Gość: tomek IP: 145.254.54.* 13.09.03, 13:01 rewelacyjna pomysl! gratuluje! zycze sobie wiecej takich akcji a jak ja bede bral slub tez postapie podobnie. choc pare kwiatkow jednak chcialbym dostac. wszytkiegi dobrego dla mlodej pary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: damian Re: Nowożeńcy przekazali maskotki chorym dzieciom IP: firewall:* / 192.168.0.* 15.09.03, 09:05 to wszystko prawda! Byłem na tym ślubie i wszystko widziałem. Super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MirekH Re: Nowożeńcy przekazali maskotki chorym dzieciom IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.09.03, 13:41 Pomysł godny naśladowania, maskotka ode mnie również zanalazła si e w szpitalu, gdyż byłem na tej imprezie. Pomyślności raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Nowożeńcy przekazali maskotki chorym dzieciom 15.09.03, 17:30 Podwójne gratulacje. Zz znakomity pomysł i z okazji ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowożeńcy przekazali maskotki chorym dzieciom 15.09.03, 23:36 Gość portalu: tomek napisał(a): > rewelacyjna pomysl! gratuluje! zycze sobie wiecej takich akcji a > jak ja bede bral slub tez postapie podobnie. choc pare kwiatkow > jednak chcialbym dostac. > wszytkiegi dobrego dla mlodej pary! No coz, mialem sie nie odzywac ale to co widze mnie zaskoczylo. Nie znacie tego zwyczaju w Zielonej Gorze? To juz jest od jakiegos czasu niemalze tradycja. Ze tez ci mlodzi sie z tym afiszuja? No coz, skoro to nowosc w Zielonce. My z zona tez zebralismy na slubie maskotki oraz zabawki i oddalismy je Domowi Dziecka w Scinawie. Bez fleszow aparatow i kamer telewizyjnych, nawet bez obdarowanych dzieci - po prostu przekazalismy te prezenty dyrektorce i tyle. Starczyla nam sama swiadomosc, ze beda sie z tego cieszyc, bo czulibysmy sie wielce niezrecznie w roli laskawcow - darczyncow, moze innym odpowiada czynienie z tego show (no tak, na bale charytawne oraganizowne przez buisness tez nie chadzamy z powyzszych powodow). Odpowiedz Link Zgłoś