poobliczane ile stron mam do zrobienia, najpierw to rozkładałam to 2 tygodnie, potem na tydzień, a na koniec wychodziło, że mam 3 dni i tone kartek do przerycia. oczywiscie za kazdym razem przysiegałam sobie, ze to byl ostatni raz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 20:53 panna_marianna napisał: > to co napisałas to jakby o mnie: przed egzaminem (z obojetnie czego) miałam > wszystko pokserowane, poobliczane ile stron mam do zrobienia, najpierw to > rozkładałam to 2 tygodnie, potem na tydzień, a na koniec wychodziło, że mam 3 > dni i tone kartek do przerycia. oczywiscie za kazdym razem przysiegałam sobie, > ze to byl ostatni raz :))) tak, tylko, że mi to zostało - pewnie na zawsze = zapisane pewnie w moim kodzie genetycznym ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:00 afe-lek napisała: > tak, tylko, że mi to zostało - pewnie na zawsze = zapisane pewnie w moim kodzie > > genetycznym ;o( nie martw sie, takich mutantów jak my 2 sa tysiace :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:05 panna_marianna napisał: > nie martw sie, takich mutantów jak my 2 sa tysiace :) no coś TY - jesteśmy jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne i niestety( a może stety) też nieprzewidywalne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:13 afe-lek napisała: > no coś TY - jesteśmy jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne i niestety( a może > stety) też nieprzewidywalne :o) i za to nas kochają :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:14 panna_marianna napisał: > i za to nas kochają :) i oby tak zostało ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 07.03.04, 06:37 afe-lek napisała: > panna_marianna napisał: > > > nawet nie wiesz jak daleka :) > > potrafię sie mobilizować pare dni do czynności zajmujacej 5 min. > > ale przynajmniej mobilizować się potrafisz ;o) > ja potrafię się zadręczać ( molestowanie psychiczne własnej psychiki) - po to, > zeby sprężyć się maksymalnie w ostatniej chwili, zrobić i przyrzec, że nigdy > więcej nie będę pewnych rzeczy odkładać i znowu powtórka z tej wątpliwej > rozrywki ;o( Widze, ze mnie znacie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:11 dziadka proszę nie ruszać :) raczej wypić z dziadziusiem po kieliszeczku naleweczki (takiej prawdziwej, co ją babcia przygotowała) i posłuchać co ma do opowiedzenia. oj jak ja bym mojego dziadunia dzisiaj z chęcią posłuchał. a kiedyś uciekałem od tego. pamiętajcie Kochani, że ludzie tak szybko odchodzą dlatego KOCHAJMY SIĘ!... i nie wstydźmy się tego :) a teraz myk na czoło peletonu i... KOCHAJMY SIĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:14 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > > a teraz myk na czoło peletonu i... KOCHAJMY SIĘ :) z kazdym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:16 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): pamiętajcie Kochani, że ludzie tak szybko odchodzą > dlatego KOCHAJMY SIĘ!... i nie wstydźmy się tego :) i tu masz niestety rację, za szybko...zdecydowanie :o( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 03.03.04, 21:17 fridjof napisała: > z czego masz tą nalewkę ? ze spirytusu to na 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: 62.87.182.* 04.03.04, 08:27 miłego dnia kochani :0) KOCHAJMY SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: wszyscy mowią kocham cię 04.03.04, 21:36 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > miłego dnia kochani :0) KOCHAJMY SIĘ! jak bracia...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 23:20 a może lepiej- jak bracia i siostry ;0) no to KOCHAJMY SIĘ! i kolorowych snów Kochani :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.04, 21:50 zaswiergolony , jak zaswiergolisz ósmego marca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.04, 22:11 o, tez ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 10:30 jestem smutny po lekturze gazet i wypowiedzi sporej części forumowiczów. dlaczego? a dlatego, że dochodzę do wniosku, po raz sam już nie wiem który, że ludzie w tym kraju wolą się obsrywać, obwiniać, oczerniać, oblewać pomyjami, pluć w twarz, obsmarowywać, wzajemnie zarzucać zło, walić pięścią i co tam jeszcze NIŻ PO PROSTU KOCHAĆ SIĘ WZAJEMNIE, OKAZYWAĆ SZACUNEK I WSPIERAĆ, WSPÓŁDZIAŁAĆ DLA DOBRA INNYCH I SWOJEGO, DORADZAĆ I POMAGAĆ ITD. to jakiś pieprzony narodowy sport polaków - UWALANIE INNYCH. LUDZIE!!! OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!! DLACZEGO NIE ZACZNIECIE SIĘ PO PROSTU KOCHAĆ I SZANOWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 14:12 bo są zawistniiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 16:14 Jeśli poczyta się co ludzie piszą o ludziach, to przypomina mi sie cytat: "Ludzie ludziom zgotowali ten los". Kto zgadnie skąd pochodzi? ten, kto zgadnie jest wielki. Nie było kiedyś takich obsrywań, takiej nienawiści. Wiecej tu wpisów kanalii niż ludzi normalnych, życzliwych dla innych, bo dobrze wychowanych. zaświergolony, jestes wyjatkiem na tym forum, pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 18:14 dzięki :0) i zawsze i wszystkim będę powtarzał: KOCHAJMY SIĘ, SZANUJMY SIĘ I TYLE... TO AŻ TYLE. i sądzę, że to wystarczy żeby było nam wszystkim lepiej żyć. KOCHAJMY SIE LUDKOWIE, KOCHAJMY SIĘ! pytasz o cytat "Ludzie ludziom zgotowali ten los". wiem, że umieściła go Nałkowska w swoich Medalionach, ale nie mam pojęcia skąd Ona go zaczerpnęła. pozdrawiam cieplutko wszystkie ludki, dobre i złe :0) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 06.03.04, 20:35 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Nie było kiedyś takich obsrywań, takiej nienawiści. Wiecej tu wpisów kanalii > niż ludzi normalnych, życzliwych dla innych, bo dobrze wychowanych. I w ten oto sposób sympatyczny, "zaświergolony" wątek został zmieszany z błotem. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 20:42 Pardon, tezguciu, moj tekst jest nawiązaniem do tekstu zaswiergolonego z godz. 10,30 , przeczytaj; pociagnęłam dalej, ale oczywiście jestem za tym abysmy wszyscy, jesli nie kochali sie , to traktowali z uprzejmoscią; pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 06.03.04, 20:57 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Pardon, tezguciu, moj tekst jest nawiązaniem do tekstu zaswiergolonego z > godz. 10,30 , przeczytaj; pociagnęłam dalej, wiem, rzadko piszę bez przeczytania Nie jesteśmy w stanie wyciąć wulgarnych, obraźliwych postów. Zbyt wiele żalu nagromadziło się w ludziach - muszą temu w jakiś sposób dać upust. Faktem jest że mogliby by to robić trochę kulturalniej. Jedyna metoda to pisać więcej. O różnych sprawach, i tych miłych, i tych niemiłych. Zachowajmy przy tym kulturę dyskusji i elementarny choćby szacunek dla rozmówcy - niezależnie od jego poglądów. Wroga (przeciwnika), który potrafi rozsądnie, rzeczowo przedstawić swój punkt widzenia należy szanować, natomiast chamstwo i wulgarność trzeba tępić ale niekoniecznie używając "ich" metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.04, 21:01 "Swięte" słowa, jakby powiedziała moja babcia. Heja! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 06.03.04, 21:06 Gość portalu: Kaja napisał(a): > "Swięte" słowa, jakby powiedziała moja babcia. Heja! Pewnie moja rówieśniczka. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 07.03.04, 18:39 fridjof napisała: > albo Twojej córki :-) aż tak stary to nie jestem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: wszyscy mowią kocham cię 07.03.04, 07:39 nie wymiękaj, idziemy na całość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:30 tak przy niedzieli chciałbym Wam coś rzec- KOCHAJMY SIĘ I SZANUJMY! ot tak po prostu, bez specjalnych ceregieli i odstawiania pokazówki- KOCHAJMY SIĘ I SZANUJMY! cieplutko pozdrawiam wszystkich :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: 62.87.182.* 08.03.04, 08:16 oczywiście nie moge sobie odmówić przyjemności przekazania tą drogą i na tym wątku najserdeczniejszych życzeń dla wszystkich pań, a w szczególności mojej ukochanej żonie i córeczce :-* i nie zapopmnijmy się usmiechać do siebie, że nie wspomne o miłości :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:30 wszystkim paniom życzę pięknej kolacji w towarzystwie kulturalnego mężczyzny, a wszyskim panom żeby już zawsze byli tacy szarmanccy i kulturalni nie tylko wobec pań :) cieplutko pozdrawiam i na paluszkach wycofuję :) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 21:53 się dołączam , przyjemności wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 17:00 hej! hej! ludziska! zaświergolony was ściska :0) KOCHAJCIE SIE!!! :0) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: wszyscy mowią kocham cię 09.03.04, 19:30 Gość portalu: zaświergolony napisał(a): > hej! hej! ludziska! zaświergolony was ściska :0) > KOCHAJCIE SIE!!! :0) nic z tego, dzisiaj ktos dostał ode mnie OPR. - zasłuzony a teraz mam wyrzuty sumienia, bo nie sa to moje codzienne metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: 62.87.182.* 12.03.04, 08:21 no ładnie, ładnie :0) juz piąteczek ukochany i... złapiemy oddech przed kolejnym pracowitym tygodniem. juz dziś po południu mozemy się zabrać za sprzatanie naszego domku, moze też u rodzicow coś zrobimy- było by im miło :), a jutro od rana uśmiech, miłość, przytulanie na śniadanie i do... prasowania sterty ubranek, mycia naczyń, mycia okien, gotowania, porządkowania dokumentów, liczenia zaległych rachunków i robienia setek innych rzeczy, które gdzieś w tygodniu nam umknęły lub pomprostu nie było na nie czasu :) i proszę! to juz poniedziałek rano?! hmmm. i pioruńsko wypoczęci ruszamy z usmiechem na twarzy do pracy!!! a w pracy jak to w pracy. zmagamy się, pokonujemy, wykonujemy, przygotowujemy, realizujemy i co tam jeszcze tylko. i... znowu przyjdzie piątek ;0) dlatego kochani moi- KOCHAJMY SIĘ, SZANUJMY SIĘ, BADŹMY DLA SIEBIE MILI BO TAK JEST LEPIEJ I ŁATWIEJ NAM ŻYĆ! NO I SPRAWDZA SIE ŻYCIOWA PRAWDA- JEŻELI CHCESZ BY INNI BYLI DLA CIEBIE MILI, TO OKAZUJ IM OBDAROWUJ ICH CIEPŁEM. to ja juz cieplutko wszystkich pozdrawiam i wracam do obowiązków. :0) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: wszyscy mowią kocham cię 12.03.04, 20:08 Watek totalnie "zaswiergolony", ale przyjemny i ... optymistyczny. Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaświergolony Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:24 no i mamy sobotę. pachnie wiosną :0) kochani, weźcie swoje żony, dziewczyny, przyjaciółki, mężów, chłopaków, przyjaciół, dzieci i kogo tam jeszcze macie u swego boku i miast do marketu wybierzcie się na spacer do parku lub do lasu. pooddychajcie pełną piersią, powiedzcie sobie coś miłego, pouśmiechajcie się do siebie. drobne zakupki, tak żeby waystarczyło do poniedziałku, zrobicie w swoim sklepiku osiedlowym- u pana Janka czy Zbyszka lub u Krysi. po cholerę tracić pół dnia w kolejkach. a jak macie swój domek, to wylejcie się wszyscy na zewnątrz i wyczeszcie trawkę, psie kupki pozbierajcie :0)no i tak w ogóle warto troszkę posprzątajcie. i tylko nie zapomnijcie przypominać swoim bliskim, że ich bardzo kochacie, a do znajomych, sąsiadów i przyjaciół częśto się uśmiechajcie i bądźcie po prostu mili. pozdrawiam cieplutko i wiosennie. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka-polka Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 16:38 jak mam sprzątać, to kiedy mam pójść na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: wszyscy mowią kocham cię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 17:51 byłem na działce, miłość wisi w powietrzu :=))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wszyscy mowią kocham cię 13.03.04, 19:39 Gość portalu: matka-polka napisał(a): > jak mam sprzątać, to kiedy mam pójść na koncert? zapytaj panny jak zorganizować sobie czas Odpowiedz Link Zgłoś