pklark 11.09.06, 08:30 O rany!!!!!PIERWSZY kandydat który mówi o GOSPODARCE!!!!!!!!!!Na tle innych bezplciowców (przepraszam kandydatów)kandydatura wyglada interesująco...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatapsa Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Góry 11.09.06, 08:53 Zobaczymy jak program ujrzy swiatło dzienne. Bo na razie to tylko zapowiedzi a sama Pani Bożenna jakoś niezbyt mocno zapadła w pamięć... Zapraszam na www.takagaleria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bleble Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.gala.net.pl 11.09.06, 12:20 gadać o gospodarce moze, prezydent nie stawia zakładów pracy, to co ona mówi to mowi tez ronowicz i sp-ka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: śliwa Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:27 Tylko zanim stanie do wyborów prezydenckich, niech zrezygnuje z mandatu poselskiego. Nie po to ludzie na nią głosowali do Sejmu, by ich w bambuko robiła. Skoro jej tak zależy na zielonogórzanach, nie będzie szczera i postawi wszystko na jedną kartę. Inaczej to będzie OBŁUDA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cenzor Re: śliwki robaczywki ci kandydaci PO IP: 213.16.71.* 12.09.06, 14:18 msciciel baba(uwazajcie ele, tomki,czesie, marty),czesio pajac, iwan (nie) groźny,ale towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczony Takkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:09 Bardzo dobre, ja dodam adijos, łotry nadchodzi Bożenna. Odpowiedz Link Zgłoś
artur12222 Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Góry 11.09.06, 09:41 no wreszcie... zrobi porządek z tymi Śmieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pion Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:09 Masz racje, to miotła Bachalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ydack Z jakimi śmieciami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:11 Ja będę głosować na Panią Ronowicz. Jako prawy obywatel cieszę się, że na jej temat, oraz na temat jej otoczenia urzędniczego od 4 lat nie słychać plotek w rodzaju: " A Zapilaj to..., Zapilaj tyle ...". Jeśli jeszcze uda się pogonic tych czerwonych radnych-destruktorów - to już w następnej kadencji będzie pełnia szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
behemotkocur Re: Z jakimi śmieciami? 11.09.06, 11:11 Gość portalu: Ydack napisał(a): > Ja będę głosować na Panią Ronowicz. Jako prawy obywatel cieszę się, że na jej > temat, oraz na temat jej otoczenia urzędniczego od 4 lat nie słychać plotek w > rodzaju: " A Zapilaj to..., Zapilaj tyle ...". Jeśli jeszcze uda się pogonic > tych czerwonych radnych-destruktorów - to już w następnej kadencji będzie pełni > a Można pogonić jednych, przyjdą drudzy, wybierajmy z głową. Szkoda tylko, że PO jest na tyle słabe, że nie może wystawić kogoś dobrego, kto nie jest tym samym Posłem/Posłanką i musi zamiast szukać w ZG jakiegoś poczciwca, posiłkować się Wiejską... > szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nie ma nic złego w wystawianiu posłów 11.09.06, 11:37 poseł - w końcu mandat jakoś uzyskał, więc chyba trochę znany w mieście jest a jak wygra wybory, złoży mandat i w regionie pojawi się nowa osoba do promowania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkoda Re: Nie ma nic złego w wystawianiu posłów IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.06, 12:34 szkoda fiedorowicza, bukieiwczowa staruje z trzech powodów; 1. żeby nie startował fiedorowicz, a bachalski go spuścił 2. nikogo innego nie mają 3. bukiewiczowa jest w sejmie nikim, jest którymś tam rzędem "specjalistów" od podnoszenia rączki jak im każą i pies z kulawą nogą się nią nie interesuje...no i jej ambicja cierpi, jak tu "rządziła" w zielonej to "gó.." zrobiła, ale przynajmniej ktoś jądo telewizji zapraszał...lokalnej ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ren Re: Z jakimi śmieciami? IP: *.gala.net.pl 11.09.06, 12:26 juz toczy się pewna sprawa, o kontrolach, ktore mówią o nieprawidlowościach w paru miejscach nie slyszeliście, to szkoda, po tej kadencji bedzie duzo smrodu; arogancja i nieliczenie się z ludźmi, nie widać tego? to jak patrzycie; pomnikiem papieża chce to wszystko przykryć; to straszne, że wykoprzystuje osobe zmmarłą do kampanii wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca !!! Bukiewicz wygra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:18 !!! Ona jest najlepsza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ?? czy można głosować na Ronowicz IP: 203.113.13.* 11.09.06, 12:07 wcale nie jest pewne czy będziesz miał okazje zagłosować na Ronowicz kto ją wystawi na swoje listy ten się skompromituje, kto po owocnych 4 latach jej rządów podpisze się pod jej przekrętami?? pracujesz w UM i boisz się stracić prace?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Waldek Re: Z jakimi śmieciami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:37 Pełnia szczęscia i pusta kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: W.P. Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: 212.109.135.* 11.09.06, 13:12 No, tylko mówi. I to tak: "...- Program Platformy na Zielona Gorę jest już ukończony, leży w sejfie. Mieszkańcy poznają go w październiku, podczas oficjalnej konwencji wyborczej - mówi Bukiewicz. - Dla mnie najważniejsza jest gospodarka. Choć mam pewien pomysł na kulturę. To atut, którego miasto nie wykorzystuje." Pewnie to taki sam program, jaki w 2005 roku miał mieć Tusk Donald - prezydent z Gdańska, gdy przymierzał się do wzięcia władzy. Potem się okazało, że to nie on, tylko Jan Maria Władysław Rokita miał - premier z Krakowa. I miał, ci on miał, 19 stron zapisanych luzem bazgrołek. Pokazywał wszystkim plon swojej pracy na stronie internetowej. Co za "rewelacyjna" koncepcja gospodarcza dla Polski!!! Jeśli wszyscy platformersi i platformerski są tak samo pracowici jak J.M.W. Rokita, to tylko można przypuszczać, co tak pilnie jest strzeżone w sejfie Bożenny. Może taki skromny PROGRAM WYBORCZY - "Nasze miasto Zielona Góra lubuskim Patyżem". Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jerry Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:01 Szkoda, że wysiudali Fiedorowicza- ten facet mógł zrobić wiele dobrego dla tego miasta- miał wizję i by ją zrealizował. Bukiewiczowa jest wg mnie słabszym kandydatem- ale to chyba kwestia konfliktów w PO,że startuje ona a nie Czesiu- on miałby dużo większe szanse na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re:precz z ZG IP: 213.16.71.* 12.09.06, 15:16 A jak tam z rozliczeniem Urbaniaka z Gazstalu ? Ciekawe jest jego oswiadczenie majatkowe(strona miejska)i wczesniejsze poparcie na radzie dla dzialki swojego obecnego szefa przy uchwalaniu planu zagospodarowania centrum miasta. Po prostu bez pudla.jak lew walczyl za tym kawalkiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Damian Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.06, 18:45 Najlepszy na prezydenta to pan Czesław Fiedorowicz.Miałby największe szanse , i jest najmądrzejszy - we wszystkich dziedzinach.Kwestia tylko ,czy On chciałby kandydować. A drugie czy Go tam Ci wszyscy pazerni na władzę dopuszczą. Można tylko przypuszczać co tam się będzie wyrabiać w walce o stołki. Ale Pan Czesław jest i tak ponad wszelkie poziomy. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest kolejna kobieta na prezydenta. Musi być zmiana , również płci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iouju Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 11.09.06, 19:12 Czesiu sam jest pazerny na władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Damian Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.06, 18:54 Teraz przeczytałem artykuł. Nasunął mi się pomysł. Czy Ktoś z Gazety ma w archiwach dane dotyczące ilości głosów oddanych w ostatnich wyborach do Sejmu na czołowych polityków w mieście i mógłby je przypomnieć. To też byłby miernik uznania i popularności naszych polityków, a naprawdę jestem ciekaw jak to się kształtowało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: budowlaniec Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:12 Ronowicz trzyma się terza Mocka jak Listowski Zapilaja.Mocek kiedyś pracował w Przedsiębiorstwie Budowlanym,teraz prowadzi własne. Zapytajcie ludzi z nim pracujących ,dużo wam powiedzą.Dlaczego teraz wygrywane są przetargi przez tego pana , a pani Ronowicz na każdej większej imprezie w mieście pokazuje się w jego i jego żonie towarzystwie.Oj kontrola w urzędzie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Medyk Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 11.09.06, 21:16 Mocek? Ten od Hausta? To dlatego Ronowicz tak parła na przebudowę Placu Pocztowego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polak Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:37 Czesiu to wandal, do UM chce wprowadzić samych swoich z Uni Wolności i zostawić tych Unitów co tam są, a póżniej pokazać język PO, zresztą pazera z niego. Ronowiczka oprócz swojej pensji ma strumień pieniędzy płynący dla jej rodziny np. - EC Remont itp. Napewno się to skończy jak wygra Bukiewicz, a plan ma, zresztą sami zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: westalka Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:55 Ona ma plan, jak wprowadzic ludzi ze Stelmetu do urzedu i podzielic sie stolkami z towarzyszami z SLD, taki wlasnie ona ma plan!!! jako poslanka co zrobila do dzis??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wyborca Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.uz.zgora.pl 11.09.06, 22:02 A Ty co? Pewnie z komitetu Bukiewiczowej, czuć na odleglość. A ja wam powiem tak: zamienił stryjek Bożene na Bożene. Blado to widze. Czy w ogóle isc na wybory? Chyba znowu NIE! Chyba się wybiore na wybory w Irlandii. Dlaczego nie jakis facet, który ma doswiadczenie.Iwan czy Fidorowicz. TRGEDIA NA 101%!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: W.P. Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: 212.109.135.* 12.09.06, 08:02 Jak facet z doświadczeniem jest potrzebny, to może Jaruzelski - też ładnie rządził. W tzw. doświadczeniu mistrzem świata jest będący u władzy, najlepszy fachowiec - Fidel z Kuby. Jak słyszę, że potrzebny jest do władz miasta jakiś doświadczony fachowiec, to zawsze w odpowiedzi otrzymuję, jak na talerzu KOMUCHA. No przecież oni już rządzili, to mają doświadczenie. Taki panuje w społeczeństwie ZABOBON!!! A Iwan i Fiedorowicz? No cóż mieli szansę i co? Kury szcz.. prowadzać, a nie politykę robić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marlenka ...do szkodnka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:24 Spadaj szybko, bo szoda na takich jak ty czas. Napewno byłeś w PO tylko źle obstawiłeś Fiedorowicz odpadł, Iwan też, bo wszyscy uznali, że najlepsza Bukiewicz jest. Władzy się zachciało i za darmo stołków. Ty już nic nie reprezentujesz. Przesiadujesz na necie i głupty wypisujesz pod różnymi pseudo-imonami. Przez takich jak ty nigdy dobrze nie będzie, więc mówię ci ,siooo'. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 11.09.06, 22:07 Dlaczego ludzi ze Stelmetu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 08:50 To już jest co najmniej irytujące że notable partyjni z Gorzowa w ramach zorganizowanej akcji zepchnięcia Zielonej Góry do roli prowincjonalnego miasteczka namaszczają nam (narzucaja) kolejnych kandydatów na prezydenta miasta. Tak czyni p.Surmacz promując nieudolną p.Ronowicz i tak czyni Bachalski promując równie nieudolną Bukiewicz. Jeśli są takie dobre to niech Gorzów w ramach internacjonalizmu partyjnego weźmie obie te panie do siebie. Może nawet za dopłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: falubaz Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 10:07 No właśnie, bachalski zadecydował kto ma startować w Zielonej Górze i mamy bukiewiczową. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdegustowany Re:Precz z Bukiewicz!!!!! IP: 213.16.71.* 12.09.06, 10:49 Nic nie zrobila dla miasta!Nie jest z Zielonej Gory wiec ma wszystko w nosie! Nieruchomosci bedzie zalatwiac? Zapilaj BIS? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdegustowny Re:Precz z Bukiewicz!!!!! IP: 213.16.71.* 12.09.06, 11:03 A jak tam z rozliczeniem Urbaniaka z Gazstalu ? Ciekawe jest jego oswiadczenie majatkowe(strona miejska)i wczesniejsze poparcie na radzie dla dzialki swojego obecnego szefa. Po prostu bez pudla. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zapilaj-bis Re:Precz z Bukiewicz!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.09.06, 20:30 Bardzo chętnie i mam nawet ku temu odpowiednie kwalifikacje.... A poza tym nie życzę sobie wycierania owym nazwiskiem kątów na forum.... Ostrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bukiewicz rules Bożenna Najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:24 Zaczeła się kampania i niestey pojawiają się wypowiedzi, które maja na celu obalenie dobra jakim jest PO. Znowu jakieś partie próbją zdobyć stołki i wykołować wyborców. Nie tym razem!!! Nie damy zniszczyć Zielonej Góry!!! Platforma Obywatelska jest najlepszą partią, która ma plan wyplewienia zła i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ! Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:07 Bachalski nic do gadania nie ma w Zielonej, poprostu nie chciał Fiedorowicza z Unii Wolności, który dogadywał sie z SLD i podobnymi Unitami.Następstwem tego był by rozłam dobrej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Zielongorskie PO slabe jak nigdy IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 13:19 Kiedys pisalem ze glosujac na kandydatow PO (tylko) do sejmiku glosujesz na Bachala i Wożniaka. Teraz trzeba dodac do tego jeszcze kandydata na prezia Zielonki ;/ Co nastepne?? Bachalski zdecyduje kto ma startowac do rady miejskiej? Moze wystawia tylko Ciemnoczolowskiego najelpszego kolesia Bachala??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Do roboty Zajmij się pracą, a jak nie to zwolnij już stołek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:31 Same głupoty wypisujesz!. Ledwo jakaś opinia pozytywna się pojawi to odrazu musi być negatywny komentarz. Widać Panii Bukiewicz dla ciebie dużym zagrożeniem jest, hmm chyba tracisz stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek,zdegustowany. masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:58 Przepraszam,ale już taka moja natura, jestem zły i nie lubie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cenzor Re: Nie chcemy jej w Zielonej Gorze!!!!!!!!! IP: 213.16.71.* 12.09.06, 14:28 co to za kandydatura? Skad sie wziela? Sprzataczka z piecioletnim stazem z usa kandydatem na prezydenta ZG? Jakiegos tyminskiego chcecie nam wsadzic? jej stawianie na gospodarke bylo doskonale widac w radzie miasta, gdy niby pracowala w kom. gospodarki. Jeden wielki balagan, w ktorym sie nikt nie orientowal. Poza tym zapilaja bis nikt nie chce.Co zrobila przez ten rok w sejmie ? nic.nawet porzadnej interpelacji nie potrafi zlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczony Głosuj na Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:20 nigdy nikomu nie dogodzisz, zawsze będzie jakieś ,,ALE'' Kto jest doskonały???. Przynajmniej Bukiewiczowa czegoś sie nauczyła przez te lata. TY napewno ,,cenzorze'' sam byś chciał, albo chciała kandydować lecz i tu zazdrość u ciebie występuje, wiec trzeba go z blotem wymieszać. Ludziska zastanówie sie co wy naprawdę chcecie. Później bedzie, ze Polak mądry po szkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gros Re: Nie chcemy jej w Zielonej Gorze!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 16:40 zdegustowany i cenzor to znowu Arturek Klein,szef gabinetu prezydenta Listowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polak Buuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:19 Arturek walczy w imię zła, coś mu sie poprzestawiało w głowce. Powinien zacząć myśleć, a nie zadawać się z aferzystami bo nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczery Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 15:41 My tu tak marudzimy, a przyjrzyjmy sie kto bedzie startowal i na kogo glosowac! BUKIEWICZ - nie, dba tylko o siebie RONOWICZ - nie, dba tylko o Kościol No to moze jacys panowie? Moze alternatywa Sapa vs. Kubicki nie bylaby taka zla? Przeciez nie chcemy w Zielonej Górze katolandu, prawda? Szkoda, ze Urbaniak nie startuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ta-deo Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 16:18 Nie tylko nie oni, to by był koniec Zielonej Góry. Jeśli Bukiewicz wygra i ostawi się młodymi mądrymi, tymi nie spalonymi bedzie najlepiej. W PO jest nie tylko Urbaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Glosujac na PO glosujesz na Bachala IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 16:48 Kiedys pisalem ze glosujac na kandydatow PO (tylko) do sejmiku glosujesz na Bachala i Wożniaka. Teraz trzeba dodac do tego jeszcze kandydata na prezia Zielonki ;/ Co nastepne?? Bachalski zdecyduje kto ma startowac do rady miejskiej? Moze wystawia tylko Ciemnoczolowskiego najelpszego kolesia Bachala??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:24 Bachalski nie ma nic do powiedzenia w Zielonej. Ma Gorzów i tam działa. Tu rządzi Bukiewicz, a ty ciągle to samo kopiuj, wklej, płyta ci sie zacięła?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 17:29 Dobrze wiesz ze Bachal ma swoich ludzi w ZG Od niedawnia pewnie jest nim rowniez Bozennnnnna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:00 Czego sie obawiasz, napewno zło nie powróci, a może być tylko le[piej. Swoich ludzi ma tu, bo jest Szefem Regionu. Struktury PO są b.duże. Nie możesz negować ludzi za to, że dostają wsparcie od innych osób. Zastanów się czy Tusk i Kaczyński lub jakaś inna organizacja nie mają swoich ludzi tutaj?? To jest polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 21:15 Dobrze wiem o tym ze tak jest ale: W PO widoczna jest wojna miedzy Czesiem a Bachalem. Bozenka wydaje mi sie ze jest juz bardzej przy Bachalu, ktory delikatnie mowiac nie przepada za ZG. Albo poludniowe struktury PO wygraja z dominacja a raczej dyktatem Bachala albo. no wlasnie co?? Napewno nic dobrego dla nas. Ciekawe kto zostanie marszalkiem woj. po wyborach gdy wiekszosc w sejmiku zasiadzie z PO. Kto zdecyduje o tym, ktory czlowiek jest najlepszy na to stanowisko. Bachal wystawi Wożniaka i klops. Wystarczy posluchac poczytac jesgo wypowiedzi i co mysli o tym jak powinny byc rozdawane srodki unijne. Poludnie juz dosc dostalo, czas na Gorzow!!! Gdy preziem bedzie jescze ulegla Bozenka to ja juz widze jak to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Borys Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:42 no i czemu nikt nie pociągną wątka z Urbaniakiem i Gazstalem. Po Zielonej Górze od dawna krążą pogłoski ,że Urbaniak jest w coś dobrze umoczony i dlatego wycofał się z prezydentury.Może boi się ,że sprawy wyjdą na jaw. W końcu też podaje tylko jedno auto , a jeździ od 2 lat dwoma na przemian z żoną.zapytajcie kwiaciarki ,ona wszystko wie,to wam powie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Borys Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:46 pytam ponownie,wcześniej zostałem skasowany.Dlaczego nikt nie pociągnie wątka Urbaniaka i Gazstalu.Już od pół roku krążą po Zielonej Górze informacje,że wycofał się z kandydowania na prezydenta bo jest dobrze umoczony.zapytajcie się kwieciarki,ona wszystko wie to wam powie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piterek Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 21:56 Jeśli Bukiewicz będzie dążyć do połączenia Zielonej Góry z gminą ma mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:54 Skoro tak jesteś zorientowany to pisz na Bachala, a nie na Bukiewiczową. Napewno dobrze wiesz, że był miedzy nimi spór. Nikt Zielonki nie przeniesienie do Gorzowa. Mówmy o tym otwarcie. Czesio chciał wykopać BB ale sam popłynął. pomógł Bachal i na tym się kończy. Myślisz, że bardziej zaszkodzi niż PIS z Gorzowa. Wszędzie trzeba gdzieś zaufać i tu trzeba wiedzieć gdzie. Bachal da ciała to zostanie rozliczony razem z Ciemnoczołowskim i resztą świty. I oni o tym wiedzą, będą chcieli się utrzymać dłużej niż 4 lata. Najlepsze to, że mogą nawet sięgnąć po władzę w Warszawie Podział 50/50 będzie dla nich rozwiązaniem, każde inne to krecha na ich życiorysie, a inni będą czekać na ich podknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 23:32 Dla mnie tylko Czesio mogl pokazac pazurki Bachalowi i napewno dobrze wiesz o tym!!:) Faktem jest iz PO w Zielonce znowu slabnie. Odzyskalo troche wyrwy jak Czesio zostal Poslem. Chcesz glosuj na Bozenkie upss Bozenne (byle by sie wyborca nie pomieszalo :P ) ja ja nawet lubie ale w sejmiku musza przegrac PO-wce bo "wyrównywanie krzywd juz blisko" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:46 Napewno będę. Czesio to unita i wprowadził by innych unitów. Jest zwykłym stołkowcem i wszyscy się o tym przekonali, tylko gada i gada, a jak przychodzi co do czego, jego obietnic to... poprostu szkoda słów, zapytaj w Gubinie. Co do Bożenki to ją też się rozliczy i wtedy wystawi opinię. Powodzenia. Ps. Co do tych pazurków to raczej PO skończyło by jak Unia Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 21:52 Naprawde nie obchodza mnie wasze wewnatrz partyjne rozgrywki (unita czy nie) Wiem ze widac go dobrze w miescie i w sejmie. Wypowiada sie na rozne tematy, dziala dla miasta, Bozenki ptfuu znowu mi sie pomylilo Bozenny w ogole nie widac. Rownież życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem Re: Piszesz głupoty.Nic takiego nie ma miejsca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:20 Nasze, wasze nie ma róznicy, ważne aby było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 23:49 Srawi i Pierdliwi, PO-lekko-paprani, Sojusznicze Ludo-Dupki, Ligowi Pod (całkiem dużym) Romkiem, Samoobrzezańce i inne skoczki szachowe. Razem: polit- urzędasy. Wirtualne potyczki o stołeczek pod cztery literki? Dajcie sobie lepiej po razie w realu - ale na Madagaskarze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuzja Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:29 Bachalski namaścił Bukiewicz klepka1 08.09.06, 09:58 + odpowiedz W zielonogorskim PO rządzi senator Jacek Bachalski. Tym razem to on zadecydował, kto będzie kandydatem na prezydenta z Zielonej Górze. Wedle senatora im gorzej i głupiej Zielonej Górze tym lepiej dla niego. Bożenna Bukiewicz ma być jego ewentualnym partyjnum namiestnikiem w naszym mieście. Z dotychczasowej działalności Bożenny Bukiewicz łatwo wywnioskować, że będzie ona dobrym realizatorem ideii senatora Bachalskiego, wykończenia Zielonej Góry. • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kazek 08.09.06, 10:06 + odpowiedz Platforma zachowuje się już jak korporacja, której władza centralna nie ma pojęcia o prowadzeniu spraw w terenie i robi głupoty zatrudniając beznadziejnych menadżerów. W biznesie kończy się to klapą na danym rynku lokalnym i umocnieniem konkurencji. Jaki pan taki kram. Bożenna nadzieją Bożeny na reelekcję... • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl Gość: alek 08.09.06, 11:58 + odpowiedz W PO lubuskim jest jaki kiedys w PiS. Politycy gorzowscy robia wszystko aby dokopac ZG. Naszczescie po odejsciu Kazia zielonogorski PiS troche odzyl. W PO lubuskim rzadzi niepodizelnie tylko Bachal. On i jego koleszka Wożniack (znany z anty-zielonogorskich tekstow)zrobia pożadek z falubazami. Glosujac na PO w sejmiku glosujesz na Bachala i Wozniaka. • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl Gość: zdezorientowany 08.09.06, 12:43 + odpowiedz a kto teraz rządzi w lubuskim PiSie? w PO przynajmniej wiadomo kto jest kim • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz maxtender 08.09.06, 12:50 + odpowiedz wiadomo kto jest kim w PO? od Bachalskiego nawet centrala sie odwróciła, jak zaczął pyskować na bilbordach w ZG... do tego przegrał już chyba pierwszy proces w tej sprawie z Lubuską, natomiast miano "pyskacza" mu zostanie na lata myślicie, że ktoś będzie głosował na takiego bufona? • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl Gość: toja 08.09.06, 16:45 + odpowiedz Dodaj niedouczonego technika-bufona. Nie moge patrzeć na ten lysy łep. • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl Gość: hanno 11.09.06, 07:28 + odpowiedz To już jest co najmniej irytujące że notable partyjni z Gorzowa w ramach zorganizowanej akcji zepchnięcia Zielonej Góry do roli prowincjonalnego miasteczka namaszczają nam (narzucaja) kolejnych kandydatów na prezydenta miasta. Tak czyni p.Surmacz promując nieudolną p.Ronowicz i tak czyni Bachalski promując równie nieudolną Bukiewicz. Jeśli są takie dobre to niech Gorzów w ramach internacjonalizmu partyjnego weźmie obie te panie do siebie. Może nawet za dopłatą. • Re: Bachalski namaścił Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mirek 12.09.06, 07:17 + odpowiedz A może ogłosimy jakąś zrzutkę i dopłacimy, żeby się obie wyniosły z miasta i wspierały swoich liderów w Gorzowie? W końcu Gorzówek to nie byle jakie miasto - tam mogłyby obie realizować swój brak wizji na cokolwiek poza partyjnymi i towarzyskimi gierkami Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender kto to jest ta Bukiewicz? Zrobiła coś dla ZG? 13.09.06, 10:27 dajcie znać, bo ni jak se nie moge skojarzyć tego nazwiska z jakimiś osiągnięciami czy pozytywnymi decyzjami w naszym miesście... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: kto to jest ta Bukiewicz? Zrobiła coś dla ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:45 Zobacz jej interpelacje poselskie. Przeczytaj, jakie rzeczy obiecywała w poprzednich wyborach i co zrealizowała jako radna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czarek Re: kto to jest ta Bukiewicz? Zrobiła coś dla ZG? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.09.06, 18:59 znalazłem coś takiego na RZG :Bukiewicz powiedziała, że w zasięgu PO jest zdobycie nawet trzynastu mandatów w nowej Radzie Miasta. „Wiadomo, że kandydować chce radny Adam Urbaniak. Kandydować będą także między innymi: Robert Dowhan, Marcin Kamiński czy Aleksandra Mrozek”. Przy takich typach dostaną 20% , nie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: po Re: kto to jest ta Bukiewicz? Zrobiła coś dla ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 22:12 mrozek jest czerwona, kamiński był w PZPR. co to za towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małpa Bukiewicz wygra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:23 na liście PO jest pełno innych nazwisk, głosuj na kogo chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: S. z PO Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:42 Jeśli myślicie że zielonogórska PO nie ma programu, to tak myślcie. Bożenna Bukiewicz wytrwale działa w PO od początku, została radną, posłanką, a teraz chce być prezydentem miasta, które zna i o które dba. Przez lata pracy w radzie mogła przypatrzec się problemom ZIelonej Góry, przez rok pracy w Warszawie mogła nabrać do tego dystansu i spojrzeć na to z perspektywy. I to dobrze. Żaden z kontrkandydatów nie ma takiego warsztatu. Czesław Fiedorowicz popiera oficjalnie kandydaturę Bożenny Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczona Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.06, 18:00 SLD już nie przejdzie do garów wstręciucho Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgosia Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: 203.113.13.* 16.09.06, 13:46 Wygra kandydat Pisu zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Barbara Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.09.06, 17:42 jeżeli będzie to Budziński Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgosia Budziński IP: 203.113.13.* 16.09.06, 19:27 Budziński Z pensji nauczyciela to raczej nie nazbierał na zrobienie kampanii prezydenckiej zresztą jeden nauczyciel prezydent wystarczy. Barczak na prezydenta- ma na kampanie napewno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? Re: Budziński IP: *.ztpnet.pl 16.09.06, 20:58 A Barczak skąd ma kasę na kampanię ? Może ze słynnych nagród? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Barbara Re: Budziński IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.09.06, 21:11 a ile ma w głowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marian Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.09.06, 18:12 Fiedorowicz miałby większe szanse , zdobył prawie tyle głosów co Marcinkiewicz wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/8.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: głosuj na Bożennę Bożenna Bukiewicz Najlepsza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 18:23 Wygra i zobaczysz zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: PO slabe w Zielonej IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 09:47 Fiedorowicz mialby o wiele wieksze szanse no ale o tym kto bedzie kandydowal zdecydowaly partyjne rozgrywki i wybrali slabszla mierna ale wierna Bozenke upsssss myli mi sie ciagle no Bozennne znaczy sie :) Szkoda ze Ciemnoczolowskiego nie wystaliwi hehe ale byla by jazda. Tylko czekac az PiS wystawi Budzinskiego. Wtedy nie bedize tak ze przegra PO a wygra PiS. Zielonka wkoncu wygra dobrego prezydetnta na ktorego czeka od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek ŁAtwiński IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 09:53 Budziński nie jest tak dobry jak Łatwiński on ma większe szanse na pokonanie reszty kandydatów. Wygra z całą pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: ŁAtwiński IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 11:35 Gość portalu: marek napisał(a): > Budziński nie jest tak dobry jak Łatwiński on ma większe szanse na pokonanie > reszty kandydatów. Wygra z całą pewnością W czym Łatwiński jest dobry ? a raczej lepszy ? W spotkaniu na UZ na temat strefy gospodarczej (relacja w kablówce) zawiódł mnie. Mówił długo (nie mylić z dużo) i nie na temat. Zabierając głos nie miał nic do powiedzenia. Grecy (współcześni) mają na to specjalne określenie. Malaka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek 274 Re: ŁAtwiński IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.09.06, 12:39 Budziński tyrał przez cztery lata i wie już o co chodzi w zarządzaniu miastem. Dał się poznać jako człowiek energiczny, odważny i konkretny. Dobierze sobie właściwych i mądrych ludzi i szansa jest na coś nowego i normalnego. O Łatwińskim mało kto słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: ŁAtwiński IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 15:39 Czyli lepszy jest p.Budziński. I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: ŁAtwiński IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 15:50 Zasada jest taka: Latwinski jest lepszy od Bukiewicz ale Budzinski lepszy od tej dwójki proste ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Florian Re: ŁAtwiński IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.09.06, 17:04 zapewne będzie druga tura i jeśli PiS wystawi Budzińskiego, to mają mój głos. W drugiej turze zagłosuję na kandydata PiS lub PO, ale z PO wolałbym Fiedorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca Re: Nie promujcie tu miernot!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 17:11 Te typowania kandydatów z kapelusza, ludzi, którzy są indolentami kompromitują ZG.Dajcie sobie spokój z bukiewicz, budzieńskim sapą, fiedorowiczem jak z tymińskim i nikodemem dyzmą.Chyba , że chcecie zastopawać miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Florian a Ty kogo promujesz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.09.06, 17:14 ja tak będę głosował, a Ty Wyborco kogo lansujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lyt Re: Nie promujcie miernot!!! 17.09.06, 17:34 Wyborca ma rację!Bukiewicz to kadydat słaby. Ale przy obecnej popularności Po w Zielonej Górze gdyby ta partia wystawiała małpę też na nią by ludzie głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wygra Bukiewicz Nalepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:46 Gadacie głupty, nieznacie kobiety i sami jesteście słabi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alo Re: Nie promujcie tu miernot!!! IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 20:01 czyli dla wyborcy dobrym jest tylko jego sld-owski kandydat-menadżer z bożej łaski kubicki Odpowiedz Link Zgłoś
lyt Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wyb 17.09.06, 17:18 Ciekawe jak Materna będzie się tłumaczyl z porazki wyborczej do samorządu? Przedwyborcza współpraca z sld zaowocuje kilkoma mandatami w radzie miasta no i oczywiscie brakiem PiSowskiego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J.M. Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wy IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 20:15 A LYT CZYLI PAN. PREZY...Z.JAK SIĘ WYTŁUMACZY ZE SWOJEJ PORAŻKI????? Odpowiedz Link Zgłoś
lyt Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wy 17.09.06, 20:34 Ale tu jest bieda intelektualna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tyl Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wy IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 20:38 Czy lyt to lekarz rodzinny Tylewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J.M. Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wy IP: *.ztpnet.pl 17.09.06, 20:44 NIE.LYT TO PAN. PREZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: głosuj na nią. Bukiewicz wygra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:50 Jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Damian Re: Bukiewicz wygra. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 16:45 Najlepssza , ale w czym? Wreszcie trafiłem na info. I m w Zielonej Górze w ostatnich wyborach do Parlamentu zdobył bezapelacyjnie pan Cz.Fiedorowicz - 16.153 tys. W woj. lubuskim to II miejsce/ po premierze Marcinkiewiczu/ Jak widać Czesław Fiedorowicz na pewno byłby zagrożeniem dla kobity, nie tylko dlatego ,że bardziej kompetentny i doświadczony. Musiało Komuś???? bardzo zależeć , żeby nie startował. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fani PO Firdorowicz popiera Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:11 Czesław powiedział, że Bożenna jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FANKA Re: Jak Materna będzie się tłumaczył z porażki wy IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 15:01 KOCHANI W TYCH WASZYCH DEWAGACJACH NIE ZAPOMNIJCIE O WIELKIM BICHENIE I JEGO EKIPIE TO JEST FAWORYT A NIE PANI Z PO CZY SAMOBRONY A MOŻE TO 2WYPROMUJMY WLASNEGO FAWORYTA CHOC BY JAKIEGOS MIECIA TADZIA ZNACIE TAKICH OLEJCIE PASTUCHOW POLITYCZNYCH I ZNAJCMY PREZYDENTA SPOLECZNEGO BALERON NA HRAD A SZYNKA NA WIESZAK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student Bukiewicz Najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:09 Przestań krzyczeć i pisz małymi literami. Napisz jaki ma plan, a nie jakieś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 23:23 Pani Bukiewicz podobnie jak pani Ronowicz pod względem intelektualnym jest (według mnie) w pełni kompatybilna intelektualnie z radną p. Szymkowiak . Dlatego też sądzę, że p. Bukiewicz w dziedzinie handlu kwiatami byłaby równie doskonała. Ale urząd prezydenta wymaga zgoła innych walorów intelektu. Dlatego też uważam że już samo zgłoszenie tej pani jako kandydata do urzędu prezydenta miasta jest wyrządzeniem jej wielkiej krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: minko Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:12 zenada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 12:43 Kobieta na stanowisku prezia juz byla. Zielona musi odpoczac po tej katastrofie. Poslanka Bukiewicz niech dokonczy swoja robote w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oo Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 13:24 Zastanawia mnie jedno czy ci kandydaci mają kwalifikacje aby zarządzać tak skomplikowaną materią jakim jest miasto ,jaka jest ich wizja rozwoju Zielonej Góry i nie chodzi tutaj o listę pobożnych życzeń ,dotychczas wiemy że są oni najlepsi sic! .Chciało by się zapytać w porównaniu z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: głosuj na nią. Bukiewicz Nalepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:14 Z innymi creazy z innych partii. Nalepsi to mało powiedziane, maja program, plan naprawy Zielonej Góry po aferzystach SLD. Mają najlepszego kandydyata na Prezydenta Zielonej Góry Panią Bożenne Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: W.P. Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: 212.109.135.* 20.09.06, 13:32 Wypowiedziałem się już raz na tym forum, że Bukiewicz o gospodarce to tylko mówi. I to tak: "...- Program Platformy na Zielona Gorę jest już ukończony, leży w sejfie. Mieszkańcy poznają go w październiku podczas oficjalnej konwencji wyborczej - mówi Bukiewicz. - Dla mnie najważniejsza jest gospodarka. Choć mam pewien pomysł na kulturę. To atut, którego miasto nie wykorzystuje." Pewnie jest to taki sam program, jaki w 2005 roku miał mieć Tusk Donald - prezydent z Gdańska, gdy przymierzał się do wzięcia władzy. WYBIERZMY TUSKA - wołano. I teraz też, jest pełno jego plakatów z platformerskim hasłem RAZEM. Brzmi podobnie jak u Giereka słynne: POMOŻECIE? Po co, ten TUSK każe tej bidnej kobiecinie Bukiewicz tyrać w Zielonej Górze, wysyła ją jak na front, niech sam pokaże co umie. Jemu to nie powierzyłbym kiosku RUCH-u. Bo to jest jeden z tych, co dużo MÓWI. I TYLKO MÓWI. A teraz spokojnie zobaczcie mili zielonogórzanie dookoła, przyglądnijcie się uważnie miastu, i zechciejcie uczciwie ocenić: co Pani Bożena Ronowicz, Prezydent Zielonej Góry zrobiła w czasie kadencji? - Moim zdaniem miasto nie jest jeszcze w takiej kondycji jakby wszyscy oczekiwali, ale JEST JUŻ FUNDAMENT POD JEGO ROZWÓJ. Porządkowanych jest wiele zaszłości z czasów Zygmunta L. Trzeba wiedzieć, że było dużo do zrobienia. JEŚLI NIE BĘDZIE PANI SŁUCHAĆ KRZYKACZY Z RADY MIASTA I TYCH Z TEGO FORUM, TO POWINNA PANI WYSTARTOWAĆ - JA CHCĘ GŁOSOWAĆ NA BOŻENĘ RONOWICZ. NIECH TYLKO WYTRWALE ZMIERZA DO CELU I MOCNIEJ W DRUGIEJ KADENCJI POTRZĄŚNIE NIEKTÓRE BETONOWE UKŁADY. NAWET TE KOALICYJNO - SLDUP-skie. GŁUPOTA NIEKTÓRYCH RADNYCH UDAJĄCYCH KOALICJANTÓW BYŁA W TEJ KADENCJI PORAŻAJĄCA, A SLDUP-Y SKUTECZNIE BLOKOWAŁY ROZSĄDNE PROPOZYCJE PANI PREZYDENT. NIE ODPUSZCZAĆ SLDUP-om I ICH KUMOTROM Z RADY MIASTA i tak trzymać!!! NOWA RADA MIASTA POWINNA BYĆ MĄDRZEJSZA. Zielona Góra nie musi być Paryżem, ale może być miastem z perspektywami na przyszłość, gdzie będzie się chciało mieszkać i pracować, mając poczucie niekłamanej dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamikadze Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 21:33 Ona nie ma nie ma programu to tylko mydlenie oczu , za rok dwa mamy drugie Węgry te cymbały polityczne nie maja pojęcia ani o ekonomii polityce a może wysłać ich do Afganistanu ubył by stan debilizmu w tym meście i kraju dlaczego mamy wybierać sprane spodnie ani PiS PO SLD Samobrona itp Oni chcą tylko kasy i łatwych pniędzy .Bukiewicz to postać mglista, Łatwiński nie znam pozstali tez niewiadoma może ktoś inny o metalności czystej sejm to korupcja destrukca czekam na rewoltę daję na to dwa lata i nie będzie po nich śladu będą inne osobniki koryto kołem się toczy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: głosuj na nią. Bożena Bukiewicz Nalepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:43 Tak może być jak PIS będzie dalej rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zenek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.10.06, 17:24 Co wybory, to widzę plakaty Bukiewicz. Można zgłupieć. Kobita pcha się do wszystkiego. Już jej nie wierzę. Nie będę na nią głosował Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: el Nino Do Magdy i innych popleczników Bukiewicz, Łatwińsk IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.06, 19:57 Do Magdy i innych popleczników Bukiewicz, Łatwińskiego czy Kubickiego. Jak słusznie zauważył JFK, argumentacja partyjnych działaczy oddelegowanych na odcinek walki na naszym forum jest bardzo, bardzo płytka. "Kubicki jest najlepszy." "Bukiewicz zna się na gospodarce" "Łatwiński jest bardzo rozsądny" Każdy z nich ma "rozsądnych, młodych, starszych, doświadczonych, odpowiedzialnych, najlepszych, nieskorumpowanych i oczywiście MĄDRYCH" współpracowników. I co z tego wynika ? Nic! Stanowicie polityczną klientele swoich partyjnych patronów i każdy z was pieje peany na cześć swojego "wodza" i szczeka na konkurenta w nadzieji na zwycięstwo i "zasłużoną" konsumpcje owoców zwycięstwa. Proponuje skończyć z tego typu dyskusją. W debacie na temat tego kto powinien zostać prezydentem Zielonej Góry chciałby usłyszeć poważne pytania i odpowiedzi np: Czy kandydat ma wizje naszego miasta? Jak Zielona Góra ma wyglądać za 10, 20, 30 lat? Jak zamierza zrealizować swoje plany? Czy przeprowadził ocenę "narzędzia" jakim będzie musiał się posługiwać czyli Urzędu Miejskiego? Jeżeli tak to co należy zmienić? Jeżeli nie to po co w ogóle startuje? Czy ma jakiekolwiek pojęcie na temat nowoczesnych metod zarządzania? Z jakim współpracownikami zamierza dokonać zmian? Bez odpowiedzi na te pytania (oczywiście nie jest to katalog zamknięty) będziemy skazani na przypadkowe wybory na zasadzie lubie - nie lubie. A przecież nasze miasto zasługuje na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda odp. do wszystkich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:19 Witam, z miłą chęcią odpowiedziała bym ci na te pytania, ale niestety nie jestem Bożenną Bukiewicz. Uważam, że Platforma Obywatelska jest najlepszą partią, bo nie reprezentuje złodziejstwa i kumoterstwa dosyć znanego w Zieloenj Górze, a stałość, doświadczenie i odpowiednią kadrę, którą ludzie będą wybierali w wyborach samorządowych. Co do pytań to uzyskasz na nie odpowiedź w czasie kampanii. Moge cię zapewnić, że jest to program bardzo dobry, który zapewni rozwój gospodarczy miasta. Czytam dalej, twoje pytanie np. dot. nowoczesnych metod zarządzania i powiem tak: przestańmy być w stagnacji, idźmy do przodu, zróbmy z Zielonej Góry metropolię. Platforma jest za rozwojem Zielonej Góry, ma fachowców i tu zdradzę, że są to osoby, które doprowadziły do rozwoju inne Miasta i będą służyć swoją fachowością. Jednocześnie pragnę przeprośić za kolegów i koleżanki, którzy wdali się w ,,płytkie'' zagrywki innych partii. Mogę wytłumaczyć to tym, że występują tu różnego rodzaju kłamstwa i niektóre osoby czują się tym urażone, dlatego proszę osoby z innych partii, które piszą na tym forum o kampanię, która pokaże jakie są różnice programowe pomiędzy partiami i pomoże wybrać tą najodpowiedniejszą Drużynę. Cieszę się, że są tu osoby, które są zaciekawione polityką naprawy i rozbudowy Miasta Zielona Góra. Osoby z PO będą w czasie kampanii służyć swoją fachowością. Zielona Góra zasługuje wreście na najlepsze, rozsądne rządy, które oprócz rozwoju miasta zagwarantują lepsze życie dla mieszkańców. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: el Nino Re: odp. do wszystkich. IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.06, 09:44 Droga Magdo! Dziękuje za odpowiedź, która w jakiejś mierze odbiega od tego, z czym zazwyczaj mamy do czynienia na tym forum - niestety dalej nie wychodzisz poza puste obietnice i slogany. Z twoich wypowiedzi wnioskuje, że jesteś w jakiś sposób związana z PO i znając warsztat prowadzenia kampanii wyborczych, nie oczekuje od ciebie premiery programu wyborczego na forum internetowym. Decydując się jednak zabrać głos w tej dyskusji, możesz podnieść argumenty na rzecz swojego kandydata, które nie są tajne, jak program PO. A więc czy Bożenna: - ma doświadczenie w zarządzaniu dużymi zbiorowościami ludzkimi? - jakie nowoczesne metody zarządzania stosowała w swojej 3 osobowej firmie (ona, jej mąż i sekretarka)? - czy jako przedstawiciel lobby pośredników sprzedaży nieruchomości daje gwarancje na zmiane antyrozwojowej polityki miasta w tym temacie? - czy jako radna naszego miasta wykazała się pomysłami na jego rozwój i potrafiła przekonać do nich innych radnych? - w czym, jako radna, była lepsza od radnego Wysockiego (nie wspominając o Urbaniaku)? To tylko kilka pytań, tak na biegu (również nie stanowią katalogu zamkniętego). Postaraj się na nie odpowiedzieć nie uciekając w slogany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: odp. do wszystkich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:27 Witaj Te odpowiedzi dotyczą Pani Bożenny Bukiewicz i należy kierować je do niej samej np. na konferencji prasowej, ja nie jestem jej rzeczniczką. Mogę śmiało powiedzieć, że Pani Bukiewicz jest osobą, która odejmując jakieś działania zawsze doprowadza je do doskonałości. Jest szefową Platforamy Obywatelskiej na Zieloną Górę, tak więc ma pod sobą sporą liczbę osób, napewno większą niż niejedna duża firma i mogę śmiało powiedzieć, że jest szefową świetną i doskonałą w każdym calu. Tak jak powiedziałam na początku, nie jestem rzeczniczką Pani Bukiewicz, a z tego co piszesz twoje zapytania dotyczą jedynie osoby Pani Bukiewicz, aby ta dyskusja nie przerodziła się w dialog z jednej strony zapytam ciebie el Nino o zmiany jakie byś widział dla Zielonej Góry??. Jesteś z pewnością jej mieszkańcem. Jak ty widzisz rozwój miasta?? Jeśli znajdą się inne osoby mające dobre pomysły Platforma Obywatelska jest otwarta na propozycję mieszkańców po to aby RAZEM osiągnąć zamierzony cel. el Nino dzięki za posty i życzę miłego dnia. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jkk Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:27 Wypisujac takie bzdety sam sobie wystawiasz opinie o swoim intelekcie hanno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 17:07 Gość portalu: jkk napisał(a): > Wypisujac takie bzdety sam sobie wystawiasz opinie o swoim intelekcie hanno. Przyjmuje to jako dowód uznania, bowiem w podobny sposób wybitny historyk profesor Feliks Konieczny dokonał charakterystyki Stanisława Poniatowskiego, gdy stwierdził że byłby z niego doskonały bibliotekarz, dyrektor jakiegoś muzeum lecz na króla był zbyt chwiejny, słabego charakteru i wykazywał zupełny brak zdolności do objęcia tej funkcji. Wiem że p.Bułkiewicz to nie król Staś ale problem jest podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DUDE poczytajcie, a zobaczycie, że Bukiewicz najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:43 Ładnie napisane, pojechana Bukiewiczowa bo jest Liderem jak i PO. Odpowiadam: PO ma program, który był opracowywany przez specjalistów. Bożenna Bukiewicz ujawnia to co może, bo takie osoby jak ty i tobie podobne tylko czekają aby wepchnąć nóż w plecy. Powracając do twojego chwalenia Pani Ronowicz odpowiadam, że nie do końca się z tobą zgadzam ponieważ: -miała swojego szpiega byłego unitę w PO, który zamiast pomagać partii sprzedawał żonie informację nt. różnego rodzaju spraw, ten jej szpieg to nikt inny jak jej mąż Sławek, który ostatnio został zatrzymany pod wpływem alkocholu. - EC Remont dostaje intratne kontrakty od Urzędu Miasta, a jest tylko pośrednikiem w różnego rodzaju tematach. Prezesem w EC Remont jest nikt inny jak mąż Pani Ronowicz Sławek R. Meritum sprawy: Platforma Obywatelska poradzi sobie ze wszystkimi objawami zła. Utniemy wszystkie lewe zródła dochodu i ujawnimy wszystkie afery. Drogi Panie najpierw jak Pan piszesz o innych zacznij sprzątać u siebie, ale powiadam Panu wasz czas, lewych urzedników nadchodzi. Zielona Góra potrzebuje Nowej Pani Prezydent, którą będzie Bożenna Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wifi Znam temat z tej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:16 Bożenna została rekomendowana na kandydaturę prezydencką od samego Donalda. Tylko, że Bożenna woli "podnosić rękę i naciskać przycisk" za 15tys zł miesięcznie niż ujadać się z bandą imbecyli za 5 tys zł/miesiąc. Lecz "rozkaz, to rozkaz" - trzeba wykonać. I znając tę Panią z konsekwencji w działaniu - wykona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hahha Re: Znam temat z tej strony i nie wiem o co chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:17 ale bzdura, człowieku nie jestes posłem co ty piszesz??? Wiesz kogo ośmieszasz>?? Powiem ci ---siebie--- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wifi Re: Znam temat z tej strony i nie wiem o co chodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:23 No widzisz stary. Jak bym chciał, to podał bym Ci nawet numery komórek Bożenny i Mirka (Ania nie korzysta). Ale cóż nie mam nawet potrzeby, aby do Twojego postu odnieść się ze zrozumieniem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megafon Bożenna rules IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:41 Widać jaki z ciebie znajomy, śiechu wart. PIszesz to, napewno z zazdrości. Skoro jesteś taki cwaniak to podaj swoje nazwisko, ale raczej jesteś kimś kto jest mało wart. Gdybyś wiedział jak było to byś tak nie gadał. Sprawy politycze zostaw dla polityków, a nie takich jak ty długich kłamliwych języków. Sam Tusk popierał Bożennę, bo to najbardziej odpowiednia osoba w Zielonej Górze, a Tusk jak wiesz to szef całego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wifi Re: Bożenna rules IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 00:55 Ależ ja popieram Bożennę. Pisałem, że z punktu widzenia businesswoman (a tak niewątpliwie o Bożence można powiedzieć), nie uśmiecha się jej przeniesienie do cięższej pracy za mniejsze pieniądze. Ot, po prostu zanam Bożennę jak i znam wiele innych osób. Wcale nie trzeba być kimś wyjątkowym żeby znać np.polityków. Zresztą Bożenna dzisiaj, czy jutro wylatuje w cieplejsze klimaty na kilka dni, żeby odpocząć. Dlaczego miałbym Tobie podawać nazwisko i skąd u Ciebie tyle jadu ? A może Ty prowokujesz i szukasz czegoś na Bożenkę ? Wybacz. Tu nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kicia Re: Bożenna rules IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 13:26 Chciałabym, żeby prezydentem miasta była kobieta. Poprzednia Bożenka mam nadzieję nie odważy się kandydować. Natomiast co do Bożenny, na której temat owa dyskusja...nie znam osobiście, ale utkwiła mi w pamięci jedna jej wypowiedź, która mi się zawsze przypomina iklekroć coś o niej słyszę. To była wypowiedź po pierwszym dniu w Sejmie i pierwszym głosowaniu. Pani Bożenna podzieliła się z dziennikarzem swoimi obawami co do głosowania, gdyż ma problem z koordynacją ruchową: podnoszeniem ręki i równoczesnym przyciskaniem guzika. Rety! Chyba niekoniecznie mam ochotę, aby ktoś opowiadający takie pierdoły w gazetach był prezydentem mojego miasta. Sądzę, że gdyby zrobiła coś naprawdę pożytecznego to ta ikonka ćwierćinteligentki przy jej nazwisku zniknęłaby z mojej pamięci, ale sami rozumiecie... Narazie się nie zanosi. Podsumowując: Bożenno i Donaldzie- Nie tym RAZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normal mieszczuch Re: Bożenna rules IP: *.ztpnet.pl 19.09.06, 13:34 RZG podało,że że kandydatem PiS na prezydenta będzie Kazimierz łatwiński.W kablówce zrobił na mnie pozytywne wrażenie,ale jeśli by ktoś miał wygrać z PiS z Bukiewicz, to tylko Jacek Budziński miałby szanse.SLD tym razem popłynie obojętnie czy wystawią Kubickiego czy Bocheńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: megafon Bożenna rules IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:42 Bożenna jest czysta nie ma na nia haków. Ludzie piszą głupstwa robią tanią agitację, populizm po to aby wygrać wybory. Natomiast ludzie, tacy jak Bukiewicz Bożenna, która chce dobrze dla Zielonej Góry jest mieszana z błotem bo zawsze znajdą się osoby, które chcą zniszczyć dobro dla swoich złych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanno Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 21:06 „Łatwiński, z zawodu radca prawny, który od kilku miesięcy pracował przy gospodarczym programie PiS na jesienne wybory. Ten zakłada rozbudowę strefy gospodarczej przy tzw. Spalonym Lesie (co oznacza wycinkę ok. 120 ha lasu)” „Kandydat PiS ma 48 lat, spore doświadczenie zawodowe - pracował w zielonogórskiej Novicie, Stelmecie” To cytaty z Wyborczej. Czyżby to Stelmet finansował kampanię Łatwińskiego?, i decydował o zielonych płucach miasta ?. A jeśli wygra inny sympatyk Stelmetu niejaka Bułkiewicz ?. A i Babka Kiepska jest przychylna Stelmetowi. Czy to oznacza że bez względu na wyborczy wynik czeka nas siekierezada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Bukiewicz: startuję z obsadzenia Gorzowa IP: *.ztpnet.pl 19.09.06, 21:30 Bachal chce miec nie tylko marszalka ale i prezydenta ZG brrrrrrrrrrr Tylko Latwiński i silny zielonogorski PiS dopilnuje naszych interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kalfior Re: Bukiewicz: startuję z obsadzenia Gorzowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 21:23 Mareczek kupiłęś sobie zestaw bananów na sldowską imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlecki Bkiewiczowa jest tylko za Zielona Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:49 Ładnie napisane, pojechana Bukiewiczowa bo jest Liderem jak i PO. Odpowiadam: PO ma program, który był opracowywany przez specjalistów. Bożenna Bukiewicz ujawnia to co może, bo takie osoby jak ty i tobie podobne tylko czekają aby wepchnąć nóż w plecy. To jest polityka, a nie piaskownica chłopacy. Mało wiecie, ale to pis jest z Gorzowa i zabiera nam naszą stolicę. Ostatnio słyszałem, że PISuary chcą marszałkowi zabrać wszystkie praw i dać je wojewodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Bkiewiczowa do Gorzowa IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 23:02 JAcek juz czeka na nia. Ps. zle slyszales z tym wojewoda hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andreas Re: Bkiewiczowa do Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:30 ale dobrze słyszałem z populizmem i to mnie boli senior, który ciągle atakujesz PO. TY właśnie pisowiec niedobrze mi co ty bierzesz, że tyle przed kompem wytrzymujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NeW Re: Bkiewiczowa do Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:18 same kłamstwa i pomówienia ty pisowski fanatyku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ara Re:Precz z nią!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 21:11 tak program po pisze "specjalista" - asystent (tej pani) ze średnim wyksztalceniem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hiena Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.centertel.pl 21.09.06, 18:55 Alek zajmij się lepiej historią.Powoli PIS przejdzie do histori. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 19:17 Co wy sie tak na mnie uwzieli ??? :) Spokojnie, wszyscy jestesmy zielonogorzanami i napewno chcemy dla miasta jak najlepiej. To ze ja wole PiS (wielu tu tez) a niektorzy z was PO (na forum to wiekszosc) nie znaczy ze mamy sie brac za lby. Szacunek wzajemny to podstawa. Zawsze powtarzalem ze PO i PiS sa na siebie skazane. Mam nadzieje ze szczegolnie w przyszlej radzie miejskiej. No chyba ze Tusk faktycznie juz sie dogadal z Lepperem :p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Głosuj na nią ! Bożenna Najlepsza !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:53 Wszyscy wiemy, że Bożenna jest zdecydowanym liderem i wygra wybory, ale to nie znaczy aby pisać na nią jakieś głupoty. Niech wygra lepszy te wybory:) Nie obrażajmy się ludzie. Zróbmy coś pożytecznego, a nie zachowujmy sie jak SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deralos Re: Bożenna Najlepsza !!! IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 22:12 Czy wygra to zobaczymy.Ona jak i PO są mocno przewartościowane w ZG.I SLD i PiS uzyskają wiecej głosów niz wynika to z sondaży.PO spadnie do 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
lyt Re: Profesor Miłek Prezydentem ZG 29.09.06, 10:12 Głupota to start beznadziejnosci bułkiewicz w wyborach.Ale nie beda za nia glosowac z PO jak wystartuje Miłek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pi Re: Bukiewicz: startuję na prezydenta Zielonej Gó IP: *.centertel.pl 22.09.06, 09:05 Jeżeli PO spadnie do 30%.topodaj ile będzie miał PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 4 4 Drużyna Bukiewicz oni są najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alek Re: Drużyna Bukiewicz.Bachal i Ciemnoczołowski IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 22:52 Najlepsi z GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drużyna Bkiewicz Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:19 Przestań obrażać inne osoby w PO. Zobacz lepiej co sie dzieje z twoim PISem uliczicą, już wszystkiego się chwyta, a ty ciągle klapki na oczach. Napisz coś mądrego np. jak korzystać z funduszy unijnych, a nie same kłamstwa i obelgi pod adresem innych. Jeszcze jedno robisz z gęby cholewę działaczu za dychę. Musisz też zdać sobie sprawę z tego, że można cię znaleść na serwerze, a wtedy zobaczymy jak się będziesz spowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś