Dodaj do ulubionych

konkretny dobry fryzjer w ZG!!!!

19.01.09, 12:18
Witam,

mam pytanie, czy ktos moze polecic mi NAPRAWDE DOBREGO fryzjera w ZG, tylko
nie chodzi mi o zaklad fryzjerski lecz o konkretna osobe. Mam trudne do
ukladania wlosy i chce je krótko obciac, jesli nie zrobi tego fachwiec to bede
zalowac przez nastepne min. pol roku az odrosna :)
Obserwuj wątek
    • polyglota Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 19.01.09, 14:08
      polecam Marcina - tel 692135477. Jest mistrzem krótkiego cięcia i
      nie tylko...
      • galenika Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 19.01.09, 14:16
        Marcin Szczap?
      • sskipper87 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 19.02.11, 15:26
        Witaj,
        nie wiem czy poprzednia wiadomosc do Ciebie dotarla, ale chcialam zapytac czy nr tel ktory podawales to nr do Marcina Szczapa? Od pol roku nie moge dodzwonic sie na nr salonu (320 22 50) , sygnal jest normalnie,ale nikt nie odbiera. Przeniesli gdzies moze swoj salon czy co? Pod jaki nr nalezy dzwonic by moc umowic sie na strzyzenie? Podales nr tel 692135477,czyli o 1 cyfre za duzo:) rozumiem ze prawidlowym nr jest 692 135 477 ? Z gory dzieki za odpowiedz, to dosc pilne.
        Pozdrawiam,
        Alicja
      • debina83 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 21.12.11, 18:13
        Ja polecam Salon Aga, skrzyżowanie Wojska Polskiego i Wyszyńskiego ( blisko Lidla);
        tel 68-4447215
        • Gość: iza Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 21:27
          To nie czasem Aga ta co pracowała na Wyszyńskigo teraz na Sikorskiego w Da Vinci ?
          • Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.home.aster.pl 16.08.12, 17:17
            Witam. Ja chodzę do pani Żanety na wojska polskiego i jestem bardzo zadowolona. Nr 696-730-698
    • galenika Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 19.01.09, 20:49
      wiem, ze temat juz byl wieeelokrotnie poruszany ale moze jednak kpomus sie
      zechce napisac :)
      • Gość: Aguś Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.netdrive.pl 29.01.10, 10:21
        Polecam Michała i Przemka ze Stylu wg.mężczyzny mieszczącego się przy
        ul.Kupieckiej 3
        • Gość: luka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:16
          A ja nie polecam... :( bynajmniej nie Przemka...dobry fryzjer to przede
          wszystkim trafny dobór kosmetyków do rodzaju włosów, począwszy od mycia, na
          stylizacji kończąc. W moim przypadku jedna wizyta "z ciekawości", po
          przeczytaniu pochlebnych opinii na tymże forum spowodowała, że wyszłam z
          przesuszonymi, popalonymi prostownicą włosami. Katastrofa w wielkim stylu...i to
          wg mężczyzny.
    • Gość: maja Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 19.01.09, 23:39
      SPIEWAK PELEN PROFESIONALIZM NAPRAWDE JEST NIEZLY POLECAM NA
      WESTERPLATTE.DROGI ALE WARTO!!!!
      • Gość: Dozorca Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 212.109.153.* 20.01.09, 12:45
        Pan Józek na Podgórnej zna się na temacie! Obok Studenckiej!
        • remembil Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 20.01.09, 15:49
          Głosuję na Marcina Szczapa, bardzo dobry choć drogi.
          Mam włosy kręcone i naprawdę niewielu fryzjerów potrafiło mnie zachwycić.
          • Gość: monik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 46.7.193.* 09.03.13, 23:22
            kocham nozyczki Marcina, polecam z czystym sumieniem, tesknie za jego cieciami, obecnie dostalabym niezly ochrzan ze znowu musi zaczynac moja fryzure od podstaw, ale jestem poza Zielona gora i Polska i przez to ze nie mam zaufania do nikogo poza Nim , troche "zarosłam. Marcin NAJLEPSZY!
            • Gość: wiktoria Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 20:30
              Witam, mam pytanie do tego co pani napiała. Czy pan Marcin potrafiłby bardzo dobrze obciąć (z katastrofy co mam na głowie) mnie na fryzurę "emo"??? Chodzi mi o tą fryzurę

img.loveit.pl/obrazki/20120107/fotobig/a72d66abfd77a1b70a71bc9.jpeg
              Lub

m.ocdn.eu/_m/
              648b2b8eecdc22887183e9108b5c9aa6,62,37.jpg

Bardzo proszę o odpowiedz i proszę o telefon firmy i adres pod którym przyjmuje pan Marcin.
              Z góry dziękuję za pomoc
          • Gość: monik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 46.7.193.* 09.03.13, 23:29
            ...chcialam jeszcze dodac, ja za jego cięcia zaplacilabym każda cene, a co do koloru, to .. kiedys sie uparlam zeby troche rozjasnic wlosy i wiecie co, nie pozwolił mi :) , powiedzial ze moje wlosy nie przyjma farby ze kolor jest ok , dlugo przekonywal, ale ze jak wół sie uparlam, zrobil co chcialam i wiecie co , nigdy wiecej nie będę z nim dyskutowac, mial racje i nawet kasy nie chcial za swoją prace. oczywiscie zaplacilam bo to mój głupi upór dodal mu pracy a i tak moje wlosy nie wiele zmieniły odcien, ale musze dodac ze nigdy wczesniej nie byly farbowane wiec wlos był tak zdrowy ze dlatego nie "rozczepił sie " i nie przyjał farby. Facet lubi to co robi , zna sie na tym i jest w swoim fachu perfekcyjny. powtórze sie , nikt tylko ON! pozdrawiam serdecznie
      • Gość: -BP- Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 22:55
        Ja stanowczo odradzam Śpiewaka&Matyję poszłam jako blondynka(jasna
        ale nie biała) chciałam jedynie zrobić odrost ,a wyszłam w brązowo-
        rudych włosach,kompletnie załamana.Nawet włosów nie
        wymodelowali ,wyglądałam jak po wyjściu spod prysznica.Obciąć się
        już nie pozwoliłam gdy zobaczyłam kolor.....przy wyjściu
        powiedzieli,że następnym razem wyjdzie taki kolor jak chcę...porażka
        i uwaga za włosy do ramnion(jeden kolor) zapłaciłam 250zł
        • Gość: Qsha Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 08.08.10, 21:36
          moja droga! bo dobry fryzjer nie uzywa rozjasniacza tylko farbe! i dobry fryzjer
          nie rozjasni ci odrosta od razu o pare odcieni, bo to niszczy wlosy! trzeba bylo
          isc do jakiegos osiedlowego taniego fryzjera! ;)
      • Gość: bbb Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 17:44
        A dla mnie katastrofa byłam dałam mu szanse 2 razy efekt żółte
        pasemka fruzyra wystrzyżona nie mylić z ostrzyzoną a cena z kosmosu
        Porażka
    • Gość: ania g Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 20.02.09, 00:59
      polecam spiewaka to "leszek czajka" zielonej gory wizyta u niego to
      przyjemnosc polecam wszystkim
      • Gość: ewa Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.modemy.ostrowski.pl 20.02.09, 15:37
        Ile mniej wiecej koszuje ciecie i modelowanie?
        • Gość: ewa Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.modemy.ostrowski.pl 20.02.09, 15:38
          u Marcina Śpiewaka?
          • Gość: ewa Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.modemy.ostrowski.pl 20.02.09, 15:41
            Dariusza Śpiewaka?
            • Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 17:58
              ale gdzie konkretnie na westerplatte ten śpiewak?
              • Gość: mw Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 212.109.132.* 23.02.09, 10:31
                tel. do Śpiewaka 502231074. Umów się wcześniej, np przed świętami
                czeka się ok 4 tygodni. Salon jest w starej kamienicy, między
                centrum biznesu a ulicą ułańską.
      • Gość: bbb Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:24
        Mega porażka wyszłam od niego w zółtych włosach, naciąga klientki na
        drogie kosmetykia wszystkim blondynkom poleca jeden odcień farby, z
        podcięcia końcówek zrobił -5 cm Nie polecam.Wydaje mi się że
        pozytywne opinie sam sobie wystawia :(
    • Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 12:16
      a ceny u śpiewaka? w jakich granicach?
    • Gość: kręconykłak Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 92.244.44.* 23.02.09, 15:20
      Piweccy na Drzewnej: konkretnie Krzysiek :)
      • Gość: jaro Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.09, 18:24
        nad bankiem millenium na deptaku są dwie fajne fryzjerki.
        salon manequin bodajże.
        polecam
        • Gość: Gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.03.09, 16:18
          Polecam salon Image
          Jestem zadowolona z obsługi.
          • Gość: gosc Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 17:09
            a czy ktos cos wie na temat salonu buduar?
            • Gość: . Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:50
              Polecam gorąco. Zbyszek jest rewelacyjnym fryzjerem. "Naprawił" moje
              zniszczone proszkiem rozjaśniającym włosy i raz na zawsze wybił z
              głowy pasemka (przez kilka lat nakładane przez fryzjerkę w Carlo).
              Teraz mam bardzo fajny, dalej jasny kolor włosów, jednolicie
              nakładany farbą, do tego drobne, jeszcze jaśniejsze refleksy.
              Wygląda to super. Dużo lepiej niż w pasemkach. No i włosy są
              zdrowsze - można je już normalnie po umyciu rozczesać:-)
              • Gość: asaela Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 12:17
                szukam dobrego fryzjera mam bardzo zniszczone włosy po rozczesaniu 3-
                letnich dredów. doświadczenia z fryzjerami tragiczne.Czy ktoś wie
                coś o nowej erze na wyszyńskiego i o Arturze, ile bierze śpiewak za
                cięcie
                • Gość: gosc Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 13:46
                  tez przylaczam sie do prosby o cene jesli ktos zna
                  • Gość: madzia Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.centertel.pl 30.03.09, 11:30
                    Jestem klientką Buduaru i jestem bardzo zadowolona, Iwona Janas i
                    Zbyszek Mikołajczyk są świetni w tym co robią. Naprawdę polecam.
                    • Gość: Asiek Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.netdrive.pl 04.11.09, 10:01
                      Owszem są świetni ale mnie skasowali za czesanie o ponad 100 zł.więcej niż
                      umawialiśmy się.
                  • Gość: gosia Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: 89.241.65.* 13.09.09, 22:33
                    proste podciecie -az 60 zl. ale robi rewelacyjne uczesania weselne!
                    80 zł
                    • Gość: Kudłata Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.netdrive.pl 29.01.10, 10:26
                      A to dziwne bo po ZNAJOMOŚCI zapłaciłam 160 zł.
                • Gość: zg Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:29
                  cięcie - przy czym jest to usługa tzw. komplet: cięcie, mycie i
                  ułożenie - 70zł.
                  Polecam bardzo szczerze:)
                  • Gość: Denis Re: Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.aster.pl 29.03.09, 16:47
                    ceny u Śpiewaka:
                    włosy krótkie 80 zł
                    włosy długie 90 zł

strzyżenie męskie 40 zł

Drogo ale profesjonalnie!
                    • Gość: Gość Re: Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.09, 15:03
                      Cennik usług salonu Image - cennik usług fryzjerskich
                      • Gość: wysocka Re: Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:02
                        witam. nie polecam pana Zbyszka i buduaru, cena niewymierna do
                        jakości. poza tym, zobaczyłam, że pracuja na przeterminowanych
                        kosmetykach, pewnie płacą za nie grosze.
                        nie polecam pseudo - salonu buduaru.
                        • Gość: gosc Re: Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.aster.pl 08.06.09, 19:48
                          zalosny komentarz...
                          Panie Darku?
                          nie mozna mierzyc kogos swoja miara...
                          to ze pan tak robi,to posze tak nie pisac...
                          smieszne
                    • Gość: gość Re: Dariusz Śpiewak - ceny: IP: *.nik.gov.pl 30.08.12, 09:29
                      Zdecydowanie odradzam Śpiewaka. Nadęty bufon, któremu wydaje się, że jest Czajką. Byłam swego czasu jego klientką, w trakcie kolejnej wizyty uslyszałam, że na blond farbują się już tylko wieśniary (a jestem blondynką i o taki kolor poprosiłam). Poza tym wydaje mu się, że zjadł wszystkie rozumy, nie znosi krytyki - a jest to krytykować, bo umiejętności ma mierne.
              • Gość: ona Re: Zbyszek Mikołajczak z salonu Buduar IP: *.tpn.ceron.pl 29.07.09, 17:18
                Zbyszek świetnie obcina - perfekcja w każdym calu - polecam.
          • kama.net Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 13.08.09, 10:01
            Ja nie polecam Imagu!! Zostałam tam tragicznie ostrzyżona, nierówno po obu
            stronach, trwało to bardzo długo a efekt był bardzo nędzny, jeszcze do tego
            fryzjera zakuła mnie nożyczkami :/
            • Gość: Klientka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 17:50
              Tez mam nie mile wspomnienia, brudne narzedzia, spalone wlosy i przypieczona skora glowy :/ ani to solarium ani fryzjer, bardziej salon rzeźnika....
              • Gość: Monin2222 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.14, 12:05
                NIE POLECAM IMAGU! również byłam tam kilkakrotnie u różnych fryzjerek, bo mam blisko do tego salonu i zawsze wychodzę niezadowolona, nawet grzywka jest bardzo krzywo ścięta. Mam falowane włosy więc da radę to w miarę ukryć, ale o prostowaniu nie ma mowy bo wtedy wychodzi jakie to ścięcie to tragedia
                • et3lo Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 12.12.14, 15:59
                  Dobry fryzjer? Na ruszył www.wyglad.pl i tam podobno można sprawdzać opinie i oceny fryzjerów.
        • Gość: amanda Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.modemy.ostrowski.pl 08.07.09, 23:32
          Nowa Era na Wyszyńskiego AGA to gwiazda fryzjerstwa,ma dobry smak i gust polecam :)
          • Gość: monia Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!!Nowa Era naj IP: *.modemy.ostrowski.pl 01.11.10, 08:57
            Ja polecam Agę z Nowej Ery ma smak i gust mam długie włosy od lat dba o mój kolor nie niszczy mi włosów i wspaniale je czesze nie ma drugiej takiej stylistki raz zboczyłam jak to kobieta ale wróciła z podkulonym ogonem! naprawiała mi włosy prawie rok ...Polecam Ją jest najlepsza:)
      • Gość: ewik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.146.133.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 20:59
        Zdecydowanie odradzam p.Krzysztofa z Salonu fryzjerskiego"Piweccy". Chciałam,
        aby zcięto mi włosy a'la Natalia Kukulska i teraz muszę cierpliwie zapuszczać
        włosy, żeby coś konkretnego móc z nimi zrobić. Pan Krzysztof zrobił na mnie
        negatywne wrażenie. Po pierwsze strasznie zmanierowany, kreujący się na mistrza
        nożyczek. Po drugie przez cały czas musiałam znosić inne klientki i jego znajome
        nad swoją głową, z którymi ucinał sobie pogaduszki zapominając o tym, że
        obsługuje klientkę, która płaci mu za zajęcie się jej włosami i to jej powinien
        poświęcić czas w tym momencie. Poza tym będąc zupełnym laikiem w dziedzinie
        fryzjerstwa mogę jedynie powiedzieć o jaki efekt na głowie mi chodzi a tutaj
        oczekiwano ode mnie, że będę udzielać technicznych wskazówek jak fryzjer
        powinien ciąć włosy!!! Szalę goryczy przelała pani właścicielka, która na koniec
        kazała mi zapłacić za cięcie wraz z modelowaniem, gdzie mnie jedynie wysuszono
        włosy suszarką (w tym salonie suszenie włosów uważa się za prostowanie włosów).
        Jednym zdaniem PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ. Moja wizyta w tym salonie skończyła
        się poprawką u innego fryzjera. Żenada!
        • Gość: moniczk Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 17:43
          też tak miałam!!! "Modelujemy?" - "Nie, proszę tylko wysuszyć". - A skasowane za modelowanie zostało. Żal pe el!
    • Gość: ann Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.aster.pl 15.04.09, 19:48
      ja slyszalam, ze jest jakis swietny fryzjer na kupieckiej, gdzies na dole, jakis
      facet, nie wiem ani jak sie on i salon nazywaja, ale podobno super, moze ktos
      cos wie?
      a co do carlo biani coraz wiecej osob jest niezadowolonych, bo nie dosc ze
      drogo, to mlode babki pracuja, ktore ledwo szkole skonczyly
      • Gość: Gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.netdrive.pl 16.04.09, 06:15
        Marcin Machnicki?
      • Gość: Aga Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.netdrive.pl 04.11.09, 10:21
        Prawdopodobnie myślisz o Michale lub Przemku ze stylu wg.mężczyzny mieszczącego
        się na
        Kupieckiej chyba 3. Pozdrawiam ;)
      • Gość: anna Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 19:12
        Tak wiem o kogo ci chodzi to napewno Paweł Popławski. Salon sie nazywa jego nazwiskiem bodajze,bylam,rowniez polecam;)duzo konsultuje i obcina rzeczywiscie tak jak mowi jednym slowem fachowiec i ceny przyzwoite. Fryzurka naprawde sama mi sie ukladala. Za "for You" trzeba skrecic w podworze.
    • Gość: zxdsa na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 01:48
      tak sie nazywa salon, byli właśnie na dole kupieckiej, a teraz przenieśli się na
      samą górę, obcina tam 2 chłopaków Michał i chyba Mateusz/Damian i 2 jeszcze robi
      paznokcie czym naprawdę byłam lekko zdziwiona

ogólnie świetna atmosfera, ale multum klientek, trzeba się wcześniej umawiać

mnie ścięcie, mycie i układanie kosztowało 55zł a naprawdę super:)))
      gorąco ich polecam!!
      • Gość: gość 92 Re: na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:49
        ma ktoś jakieś namiary na Styl wg Mężczyzny?
        telefon czy coś... ?
        • Gość: Agrest Re: na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: *.netdrive.pl 04.11.09, 10:03
          Styl według mężczyzny-724344779
          • Gość: stokrotka Re: na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: 91.194.240.* 28.11.10, 22:03
            Bylam bardzo nie zadowolona ze strzyzenia w salonie wg mezczyzny przez Michała. poszłam z kreconymi wlosami do ramion chcac je mocno wycieniowac by fryzura byla jakby afro. ale zgodzilam sie na zaproponowana mi fryzure przez fryzjera...wyszlam z bombka na glowie,gdzie tyl glowy wygladal jakby go krowa wylizala(taki przylizany) a z przodu dluzsze boki co przy kreconych wlosach wygladalo tragicznie! I nadmienie ze zaplacilam 65zl za strzyzenie. taka fryzure robi sie na prostych a nie kreconych wlosach co skomentowal znajomy fryzjer jak tylko mnie zobaczyl. oczywiscie nie obylo sie bez poprawki po 2msc w innym salonie.
      • Gość: Daria Re: na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: 212.191.132.* 19.05.10, 13:23
        Czy ktoś ma tel. do Stylu wg meżczyzn? ten w necie , czyli 683263023
        jest pomyłką - tak powiedziała odbierająca pani.
      • Gość: zg Re: na kupieckiej Styl wg Mężczyzny IP: 109.110.199.* 03.04.12, 16:23
        Nie polecam! Byłam u jakiegoś Alana, który nie potrafił zaproponować nic konkretnego! A nazywa się stylistą. Nie znam pozostałych osób, ale tego Pana odradzam. Miałam wielkie nadzieje, a jak zwykle wróciłam zdołowana:(
    • Gość: promyczek Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.aster.pl 16.04.09, 09:00
      Dobrego fryzjera znaleźć To najpierw samemu na sobie należy wypróbować
      pozdrawiam
    • Gość: marcik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 14:39
      Pani Zosia szefowa z Rerusso na Chrobrego.
      • Gość: Ola Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.09, 17:48
        Iwona Janas z Buduaru. Nigdy nie byłam tak zadowolona z obcięcia, profesjonalne
        i włosy same mi się idealnie układają :)
      • Gość: marian Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 19:12
        na wyszynskiego jest super fryzjerka polecam
      • Gość: Kamila Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 16:55
        Tak, chociaż do niej obecnie terminy są już na styczeń, ale szybko można się dostać do Bartka Kowalczyka, salon Rerusso na Chrobrego 33/3
        • Gość: Nitka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 12:35
          Oni tam mają nową, Magda się nazywa, kolejki do niej obecnie najmniejsze a strzyżenie damskie na wysokim poziomie, cenowo też nieźle, także warto spróbować nową fryzjerkę w Zielonej, przynajmniej ja jestem zadowolona
          • Gość: cyprys_12@wp.pl Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.16, 21:33
            Broń Boże Magda Paluch .od godz.11 do 13.30 próbowała zrobic mi fryzurę wieczorową. Najpierw układała -nic nie wychodziło jej.Potem próbowała na nowo-modelowała na najcieńszą szczotkę,az wyszłam gorzej niż jak przyszłam.Włosy umyte i nic więcej.PORAZKA-skąd oni ja wzieli???????????
      • Gość: Grysik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 21:16
        Cześć, też polecam salon Rerusso. Naprawdę warto się wybrać, Bartek Krawczyk świetnie sobie radzi i wszystkie moje znajome były zadowolone :)
        • Gość: Kama Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.13, 18:05
          ja polecam Michała ze Stylu wg mężczyzny, naprawde fantastycznie obcina.
          Iwona Janas była dobra ale nie wiem co sie z nią stało po Stylu wg kobiety...
          Poza tym Majka z fryzjera za małym Tesco, tanio ale fryzura super choć warunki kiepski, w piwnicy bloku, szału nie ma ale cena i fryzura wszystko wynagrodzą :)

• Gość: Stella Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.14, 19:07
          To prawda!Pan Bartek, to elita zielonogórskiego fryzjerstwa!Chodziłam niegdyś do Stylu wg Mężczyzny...obcinał mnie Pan Łukasz(świetny!)ale postanowiłam zmienić lokal.Dlaczego?Być może z prozaicznego powodu.W Rerusso u Pana Bartka, nie ma,, strzyżenia owiec" , taśmówki na czas.Nie ma komendy,,na myjkę proszę-tak jak w w większości salonów".może najpierw poprosić klienta na fotel,obejrzeć włosy, ocenić ich jakość, strukturę, kręcone, proste itp.Omówić technikę strzyżenia?????Zapytać, czy to zdjęcie, które przyniosłam, z wybraną fryzurą, u mnie wyjdzie?
          Pan Bartek tak robi?Nie spieszy się!!!!!niw wychodzisz z salony jak z matrycy(suszenie, prostownica)każdy taki sam, klon...nie o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A Pani Iwona jest świetna.Z tego co wiem, teraz upiększa jest w UK i upiększa angoli.Pozdrawiam.
    • pawmig.kr Re: N Studio na Agrestowej - Odradzam 15.05.09, 18:48
      Też szukam dobrego fryzjera.
      W każdym razie wiem, gdzie już w życiu nie pójde.
      Kompletny brak profesjonalizmu.
      • Gość: Monika Re: N Studio na Agrestowej - Odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 01:01
        Ja bardzo polecam wam Atelier Fryzjerskie ul. Kazimierza Wielkiego
        9/4 ,2 piętro koło pomnika i fontanny Naprzeciwko Galeri Graffit w
        kamienicy.Jest tam dobry fryzjer ,który wie jak doradzić. Lepiej się
        wcześniej zapisać tel. 695 610 690
        • Gość: zadowolony klient Re: N Studio na Agrestowej - Odradzam IP: *.cust.tele2.se 08.02.12, 19:32
          Stuknij się w łeb kobieto !!!
          Nie wiem coby trzeba aby Cię zadowolić ale sądze że nie do końca jest z Tobą OK.
          Odwiedzam ten salon zarówno ja jak i moja rodzina i wielu znajomych i jesteśmy bardziej niż bardzo zadowoleni.
    • Gość: gosia Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 08:30
      A ja byłam kiedyś u Śpiewaka, po przeczytaniu pochlebnych opinii i
      żadna rewalacja. Fryzjer był bardzo zajęty swoją znajomą, obcinała
      mnie jakaś fryzjerka i następnego dnia poszłam do innego salonu, aby
      coś zrobić z tą niefortunną fryzurą.
      • Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 09:57
        no to miałaś pecha, pewnie obcinała cie jego żona. Ja tez po
        przeczytaniu opinii się tam wybrałam i ja jestem zadowolona:)
      • Gość: dariusz śpiewak Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 08.06.09, 17:09
        Witaj gosiu szkoda ze kłamiesz,albo trafilas do śpiewaka operowego
        gdzis koło filcharmoni wiesz zadna kobieta niestrzyze w moim salonie
        tylko robi koloryzacje i nigdy niezdaza sie podobna historia ze ktos
        odwiedza nasz salon jest umowiony na wizyte do mnie a ja kieruje do
        innego fryzjera.Wiem ze ktos złosliwie napisal ta wiadomosc i
        dlatego opisuje.Pozdrawiam Cie kłamczucho.I zapraszam do salonu moze
        bedziesz na tyle odwarzna i odwiedzisz nas.Dariusz Śpiewak
        • Gość: klientka p. Darka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 00:28
          Panie Darku, szkoda tych złych emocji!!! Nie musi Pan nikogo do
          siebie przekonywać, w końcu nikt nikogo do niczego nie zmusza, a
          tych zadowolonych z pewnością jest większość.
          Uwielbiam być Pana klientką, lecz błagam - proszę już więcej nie
          podnosić ceny, gdyż nie przeboleję, jak będę musiała rzadziej Pana
          odwiedzać.
          • Gość: ;)) Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:58
            Serdecznie polecam "Styl wg mężczyzn"
            Według mnie najlepszy salon fryzjerski w Zielonej Górze!!!
            • Gość: kkk Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.aster.pl 17.06.09, 12:42
              a gzie on się znajduje?
              • Gość: zielonogorzanka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.09, 13:06
                na kupieckiej na gorze. idac od gory sa jakies sklepy obownicze, z ciuchami i
                zaraz oni. po prawej stronie jadac od gory. nie mam telefonu, jak znajde ich
                wizytowke, to napisze nr.
                ja bylam po opiniach na tej stronie i jestem zadowolona.
                bylam u przemka, krocej sie czeka.
                do michala czeka sie jakies 2 tygodnie.
                • adriankowa Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 22.06.09, 11:20
                  Byłam w "Stylu według mężczyzny".Super chłopaki!Atmosfera niesamowita!Wesoło,żartują-pełen luz.Obcinał mnie Michał.Jestem bardzo zadowolona.Jest jeszcze Przemek.A paznokcie robi Adrian.Polecam.
                  • Gość: radość Re: apel do fryzjerów IP: *.aster.pl 24.06.09, 16:54
                    Czy w zakładach fryzjerkich obowiązują jakieś niepublikowane przepisy unijne, dot. metod strzyżenia?...hehehe.
                    Czy panie/panowie fryzjerki nie możecie popatrzec na głowę, którą
                    za chwilę ogołocicie z włosów i zastanowić się, jaka powinna być
                    fryzura? Na miarę dzieła sztuki,...hehehe. Każda głowa jest inna!!!
                    Szukam artysty fryzjera! Jestem tego warta,...hehehe.
                • Gość: ania Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 24.07.09, 14:06
                  Styl wg mężczyzny, Kupiecka 3/7, 724 344 779
                • Gość: Aga Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.netdrive.pl 04.11.09, 10:28
                  Przyłączam się do opinii.Salon znajduje się na Kupieckiej chyba 3 a nr 724344779.Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: Beata R. Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:24
          Bzudra jakaś. Byłam tam parę razy i zawsze cięła mnie bardzo fajna
          babka. Niestety kiedyś nieszczęśliwie trafiłam na własciciela salonu
          i .... cięcie proste, ale włosy zupełnie się nie układały. Ponadto
          Pan Dariusz w kółko nakłania do korzystania z zabiegów
          pielegnujących, które kosztują u niego fortunę. Reasumując
          własciciel ma wysokie ego. Akurat moje włosy wymagaą naprawde
          dobrego fryzjera. Po tym co mi opowiadał o sobie podczas strzyżenia
          myslałam, ze efekt będzie przynajmniej taki jakiego zaznawałam
          wcześniej u jego koleżanki. Jak Pan Dariusz twierdził on nie
          wypuszcza klientki z byle czym na głowie, bo to przeciez reklama
          jego salonu. Niestety po wyjsciu z salonu nie wiedziałam jak mam
          sobie poradzić z tymi włosami. masakra. I w ten sposób moja noga w
          tym salonie nigdy tam nie powstanie. A było tak miło dopóki Pan
          Dariusz nie wziął moich włosów w swoje ręce.
        • Gość: Lucy Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.mobile.telia.dk 01.08.12, 09:25
          MAM NADZIEJE, ZE PAN SpIEWAK LEPIEJ ZNA SIE NA STRZYZENIU, NIZ NA ORTOGRAFII!!!! KOSZMAR, WSTYD I HANBA!!!!! LEPIEJ NIECH PAN JUZ NIC NIE PISZE...
          • Gość: paula @ Lucy IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.12, 13:57
            Ja popelnilam ten blad i po namowie znajomej skusilam sie na ciecie u sz.p. Spiewaka. Bylam tam pierwszy i na pewno ostatni raz. Wlosy pocieniowal na calej glowie przy dosyc cienkich wlosach i teraz pochodze z tymi piórami przynajmniej rok, az mi odrosna. Brak slow. A do tego byl bardzo niechlujnie ubrany. Na tyle niechlujnie, ze az nieprzyjemnie bylo tam siedziec i patrzec na niego. Cena zdecydowanie za wysoka jak na jakosc uslug fryzjerskich tego pana.
    • Gość: asia Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 195.216.115.* 02.07.09, 12:54
      Polecam salon BUDUAR !!!!

Pan Łukasz zajmował sie moimi wlosami i musze powiedziec ze jeszcze
      nikt tak moich wlosow nie piescił. I nie wspomne o tym ze ukladaja
      sie po myciu rewelacyjnie, nie musze zbytanio nad nimi pracowac.
      Telefon do salonu 068 320 17 18
    • Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 09:28
      ja zdecydowanie polecam fryzjerki z salonu mannequin... od niedawna salon znajduje sie na ulicy drzewnej. pracują w nim 2 młode , sympatyczne dziewczyny majęce talent w tym co robią...
    • rybka.9 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 13.07.09, 14:17
      Ja stanowczo odradzam usługi u Pana Dariusza Śpiewaka. Byłam
      kiklakrotnie i nigdy nie byłam zadowolona. Ostatecznie rezygnuję z
      usług, bowiem ich jakość jest fatalna.
      • Gość: 40plus Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.14, 23:07
        Byłam u D. Śpiewaka. Jestem zadowolona z usługi. Fajnie ściął włosy, układają się. Gdyby tak jeszcze kilkuminutowy masaż głowy podczas mycia... Byłabym w pełni zadowolona.
    • Gość: carla Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.tpn.ceron.pl 29.07.09, 17:14
      Bez wahania mogę polecić panią Sylwię (blondynka) z salonu Ewa na Okulickiego.
      Naprawdę super - farbowanie, cięcie i przede wszystkim miła obsługa ;)
      • Gość: becia Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.aster.pl 12.08.09, 22:08
        a ja na 100% polecam kaline z os ślaskiego mila atmosfera i profesjonalne
        ciecie nic nie musze robic a ceny extra)))
        • Gość: rozczochrana Tandeciara "ciągnie"fryzjerski wątek,feeeeee IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 22:18
          To najgorsza reklama jaka może być,gładziutki móżdżek masz kochaniutka
          • Gość: 123 najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja IP: *.aster.pl 18.08.09, 15:02
            jestem nie tyle wkurzona co wręcz załamana wizytą u nich.koszmar jeśli masz
            ochotę wywalić kasę w błoto to idź do tego salonu
            • Gość: marioli tylko salony FCC ! IP: *.aster.pl 18.08.09, 23:12
              TYLKO TE SALONY ! WSZYSTKO JAK W PARYŻU CZY LONDYNIE I BERLINIE !
              PIERWSZA KLASA ! POLECAM !
            • zielon_a Re: najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja 25.08.09, 13:15
              Ja z kolei polecam tylko i wyłącznie salon Śpiewak&Matyja. Przetestowałam różne
              salony fryzjerskie: Viva, Carlo Biani, Piweccy, Wiktoria, fryzjer w Carrefourze
              i jeszcze parę innych i każdy zawsze beznadziejnie cieniował mi włosy, które
              NIGDY się nie układały jak należy, dopiero po wizycie u pana Darka, moje włosy
              zaczęły się układać, pierwszy raz w życiu jestem zadowolona, aż nie mogę w to
              uwierzyć, że ktoś w końcu ściął mi porządnie włosy, a już naprawdę straciłam
              nadzieję. Dlatego polecam tylko i wyłącznie ten salon i żaden inny. Fakt, że
              trochę zapłaciłam, ale wolę dopłacić parę złotych więcej i być w 100 %
              zadowoloną, niż marnować kasę w jakichś podrzędnych,naciągających klienta na
              kasę salonach fryzjerskich, m. in. poprzez wciskanie niesamowicie drogich
              produktów do pielęgnacji włosów, na szczęście u Śpiewaka nikt tego nie robi:)))
              a strzyżenie jak marzenie :)))
              • Gość: Ada Re: najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.09, 00:38
                zgadzam się z moją poprzedniczką, Pan Darek jest mistrzem nożyczek:)
                mam długie włosy, cieniowane i całe życie chodze w jednej fryzurze,
                a tylko Pan Darek tak naprawdę ściął mnie tak, jak marzyłam od
                zawsze.
                • Gość: kasa Re: najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja IP: *.aster.pl 10.09.09, 16:11
                  napewno się z tym nie zgodzę.chyba,że klientki traktuje selektywnie lub robi jak
                  mu się zachce
              • Gość: zielonogórzanka Re: najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 16:14
                Najgorszy- nie!!!!!
                najdroższy-zdecydowanie tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                dekoloryzacja+ farbowanie + podcięcie=500zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(włosy do ramion).
                Szok, takich cen to nawet w Poznaniu nie ma.
                Najlepiej ustalić cenę przed zabiegiem:)
                • Gość: magda Re: najgorszy i najdroższy jest śpiewak i matyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 16:20
                  Dziś dowiedziałam się,że u Śpiewaka farbowanie+ ścięcie=230zł(jeśli zabieg przeprowadza pracownik Pana Darka)
                  Jeśli sam mistrz:) cena za ten sam zabieg=280zł
                  PS. Dotyczy to półdługich włosów.
                  Drogo chyba jak na Zieloną Górę?
            • Gość: Kasia Ł. Re: najlepszy jest śpiewak i matyja! :) IP: *.centertel.pl 03.03.11, 00:47
              A ja strzygę/koloruje się/stylizuję u Darka od 8 lat! Od trzech mieszkam w Warszawie, ale jeśli tylko jestem w rodzinnych stronach morduję go, aby wcisnął mnie w grafik (nawiasem mówiąc, gdyby był kiepski, to wciskanie się w grafik byłoby dużo łatwiejsze - nie byłby tak zapełniony :) Zachodnia Polska to Dariusz Śpiewak (Zielona Góra) i Maciej Majcher (Wrocław) - bezkonkurencyjni! Z wyobraźnią, "pomysłem na klientkę" - każdą! W Warszawie wciąż nie znalazłam fryzjera-stylisty tej klasy i z takim "darem Bożym" jak u tych dwóch :)
              Pozdrawiam i polecam gorąco!
              • Gość: warszawa Re: najlepszy jest śpiewak i matyja! :) IP: *.google.com 12.01.15, 20:59
                Damian Drzyzga ;-)
    • Gość: agrafa Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.09, 12:52
      A salon Image? Polecacie? Jesli tak, ktora fryzjerke?
      • Gość: ewelina k Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.09, 18:36
        miałam stycznośc z wieloma salonami zanim dobrałam swój odpowiedni. bardzo
        zaskoczył mnie fakt iż niektóre salony mimo swojego rzekomego prestiżu wcale nie
        spełniają wymagań. tak bylo w przypadku salonu buduar, kiedy to Pan Zbyszek
        poprostu sie nie pojawił no ale postanowiłam i tak go przetestować. może i
        dobrze ułożył mi włosy ale maniera i ton głosu ( gorszy od przepiórki)
        przyprawiały mnie o skurcze w brzuchu. nie wiedziałam czy hihiotać czy zachować
        powagę. poza tym bardzo nieładnie rozmawiał z jedną z klientek przez
        telefon.uważam, że za cenę jaklą zaplaciłam niewarto było tyle czekac na wizyte
        w buduarze. za to udalo mi sie odnaleźć odpowiedni salon i zdecydowanie
        polecić mogę chlopaków ze stylu ... są rewelacyjni. :) i cenowo też jest ok .
        • meyran Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 17.09.09, 22:42
          A ja polecam Asie z salonu L'or. Jest rewelacyjna. Mam kupe
          znajomych, które korzystają z jej usług i każda z nich ma świetną
          fryzurę i fajny kolor włosów. Ostatnio sama się przekonałam :).
          Salon jest na ulicy Masarskiej..
      • Gość: mag szczap-nigdy w życiu!!!!! IP: *.opera-mini.net 02.02.14, 12:19
        Jestem po wizycie u tego pożal się boze "fryzjera" ....Obsluga zajęta plotami zamiast klientami... a ten z kolei bez pytania użądza sobie samowolkę -żeby to jeszcze jakoś wyglądało - ale jest masakra!!!!!wyglądam jakbym spod kosiarki wypadła...totalna porażka , nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Jestem kompletnie załamana i nie wiem czy Darek da radę cokolwiek uratować...Nigdy więcej!!!!!NIE POLECAM!!!
    • Gość: hanka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.aster.pl 18.09.09, 21:46
      a ja polecam pania Kalinę super obsługa za fajną kase)))
      • Gość: malutka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 18:59
        ja polecam Marcina Machnickiego!!!supr obsługa,miła atmosfera.Nie
        mam do niego numeru ale przyjmuje na Kupieckiej na dole.Natomiast
        nie polecam pani Doroty Towarnickiej która przyjmuje koło Urzedu
        Skarbowego.Totalna katastrofa,nie dosc ze nie miła,to jeszcze brak
        wogóle u niej jakiejkolwiek organizacji,na ta sama godzine potrafi
        umówic 3 klijentki.Poza tym wyglądała jakby miała trzy dniowego kaca
        a przy tym obcieła mnie bardzo brzydko.
        • Gość: ramonka salonyMarka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:53
          TAK WŁAŚNIE TAM JEST NAJLEPSZY PERSONEL , POLECAM!
          • Gość: anonim Re: salonyMarka Wolskiego ! IP: *.arsim.one.pl 26.10.14, 03:17
            Najlepszy personelto chyba jak sobie narysuje właściciel jest potworem odradzam tego fryzjera unikajcie żółto niebieskich salonów łatwo rozpoznać JESZCZE RAZ ODRADZAM!!!!
        • Gość: ramonka salony Marka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:54
          tak tam jest oki !
        • Gość: ramonka salony Marka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:56
          ta sa wyśmienite !
        • Gość: ramonka salony Marka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:57
          tak Pan Marek to mistrzostwo swiata !
          • Gość: Karolina Re: salony Marka Wolskiego ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 15:01
            Sorry, ale Marek chyba sam sobie piszesz te pochwały, trochę za krótkie i na
            jedno kopyto. Dam ci dobrą radę, na drugi raz trochę więcej inwencji
          • Gość: anonim Re: salony Marka Wolskiego ! IP: *.arsim.one.pl 26.10.14, 03:22

PAN MAREK SAM SOBIE PISZE POZYTYWNE KOMENTAŻE BO SA KRUCIUTKIE I KOMPLETNIE NIEPRAWDZIWE ODRADZAM !!!!! A PANIE MARKU TROCHE INWENCJITWÓRCZEJ NIEZASZKODZI
        • Gość: ramonka salony Marka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:58
          Pan Marek to prawdziwy wirtuoz fryzjerstwa !
          • zorien-towany Re: salony Marka Wolskiego ! 05.08.11, 09:34
            Dziewczyny omijajcie pseudo-fryzjera Marka Wolskiego przy Filharmonii !!!
            Wybrałam się podciąć końcówki i przefarbować się na ciemny blond (miałam wtedy jasny blond), a że tam po drodze miałam, to weszłam (mój błąd) ;-(
            Niestety włosy mi zniszczyli i popalili, a obsługa zdawała się nie mieć pojęcia co zrobić i jak temu zaradzić.
            Najgorsze, że kazali sobie zapłacić, to szybko pobiegłam do mojej osiedlowej fryzjerki (Czarkowo - polecam), która mi poprawiała, to co w "Salonie Fryzjerskim Marka Wolskiego" narobili mi na głowie. Jeszcze raz odradzam!!!
            Niestety zamiast szybko było bardzo długo, bo cały dzień straciłam, no i zapłaciłam podwójnie ;-(
            PS. A te pozytywne opinie chyba sam sobie pisze.
          • Gość: anonim Re: salony Marka Wolskiego ! IP: *.arsim.one.pl 26.10.14, 03:24
            TO JAKIEŚ JAJA SĄ WIRTUOZOL FRYZERSTWA HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
        • Gość: ramonka salony Marka Wolskiego ! IP: *.aster.pl 21.09.09, 21:58
          pełna kultura i elokwencja !
          • Gość: gosc Re: salony Marka Wolskiego ! IP: *.arsim.one.pl 26.10.14, 03:26

JAK KTOS MI UDOWODNI ZE TAK JEST OBSYPIE GO ZŁOTEM KULTUR ELOKWENCJA ?!!!!!! CHYBA SOBIE KPISZ
        • Gość: ramonka fcc fcc fcc fcc fcc SUPER fcc fcc fcc fcc fcc fcc IP: *.aster.pl 21.09.09, 22:00
          super mistrzowie fryzur !
          • Gość: Asia Re: fcc fcc fcc fcc fcc SUPER fcc fcc fcc fcc fcc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:19
            czy ktos wie gdzie przyjmuje fryzjerka Dorota???nie wiem jak sie
            nazywa,kiedyś przyjmowała na kupieckiej na dole ale tam juz jej jie
            ma.
            • Gość: olka Re: fcc fcc fcc fcc fcc SUPER fcc fcc fcc fcc fcc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.09, 21:59
              teraz przyjmuje niedaleko urzędu skarbowego, za żabką (przed zabką skręca się w
              prawo, tam jest taki blok, na jednnym z okien jest tabliczka), i też się nie
              zgodzę z jedną z Pań, Pani Dorota świetnie tnie, niegdy nie farbowalam u niej
              itd. ale jeśli chodzi o ciecie to jest naprawde godna polecenia. Poza tym tam
              jest bardzo sympatycznie. A biorąc pod uwagę ze od rana do wieczora pracuje,
              latajac od jednej klientki do drugie to sie nie dziwie ze nie moze nie wygladac
              na najbardziej wypoczeta :p
              Choć nie polecam osobom, które chciałyby byc "zrobione" w kompletnym spokoju i
              ciszy tzn. tylko one i fryzjerka i kawka i kontemplacją :p
        • Gość: wierna Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 04.10.09, 21:20
          nie zgodze sie z pani zdniem,od kilku lat jestem klienka p Doroty.takie
          oczernianie na forum to może dobry pomysł na antyreklame salonu.Mysle ze gdyby
          pani równiez pracowała po 12-16 godz to zapewne wyglądałaby pani na bardziej
          zmeczona a nie na kacu...jestem zadowolona z usług a atmosfera zawsze jest
          sympatyczna-wiec prosze sie zastanowic i nie oczerniac!!!I jak najbardziej
          polecam!!!!
          • Gość: nie wierna Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:31
            do wiernej klijentki p Dotory.Pracuje 14 godzin dziennie,i jakos nie
            wygladam jak na kacu.A p Dorota nie wygląda tylko prawie zawsze jest
            na kacu.Co prawda to prawda,i prawie wszyscy w zielonej gorze znaja
            tą pania,i muszę przyznac ze nie z jej umiejętności
            fryzjerskich.Pozdrawiam
            • Gość: alutka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:43
              czy chodzi o pania Dorotę co pracuje koło urzedu skarbowego???z taką
              jeszcze jedną Dorotą tipserka???racja ta fryzjerka chyba sie
              powołaniem pomyliła,jeszcze nie widziałam jej miłej a nieraz
              przychodziłam do niej z koleżanką,totalna wiocha,nie potrafiąca sie
              zachować,na początku myslalam ze ta kobieta ma jakies problemy,teraz
              juz wiem czym bylo wywołane jej zachowanie.Jest strasznie nie miła,i
              nigdy nikomu bym jej nie poleciła.Moim zdaniem fryzjer powinien byc
              mily dla kazdego klijenta,a ona jest mila tylko dla swoich
              kolezanek.Nie polecam jej nikomu!!!!!!
              • Gość: przyjaciel salonów Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 17:50
                Witajcie moi mili :)
                Trafiłem tu przez przypadek, śmieszy mnie to co czytam.
                Znam wielu fryzjerów w Zielonej Górze. Znam "Styl wg mężczyzny" - Michała,
                "Nails&Hair" - Dorotę i "Buduar" - Iwonę i Zbyszka" i śmieszy mnie to co jest tu
                napisane. Zbyszku wiem że to Ty piszesz pod pseudonimem Alusia choć myślałem że
                wołają na Ciebie Zbyszka, bez obrazy tak słyszałem i tak Cie kojarzą. Jeżeli
                chodzi o Buduar to dla mnie przerost formy nad treścią. Zbyszek i Iwona mają
                talent, pomysły lecz Gwiazdują. Natomiast Dorotka ma mały salonik, ma talent,
                faktem jest że ma dużo klientów i wiele osób umawia na jedną godzinę, natomiast
                Michał, świetny fryzjer, talent ogromny, oby tylko w układy nie wchodził.
                • Gość: alutka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 19:26
                  powiem tylko tyle.Każdu ma swojego fryzjera do ktorego lubi czy nie
                  lubi chodzic,kazdy tez bedzie stawał przy swojej racji.Nie wazne ile
                  sie tych klijentek ma,wazne byle by nie umawiac sie z czterema na
                  raz na jedna godzine,bo jak to sie mówi??"klijent nasz pan"wiec
                  dobrze jest tez zadbac o dobro klijenta zeby wyszedł z salonu
                  zadowolony a nie zalamany,prawda???troche organizacji w swoim zyciu
                  i wszyscy moga byc zadowoleni...taka mała rada do pani Doroty.
                • Gość: Maria Kaczyńska Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 12.10.09, 20:53
                  ojojjjj
                  każdy ma swojego fryzjera. Ale akurat ja miałam styczność z salonem Buduar i
                  niestety ja widzicie nic mi nie pomogli :)
                • Gość: Anathema Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 188.93.163.* 09.11.11, 12:52
                  Czy ktoś z Was słyszał jakieś opinie na temat salonu fryzjerskiego"Da Vinci" lub na temat Tomasza Rohde?
                  • Gość: aga28 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.home.aster.pl 16.02.12, 20:09
                    hej;)))Ja polecam gorąco salon "Da Vinci" i konkretnie Pana w blond włosach!rewelacja,poleciła mi go znajoma bo chodzi do niego od kilku lat i zawsze ma fajnie zrobione włosy,a Ja chodziłam bardzo długo do "Stylu wg M" ale do końca nie byłam zadowolona no i wreszcie dałam sie przekonać i nie żałuje!!!Rewelacyjnie dobrał mi kolor (mam włosy farbowane na blond) przekonał do ciepłego odcienia ale nie żółtego-bardzo profesjonalne podejście do tematu!A i cięcie tez ok choć wiele nie ma co bo mam długie i chcę długie włosy;)Byłam już dwa razy i jest fajnie;)Troche atmosfera mi nie pasuje,ale najwazniejsze że czuje sie ważna jak siedzę u tego chłopaka-Artur ma na imie.Więc polecam gorąco;)
        • Gość: Gosia Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 91.194.240.* 23.03.10, 21:57
          wprost przeciwnie!Pani Dorota wciaz jezdzi na kursy(mnostwo dyplomow
          na scianie) i potrafi super sciac wlosy.ja mam krecone i naprawde
          odwiedzilam wielu fryzjerow ale kazdy scinal mnie tak samo,nie
          potrafil odpowiednio pocieniowac wlosow ktore z gory kreca sie
          bardziej niz na dole.a Pani Dorotka zrobila to bez problemu!zreszta
          sam sposob strzyzenia(brała pasmo z góry,obkręcając go wokół palca
          unosiła do góry i tak trzymajac "przycinała" nożyczkami(czyli jakby
          chciala uciac w polowie ale nie dociskala do konca) przez co włosy
          znajdujace sie na zewnetrznej stronie pasma byly mocniej
          cieniowane,te znajdujace sie wewn czasem zostawaly nawet
          nienaruszone co tworzylo fryzure lekko afro:)) nigdy nie bylo placka
          u gory a szopy na dole-zrozumieja to kobiety z kreconymi wlosami:)
          niestety od stycznia pani Dorotka pracuje w Warszawie:/ i stad
          znalazlam sie na tym forum gdyz musze poszukac sobie nowego,dobrego
          fryzjera co uwazam za naprawde trudne:/ pozdrowienia dla Pani
          Dorotki:)
    • Gość: magda Agnieszka z Carlo Biani IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.09, 00:05
      Czy ktoś wie gdzie zniknęła w okolicach czerwca/lipca Pani Agnieszka z Carlo Biani?
      • Gość: Ania Re: Agnieszka z Carlo Biani IP: *.centertel.pl 05.09.10, 07:26
        Pani Agnieszka byla na urlopie tak przynajmniej mi powiedzieli w salonie, ale teraz już jest na
        szczęście bo to mój ulubiony fryzjer. W czasie urlopu byłam u pana Radka w carlo biani i było ok.
        miły i ładnie mnie uczesał ale wolę Agnieszkę.
        • Gość: Katarzyna Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.12, 10:14
          Witam,
          niedawno odwiedziłam całkiem przypadkowo salon fryzjerski Carlo Biani.
          Przeszłam można powiedzieć metamorfozę i czuję się z tym bardzo.
          Wszyscy twierdzą że wyglądam o niebo lepiej !!!
          Nie wiem jak nazywa się Pani która podjęła się - doprowadzić mnie do porządku ale BARDZO
          DZIĘKUJĘ !!!!!!! Pani w blad włosach.
          Pozdrawiam Katarzyna Sukmanowska
      • Gość: ania Re: Agnieszka z Carlo Biani IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 16:19
        ja ja znalazłam chodze do niej polecam !!!!!!!!!!
        Atelier Fryzjerskie ul. Chopina 9 tel 600808110
    • Gość: ... Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.tpn.ceron.pl 09.10.09, 16:58
      Najlepszy fryzjer moim zdaniem to MIchał ze STYLU WG MĘŻCZYZNY!! POlecam
      wszystkim, pierwszy raz w życiu miałam kontakt z człowiekiem, który naprawde wie
      co robi, ma wizje, pomysł i przede wszytskim niesamowity polot. To co on mi
      zrobil na glowie to jest genialne! Zawsze po wizycie od fryzjera musiałam się
      przekonywać ze jest ok... mimo ze nie koniecznie tak bylo, a u niego jak
      zobaczylam siebie to oszalalam:)Polecam wszystkim!!!!!!!!
      • kaj-a20 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 18.10.09, 14:11
        Też słyszałam o tym salonie (styl według mężyczzny). Mi jednak odpowiada p. Paweł z Carefour'a.
        • Gość: Apu styl wg mezczyzny pytanie IP: *.aster.pl 20.10.09, 22:16
          ile wczesniej trzeba sie do nich zapisac i ktorego Pana w szzegolnosci
          polecacie pod wzgledem takim ze dobierze mi trafnie fryzure?
          • Gość: Agrest Re: styl wg mezczyzny pytanie IP: *.netdrive.pl 04.11.09, 09:57
            Witam.Do tego salonu trzeba się zapisać min.tydz.wcześniej ale opłaca się
            czekać;) Michał i Przemek doskonale dadzą sobie rade nawet z najtrudniejszymi do
            układania włosami. Gorąco polecam i pozdrawiam.
        • Gość: Cocacola eVolution-carrefour! polecam! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.10, 23:50

o tym mówię - Carrefour! polecam Pawła ale Sebastian też jest nie
          zły! tam przynajmniej jest trendy!!