matra.gona 06.03.12, 12:12 Jak w temacie. Chodzi o kredyt hipoteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? IP: *.tktelekom.pl 06.03.12, 13:51 Osobiście polecam Pana Sławka z Expander. Wydaje się uczciwy (polecał ofertę banku którego nie reprezentuje, wiec nie ma od nich prowizji), mega kulturalny, uprzejmy, zawsze oddzwania, odpisuje na maile, jak obieca coś się dowiedzieć, zawsze to robi. Wiem, wiem, to jego praca, ale w porównaniu do np. urzędników państwowych ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kre Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? IP: *.netdrive.pl 03.04.12, 19:17 nie ma prowizji hehe dobre. za darmo tam pracuje. w tych wszystkich doradztwach chodzi o pieniądze. a ciekawe czy pan s. ma pełną ofertę wszystkich banków. czy tylko tych z którymi się dogadano.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike_72 Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.12, 09:06 Google, Excel, 3 dni urlopu i przejażdżka po bankach. Nikt Ci tak nie doradzi jak Ty sam(a) z żoną(mężem).... Swego czasu w Wawie doradzano branie kredytu na 100 % nieruchomości, a oszczęności inwestować w akcje.... Zapytaj dzisiaj tych ludzi czy są zadowoleni z usług doradców!! Oni nigdy niczym nie ryzykują, a przy każdej umowie z nimi jest klauzula, Ich braku odpowiedzialności za podejmowane przez Ciebie decyzje inwestycyjne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? IP: *.hosts210.ostrowski.pl 29.01.14, 10:46 Przymierzamy się do kredytu hipotecznego i szukamy opinii o doradcach. Koleżanka poleciła mi pana z doradców Alex T.Great - Pan Krzysztof (ponoć cieszy się dobrą opinią i dużo klientów z polecenia). Lokalizacyjnie to na Podgórnej 2B (koło rowerowego Odpowiedz Link Zgłoś
pabloby Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? 15.01.19, 10:27 Zanim podejmiesz decyzję dotyczącą wyboru doradcy finansowego przeczytaj sobie ten wpis na blogu bankinginvestment.pl/ile-zarabia-doradca-kredytowy-jak-rozpoznac-dobrego-doradce/ , tam bez trudu dowiesz się jak rozpoznać dobrego doradcy finansowego który zadba o nasz kredyt oraz takiego który ma podpisaną umowę z danym bankiem i dąży tylko do podpisania umowy przez nas właśnie z tym bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilnowakowskizg Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? 29.04.19, 00:25 Najlepszy jest niezależny doradca Pan Paweł z firmy: niezaleznydoradcafinansowy.net/ osobiście porównał mi hipoteki w Zielonej Górze, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1972 Re: Doradca finansowy z ZG - kogo polecacie? IP: *.25.86.1.ipv4.supernova.orange.pl 02.02.21, 17:17 Polacam jako doradcę finansowego panią Tatiane kancelariazg.pl Zajmuje się kredytami o czym można więcej przeczytać na jej stronie kredyt hipoteczny i gotówkowy Odpowiedz Link Zgłoś