deelux 27.09.10, 14:47 Gdzie najlepiej wybielić zęby w ZG? Możecie coś polecić? Czytałam o lampie beyond ale nie jestem do końca przekonana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldamati Re: wybielanie zębów 26.02.21, 19:30 Żeby efekt wybielenia utrzymał się na naprawdę długi czas lepiej to zrobić fachowo, najlepiej w klinice dentystycznej. Wiadomo, że tanio nie jest, ale na pewno bezpiecznie. Ja wybielałam zęby w klinice Unident Union we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolona. Wybielanie w klinice trwało około 2 godziny a dodatkowo dostałam nakładki dostosowane do moich zębów i specjalny żel, dzięki czemu mogłam jeszcze przedłużyć proces wybielania w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal87 Re: wybielanie zębów IP: *.play-internet.pl 28.02.22, 12:09 Też uważam,że najlepeij wybielac zeby w gabinecie dentystycznym. Ja tak zrobiłam, wybielałam metodą nakładkowa i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam ten sposób wybielania zebów, ponieważ daje on dlugotrwały efekt i wybiela zeby o kilka tonów. Super naprawde. Wybielałam akurat w Krakowie w scandinavian clinic, takze wszystkim z okolic polecam to miejsce, pełen profesjonalizm. Ale ogólnie własnie polecam tą metode, mysle ze kazdy bedzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Remek Re: wybielanie zębów IP: *.centertel.pl 19.04.23, 08:11 Tylko Beyond Odpowiedz Link Zgłoś