bellagnos 15.06.07, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48027 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam IP: *.ztpnet.pl 17.06.07, 21:04 polecam fryzjerke asie z sulechowa salon kinga robi rewelacyjne upiecia slubni i kosmetyczke sandre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellagnos Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:48 Kto pomoże pytającym na forum, dołączcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Galix Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam IP: 78.9.110.* 16.03.14, 15:04 www.youtube.com/watch?v=qO754aNgN0g www.youtube.com/watch?v=S9YJ1r1K7do http://<a href="www.youtube.com/watch?v=3ZpO95vIeQg[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=3ZpO95vIeQg Odpowiedz Link Zgłoś
wiola.gw Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam 10.04.14, 16:29 Hej wszystkim, Ja polecam gorąco firmę Infinity Sound, grali u mojej siostry na weselu i wszyscy świetnie się bawili. Organizują dużo pomysłowych zabaw oraz puszczją bardzo różnorodną muzykę, tak żeby każdy czy młodszy czy starszy mógł znaleźć coś dla siebie! Tutaj macie linka do prezentacji: www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Oprawa-muzyczna-wesel-Infinity-Sound.html Pozdrawiam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paradox Zespół muzyczny Paradox woj. Lubuskie IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.14, 10:14 Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna www.zespol-paradox.pl Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością. Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości. Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie! Dominik Wawryk tel: 665 466 810 Tomasz Wawryk tel: 665 956 388 E-mail dominik.wawryk@wp.pl zespol-paradox.pl/demo18.html zespol-paradox.pl/demo20.html zespol-paradox.pl/demo14.html zespol-paradox.pl/demo9.html zespol-paradox.pl/demo17.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska_06 Re: Zespół muzyczny Paradox woj. Lubuskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.14, 17:17 A czym do ślubu? Limuzyną? - NIE!, Bryczką? - NIE! Nowym samochodem wujka? - NIE! Ja polecam zwariowane samochody SMART: www.smart-line.pl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIA Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam IP: *.noc.fibertech.net.pl 30.05.17, 10:24 Koło Zielonej Góry jest fajne miejsce na wesele. siodlo.com.pl/ Byliśmy tam z mężem i byliśmy baaardzo zadowoleni. Nieopodal jest piękna kapliczka gdzie para młoda miała ślub a potem przeszliśmy na salę do pensjonatu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Dobre świeże jedzenie w wystarczającej ilości ładna sala fajna okolica i bardzo mila i sprawna obsługa. Warto tam zajrzeć przed dokonaniem wyboru miejsca na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
marzenkaku Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam 05.01.18, 12:37 Spoko miejscem na wesele jest ten pensjonat ranchocolorado.pl/. bardzo mi sie podobała cała organizacja oraz podejście obsługi do gości. Wszystko przygotowane i dopieszczone. Wspaniałe jedzenie. Fantastyczny klimat aż się nie chciało wyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam IP: *.dynamic.mm.pl 16.05.18, 14:24 Piękne sukienki są w nowym sklepie na kupieckiej 55 just Unique zielona góra Www.justunique-partners.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natulana Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam 10.08.18, 21:39 Najlepsze wesele na jakim byłam w tej okolicy to było w sali Nad Borkiem w Kosarzynie. Tam jest ośrodek wypoczynkowy (byłam kiedyś wcześniej na urlopie) ale mają też salę weselną tak do 140 osób. Pięknie wykończona, klimatyzowana. A wesele było praktycznie całkowicie zorganizowane przez ośrodek, bo jeśli się chce zapewniają wszystko - zespół, kamerę, fotografa, nawet fryzjera. I Ci młodzi właśnie taką full opcję zamówili, z noclegami dla gości oczywiście. Bo wracać się stamtąd nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.aa1979 Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam 06.02.22, 19:43 Polecam przed ślubem zadbać o cerę w Perfect Look Clinic (perfectlook.clinic/), dzięki czemu makijaż będzie się prezentował dużo lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
zoniazojka Re: Forum ślub i wesele- zielona góra - zapraszam 27.06.22, 12:06 Ostatnio byłam na weselu mojej kuzynki w tym miejscu www.podaniolami.com/. Spokojnie polecam. Perfekcyjnie zorganizowana impreza. Ładnie urządzonej sali bankietowej. Jedzenie smaczne i urozmaicone, elegancko podane i w odpowiedniej ilości. DO tego obsługa na poziomie i ładna okolica. Bawiliśmy tam do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś