Dodaj do ulubionych

FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIELĘ?

IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.04, 21:13
Słyszałem, że do Częstochowy biedaki z zielonki jadą bez obcokrajowców. A
gdzie wasz "genialny" mistrz świata? To co wyjdziecie z 30-tki? Buhahahahah.
Szmaciarze. Z każdą kolejką jesteście bliżej I ligi. Na kolana zielonogórskie
bydło!
Obserwuj wątek
    • Gość: sram na gożuf [...] IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: STAL Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 00:26
        Srasz, a dupe chyba podcierasz "Słownikiem ortograficznym". Naucz sie pisac po
        polsku niedouczony kmiotku z zielonej wioski.
      • Gość: M Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.04, 09:13
        Panie! Daj Pan spokój. ;)
        Nie zniżajmy się do jego poziomu.....
        Leje się z niego żółć i tylko czeka, aż ktoś mu odpowie w taki sposób.....
        Jeśli człowiek o loginie Stal Gorzów musi się dowartościowywać w ten sposób
        niech tak robi. Może od tego poczuje się lepiej i np. nie pobije jakiegoś
        studenta, albo nie ukradnie dziecku rowerka..............
    • Gość: imp Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 23:21
      lepiej byś się zamartwiał wyczynami "Staleczki" bo coraz gorzej
    • Gość: Maciey Czy admin nadal zlewa to? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.04, 15:53
      "Szmaciarze" "zielonogórskie bydło!" "wpierdolicie"....

Czy szanowny Admin nadal twierdzi ze nic zlego nie jest grane na tym forum? Po
      jaka cholere mamy obserwowac jak ktos sie wyzyguje publicznie? Wywalic Stal
      Gorzow i niech sie uzewnetrznia gdzie indziej! Frustrat jeden...

NIECH ADMIN DZIALA!!!
      • Gość: Stal Gorzów Maciey histeryku tylko sie nie wieszaj! IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 16:06
        Przestrzegam, bo to ostatnio modne w twojej wsi. A od admina sie odczep.
        • Gość: Maciey Re: Maciey histeryku tylko sie nie wieszaj! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.04, 18:07
          Nie histeryk a osoba o kulturze ktorej tobie (a nie gorzowowi - zaznaczam)
          brakuje. co do wieszania - nie odpowiem bo ta uwaga jest zbyt na twoim poziomie.

A co do admina - nie czepiam sie a chce zeby dzial - im mniej ciebie tym forum
          radosniejsze i mniej nieladnie pachnace...
    • marcin_zielonagora Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE 15.06.04, 19:03
      Nie wyjdzemy z 30.
      • hiro Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE 15.06.04, 19:20
        marcin_zielonagora napisał:

> Nie wyjdzemy z 30.
        z 22-ups sorki
    • Gość: lolo Wyluzuj bo obciach Gorzowowi przynosisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:06
      W kolko widze jak jakis matolek z Gorzowa pisze zalosne teksty, wez chlopie
      napisz cos z sensem a jak nie potrafisz to wez od starego kase na piwo i idz z
      kolesiami sie nalojic. Nie znam sie na zuzlu i nie jestem z Zielonej Gory ale
      przynosisz po prostu obciach sobie, swojemu miastu i swoim starym... jestes
      sfrustrowany i masz problemy z samoocena, moze podejdz do pani psycholog jutro
      w trakcie lekcji i popros o pomoc...
      • Gość: puma Do lola:radzisz na podstawie własnych doświadczeń? IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 22:44
        • Gość: lolo Nie, duzo czytam i uwaznie obserwuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:18
          nie rozumiem czemu mialbym na wlasnej skorze sprawdzac ze ogien parzy skoro
          inni sie juz wczesniej poparzyli, polecam i Tobie te metode...
      • Gość: Darek Re: Wyluzuj bo obciach Gorzowowi przynosisz IP: *.ztpnet.pl 15.06.04, 23:32
        W przedszkolu do którego on chodzi nie ma Pani psycholog. A admin pewnie też z
        Koszofa
        • Gość: lolo Takie posty sa zalosne i glownie swiadcza o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:22
          poziomie intelektualnym autora, raczej nie moga nikogo zranic ale sa meczace...
          Ale moze naprawde gosc w jakis sposob cierpi i mzoe trzeba mu pomoc...
          zauwazylem ze wlasciwie autorzy wszystkich takich listow sa z Gorzowa... moje
          doswiadczenia z Gorzowem i jego mieszkancami nie sa najlepsze ale z drugiej
          strony wierze ze po prostu mialem pecha i trafialem na ten malo reprezentatywny
          fragment...
          • Gość: ww Re: Takie posty sa zalosne i glownie swiadcza o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:17
            Wejdź na stronę GORZOWA, sam się przekonasz czy nie znajdziesz tam nikogo
            pojeb.... z Zielonej
            • Gość: lolo To niczego nie dowodzi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:40
              Ja jestem ze Szczecina i jestem kibicem Pogoni i tez spotykam sie z takimi
              tekstami ale generalnie zauwazylem ze ludzie z Gorzowa (pewnie jeden i ten sam
              frustrat) sa po prostu chamscy a juz wysmiewanie sie z samobojczej smierci
              chlopaka (Kurmanek) ktory jezdzil w Falubaz'ie to dno... po prostu stwierdzam
              fakt a nie wchodze na forum Gorzow bo w Gorzowie nie mieszkam tylko w Zielonej
              Gorze (czasowo) i po prostu jak widze poziom takich postow to jestem zazenowany
              i jest mi wstyd...
              • Gość: Fan Stilonu Re: To niczego nie dowodzi!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.06.04, 01:18
                Cos mi sie nie bardzo chce wierzyc w twoje zwiazki ze szczecinem chlopczyku. No
                ale skoro juz sie przyznales do tej pogoni, to w czasach, kiedy byla jebana
                przez stilon bylo takie haselko: pogon sledzie, syfem jedzie. I wlasnie takim
                syfem zajechalo z twojego posta. nie pozdrawiam.
                • Gość: lolo szkoda ze przez takich jak Tobie podobni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:51
                  Gorzow postrzegany jest w taki sposob, jestem ze Szczecina, sledzi u nas sie
                  nie lowi ale widac z gegrafia Ci nie szlo, niewazne, tak mowia, wazne ze
                  Stilonu nie ma a Pogon jest, wazne ze Stadion MOSIR w Szczecinie jest obiektem
                  sportowym czego nie da sie powiedziec o stadionie w Gorzowie, wazne ze
                  Szczeciniane nie nasmiewaja sie ze smierci kibicow czy zawodnikow nawet
                  najbardziej nielubianego klubu, wazne sa tysiace innych rzeczy ktorych Ty i
                  Twoi znajomi nie zrozumieja. Sprobuj zrozumiec, ze wole jechac syfem i byc
                  Szczecinianinem niz byc Gorzowianinem i po raz kolejny matolku zakarbuj sobie w
                  makowce, porownujac w miare obiektywnie Zielona Gore i Gorzow stwierdzam ze
                  daleko WAM do Zielonej Gory.
                  Z czasem Gorzow bedzie marginalizowany jeszcze bardziej... idz na dworzec w
                  Gorzowie i popatrz... czy widzisz trakcje elektryczna? nie? a wiesz dlaczego?
                  bo nawet komunistyczna Polska uwazala ze nie ma ona racji bytu ze wzgledu na
                  znaczenie Gorzowa... zastanow sie dlaczego ludzie z Gorzowa studiuja w
                  Szczecinie i w Poznaniu a dlaczego zielonogorzanie moga we wlasnym miescie, i
                  mozna mnozyc jeszcze te pytania...tylko po co?
                  Rozumiem ze te fakty moga frustrowac, rozumiem ze jestes sfrustrowany...tylko
                  nawet w wyrazaniu frustracji trzeba zachowac pewien umiar...

I tak juz prywatnie, zrozum, ze nie moze mnie obrazic taki maly, zalosny
                  czlowieczek jak ty, jesli masz problemy z samoocena nie licz ze pomoge ci ja
                  podniesc...
                  • Gość: Zen Re: szkoda ze przez takich jak Tobie podobni... IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.04, 00:22
                    A Tobie matołku ze Szczecina chyba nauczyciel od polskiego dawno umarł, bo
                    trzeba się domyślać o sens Twojego postu przynajmniej na początku.Nie mądrzyj
                    się tak bardzo , bo jeszcze internauci pomyślą że jesteś banitą zielonogórskim
                    studiującym w Szczecinie. A może w istocie tak jest? Prócz totalnej krytyki
                    Gorzowa umiesz coś powiedzieć o lawinowo rosnącym bezrobociu w Szczecinie?
                    Czy możesz coś powiedzieć o profesorach łapówkarzach na większości Twoich
                    szacownych szczecińskich uczelniach? A może o coraz to większych aferach w
                    które zamieszani są dygnitarze szczecińscy łącznie z Jaśnie
                    Wam /jeszcze/panującym Jurczykiem? Jedź falubazie przefarbowany do siebie , i
                    nie mąć w głowach ludziom na tym forum.
                    • psychik Re: szkoda ze przez takich jak Tobie podobni... 23.06.04, 08:49
                      > A Tobie matołku ze Szczecina chyba nauczyciel od polskiego dawno umarł, bo
                      > trzeba się domyślać o sens Twojego postu przynajmniej na początku

Mądrej głowie dość po słowie
                    • Gość: lolo Zen, przeczytaj i nie odpisuj :) ladnie prosze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:13
                      mysle ze ponienes zaczac sam od przypomnienia sobie zasad pisania po polsku,
                      urodzilem sie w Szczecinie, zylem w nim ponad 30 lat wiec spoko nie martw sie o
                      to czy jestem banita z Zielonej Gory... ja nie krytykuje Gorzowa a pewne
                      wypowiedzi mieszkancow Gorzowa (natomiast jak rozumiem frustracja i niechec
                      mieszkancow Gorzowa do Zielonej Gory moze wynikac z tego w jakim miescie
                      mieszkaja no ale ja tu juz nic nie moge), problem lawinowo rosnacego bezrobocia
                      w Szczecinie zawdzieczmay miedzy innymi wlasnie Marianowi Jurczykowi
                      (probowalismy go odwolac w referendum ale sie nie udalo - za mala frekwencja) a
                      co da lapowkarzy profesorow na uniwersytecie to rozumiem ze zglosiles sprawe
                      policji i odpowiednim wladzom uczelni (sam konczylem politechnike wiec trudno
                      mi cokolwiek powiedziec o pracownikach uniwersytetu). co do afer miejskich
                      dygnitarzy to chyba mieszkancy Gorzowa narzekaja na swoich dygnitarzy wiec nie
                      bardzo rozumiem...?
                      moze cie zmartwie ale nie bylem nigdy na zadnym meczu zuzlowym, widzialem zuzel
                      pare razy w tv i raczej mnie nudzil wiec szybko zmienialem kanal no i co z tym
                      zwiazane nie jestem kibicem zadnego klubu zuzlowego...
                      no i mieszkajac w Zielonej Gorze w pewnym sensie jestem u siebie bo dla twojej
                      informacji jest to forum Zielonej Gory.
                      • andy54 Re: Zen, przeczytaj i nie odpisuj :) ladnie prosz 26.06.04, 00:10
                        Nie wiem dlaczego "lolo" i jego koleżka "Falubaz" jesteście tacy zadowoleni z
                        siebie? Dlaczego od razu kierujecie temat na tory żużlowe? Przecież
                        wypowiedź "Zena" nie dotyczyła wcale sportu żużlowego. Oj coś mi się zdaje że
                        to Wy chyba jesteście bardziej zakompleksieni od niego.Życzę więcej spokoju i
                        rozwagi w osądach innych forumowiczów.
                        • Gość: lolo Andy54...prosze zobacz caly topic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 12:47
                          Kurcze meczy mnie knajactwo i juz... zuzel, pilka, bierki czy pingpong nie ma z
                          tym nic wspolnego.
                          Jesli ktos nazywa mnie per "falubaz farbowany" to najprawdopodobniej chodzi mu
                          o zuzel... chyba ze go nie zrozumialem to wybacz bo nie jestem z Zielonej Gory.

PS
                          Ja nie osadzam nikogo, probuje racze spowodowac by kluly w oczy knajckie teksty
                          w stylu "ile wpierdolicie", by nie naigrywac sie ze smierci czlowieka bez
                          wzgledu kim byl. jesli uwazasz ze to sa kompleksy to w takim razie jestem
                          zakompleksiony...
                  • Gość: Falubaz Re: szkoda ze przez takich jak Tobie podobni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:16
                    hehe:) ale pięknie wyprostowałeś tego matołka z Gorzowa:) Zachowanie niektórych
                    gorzowian można jedynie tłumaczyć wielkimi kompleksami. Jakoś nie pamiętam, aby
                    za czasów, gdy Zielona Góra byla w 2 lidze, bylo tyle wyzwisk i agresji
                    kierowanych w stronę Gorzowa. Mało tego wielu kibiców dobrze życzyło Stali. A
                    tu wystarczy, że Gorzów spadł z ligi i wychodzą kompleksy z matołków z Gorzowa.
                    Pozdrawiam
    • Gość: kibic z Gorzowa Zdechł pies falubaz IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.04, 09:28
      Te "ęteligenci". Wasze wołanie o kulture jako żywo przypomina mi tworzenie
      tematów zastępczych w polskiej polityce. Przyznajcie tak jak
      marcin_zielonagóra, że "król" jest nagi (czyt: falubaz to patałachy, które
      spadną z ekstraligi) a pewnie takie docinki się skończą, a nie puszycie się,
      napinacie, a zamiast okrzyku wychodzi wam jakieś żałosne pierdnięcie. To tyle.
      Nie pozdrawiam.
      • Gość: fan nogi Re: Zdechł pies falubaz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 10:31
        oba zespoły powinny się rozwiązać, wasze niedołęgi też
    • Gość: ember Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 20:24
      Gość portalu: Stal Gorzów napisał(a):
      > Z każdą kolejką jesteście bliżej I ligi.

Tak bardzo zależy ci, aby ZKŻ przyjechał w przyszłym sezonie do Gorzowa?
      Zbudujcie najpierw trybuny na swoim stadionie.
      • Gość: Falubaz Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:42
        Zapomniałeś dodać aby zaczeli już odpowiednio przygotowywać tor - "równy dla
        wszystkich".
    • Gość: Bety Re: FALUBAZ ILE W P I E R D O L I C I E W NIEDZIE IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:14
      Zyczę aby Twój klub miał takie same kłopoty. Licz się ze słowami kmiotku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka