inkazg 14.11.07, 12:58 dordźcie mi proszę w sprawie wychowczyni dla klasy I-III w Szkole Podstawowej nr 1 którą z tych Pań mi polecicie ??? Kiersnowska Janina Ilkowska Agnieszka Kaźmierska Rozalia Rzeszuto Barbara z góry dzięki za opinie inka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawnik Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:28 Czy Ty jesteś przy zdrowych zmysłach, chyba nie. Dlaczego Ty nie podpisujesz się pełnym imieniem i nazwiskiem, kto Ciebie upoważnił do tego, żeby podawać nazwiska innych osób i robić sondaże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.07, 20:50 Witam Pana Prawnika Mam gorącą prośbę, czy by był Pan tak miły i podał przepis prawny , paragraf lub jak to zwał który tego zabrania, bardzo mnie to interesuje nie dlatego, że się czepiam. Wydawało mi się, że nauczyciel jest osobą publiczną i pytanie o opinie na temat tych osób nie uwarzam za naginanie prawa, no ale może się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 14.11.07, 20:56 Te informacje jest jawne, na stronie szkoly sa zamieszczone. 'Prawnikowi' pewnie nie spodobal sie sam fakt umieszczania nazwisk na forum. No, ale skoro ludzie pytaja o lekarzy to czemu nie o nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.07, 07:15 No też tak myślę, że skoro podaje się adresy lekarzy i ich nr tel. i opinie na ich temat, to dlaczego nie spytać się o nauczyciela ? Jeśli jest jakiś paragraf który tego zabrania, to połowę postów na forum łamie prawo?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isma Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 16.11.07, 08:56 żenua!!!i uważam przez "rz",to o czym w ogóle rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 16.11.07, 13:19 > żenua!!!i uważam przez "rz",to o czym w ogóle rozmawiać? O dupie maryni i o tym kto nasral i rozmazal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.07, 14:17 "Żenua" ??Taki wyraz nie istnieje w pisowni polskiej "To o czym w ogóle rozmawiać?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua!!!! Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 16.11.07, 17:16 buehhhhehe nie istnieje?a to ciekawostka:P za to istnieje "uwarzam",radzę zajrzeć do słowniczka:)miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.07, 21:48 Taki słownik to chyba w slamsach gdzie mieszkasz sam sobie napisałeś. Jeśli komuś zwracasz uwagę na błędy ortograficzne to sam zacznij pisać poprawnie i w języku polskim. Nawet najwięksi tego świata popełniają błędy. Daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 16.11.07, 22:56 jeśli {jenois}(żenua)jest ze slamsów,to skąd jest Lech?ot szarada:P ;)jasne ,że błądzic jest rzeczą ludzką,dlatego wybaczam,ale... nie, "uwarzam",tylko nieznajomość francuzizmów ole!i nie kompromitować mi się już ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prawnika Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.uz.zgora.pl 16.11.07, 12:23 a dlaczego ty nie podpiszesz się swoim nazwiskiem ???? skoro masz pretensje do kogoś ???? nauczyciel jest osobą publiczną, więc w czym problem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 18.11.07, 12:31 może wreszcie ktoś podjemie temat a nie się wymądrzacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alt Nie pamiętam, bo kończyłem 30 lat temu. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.07, 19:57 Babka jakoś się nazywała się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felloom Re: Nie pamiętam, bo kończyłem 30 lat temu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 12:26 "Jakoś? " - dziwne nazwisko miała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Nie pamiętam, bo kończyłem 30 lat temu. IP: *.ztpnet.pl 20.11.07, 12:51 Widywalem dziwniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 20.11.07, 10:54 Polecam Panią Kiersnowską, solidna, konkretna nauczycielka--żadne"ciepłe kluchy";Kazmierską odradzam.Wiem co pisze bo moje dziecko chodzi do tej szkoły.Nawiasem mówiąc "mnóstwo "odpowiedzi na temat....(a niby dorośli..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.centertel.pl 29.05.22, 21:21 Witam można coś więcej na temat Pani Rozalii Kazmierskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
trabancik Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 21.11.07, 07:41 a co za różnica, na którego nauczyciela trafi Twoje dziecko? jeżeli nie radzisz sobie z dzieckiem do idź do psychologa (do wyboru sama lub z dzieckiem) szkoła i nauczyciele nie zastąpią rodzica w procesie wychowawczym i zaraz posypią się gromy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.07, 19:51 Kobieto,zwariowałas?To ty wychowujesz czy nauczyciel z państwowej pensji?Czyje to dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klio Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.ztpnet.pl 08.12.07, 22:20 Mz jest ważne do jakiego wychowawcy trafi dziecko i to niezależnie od tego czy będzie to SP czy liceum. Doświadczony i wymagający wychowawca, a przy tym serdeczny w stosunku do uczniów potrafi zdziałać wiele dobrego. Pokieruje odpowiednio rozwojem dziecka, zainteresuje sie jego i całej klasy problemami, bedzie potrafił pomóc w trudnych sytuacjach. A niestety nie każdy z wychowawców/ nauczycieli taki jest. Dlatego myśle, że ten post jest wyrazem troski rodzica o to kto będzie się opiekował jego dzieckiem w czasie pobytu w szkole. Poza tym tyle się obecnie mówi o tym, że rodzice ze szkołą współpracować powinni bo i oni i szkoła wychowują, choc oczywiście na róznym poziomie oddziaływania. PS. Przepraszam autorkę, że nie zupełnie w temacie się wpisuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: 83.2.127.* 11.12.07, 18:32 Czy pamiętasz konkurs na najlepszego nauczyciela w województwie? Pani ILKOWSKA Agnieszka była w ścisłej czołówce przez długi okres, nawet na pierwszej pozycji. Ja oczwiście nie mam problemu. Zrobię wszystko aby moje dziecko było w Jej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:23 hahaha, ten konkurs to była dla mnie bardzo zabawna rzecz! W takich konkursach rodzina wykupuje gazety i wycina skrzętnie kupony. Wiem o tym bo w innym konkursie też pomagałam swojej przełożonej wycinać kuponiki! Prawdziwy nauczyciel nie bawi się w takie rzeczy. Dla niego najważniejsze jest dobro dziecka, a nie uczestniczenie w konkursach. Wybierając dziecku nauczyciela najlepiej porozmawiać z rodzicami dzieci, które chodziły do klas , gdzie wychowawcą był nauczyciel, który nas interesuje. A tak nawiasem mówiąc to moi znajomi wybierając dziecku klasę zapisują je tam gdzie pozostało najmniej miejsc. Wiem, że jak wszyscy idą do tego nauczyciela to musi on mieć dobrą opinię.I wiem to z doświadczenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
radwanow Re: wychowawczyni dla klasy I-III w SP nr 1 11.12.07, 21:16 nie wiem czy ten ranking jest na miejscu nawet najlepsza wychowawczyni nie zrobi z dziecka super naukowca,jak nie będzie pracy z dzieckiem w domu. Dla mnie jest to poniżające aby ktoś określał która z wychowawczyń jest dobra uważam,że wszystkie są wspaniałe i DOBRE.to jest pierwsza wychowawczyni uczmy dzieci do niej szacunku. Obserwując z boku to środowisko widzę jak dużo wkładają serca i wolnego czasu w pracę nad tymi dziećmi.I tutaj przypomina mi się stare przysłowie nie urodził się taki jeszcze aby wszystkim dogodził, Chylę czoło przed nauczycielami a wszczególnie wymienionymi tj Panią Kiersnowska,Ilkowską Kazimierską i innymi nie znanymi to wspaniałe i oddane swojej pracy i pasji pedagodzy. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś