mkruq 16.02.07, 22:03 Prosze o kontakt do kierownika providenta w ZG. Marek.. (nazwiska nie pamietam)... Dziekuje Marek Kruk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Provident=zdziercy ! 17.02.07, 10:16 to "Złodziejska" firma... odradzam kontakty ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Provident=zdziercy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:41 to nie ma żadnej stronki prov? Odpowiedz Link Zgłoś
mkruq Re: Provident=zdziercy ! 18.02.07, 19:07 Jest stronka ale danych kierownikow okregow nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
lubuszak Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek 19.02.07, 19:15 Witam Proponuję po prostu zadzwonić do biura w Zielonej Gorze i jestem pewien, że tam pomogą. Koniec języka... Pozdrawiam Były pracownik firmy Provident ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro wi dent Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:56 Nie szukaj. Nieciekawy gościu z nieciekawą przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: provik Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:06 najlepiej wybrac sie osobiscie do biura firmy. maja biuro naprzeciwko Studia. wejscie obok solarium Odpowiedz Link Zgłoś
mkruq Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek 22.02.07, 20:19 no szkoda ale nie jestem z Zielonej a gosciu sypial z moja zona..;( Chce znac wroga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek IP: *.gala.net.pl 26.02.07, 20:54 To lepiej zmien zone a ja mu gratuluje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptor pozyczkodawca i pozyczkobiorca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:01 taaak po co sie zenic.... leasing , to takie proste a tutaj?! kto wystepuje w charakterze pozyczkobiorcy , a kto jak pozyczkodawca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Re: pozyczkodawca i pozyczkobiorca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:11 ales gosciu pojechal!!! żona była zastawem pozyczki a ty nic nie wiedziałes o tym? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rACJA Re: pozyczkodawca i pozyczkobiorca IP: *.uz.zgora.pl 28.02.07, 14:36 RACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:49 Te Kruk ciebie chyba kręci jak twoja wali cię po rogach! Chwalisz się tym na forum, to gratulacje! Tylko powiedz, jak przychodzisz do domu to rozumiem, że nie pukasz w drzwi tylko walisz w nie ROGAMIII !!!! Heheheheh Jeszcze jedno może poprostu jesteś taki słaby mikrus jak twoja szuka wrażeń gdzie indziej? Powiedz swoim kolegom, może ci pomogą wieczorkami jak już bedziesz wymiękał! Jeszcze możesz napisać do PRZYJACIÓŁKI bbbuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Kierownik Providenta w ZG szukam.. Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:14 i jak? pdnalazles kierownika? odnalazles zone? oddał ją z odsetkami? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAGADKA ŁOSIO-KRUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:28 kto to jest, albo co to jest? nie lata, a zagraża samolotom?! kruk z zajewielkimi rogami! łosio-kruk daj telefon do twojej starej to jej dogodzimy, a tobie się przedstawimy, żebyś nie musiał sie zastanawiać z kim jej jest tak dobrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog :) zagadka ornitologiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:32 a skad moze byc KRUK?! Odpowiedz Link Zgłoś
mkruq Re: ŁOSIO-KRUK 05.03.07, 09:50 Dlaczego mówisz "starej" skoro ja powiedziałem "żona"? Gó.. wiesz o życiu a pieprzysz jak potłuczony... Odpowiedz Link Zgłoś
mkruq Już mi przeszło.... 05.03.07, 10:03 Więc tak, puszczenie tego posta nie było za bardzo rozsądne. Przepraszam forumowiczów a przede wszystkim moją żonę.. Marka nadal nienawidzę ale wiem że już to czytał i mam nadzieje że jego małzeństwo szlag trafi..chociaż szkoda jego żony.. Ja tymczasem sporo dowiedziałem się o życiu, o żonie i o ... sobie. Naprawdę nie trzeba wiele żeby nasze kobiety były z nami szczęsliwe. Przegadałem wiele nocy z moją lepszą połową i wiemy że może już być tylko lepiej czego Wam wszystkim (nawet autorom złośliwych postów) życzę. A do Pań to mam prośbę: jak wasz mąż się zapuszcza i nie da się przegadać to mimo wyszstko próbujcie do niego dotrzeć.. jesteśmy życiowo dość tępym gatunkiem chociaż bardzo Was kochamy ;).. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet @--,->--- Kruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruq75 Re: ale slodko.... IP: *.219.118.237-c3.net.pl 24.02.19, 18:15 Minęło 12 lat a ja nadal jestem wkurwiony. Poszukiwany koleś to Marek Dukała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruq Re: ale slodko.... IP: *.117.136.46.static.3s.pl 02.06.22, 12:17 Ha ha ha - w dniu kiedy to pisałem (24.02.2019) nie wiedziałem, że żonka znów przyprawiła mi rogi. Konferencja BHP ATEST w Wiśle 2018 rok. Mówiła, że gość nazywa się Tomasz Kosmowski. Wniosek z tego taki - zrobi raz, zrobi i drugi choćby nie wiem jak przysiegała. Kobiety są fałszywe. obłudne i samolubne. Odpowiedz Link Zgłoś