Dodaj do ulubionych

Odeszła dobra dusza Nigeru

30.03.07, 19:40
Niger od lat bez zmian.
Obserwuj wątek
    • Gość: spolegliwy Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.ztpnet.pl 31.03.07, 07:35
      Szkoda,że tych dobrych dusz jest coraz mniej.
      • Gość: Detergent Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 07:54
        Niestety ale wystruj wnętrza był od lat obskurny. Torty rzeczywiście pyszne a
        obsługa bardzo miła.
        • Gość: Wnuk Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:07
          Dawno Pan/Pani nie odwiedzał(a) tego miejsca gdyż wystrój się zmienił i wygląda
          całkiem miło!
        • Gość: wierna od lat... Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 16:33
          Czy toaleta w takiej sytuacji jest najważniejsza?
          Takiej drugiej Uli nie będzie nigdy!
          Niger pozostanie dalej w swoim niespotykanym klimacie, z miła obsługą,
          przepysznymi deserami i kawą.
          Po remoncie wygląda pięknie. Jak ktoś dawno nie był i nie widział zmian - to
          najwyższy czas na wizytę!
          Wyrazy współczucia dla Zbyszka i Arka oraz dla wszystkich, którym Urszulki
          będzie brakować.
          • Gość: Detrgent Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 18:46
            Tam był remont -nie zauważyłem. Wystrój jest fatalny jak za PRL. Warto się
            zastanowić nad nowym wizerunkiem. Konkurencja nie śpi.
            • Gość: Józef Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:22
              Człowieku widać,że w ...... i ...... widziałeś . Cały urok lokalu jest w tym,że
              wystrój jego nie ulega większym zmianom.Starzy bywalcy z sentymentem idą do
              omawianego lokalu i wspominają swą młodość. Gdybyś bywał gzieś w świecie np.w
              Paryżu, tobyś osobiście mógł potwierdzić moją opinię. Za przykład może być
              np.znany hotel Ritz. Mariot w Warszawqie od początku swego istnienia nie
              zmienia swego wizerunku. Żeby coś krytykować,trzeba się na tym czymś znać.
            • Gość: Wigan Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.07, 18:30
              Chyba jesteś politykiem. Nie wiesz o zmianach jakie zachodzą w mieście, dobrze
              znasz czasy PRL-u, pewnie masz wyższe wykształcenie zdobyte w tym wrednym
              czasie?
              • Gość: Zielony Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.07, 23:48
                Wigan, Kawiarnia od lat super i mam nadzieję, że nie będzie się zmieniała i
                pozostanie taka jaka jest. Co do Twojej wypowiedzi o czasach PRL to twoi
                rodzice pochodzą z tamtych lat i pewnie mają jakieś wykształcenie i wątpie byś
                negował ich wykształcenie. wszyscy politycy naskakujący na tamte czasy zdobyli
                tytyły i wykształcenie w "wrednym" czasie - jak to napisałeś. Jesteś WIELKIM
                BURAKIEM.

• Gość: zielonogorzanka Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.proxy.aol.com 31.03.07, 11:53
      Niger ,ja nie mysle,ze prawie 50 lat temu moze 40 ale nie o to mi chodzi Niger
      nie ma W-C musisz szukac na miescie ,kawiarnia i nie zabezpiecza tak waznego
      miejsca dla swoich konsumentow dlaczego???????
      • Gość: Wnuk Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:09
        Co do nicku:ZIELONOGÓRZAKA.
        W kawiarni jest toaleta ale na zapleczu.
        Myślę,że nikomu sie nic nie stanie jeżeli się zapyta czy można skorzystać z
        toalety na zapleczu.
        POZDRAWIAM
        • Gość: Maciey Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 16:14
          Pytalem - nie mozna. Ale to delikatny mankament w swietnym miejscu
    • Gość: mały Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 17:05
      czas zmienić nazwę na poprawną politycznie afro-zielonogórska !
      • Gość: awa Re: Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:53
        Sama byłam świadkiem jak mama z dzieckiem prosiła o możliwość skorzystania z
        toalety i nie odmówiono jej prośby.Zielona Góra straciła skromnego,prawego i
        sprawiedliwego mieszkańca.Tak obiektywnych i dobrych ludzi jest coraz
        mniej.Była wspaniałym człowiekiem o gołębim sercu a przy swych tragediach
        osobistych najlepszą babcią i matką-teściową.Jej dobry wyraz twarzy jaki
        ukazany został na pogrzebie ,ja z moją rodziną zapamiętamy na zawsze.Pani
        Urszulo - Spoczywaj spokojnie.
    • Gość: ~~ona Odeszła dobra dusza Nigeru IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.07, 09:46
      KOCHAJMY LUDZI ONI TAK SZYBKO ODCHODZĄ.
    • Gość: John F. Kennedy Infantylny tytuł wprowadza w błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:13
      Przeczytałem tytuł i myślałem, że pani Urszula odeszała na emeryturę.
      Przeczytałem artykuł i na końcu okazało się, że umarła, co nas wszytkich czeka
      prędzej czy później.
      Zastępowanie słowa "umrzeć" słowem "odejść" jest przejawem zjawiska, które
      nazywa się spychaniem do nieświadomości spraw poważnych. To jest jeden z
      przejawów infantylizacji kultury w której żyjemy, dzieje się to w ramach
      poprawności politycznej.
      A Rodzinie i przyjaciołom pani Urszuli składam kondolencje.
      • Gość: Maciey Re: Infantylny tytuł wprowadza w błąd IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.07, 08:41
        7 linijek belkotu - 1 tresci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka