Dodaj do ulubionych

Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie?

17.07.08, 05:08
Czy mozecie polecic dobrego masazyste w ZG? Nie chodzi mi o rehabilitacje, bo
juz u takiego bylem i zamiast masazu zaczal ze mna cwiczyc i rozciagac sie.
Chcialbym pojsc do normalnego masazysty, ktory wymasuje mi moje obolale plecy.
Bardzo prosze o podanie takiego z namiarami lub linkiem do strony www.
Obserwuj wątek
    • monikaj101 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? 17.07.08, 10:47
      Danuta Chmielowska jest to masażystka która pracuje w poliklinice.
      Mieszka w Zawadzie i tam też przyjmuje tel.068-321-22-46.
      Naprawdę jest dobra w tym co robi, był o niej i o jej pracy artykuł w gazecie.
      • Gość: sco Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.netdrive.pl 17.07.08, 11:13
        Kurcze, nie mam samochodu i do Zawady troche daleko. A tak poza tym, to ona
        wykonuje masaz czy jest rehabilitantka? Juz bylem u jednego i poprosilem o
        porzadny masaz plecow. Robil go moze 3min a potem pokazywal cwiczenia na
        kregoslup itp.
        A moze polecicie kogos innego?
        Ps. Jakie ta Pani ma stawki? Pytam, aby sie zorientowac.
        • Gość: monikaj101 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:39
          Ona jest masażystką,za jeden zabieg trwa on 35-40min,płacisz 30zł.przyjmuje w
          domu ale tylko rano,pózniej jedzie do pracy do polikliniki,a wieczorem ma już
          pacjentów.
          • Gość: pacjentka Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:45
            Ona już dawno w Poliklinice nie pracuje.
    • Gość: Marysia Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:56
      w Elżbietankach są też masażyści. Mój mąż tam chodzi i jest zadowolony. Masaż
      trwa 30-40 min, 10 masaży 350zł. Oczywiście można wykupić jeden, by sprawdzić
      czy pasi czy nie.
    • Gość: hiro Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.08, 21:56
      dojadę...pochwę wymasuję......a plecy przestaną boleć samoistnie.....
      :-)
    • Gość: olga Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:51
      A byliście może u R. Pisarskiego? Możecie napisać coś o tym
      masażyście? Był ktoś?
      • Gość: obolała Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.ztpnet.pl 18.07.08, 22:19
        Pisarski ajajaj!!!
        • Gość: olga Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 15:24
          A co to znaczy ajaj? Polecasz, czy nie?
          • Gość: chora Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 15:54
            Nigdy w życiu Pisarski! Przerost formy nad treścią, a treści bardzo,
            bardzo niewiele.
            • Gość: asiunia Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 23:12
              Pisarski to technik, chociaż ochoczo reaguje na "pana magistra".
              ha,ha
      • Gość: KASIA Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.centertel.pl 01.02.19, 15:58
        Pan nie powinien byc dopuszczony do praktykowania nastawiania kregoslupa. Niepotrzebnie ruszal, popsul, dwukrotnie (wczesniej nic sie nie dzialo poki nie zaczal ruszac barkow) , raczki umywa na zasadzie -spadaj po calej sprawie. Nie polecam. Unikac.
    • Gość: Monika Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:53
      Ja byłam u J. Mikołajczyk na ul. Botanicznej, nigdy więcej.
      Nie polecam!
      • Gość: chora Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:06
        A co ona takiego zrobiła, że jej nie polecasz? Opisz, podaj
        szczegóły.
        • Gość: monika Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:52
          Chyba nie mogę tu na forum opisywać szczegułów tej wizyty.
          • Gość: ola Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:32
            a co wstydliwy temat? Opowiedz!
      • donia-80 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? 13.11.08, 21:25
        To co z tego wynika ze w zielonej nie ma dobrego masazysty??
        • Gość: gość Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 13:32
          M. Sankiewicz, teraz pracuje w Sulechowie,ale jak coś to dojeżdża, REWELACYJNIE MASUJE...
          • Gość: cierpiąca Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 23:09
            Tego pana też nie polecam.
            Polecam takiego młodego masażystę z Polikliniki o imieniu
            Adrian.Jeździ po domach pacjentów i można się z nim dogadać.
            • donia-80 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? 20.11.08, 18:30
              a masz może jakies namiary na tego Adriana (nr tel.)
              • Gość: m Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:02
                Numer do Adriana - 792 965 097. Polecam, rewelacyjnie masuje!!!
                • Gość: cierpiący pacjent Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 23:02
                  Skąd te pochwały pod adresem młodego, niedoświadczonego pracownika
                  Polikliniki? Musi się jeszcze długo uczyć dobrego masażu i
                  nawiązywania kontaktu z pacjentem.
    • Gość: ... Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.08, 10:12
      www.masaz.zgora.pl/
    • Gość: Ania Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: 213.199.233.* 24.11.08, 09:32
      Bardzo dobry nasażysta Grzegorz Hołub przyjmuje w przychodni na
      Szafrana codziennie od 15.30 tel.607282291. On tylko masuje, bardzo
      pomógł mi na moje dolegliwości z bólem kręgosłupa. Polecam.
      • Gość: a Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.ztpnet.pl 26.11.08, 22:22
        o kant dupy rozbic cale to forum, jeden masazysta masuje tak a drugi
        inaczej, jeden pacjent lubi poplotkowac przy tym drugi nie, jeden
        lubi masaz mocny, drugi glaskanie a trzeci sredni.Nie znajdziesz
        masazysty ktory masuje tak samoa Wy co tu piszecie te sery o masazu
        nie macie o tym pojecia i wam sie nudzi na emeryturze!! Zamiast
        buszowac po internecie proponuje uprac skarpety ,zrobic obiad,
        posprzatac itp a moja propozycja to idz raz do jednego pozniej do
        drugiego a pozniej do dziesiatego to bedziesz wiedzial kto Ci
        odpowiada
        • Gość: Ania Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 18:44
          A był ktoś może na ul. Kupieckiej u p. Joli Chodor?
          Proszę o opinię, pilnie bo jestem zapisana na 03.12. i zastanawiam
          się czy nie szkoda kasy.
          • Gość: bobek Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 21:31
            Pani Jola nie jest masażystką tylko fizykoterapeutą. A to jest znacząca różnica.
            W swoim fachu jest bardzo dobra i szczerze polecam. Jednakże nie można oczekiwać
            cudów a korzystając z jej usług trzeba być zdyscyplinowanym i rzetelnie
            wykonywać ćwiczenia, które "przepisuje".
            • Gość: Zbyszek Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 23:05
              A teraz kim jest ta pani? Doktorem, profesorem, czy może jeszcze
              kimś ważniejszym? Pogubiłam się i nie wiem co aktualnie opowiada
              pacjentom. Kpina, kpina i jeszcze raz kpina.
            • Gość: olcia Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 23:09
              A cóż to za zawód fizykoterapeutka??? Jakaś nowość jak ona cała.
              Takiego zawodu nie ma w wykazie zawodów medycznych.
              Albo fizjoterapeutką albo rehabilitantką, a że jest tylko technikiem
              to może być technikiem fizjoterapii.
              Nie polecam.
              • Gość: tom87 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.08, 19:26
                polecam gabinet przy ul. Sobieskiego. Henryk Pędziwiatr, gabinet
                • Gość: Mirek Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 19:39
                  nie wiem jak ta pani jola pracuje ale wiem że jest cholernie pyskata. Chyba ma
                  jakiś problemik psychiczny bo wydaje się jej że jest najważniejszą osobą na
                  świecie - a najlepsze że ten wniosek taki wyciągnąłem po 30 sekundowej rozmowie
                  telefonicznej w której na koniec rzuciła słuchawką. Nie oceniam ludzi z góry ale
                  ta kobieta powinna skorzystać z usług innego lekarza.
                  • Gość: asiunia Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:13
                    To, że ma "jakiś problem psychiczny" to wiadomo nie od dzisiaj.
                    • Gość: kalina Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: 212.109.132.* 02.02.09, 19:19
                      A masażysta od masażu odchudzającego - zna ktoś, kogo polecacie?
                      • Gość: . Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.02.09, 22:33
                        Polecam Panią Agnieszke www.masaz.zgora.pl
    • Gość: grugedr Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.17, 16:41
      sprawdź www.masazzielonagora.pl co prawda zajmują się też rehabilitacją ale czysty masaż też robią
    • Gość: jadwigaorganekgubi Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: 185.147.237.* 06.02.19, 10:23
      Drodzy mieszkańcy Gubina. Kobieta, pochodząca z Waszego miasta, nazywająca się Jadwiga Organek - jest oszustką, która ukradła już trzy mieszkania w Warszawie od prawowitych właścicieli. Niedługo prawdopodobnie wróci do Gubina, bo w Warszawie jest spalona - stąd to ostrzeżenie.

Jest to starsza kobieta, która Warszawie wynajmuje mieszkania i za nie nie płaci. Ponad rok nie płaci czynszu, mediów, używa ich tyle, że rachunki ciągle wzrastają. Pomimo wypowiedzenia umowy, wciąż tam mieszka bo jest cyniczną osobą, złodziejem bez sumienia. Metoda na życie tej kobiety to mieszkać na krzywy ryj u uczciwych ludzi. Nie ma ani trochę poczucia, że coś jest nie tak i w ten sam sposób wychowuje swoje dzieci. Jest nieuczciwą lokatorką - uwaga na nią, gdy bedzie chciala od was wynająć mieszkanie!
    • Gość: Matii772 Re: Dobry masazysta w ZG - jakiego polecacie? IP: *.146.142.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.22, 16:03
      Ja polecam Panią Anię Kozak. Mi pomogła przy rwie kulszowej. Namiary na jej gabinet

dobryfizjo.pl/anna-kozak-5/fizjoterapeuta-masazysta/zielona-gora

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka