Dodaj do ulubionych

zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny?

28.08.07, 14:56
Witajcie :)
Bardzo proszę o opinie z jakim zepołem lub djem warto nawiązać
współpracę przy oprawie muzycznej wesela? Zaznaczam,że zależy mi na
kapeli na poziomie, żadnego disco polo, białego misia i umpa umpa.
Czy w lubuskiem jest jakaś kapela, która gra inaczej niż tylko przy
elektro dźwiękach syntezatora?
Słyszałam, że Fraglesi i Samowar są nieźli, ale czy tylko oni?
Ktoś z Was współpracował z zespołem Vabank albo Scat?
Pozdrawiam
Mrożonka82
Obserwuj wątek
    • Gość: Paskuda Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 80.50.56.* 29.08.07, 13:35
      Jest cos takiego jak WYSZUKIWARKA! Temat w przeciagu roku pojawil
      sie kilka razy. Zobacz zanim cos napiszesz... ile mozna czytac o
      kapelach weselnych? litosci...
      • monia761 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 29.08.07, 14:36
        Wejdz na forum "Wesela i śluby"-Zielona Góra.Dziewczyny często
        wymieniają uwagi.Dla mnie powinien być to temat na czasie,ale cięzko
        mi się zdecydować czy lepszy zespół czy dj..
      • kacper-band-5 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 31.08.07, 22:03
        GRAMY SWIETNA MUZYKE NAZYWAMY SIE KACPER BAND JESLI WIECEJ
        SZCZEGÓŁOW PROSZE DZWONIC ABY SIE UMOWIC I SPOTKAC 668199789
        • Gość: Vabank Re: zespół muzyczny Vabank IP: *.gorzow.mm.pl 16.03.09, 19:44
          Witam
          Gramy muzykę na Żywo!!!!!!!!!!!!Czterech facetów i
          dziewczyna.Wszyscy śpiewamy i gramy na instr.tkj,
          klawisze,akordeon,perkusja,bas,git,elektr.
          Więcej inf. pod nr tel 663 356 944
          Zapraszamy do współpracy
          VABANK
        • Gość: FerrariUser Wesele przy zespole Bajm ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:23
          A co byście powiedzieli na wesele w zamku w Kliczkowie z
          towarzyszeniem zespołu Bajm ?
          Tak! Właśnie tego Bajmu.
          • Gość: wwww Re: Wesele przy zespole Bajm ! IP: 94.75.121.* 05.03.10, 20:21
            I co z tego
          • Gość: N Re: Wesele przy zespole Bajm ! IP: *.182.242.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 11:18
            Nic
      • Gość: kol Miernota podbija wątek, bo wysoko stoi w google. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:28
        Siedzi tu ta cała muzyczna Miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi
        w google.
      • Gość: Kozak Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.getin.3s.pl 19.08.09, 12:09
        Po co się wypowiadzasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
        Nie chcesz nie czytaj, weź się za gotowanie. Pzdr dla ludzi, którzy
        na pytanie odpowiadają "wyszukiwarka?"
        • Gość: WlascicielFerrari Siedzi tu ta cała weselna miernota i podbija wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:22
          To oburzające!
          A co byście powiedzieli na wesele w zamku w Kliczkowie z
          towarzyszeniem zespołu Bajm ?
          Tak, tak właśnie tego Bajmu.
      • Gość: Aga i Łukasz referencje dla zespołu sąsiedzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.10, 17:56
        Sąsiedzi: Poniższe referencje wysyłamy Wam również na maila. Zróbcie z tym co chcecie. Życzymy smacznego.

Agnieszka:
        Przy wyborze zespołu, zdałam się na Łukasza. Popytał tu i tam i wiedział najlepiej co w muzyczno-weselnym świecie piszczy. Miałam tylko dwie prośby: wybierz taki, który nie fałszuje i który do oczepin wybiera zabawy powyżej pasa.Umówiliśmy się, poszliśmy na próbę i już wiedziałam, że Sąsiedzi zostają. Kilka dni przed weselem dogadanie szczegółów, kiedy pierwszy taniec, kiedy podziękowania dla rodziców. A potem hulaj dusza piekła nie ma! Goście nie schodzili z parkietu i my też szaleliśmy do upadłego. Sety długie, przerwy krótkie na tyle, żeby pójść na jednego i chwycić po drodze jakiegoś kotleta.

Łukasz:
        Miałem wybrać zespół. Taka tradycja (że to przyszły pan młody decyduje). W internecie tego sporo, więc trzeba było popytać znajomych, czy nie znają jakiegoś zespołu weselnego grającego muzykę na żywo. No bo fajnie jakby cały band zagrał. Perkusja, gitara, bas. To od razu daje kopa. Kolega z radia podpowiedział Sąsiadów, no to szybki telefon, pokaz próbny, no i wystarczyło.
        Muzycznie profesjonalnie przygotowani. Poważnie podchodzą do tego co robią, co się czuje już przy wstępnych rozmowach. Na weselu dali czadu. Bałem się tego przebierania, ale okazało się, że to świetnie przełamuje lody. Goście, zadowoleni i zakwasami. Oczepiny kulturalne i na wesoło.

My mamy już to za sobą. I dobrze, że możemy sobie powspominać z uśmiechem. Dziękujemy.

Agnieszka i Łukasz - 29 maja 2010
    • Gość: gościu Proponuję użyć google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 23:43
      Google to najlepszy sposób na znalezienie zespołu i nie tylko.
      • Gość: kokolo Miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w google. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:29
        Siedzi tu ta cała muzyczna Miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi
        w google.
      • Gość: Mag Re: Proponuję użyć google IP: *.182.246.194.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.11, 14:16
        Tak , google to najlepszy sposob na znalezienie zespolu , zwlaszcza kiepskiego. Te naprawde dobre nie reklamuja sie tak nachalnie i nie wykupuja linkow na szczycie listy. Zreszta sami sprawdzcie.
        • Gość: informatyk Re: Proponuję użyć google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:29
          Linki na szczycie listy są nie do kupienia, chyba że wyraźnie widać napis "link sponsorowany". Trzeba się trochę znać na temacie pozycjonowania stron ,żeby móc cokolwiek powiedzieć.
          • Gość: mag Re: Proponuję użyć google IP: *.182.213.18.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 11:32
            W takim razie lepsze zespoly mniej inwestuja w pozycjonowanie stron. Wychodzi na to samo. Ludzie przeciez to naprawde latwo zauwazyc ze przy wyszukiwaniu w google zespolu na wesele nachalnie jako pierwsze pojawiaja sie najgorsze zespoly typu duet klawisze (oczywiscie z mp3 - zaloze sie) i spiewajaca do tego czesciowo na zywo (podkladowe wokale sa juz na mp3). Wiec wokalistka cos tam probuje spiewac + prowadzic impreze z ruznym skutkiem. Reszty mozna posluchac z odtwarzacza mp3. Nigdy nic nie zastapi zespolów gdzie na zywo graja muzycy a nie odtwarzacze. Zobaczcie jak gra zespol gdzie sa gitarzysci , perkusja , saksofon i dobry wokal a jak brzmi i wyglada ekipa typu klawisze z mp3 i jeden wokalista-stka. Jak juz wydac kase to z glowa. Pozdrawiam.
    • Gość: Kama Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:15
      www.samowar.zg.pl/
      Zdecydowanie Samowar!!!!!
      Polecam !!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: anies Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:52
        Przy samowarze może i dobrze bawią się młodzi, ale nie starsi, jeśli
        chodzi o flaglesów byłam na jendej imporezie ( nie wesele) są na
        poziomie ale brakowało tancznej muzyki, trochę przyznudzali.
        • Gość: Kama Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:10
          no coz, ja wolalabym aby na moim weselu byla jednak wiekszosc
          mlodych niz dziadkow, wiadomo ze mlodziez bawi sie do rana a starsi
          odpodaja juz po oczepinach... ale i tak decyzja nalezy do
          ciebie...ja wybralabym samowar...poza tym znam ich osobiscie, fajne
          z nich chlopaki:)
          pozdrawiam
          • Gość: b Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 17:18
            u nas gral samowar i bylo super
            dlatego polecam
            • Gość: panna mloda Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zab.nat.hnet.pl 02.01.08, 12:08
              samowar to juz od jakiegos czasu sobie ladna reklame robi na forum
          • Gość: oiu Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:32
            Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w
            google.
        • Gość: adam Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.home.aster.pl 23.03.11, 11:36
          a słyszeliście o takiej kapeli aquarius? (czyba tak to się pisze) mi się podobało jak grali, żadnego disco polo i innych pierdów, porządna muza.
      • setrea Koktail -jest super 22.09.08, 11:45
        Byłam na weselu niedawno.Koktail był naprawde dobry, dla wszystkich
        grali!
        • Gość: zenua Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:33
          google. Żenada.
      • Gość: jozi Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:31
        google.
    • Gość: Majka Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.07, 13:38
      Jestem fotografem, wiele zespołów widziałam, ale ostatnio zwróciłam uwagę na
      zespół aquarius. Fajnie śpiewali i grali, repertuar mieli bardzo zróżnicowany,
      no i nie było żadnego umpa umpa :). Bardzo mi się podobało.
      Pozdrawiam
    • Gość: Świeża Żoneczka ;) Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:04
      Zdecydowanie zespół "Beat band" z Lubska. Grali na moim weselu-są świetni!!
      Muzyka 100% na żywo,i co ważne są do końca trzeźwi :).
      Polecam.
    • Gość: Panna Młoda Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 09:55
      Na naszym weselu grała świetna kapela Retro mix, serdecznie
      polecamy, są na poziemie
      • Gość: .... Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.07, 09:59
        W podziemiu?
        • Gość: gosc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:11
          Dajcie sobie spokoj z zespolami z calym skladem - zeby to brzmialo
          musi sie spotkac 5 zawodowych muzykow, ktorzy sie rozumieja. Ja
          polecam takie zespoly jak:
          Zespol SMAK - www.zespol-smak.pl
          Zespol Vega - www.muzykanawesela.pl
          • Gość: Darek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 00:02
            SMAK i VEGA. Jeden i drugi zespół - to porażka. Najlepsi są Fraglesi
            • Gość: megamiks Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:34
              google.Żenua
            • Gość: Magda Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.182.240.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.11, 13:39
              SMAK nie znam VEGA porażka.
          • Gość: panna mloda Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zab.nat.hnet.pl 02.01.08, 12:13
            ale przeciez wesele to nie koncert! co z tego ze beda grac super utalentowane osoby, bardziej liczy sie repertuar, prowadzenie wesela i to czy np zespol nie robi dluzszych przerw niz blokow muzycznych no i co tez bardzo wazne ile pojdzie wodki przy stoliku dla orkiestry
          • Gość: Agata Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 78.133.162.* 21.01.08, 15:28
            Zdecydowanie Polecam zespół Vega z Zielonej Góry poprostu brak
            słow zeby ocenic profesjonalizm zespołu POLECAM:)
            • Gość: Gosc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:06
              Vega profesjonalna? Cala muzyka z gotowych aranzy z netu (oczywiscie wszystko playback) i czysto spiewajaca ale taka sobie barwa glosu dziewczyna. Przy prawdziwych zespolach grajacych na zywo to slabizna.
    • Gość: Vlad.H. Tymon Tymanski i Tranzystory! IP: 80.53.41.* 16.10.07, 20:41
      • Gość: lala Re: Tymon Tymanski i Tranzystory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:25
        Ja tez polecam SMAK - wczesniej ich slyszalam, a w kwietniu graja u
        mnie:) Polecam!!!
        • Gość: muzyk opinia muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:54
          Jestem muzykiem i siedze w tej branzy od wielu lat. Ja rowniez
          polecam zespoly Vega, Smak - Vega grala u mojej corki a Smak u
          kuzyna - polecam!
          • Gość: Lolek Re: opinia muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 00:06
            Mieliśmy na imprezie zepsół SMAK - nędza. Wszyscy byli rozczarowani.
            Idealny na bal dla głuchych.
            • Gość: heh Re: opinia muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 10:16
              Lolek. co Ty nienormalny jestes? czy zlosliwie sie wpis1ujesz bo
              grasz w konkurencyjnym zespole? zespol Smak jest Ekstra!!! maja kto
              tak gra i bawi na weselu jak oni!!! nie pamietam tak dobrego wesela,
              a bylem juz w swoim zyciu na "kilku". Sa swietni i tyle!!!
          • Gość: Balon Re: opinia muzyka IP: *.182.221.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 16:04
            Vega grala u moich znajomych. Jedyna zaleta zespolu byla niska cena. Samo granie (wszystko mp3 , nic na zywo) i wokal slabo. W miare fajnie wokalistka prowadzila impreze ale i tak lepszy bylby DJ. Jezeli ktos chce tanio zorganizowac impreze to moze sie skusic ale nie oczekujcie zbyt wiele.
        • Gość: utah Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:36
          google. Paranoja
          • Gość: lamas Re: Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wą IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.08, 17:55
            Drogie te zespoły jak sam s... Rewers band, Fraglesi, Broker itp. to już
            przesadzają lekko. Szukam dobrej kapeli ale żeby ponad 5tys za jedną nockę to
            już przesada. Sąsiedzi trochę tańsi ale chyba i tak skończy się na dj-u. Możecie
            polecić jakiś zespół który by nie był taki drogi a grał na takim poziomie jak
            wyżej wymienione? W d... się poprzewracało niektórym. Jak nie znajdę czegoś
            tańszego i żeby dobrze grali to chyba sam będę grał na swoim weselu. Może wezmę
            połowę sąsiadów ale 1/3 rewersów. Ciekawe czy na to pójdą. Jak myślicie?
    • Gość: katka.p Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 80.50.56.* 25.10.07, 14:37
      Moze niezwiazane bezposrednio z tematem, ale posrednio na pewno. Do
      sprzedania suknia slubna:
      www.we-dwoje.pl/przepiekna;suknia;ecru;z;tafty;portugalskiej,ogloszenie,6193
      .html

Zapraszam ! :)
      • Gość: janek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 16:12
        witam! Jeżeli mówimy o DOBREJ muzyce to tylko żywy skład! Polecam
        takie kapele jak BROKER, NADRUGĄSTRONĘ, REVERSBAND, FRAGLESI... bo
        na muzyce znają się muzycy...
        • Gość: Darek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 20:21
          Na wesela nie polecam zespołów wieloosobowych z perkusją. Z takimi
          są same problemy. To zespoły na krótki występ nie na wesele. Gościom
          wcale nie zależy aby podpity muzyk wyginał się nad jakąś lichą
          solówką o 1.30 w nocy. Chcą dobrej muzyki nie ważniaków-cwaniaków co
          się wielce wożą bo grają niby "na żywo". Istotny jest styl
          prowadzenia imprezy, repertuar itp., a nie skład. Dobrzy muzycy
          grają też w mniejszych zespołach. I opłaca się to pod każdym
          względem.
          • Gość: frty Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:37
            google. O Boże !
        • Gość: poślubieni Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 17:14
          na naszym weselu grał zepół Megamiks,trójka zgranych
          muzyków,rewelacja! Saksofon i wolalistka super-mega:)
    • Gość: megi Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 15:17
      świetnie grają , polecam www.megamiks.republika.pl ,sami zobaczcie
    • Gość: Konrad Zespół Muzyczny "BIS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:57
      "Bis" to pięcioosobowy zespół zajmujący się oprawą muzyczną różnych imprez
      okolicznościowych. Zespół oprócz bogatego repertuaru (z wykorzystaniem m.in.
      skrzypiec, saksofonu, akordeonu) oferuje również prowadzenie oczepin w językach:
      - polskim
      - niemieckim
      - angielskim.

Zapraszam na:

www.bis-wesele.ovh.org
      • Gość: Skowronek Re: Zespół Muzyczny "BIS" IP: *.cable.smsnet.pl 19.02.08, 21:12
        Osobiście polecam ten zespól najbardziej, grali u mojej znajomej na weselu, nie
        pamiętam kiedy się tak super bawiłam. Grypsy wodzireja normalnie mnie rozwalały,
        a przy oczepinach to już masakra, cała sala wyła ze śmiechu. pozdrowionka i
        caluski.
        • Gość: Agata Re: Zespół Muzyczny "BIS" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 14:05
          U nas grał ten zespół! Szczerze polecam, są świetni, 2 dziewczyny i
          trzech chłopaków, wszystko oczywiście na żywo, pełen profesjonalizm,
          potrafią zagrać dosłownie wszystko. Skrzypce, saksofon, po prostu
          bajka..
    • abrakadabraaa Aquarius?? Co sądzicie? 21.11.07, 20:08
      jw
      • Gość: Justyna i MAriusz Re: Aquarius?? Co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 12:01
        26.04.2014 Zespół Aquarius zagrał na naszym weselu. Szczerze możemy wszystkim ich polecić, ponieważ: -mają szeroki repertuar muzyczny, -są weseli, kulturalni, -nie piją, -bardzo dobrze prowadzą całą imprezę, -otwarci na różne propozycje i życzenia gości oraz pary młodej, -wszyscy bawili się i tańczyli do ostatniej piosenki :) dziękujemy i pozdrawiamy.
      • magdalena.wesek Re: Aquarius?? Co sądzicie? 27.06.17, 20:33
        21 godz. ·

Serdeczne podziękowania dla zespołu AQUARIUS za wyśmienitą zabawę weselną. Rewelacyjne wokale, wesele przy tak poprowadzonej zabawie bardzo długo pozostanie w naszej jak i gości pamięci !! :D Pełen profesjonalizm, dopasowanie repertuaru, świetne zabawy, które zachwyciły wszystkich gości. :) Dzięki Wam nasze wesele było mega wyjątkowe.!! Lepszego zespołu w naszym rejonie nie ma. Może będzie jeszcze okazja się pobawić przy Waszej muzyce. Solówki gitarzystów na parkiecie były zabójcze wielkie brawa dla nich !! :D Polecamy gorąco zespół AQUARIUS! Dziękujemy Magda i Mateusz Węsek
    • Gość: Muzyk Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 00:38
      DWA NAJLEPSZE ZESPOŁY NA CAAAŁYM ŚWIECIE TO:
      SMAK i
      VEGA
      Reszta lubuskich zespołów, to przy nich marni muzykanci.
      • Gość: Kadr Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.07, 21:51
        Nie znam akurat tych dwoch zespolow.Moze i sa niezli,ale Panie Muzyku (bardziej
        Muzykancie!!!) ostatnie Pana zdanie nie swiadczy o zbyt dobrej orientacji o
        lubuskich zespolach. Jesli jest Pan faktycznie muzykiem to jest wrecz
        niegrzeczne wobec kolegow z branzy.
        Mimo wszystko pozdrawiam
      • Gość: srak i mewa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.08, 16:17
        Nie zgadzam się żeby srak i mewa były najlepszymi zespołami w lubuskim. Broker,
        sasiedzi, reversband kiedyś fraglesi (teraz zeszli na psy). To zespoły lepsze od
        sraka i mewy.
      • Gość: various Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:40
        google. Dire Straits - polecam !
      • Gość: Balon Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.182.233.230.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 15:14
        Vega? Ta wypowiedz to chyba zart. Vega to zespol dla malo wymagajacych (muzyka z mp3 , taki sobie glos wokalistki). Za niska cene moze byc.
    • Gość: a&p Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 03.01.08, 18:24
      U nas na weselu grał zespół Koktajl. Nam się bardzo podobało.
      Dziewczyny ślicznie spiewaja. Goraco polecamy!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pacyka Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:38
        google. Buraki z keyboardami
    • Gość: borys Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 19:42
      romek awiński- pracuje w radiu zielona góra- to najwyższa półka
    • Gość: Misia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 15:12
      Ostatni miałam przyjemnosc bawic sie przy zespole Megamiks,zespol z
      saksofonem super :) goraco polecam.
    • Gość: Adam Blimas Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ds.ae.wroc.pl 09.01.08, 18:20
      Polecam zespół AVISTA z Zielonej Góry- Saksofon ,gitara basowa,perkusja i
      keyboard. Repertuar mozna ustalic przed weselem. Wieeeelka zaleta to zero
      elektroniki i dyskietek z ich strony...Wszystko na żywo!!!
      • Gość: Mika Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 20:25
        To że na żywo ma znaczenie tylko dla samych muzyków. Nie dla gości
        weselnych. To żaden argument. Ludzie nie lubią łomotu perkusji na
        weselu.
        • Gość: Ibu Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 19.01.08, 22:44
          A tutaj się z Tobą nie zgodzę. wszystko zależy od tego kto gra i jak
          gra, zależy od sprzętu na jakim gra, umiejętności i wiedzy na temat
          nagłośnienia. Perkusja wcale nie musi oznaczać "łomotu" a daje o
          wiele większe możliwości dla stojących na scenie (nie wspominam już
          o walorach słuchowych dla osób którym nie nadepnął słoń na ucho).
          Wyobraź sobie, że pan "ala muzyk" (kupił keybord i komplet
          dyskietek) puszcza akurat obowiązkowy na każdym weselu
          szlagier "Jedzie pociąg z daleka". Goście fajnie się bawią,
          Maszynista wyprowadza cały pociąg na zewnątrz sali a tu nagle kończy
          się utwór na dyskietce... i wszyscy zostają na podwórku... lipa co??
          to tylko jeden z wielu liczych przykładów które można przytoczyć
          szukając argumentów za i przeciw perkusji. Wiem coś o tym bo sam
          grałem na weselach bez perkusji a obecnie gram z perkusją. Tak czy
          siak liczy się tylko jedno... SHOW!!! obojętnie czy gra zespół czy
          CD.
          • Gość: gilotyna Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 13:33
            Fart z Babimostu!!! POlecam gorąco. Chłopcy śpiewają dużo niemieckich piosenek i
            są bardzo fajni
            • Gość: ViolaDaGamba Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:40
              google. Viocha !
      • Gość: Rozbawiony Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 23:33
        Wieeeelka zaleta - dobre. Szkoda, że jedyna. Niektórzy są
        rozbrajający. Część muzyków funkcjonuje w zupełnym oderwaniu od
        rzeczywistości. PANIE mnie nie interesuje czy grasz na żywo, czy na
        umarło. Impreza ma być udana - to mnie interesuje. Słyszłem o takim
        Gościu nazywa się Awiński, ponoć on nic nie gra na żywo, a jego
        imprezy są lepsze od większości zielonogórskich zespołów.
        Pozdrówka.
        • Gość: Keyboarder_z_Vegi Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:20
          Tak wygląda prawda.
          "Nażywo-Nie na żywo", to są głosy typu:
          "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł !
          Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to skandal i
          kapitalistyczne świństwo wzmagające skalę bezrobocia! SPRZECIW !"
          - Tak moje Wy drogie niedojdy wygląda Wasz spór.
          Ze szlacheckim pozdrowieniem !
          Tomek W-L
          (czyt. znajomy "fraglesów", "samowarów", "nadrugastrone", "zespolu-
          smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet :) Jasia Protasiewicza.
          • Gość: menager Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 16:51
            Dobre - technikę trzeba wykorzystywać, a nie naciągać ludzi na
            koszta (posiłki dla 5 osób) a perkusista i tak cierpi na zmęczenie
            materiału gdy zabawa w pełni. Dlatego takie długie przerwy...W
            składzie pięcioosobowym i tak dwóch ściemnia! Jestem za keyboardami
            gdy słyszę strój nierównomiernie temperowany..."Żywych" boli rozwój
            techniki, bo brzmienie z keyboardu zastępuje ich wszystkich razem
            wziętych! A wtedy liczą się wokale! Żywe instrumenty brzmią pięknie,
            ale zwykli śmiertelnicy nie słyszą różnicy! Dlatego drażni mnie gdy
            żywe bandy zadzierają nosa i twierdzą , że mają full roboty i są
            najlepsi. Może by byli, gdyby stanęli nie do chałtury, ale jako
            zawodowy, konkurencyjny zespół "w ogóle" a nie tylko na wesela!
            • Gość: antykey Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 23:16
              to może wytłumaczysz mi dlaczego na polskiej scenie muzycznej zespoły nie grają
              z parapetów?? musisz się jeszcze dużo nauczyć dziecko!!
              • Gość: menager Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:45
                Bo nie grają 12 godzin chałtury i wiedzą za co grają! I świadczy to o ich
                klasie. A żywy band nie zawsze brzmi rasowo...Pomijam Twoje nastawienie do
                rozmówców - DZIECKO! (poniżej poziomu)
              • Gość: menager Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:52
                Niektórzy są żałośni, zmieniam forum. Polska scena muzyczna...ha,ha!
                Scena...dobre - Muszę się dużo nauczyć...Pan antykeyboard cierpi na pychę
                intelektualną widzę...Chce być opiniotwórczy...Lubi szydzić...spoko. Szkoda słów
                - chyba siedzi w soboty w domu...Czas zmienić temat.
          • Gość: Balon Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.182.221.16.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 15:55
            A ja jak place za granie to chce zeby zespol gral a nie zmienial dyskietki i udawal. W koncu ta przyjemnosc kosztuje i to niemalo. Nigdy bym nie wzial zespolu typu zmieniacz mp3 +spiewajaca panienka. Od czegos takiego to juz DJ ma wiekszy sens. Zreszta ceny prawdziwych zespolow i udawaczy sa zblizone po co wiec podrobka?
    • Gość: Piotrek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 22.01.08, 09:47
      A ja byłem niedawno na weselu Pod Aniołami. Grała świetna kapela o
      nazwie KOKTAIL. Grali naprawde super. Nie jest to tylko moja opinia,
      ale takze innych gości z wesela. Zabawa była przednia!
      • Gość: Milena Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:04
        TU NIE MA ŻADNEJ UCZCIWEJ INFORMACJI. CHWALĄ SIĘ TYLKO I WYZYWAJĄ
        RÓŻNE KAPELE BEZ WZIĘCIA. Najprościej przecież naubliżać komuś, że
        taki, owaki, że dyskietki itp. Dobre zespoły nie muszą się chwalić!!!
      • Gość: Zuzka Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.phlapa.east.verizon.net 01.02.09, 17:28
        Koktajl ma bardzo dobrego gitarzyste, dziewczyny sa OK... szkoda
        tylko ze "graja" z dyskietek.... zenada
        • Gość: Ciekawy Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 23:51
          Ciekawe komu jest tak baaaardzo szkoda, że koktajl gra z dyskietek?
          Baaardzo ciekawe. Och, jaka wieeeelka szkoda. Szkoda, że gość się aż
          nie rozpłakał z tego powodu, że mu tak bardzo żal. Biedactwo. (...)
          Byłem na imprezie gdzie grał koktajl i śmiało mogę stwierdzić, że
          lepiej wypadli niż np. Samowar (samogon) czy Passat itp. (chociaż
          grali na żywo). Bo na tych też byłem.
          • Gość: posttwórca Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:55
            Passat - dajcie spokój...
            • Gość: klient Jakie ceny zespołów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:06
              Napiszcie proszę ile biorą zielonogórskie zespoły? Planujemy wesele i chcemy
              wiedzieć z jaką kwotą startować! Z góry dzięki za posty!
              • Gość: rem Re: Jakie ceny zespołów? IP: *.182.242.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 11:36
                dwu osobowe okolo 1500 , wieksze sklady grajace na zywo to juz z reguly 3-5 tys.
    • Gość: piotr Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 25.01.08, 12:20
      świetny jest zespół Aquarius z Zielonej Góry.Bardzo różnorodny repertuar i
      rewelacyjne wykonanie. No i nie piją :)Grali u mojej siostry.Polecam.
      • abrakadabraaa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 31.01.08, 18:04
        Gość portalu: piotr napisał(a):

> świetny jest zespół Aquarius z Zielonej Góry.Bardzo różnorodny
        repertuar i
        > rewelacyjne wykonanie. No i nie piją :)Grali u mojej
        siostry.Polecam.

Właśnie też zastanawiamy się nad Aquarius. Możesz mniej więcej
        napisać jakie piosenki wykonują, czy organizują jakieś zabawy
        (jakie?) ? dzieki
    • luliluli Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 08.02.08, 13:06
      polecam Na Drugą Stronę (na Lewą Stronę - nigdy nie wiem, która
      nazwa jest aktualna) - świetnie grają, byli na naszym weselu, tanio
      nie jest, ale za to genialny głos wokalistki i dobra zabawa, poza
      tym to fajni ludzie:)
      • Gość: Gość Re: zespół na wesele z lubuskiego polecam MAGNUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:46
        Hej. W ub.r. byłam na dwóch weseselach i grał zespół MAGNUM z Krosna
        Odrzańskiego. Poprostu świetny. Bawiłam się do białego rana. Mają
        świetny repertuar bardzo zróżnicowany i dziewczyny mają super głosy.
        No i te skrzypeczki jedna dziewczyna na nich grała no poprostu
        rewelacja. To trzeba słyszeć. Ich jest chyba czterech ale naprawde
        świetnie grają. Sama chcę ich na wesele. jeśli ktoś szuka zespołu to
        polecam. To nie tylko moja opinia.
      • Gość: s-wist Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:09
        Na Drugą Stronę :)
      • Gość: gąska Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 13:49
        drugastrona...zbyt genialnie wokalistka nie śpiewa, trochę jak chłop
        i chyba fałszuje. Grali fajnie, ale wokale średnie. Do rozważenia.
        Aby wybrać kapelę - najlepiej umówić się na posłuchanie na żywo, a
        nie tylko ze strony internetowej
      • Gość: se czytam Re: Na drugą stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:19
        Wokalistka Na drugą stronę? Młoda dziewczyna a bardzo stary głos na
        jedno kopyto. Nadrabiają chłopaki
    • Gość: może Sąsiedzi? Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ec.zgora.pl 28.02.08, 09:20
      Znacie może zespoł Sąsiedzi? Jeśli ich znacie proszę o jakieś
      opinie.
      pozdrawiam
      • Gość: Belcia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 14.03.08, 21:57
        no własnie..mam to samo pytanie:czy ktoś z was slyszal zespół na żywo lub
        jeszcze lepiej zespół występował u niego na weselu?
        będę wdzięczna za odpowiedź
        • Gość: abc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.netdrive.pl 15.03.08, 13:36
          Bylem ostatnio na weselu na ktorym gral zespol Riff z Sulechowa (Swiebodzina?). Dwoch Panow i Pani. Grali genialnie. Polecam
          • Gość: Z Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 87.105.153.* 20.03.08, 12:19
            Co powiecie o zespole Alex z Świebodzina? Czy ktoś widział ich na żywo?
            • Gość: Luk Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:20
              Megamiks są świetni!
              • Gość: MagdaM www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 22:46
                VEGA ! - www.orkiestra.neostrada.pl
                • Gość: ProPolice Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:42
                  google. Baranina z kaszaniną
                • Gość: Gosc Re: www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:20
                  bycVega jest slabiutka Cala muzyka z gotowych aranzy z netu (oczywiscie wszystko playback) i czysto spiewajaca ale taką sobie barwą glosu dziewczyna. Przy prawdziwych zespolach grajacych na zywo to slabizna. Dla mniej wymagajacych jezeli cena bedzie niska ok.
                  • Gość: Gosc Re: www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:21
                    Vega jest slabiutka Cala muzyka z gotowych aranzy z netu (oczywiscie wszystko playback) i czysto spiewajaca ale taka sobie barwa glosu dziewczyna. Przy prawdziwych zespolach grajacych na zywo to slabizna.
                    • Gość: Justyna www.orkiestra.neostrada.pl - OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:06
                      Każdy zawodowy zespół bierze min 1000zł/osobę w zespole.
                      Nie używają dyskietek, tylko profesjonalnych automatów perkusyjnych, samplerów, procesorów dźwięku i w ogóle rzeczy, których nazw nie sposób zapamiętać, co przekłada się na niezłe brzmienie.
                      Na prawdę znają się na tym co robią, a rzadko się to obecnie zdarza.

• Gość: Magda Re: www.orkiestra.neostrada.pl - OK IP: *.182.214.184.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 11:56
                        I to jest sensowna wypowiedz. 1000 pln za osobe w zespole wydaje sie byc ok , przy czym klawiszowcy powinni dostawac polowe z tego bo zwyczajnie udaja gre w 90% przypadkow minimum. Obecna technologia spowodowala to ze praca klawiszowca w zespole sprowadza sie do w miare rytmicznego walenia w klawisze. Gitarzysta , wokal czy np. saksofonista pracuje naprawde.
                      • Gość: GOŚĆ Re: www.orkiestra.neostrada.pl - OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 09:59
                        JEŻELI INTERESUJE cIĘ CENA MNIEJSZNIŻ POWIEDZMY 4-5 TYŚ TO MUSISZ SIĘ LICZYC Z TYM ŻE ARANZE SA Z DYSKIETEK, W DWU TRZY OSOBOWYM ZESPOLE NIE DA SIE WSZYSTKIEGO ZAGRAC NA ŻYWO ALE TO NIE ZNACZY ŻE TO KIEPSKO BRZMI I SŁABA IPMREZKA, WRECZ PRZECIWNIE WOLAŁBYM 3 DOGADANYCH DOGRYWAJĄCYCH SOBIE NA KLAWISZU IZ ŁADNYM WOKALEM NIŻ NIEPEWNYCH 5 NA ŻYWCA, A JAK MÓWIE CI PEWNI 4-5 TYS TRZEBA DAC,
                        JEST KILKA FAJNYCH ZA DOSTĘPNA CENE ZESPOŁÓW WE WSCHOWIE, GŁOGOWIE, LUBINIE
                        CENY W ZIELONEJ SĄ WYSOKIE JAK NA JAKOŚĆ WYKONANIA,
                        OSOBIŚCIE POLECIĆ MOGĘ WWW.ZESPOLFACTORY.PL , WWW.ORANGERSI.PL, ZACHARZEWSKICH Z GŁOGOWA, ALBATROSÓW Z GŁOGOWA(NA ŻYWO ALE KASUJA), FLASH Z LESZNA, WEEKEND ZE ŚMIGLA....SLYSZALEM KILKA ZESPOLÓW Z ZIELONEJ I JEZELI NIE JEST TO PEWNY 5 OSOBOWY ZESPOL TO ZADNYCH DUETÓW TERCETÓW BO DO WYMIENIONYCH ZESPOŁÓW W OGOLE NIE MAJA PORÓWNANIA A KASUJA TYLE ALBO I WIECEJ
                      • Gość: Gość Re: www.orkiestra.neostrada.pl - OK IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 10:33
                        W ostatnim czasie byłem na weselu w ZIelonej Górze gdzie grał dj i wodzirej zabawa była super! Polecam na 100% nazywaja się No Comments - Imprezy w dobrym Tonie.
                    • kie21 Re: www.orkiestra.neostrada.pl 01.11.11, 15:57
                      Ja polecam zespół Klezmer z Zielonej Góry, potrafią "wyciągnąć" gości z za stołów i świetnie grają i śpiewają na głosy, jak trzeba coś dla starszych pokoleń jak trzeba to nowocześnie. Wszytko na żywo SUPER.
                      • Gość: Aga Re: www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.tktelekom.pl 01.11.11, 17:09
                        Na żywo gra świetnie zespól Beat Band :) Oni nie muszą "wyciągać" ludzi zza stołow bo wszyscy się przy nich bawią:) Bawiłam się przy nich nie raz i zawsze będę ich polecać:) Mają dobrą wokalistkę i wogóle są zgrani na maxa:) też śpiewaja na głosy :) Fajnie prowadzą całe wesele.. do końca..Polecam
                        zostawiam kontakt
                        www.beatband.pl
                        tel 787069634
                    • Gość: remik Re: www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 10:31
                      hot-cafe.pl
                      zawodowy band bez ściemy
                    • Gość: Monika i Mateusz Re: www.orkiestra.neostrada.pl IP: *.pawluk.org 27.06.12, 09:10
                      Jeśli jeszcze raz mielibyśmy wybierać zespół to oczywiście wybór padłby na grejt-frut. Goście pytali się nas gdzie was znaleźliśmy, bo takiego zespołu jeszcze nie słyszeli. Wszystko perfekcyjnie i mamy nadzieje, że będziemy się bawić na jakiejś imprezie z waszym udziałem. pozdrawiamy
        • Gość: Emilia zespół sąsiedzi najlepszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.10, 09:25
          Jesteśmy parą mieszkającą w Poznaniu, natomiast ślub mieliśmy w Zielonej Górze, stąd też mieliśmy problem aby znaleźć orkiestre. mimo, że wybór był ciężki ,trochę w ciemno, opierając się tylko na opiniach znajomych- to okazało się , że lepszego wyboru nie mogliśmy dokonać. Zespół SĄSIEDZI jest po prostu MISTRZOWSKI ! to mało powiedziane, że są profesjonalistami - brak nam słów aby opisać nasz zachwyt. Czym się wyróżniają? Po 1.uwagę zespołu zwracają ich barwne stroje dopasowywane do muzycznych bloków tematycznych np garją krótki set muzyki dla dzieci i w tym momencie przebierają się za śmieszne, kolorowe postacie, klauny itp. Po 2. na samym początku zabawy weselnej jeden z "SĄSIADÓW", miesza się w tłumie i obserwuje jak bawią się goście tzn kto ( młodzi czy starzy) , do jakiej muzyki i w jakim tempie, a to wszystko w celu dopasowania muzyki odpowiedniej dla gości, tak żeby nikt nie siedział przy stole. i tak dosłownie było u nas na weselu-wszyscy bawili się do białego rana błagając zespół o jeszcze "jeden utwór" po czym grali nam nawet 1h dłużej. Pod koniec zabawy gitarzysta zrobił pokaz solowy, wskakując na stoły gości i brzdąkając na swojej gitarze robił taki show , że ludzie otwierali buzie ze zdumienia ( dosłownie emocje jak na koncercie). Po 3. sprzęt grający, oświetlenie, lasery - wszystko z górnej półki. nie ukrywamy, że mnóstwo naszych znajomych wzięło już nr tel do zespołu, ponieważ my ręczymy, że jeśli ktoś wybierze SĄSIADÓW to będzie nam jeszcze dziękował za dobrą radę i za to, że ich zabawa była wyjątkowo udana. Od tej chwili zaprzeczamy mitom, że para młoda na swoim weselu w ogóle się nnie bawi - my bawiliśmy się na swoim ślubie, z ręką na sercu, NAJLEPIEJ ze wszystkich zabaw na jakich wspólnie byliśmy. dodtkowo niesamowite jest zobaczyć wszystkich gości razem bawiących się na parkiecie. Po 4.przemiły i przezabawny skład zespołu, rozmawiając z nimi pierwszy raz czuliśmy się jakbyśmy się wszyscy znali od wielu lat. SZCZERZE POLECAMY I DAJEMY GWARANCJĘ NAJLEPSZEJ ZABAWY Z SĄSIADAMI.

Sąsiedzi, Wy nie macie nam za co dziękować, to my jesteśmy bardziej wdzięczni że sprawiliście, że ten nasz jedyny dzien w życiu był tak wspaniały ;)
          na te słowa ciężko sobie zapracowaliście i "mówimy" to szczerze z ręką na sercu ;) mamy nadzieję , że jeszcze będzie okazja abyśmy mogli się bawić z Waszym zespołem :))) ( polecamy wszytkim znajomym i robimy Wam reklamę licząc na to , że znajomi nas zaproszą na swoje śluby hehehe) .

pozdrawiamy i ściskamy nasz ukochany zespół :))))))
          jesteście boscy, tak trzymać !!!!
          Pałki.
          ślub 06.08.2010r. Sulechów "Pod Aniołami"
      • Gość: kamil Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.08, 16:55
        ja słyszałem sąsiedów. malo o nich chyba slychac bo sa nowi ja slyszalem ich rok
        temu u kuzynki na weselu imusze powiedziec ze bardzo dobrze sie bawilem.
        Wczesniej slyszalem fraglesow i rewersow oraz jeszcze dwa slabe zespoly ktorych
        nawet nie pamietam nazw i sasiedow bym przyrownal wlasnie do fraglesow czy
        rewersow. fajne oczepiny (najlepsze jakie widzialem) z tego co wiem to teraz
        duzo maja gran takze napewno bedzie o nich wiecej slychac na forach. Moja opinia
        jest taka ze sa naprawde dobrzy w tym co robia. Nie znam do nich strony. Jak
        ktos zna to niech napisze. Chetnie zerkne
        • Gość: minea Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.08.08, 12:04
          Ja też nie mogłam znaleźć strony Sąsiadów (już myślałam ze nie mają) ale w końcu
          znalazłam: www.zespol-sasiedzi.pl Problem w tym ze tam niewiele jest na tej
          stronie. Znam dwie osoby które bawiły się przy sąsiadach i nie mogli się ich
          nachwalić. Tak czy inaczej mój przyszły znalazł juz inny zespół z Gubina i uparł
          się na niego. Nie myślałam ze znalezienie dobrego zespołu będzie takie ciężkie.
          Współczuję tym którzy teraz mają szukać kapeli. Po naszym weselu napisze jak było.
          • Gość: gosc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 19:39
            i jak było??... pytam bo zarezerwowałem prawdopodobnie ten sam zespół
          • Gość: Ania Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 12:53
            HEy. U nas na weselu (22.07) grał zespół Hot Cafe- było zajefajnie!! Rozkręcili ludzi na maksa. Ciekawe oczepiny, grali pół godziny dłużej niż powinni, pioseneczki na zamówienie...był czad!! Szczerze polecam. Chłopaki są z Żar www.hot-cafe.pl
            Pozdrawiamy!!
        • Gość: p.pieniazek@wp.pl Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.acn.waw.pl 28.05.09, 16:39
          Zespół Sąsiedzi ma aktualną stronkę pod adresem:

http://zespol-sasiedzi.pl/
          • Gość: nachoss Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:21
            tylko zespół sąsiedzi mógłby nagrać jakieś demo a nie oryginał zespoły łzy i
            podłożony nieciekawy wokal wokalistki sąsiedzi
    • Gość: EMKA Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 12:26
      Nie czytałam powyższych postów więc może trochę post wyrwany z kontekstu.
      Fraglesi grali na weselu mojego brata, dla nas, rodziny, znajomych jak i
      właściciela pensjonatu gdzie było wesele - rewelacja! Żadnych zastrzeżeń, do
      sprawy podchodzą naprawdę profesjonalnie!
      • Gość: edwin s Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:47
        Polecam zespół HELIKON. Grali u mnie na weselu. Są świetni i potrafią rozbawić
        ludzi.
        • Gość: marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 12:13
          ja osobiście polecam zespól z zielonej góry- Adams family
          band.Chłopaki pełni energii!!!graja muzyke w 100% na zywo.maja taki
          specyficzny luz sceniczny i duzo poczucia humoru.nie sposob nie ulec
          ich urokowi. przy tym maja dobry repertuar i nawet piosenki
          biesiadne w ich wykonaniu brzmia tak swieżo ,ze az miło.i jestem
          zdania ze perkusja i w ogóle pełny skład jest bardzo wazny.Pan z
          parapetem ,który puszcza muzyke z dyskietek to kompletna zenada.żywy
          skład to zupełnie co innego-budowanie nastroju i sam efekt wizualny
          naprawde robi swoje.zywa muzyka ma o wiele wiecej energii,emocji i
          szczerości co naprawde udziela sie wszystkim gosciom.polecam ten
          zespoól,gralii u mnie i sa po prostu bombowi.poza tym to fajni
          ludzie.pozdrawiam
          • Gość: Fetka Re: Lepszy zespół z perkusją? Jednak nie. IP: *.ztpnet.pl 02.06.08, 12:03
            Miałam ostatnio okazję przebywać na dwóch różnych weselach. Jedno w
            rodzinie, drugie u znajomej.
            W rodzinie grało pięciu panów z perkusją, a u mojej znajomej dwóch
            panów i kobieta
            (oni byli bez perkusji.)
            Porównując dwa wesela muszę stwierdzić że trzy osobowy zespół
            podobał mi się dużo bardziej, mimo iż nie miał perkusji.
            Pięcioosobowy zespół, oprócz ładnego wyglądu nic więcej dobrego na
            weselu nie wniósł. Piosenki grali tak słabo, że tylko właściwie po
            słowach można było się zorientować- co grają hehe.. ( A po północy,
            jak popili to był jeden wielki bełkot) Jednym słowem zabawa przez
            nich była zupełnie nieudana.
            Natomiast zespół co grał bez bębenków (czy perkusji) rozkręcił
            wesele do czerwoności doskonale prowadzili wesele, bawili się
            wszyscy łącznie z babciami i dziadkami. Nikt nie miał wątpliwości co
            grają, wykonanie było rewelacyjne. ( po północy nic się nie zmieniło
            tylko my trochę opadliśmy z sił)
            Do napisania tego postu skłonił mnie post napisany przez „marka”
            który twierdzi że perkusja w zespole jest ważna. NIE PRAWDA!!!
            Miałam okazję się o tym osobiście przekonać porównując dwa wesela.
            • Gość: Andrzej własnie ze z perkusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 15:21
              włsasnie szukam zespołu i jednak skłaniam sie ku zespołowi z pełnym
              instrumentarium.Z wypowiedzi Fetki nie wynika ze zespól bez perkusji
              jest lepszy.akurat trafiła moze na zespól gdzie poziom wykonania był
              po prostu słaby.Mysle ze duzo łatwiej tez puscic gotowy podkład ale
              czy kogos takiego mozna nazwac w ogóle muzykiem??
              przegladajac strony internetowe znjduje całe mnóstwo zespołow z
              perkusja i wydaje mi sie ze własnie te maja najwieksze wziecie.ja
              skłaniam sie ku takim kapelom.bo jak to wogóle wyglada na scenie-
              jeden klawisz ,z którego graja wszystkie nutki.chociaz wiekszosci
              ludzi moze słon na ucho nadepnal i skąpią na wszystko i wolą
              najtańsze wydanie kapeli.ja osobiscie wole wydac troche wiecej kasy
              ale miec za to jakosc.
              • Gość: bard Re: własnie ze z perkusja IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 18:19
                Popieram w 100%."problemem w Fetki nie byla perkusja, czy jej brak, ale ludzie,
                ktorzy nazywaja sie muzykami.Taki 3-osobowy band ma automaty i udaje ze
                gra.Zaden artyzm-tak moze kazdy-kupic dyskietki z podkladami-przeciez w tym
                3-osobowym skladzie "gra" perkusja, tylko nie na zywo!
                Osobiscie goraco polecam wysokiej kultury grania i prowadzenia imprezy
                (b.wazne!!!) zespol Cadillac.Obawiam sie tylko czy wybrany termin maja wolne, bo
                my rezerwowalismy Ich przeszlo rok wczesniej.
                Zycze milej zabawy!
                • Gość: Heniu Prosba o pomoc do barda IP: *.ztpnet.pl 03.06.08, 00:09
                  Kurcze ..... bard, ty to masz łeb........ rzeczywiście wystarczy
                  tylko kupić karton dyskietek z podkładami i puszczać ludziom na
                  weselach przecież to banalnie proste!.
                  I w dodatku możesz nie mieć zielonego pojęcia o muzyce, tylko
                  puszczać i puszczać bo to ludziom się podoba!
                  To niesamowite że tylu ludzi żyje w nieświadomości jak można zrobić
                  dobry interes na tych dyskietkach, tym bardziej że można je kupić w
                  hurtowni za grosze. Jak opowiem
                  o tym kumplom w pracy to kupią po kilka kartonów takich dyskietek.
                  Jestem pewien ze twój pomysł ich wszystkich oświeci.( a musze ci
                  powiedzieć że to ludzie interesu)
                  Jak mi jeszcze podpowiesz na łamach tego forum co z tymi dyskietkami
                  dalej zrobić ( pisałeś coś o automatach) to będę ci dozgonnie
                  wdzięczny bo widzę że znasz się na rzeczy i masz super przepis na
                  zrobienie kasiorki
                  • Gość: wojakowskiPolikarp Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:49
                    google. Idioten idiotern
              • Gość: Basia z Sulechowa O co chodzi z tą perkusją? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.09, 00:49
                Czytam z przerażeniem to forum i nie rozumiem: o co chodzi z tą
                perkusją?
                Szukam zespołu na wesele i wszystko mi jedno jaki
                będzie miał skład, byleby tylko ładnie śpiewali, dużo szybkich
                kawałków tak jak lubią ludzie i bawili ciekawymi zabawami moich
                gości. Czy jak zespół nie będzie miał perkusji to wesele się nie
                uda? Bo nie wiem co o tym sądzić, a nie chcę wynajmować zbyt dużego
                zespołu bo to przecież niepotrzebne koszty. Proszę o porady jeśli
                można.
                • Gość: JamesBrownIsDead Re: O co chodzi z tą perkusją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 10:26
                  Chodzi o to że jak jest perkusja, to we wszystkich kawałkach brzmi
                  tak samo i to jest tragedia właśnie.
                  • Gość: gość zespół tequila!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 20:42
                    Dlatego ja polecam zespół tequila. Grali u mojej siostry na weselu.
                    Rewelacja. Mało o nich słychać a naprawde są super. Te ich dowcipy i
                    zabawy. Płakałam ze śmiech a o to chyba chodzi na weselu. No i grali
                    rewelacyjnie bez perkusji ale doskonale. Dlatego chcę ich polecić bo
                    naprawde warto i duzo nie wzieli w porównaniu do innych zespołów. Bo
                    ci z perkusją jak zawołali to nam sie włosy zjeżyły. Oni mają chyba
                    stronkę internetową bo siostra tam ich znalazła. Naprawde bomba
                    polecam!!! Zreszta sami sprawdźcie!
            • Gość: Jarek re: perkusja IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 14:38
              chcecie dobrą perkusje polecam bębniarza z HOT CAFE, ten to dopiero bębni , MEGA!!! polecam z całego serca
    • Gość: Asia Do 3 razy sztuka IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.08, 18:25
      Nazwa zespołu jak wyżej. Są rewelacyjni. Terminy maja na rok do przodu
      pozajmowane. Są z Lubska. Pozdrawiam.
    • Gość: Tyśka Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:19
      Polecam zespół ASTRA!!!!!!!!! www.zespolastra.com
      świetny 3-osobowy. Potrafią znakomicie poprowadzić impreze...
    • Gość: mirka68 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:13
      Polecam sąsiadów. Są świetni. Właśnie w ostatni wekend bawiłam się przy nich.
      Rewelacja ciuszki i oczepiny. Świetna muza. W pewnym momencie na weselu goście
      wstali od stołów i zaczeli spiwać dla zespołu: "zespół jest super itp." Nie wiem
      skąd oni są ale polecam bo zasługują na to.
      • Gość: iga Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.07.10, 21:34
        rzecz gustu. U mnie te ciuszki by nie przeszły. Dobre są na bal przebierańców.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka