sarina3 28.08.06, 22:06 jestem załamana potrzebuje poleccie mi kogos kto doprowadzi mnie do ładu ale błagam kogos zaufanego i naprawde dobrego biegam od jednego do drugiego i jestem strasznie niezadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.06, 17:19 Bardzo dobra jest Pani na ulicy Spawaczy 5/8 salon "KLAUDIA", ja chodzę do niej już chyba ze dwa lata i zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.06, 23:49 a co sie stalo? co Ci zrobila z fryzura? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: 213.77.48.* 30.08.06, 09:40 Idź do Vivy na Chrobrego, do właścicielki. Jest drogo ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.server.ntli.net 15.09.06, 13:29 Czy mogłabym prosić numer telefonu do Vivy? Jeśli jest to na komórkę. Jak ma na imię właścicielka? I ile mniej wiecej zapłace za dwukolorową koloryzację i cięcie? z góry serdecznie dziekuje. Podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamana Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.dialog.net.pl 15.09.06, 14:49 polecam Darka śpiewaka na wojska polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magjug Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje 16.01.07, 12:12 Szczerze nie polecam, a teraz ten salon jest na ul. Boh. Westerplatte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.06, 21:04 Polecam salon na Spawaczy obok gabinetu kosmetycznego, bardzo fajna p. Iwona, jestem zadowolona. Polecam też drogi a super salon, gdzie fryzjerzy pomagają dobrac fryzurę i doradzają - Carlo Biani, miałam tam metamorfozę i jestem super, super zadowolona. Teraz chodzę do wspomnianej p. Iwony, jest ok. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:45 polecam lucynke, ale nie powiem gdzie bo to moja ukochana fryzjerka tylko dla mnie, chyba ze same poszukacie nie bedzie trudno:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: 213.199.238.* 16.01.07, 11:37 Przy Boh. Westerplatte, w takiej poniemieckiej willi *w prawo od centrum biznesu od niedawna jest nowy salon, tzn nie jest nowy bo przeniesli z jakiegos innego miejsca. Bylam tam juz 2 razy i powiem szczerze ze nie bede juz szukala innego. raz ze miejsce jest nietypowe i czulam sie jak w domu a dwa ze nie trzeba mowic fryzjerom co maja robic. Naprawde polecam. salon nazywa sie Śpiewak&Matyja Odpowiedz Link Zgłoś
magjug Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje 16.01.07, 12:12 ponieważ nie chce mi się przepisywac tego, co napisałąm o tym salonie, to metodą "kopiuj - wklej" pozwalam sobie przekazać własną opinię: "no ja mam supełnie odmienne zdanie na temat salonu, który polecasz. po pierwsze - zostały zignorowane zupelnie moje uwagi, że grzywka zaproponowana przez Pana jest za długa i za nic Pan nie chciał jej skrócić, po drugie - fryzura fatalnie dobrana, wyglądałam jak topielica, po trzecie - farbowanie włosów, a przy okazji szyi, czola, uszu i kawałka policzka, to wszystko nie zostało zmyte od razu, choć powinno. zapłaciłam 150 złotych za fryzurę, ktora kompletnie nie pasowała do mojego kształtu twarzy, za pobrudzoną skórę, którą potem musiałam doszorowywać w domu i za brak podejścia do klienta. Aha, wtedy salon był niedaleko Mrowiska i cennika nie można było uświadczyć. Nie wiem jak jest teraz." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: potrzebuje porady gdzie szukac dobrego fryzje IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 21:39 asia krakowiak młoda zdolna polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś