markoniec 12.11.03, 20:10 złośliwie i sprytnie faulują, stracili mój piłkarski szacunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afe-lek Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:12 Wy lejecie makaroniarzy i piwko do gardła a kobitki same na forum ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:40 do przerwy 2:1 !!! grają dobrze, czy kondycyjnie wytrzymają ? trochę obrona dziurawa tradycyjnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:41 markoniec napisał: > czy kondycyjnie wytrzymają ? ja obstawiam na NIE Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:41 właśnie, nuda jak nie wiem co :o) Włosi wypróbowują zapewne trzeci skład, dlatego prowadzimy (jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:46 no pięknie, nie drażnić mnie, bo nie pójdę na drugą połówkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:48 na jednym z tych pasjonujących meczy Borys zasnął Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 21:52 jak łatwo przejść do historii, cecha ludzi wybitnych, wystarczy w dobrej chwili zasnąć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:00 markoniec napisał: > jak łatwo przejść do historii, cecha ludzi wybitnych, wystarczy w dobrej chwili > > zasnąć !!! i budzić się czy nie? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:02 markoniec napisał: > jak łatwo przejść do historii, cecha ludzi wybitnych, wystarczy w dobrej chwili > > zasnąć !!! Jak widac, sen nie tylko lekarstwem jest, lecz moze rowniez stac sie drzwiami do historii. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:09 no i pamiętał , żeby się obudzić, co nie wszystkim się zdarzało Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:11 markoniec napisał: > no i pamiętał , żeby się obudzić, co nie wszystkim się zdarzało NO to jaki wynik ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:19 markoniec napisał: > a w jakich nasi ? kim jest ten ładny pan w czarnym twarzowym ubranku? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:24 ksiądz ? Włosi to pobożny naród, nawet ławkę trenera poświęcili Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:35 doniesiono mi z drugiego pokoju, ze jest 3:1, Włosi sprzedali mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:44 myślałem, że 18:14 , ale to były faule Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: No to lejemy Makaroniarzy ! 12.11.03, 22:18 markoniec napisał: > no i pamiętał , żeby się obudzić, co nie wszystkim się zdarzało najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 09:07 panna_marianna napisał: > dobranoc Dzień dobry pannom i mężatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 15:51 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > dobranoc > > Dzień dobry pannom i mężatkom. witamy, witamy Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 17:11 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > dobranoc > > Dzień dobry pannom i mężatkom. > witamy, witamy Jesteś dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 20:59 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > dobranoc > > > Dzień dobry pannom i mężatkom. > > witamy, witamy > Jesteś dwie? Nie dogadaly sie w sprawie odpowiedzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 21:50 bardgorzowski napisał: > Nie dogadaly sie w sprawie odpowiedzi. > ;-) a teraz co powiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 23:28 panna_marianna napisał: > a teraz co powiesz? :) Odpowiem krotko. - Cholerka, slow mi brakuje. b.G. P.S. Ale czy to byla odpowiedz ? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 17:46 bardgorzowski napisał: > Odpowiem krotko. > - Cholerka, slow mi brakuje. > b.G. > > P.S. > > Ale czy to byla odpowiedz ? > :o) patrząc z lepszej strony to tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 21:49 nie, chciałam być uprzejma skoro witałeś panny i mężatki to i ja sobie powitałam w liczbie mnogiej Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 22:36 panna_marianna napisał: > nie, chciałam być uprzejma > skoro witałeś panny i mężatki to i ja sobie powitałam w liczbie mnogiej czyżbyś była panną i mężatką zarazem, podwójną panną lub podwójną mężatką? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 23:31 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > nie, chciałam być uprzejma > > skoro witałeś panny i mężatki to i ja sobie powitałam w liczbie mnogiej > > czyżbyś była panną i mężatką zarazem, podwójną panną lub podwójną mężatką? Gotow bylbym pomyslec. - Przecie ona jest mezatka panna, ale ... "... ona jest skorpionem" I cale przemyslenia, domysly .... cos trafilo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 17:51 bardgorzowski napisał: > Gotow bylbym pomyslec. > - Przecie ona jest mezatka panna, ale ... > > "... ona jest skorpionem" > > I cale przemyslenia, domysly .... cos trafilo. > :-) a jak tam postępują prace nad sygnaturką? już w budowie? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 17:48 tezgucio napisał: > czyżbyś była panną i mężatką zarazem, podwójną panną lub podwójną mężatką? panna i mężatka w jednym, dwie osoby w jednym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 12.11.03, 23:11 tezgucio napisał: > idę spać, historia czeka Nie zapomnij sie obudzic. ... on nosi okulary a ona jest skorpionem Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 12.11.03, 23:14 bardgorzowski napisał: > ... on nosi okulary > a ona jest skorpionem zrób z tego sygnaturkę, nie będziesz musiał za kazdym razem tego dopisywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 12.11.03, 23:22 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > > ... on nosi okulary > > a ona jest skorpionem > zrób z tego sygnaturkę, nie będziesz musiał za kazdym razem tego dopisywać > :) Podaj typ bom niedouczonym jest. :-) Zmienic od czasu do czasu chcialbym rowniez. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy ... 12.11.03, 23:26 ... co widac !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 15:54 bardgorzowski napisał: > Podaj typ bom niedouczonym jest. > :-) > Zmienic od czasu do czasu chcialbym rowniez. > ;-) typ czego? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 20:53 panna_marianna napisał: > typ czego? Ja nie zajarzylem jak wprowadzic sygnaturke (tezgucio mowi zem len) a Ty, ze masz mi wyjasnic. :-) P.S. Nie ma to jak wzajemne ZROZUMIENIE . ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 21:52 bardgorzowski napisał: > panna_marianna napisał: > > > typ czego? > > Ja nie zajarzylem jak wprowadzic sygnaturke (tezgucio mowi zem len) a Ty, ze > masz mi wyjasnic. > :-) > > P.S. > > Nie ma to jak wzajemne ZROZUMIENIE . > ;-) zaglądając w "Moje forum" wiele się wyjaśni :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 23:36 panna_marianna napisał: > zaglądając w "Moje forum" wiele się wyjaśni :o) > > Zajrze. Masz tam swoj kacik ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 17:52 bardgorzowski napisał: > Zajrze. > Masz tam swoj kacik ? pewnie, to tzw. kącik panny marianny :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 00:42 panna_marianna napisał: > zaglądając w "Moje forum" wiele się wyjaśni :o) Bylem i ... :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 17:53 bardgorzowski napisał: > Bylem i ... > :o))) > i co? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 09:07 bardgorzowski napisał: > tezgucio napisał: > > idę spać, historia czeka > Nie zapomnij sie obudzic. > ... on nosi okulary > a ona jest skorpionem Obudziłem się, założyłem okulary. Idę sprawdzic karty historii. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 17:12 tezgucio napisał: > bardgorzowski napisał: > > tezgucio napisał: > > > idę spać, historia czeka > > Nie zapomnij sie obudzic. > > ... on nosi okulary > > a ona jest skorpionem > Obudziłem się, założyłem okulary. Idę sprawdzic karty historii. Przejrzałem i nic. Pewnie za krótko spałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 20:57 tezgucio napisał: > Przejrzałem i nic. Pewnie za krótko spałem. Fakt. Spojrz na Borysa. Historia juz wali do niego oknami ... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 22:17 bardgorzowski napisał: > tezgucio napisał: > > Przejrzałem i nic. Pewnie za krótko spałem. > Fakt. > Spojrz na Borysa. > Historia juz wali do niego oknami ... Jeszcze trochę i będzie prehistoria. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 23:39 tezgucio napisał: > Jeszcze trochę i będzie prehistoria. Mozemy juz jego dinozaurem (oczywiscie bez obrazania godnosci osobistej) nazywac ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 13.11.03, 23:49 bardgorzowski napisał: > tezgucio napisał: > > Jeszcze trochę i będzie prehistoria. > Mozemy juz jego dinozaurem (oczywiscie bez obrazania godnosci osobistej) > nazywac ? > ;-) Uczciwie będzie jak poczekamy, aż się obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 00:36 tezgucio napisał: > Uczciwie będzie jak poczekamy, aż się obudzi. ... i go spytamy o zgode. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: towarzysko dobrzy bywamy 14.11.03, 01:09 bardgorzowski napisał: > tezgucio napisał: > > Uczciwie będzie jak poczekamy, aż się obudzi. > ... i go spytamy o zgode. > :o) bez przesady, o opinię. to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 12.11.03, 23:30 Borys jeszcze spi. Odpowiedzi nie ma. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 15:53 bardgorzowski napisał: > Borys jeszcze spi. > Odpowiedzi nie ma. > :-) i nie ma do tej pory, widać twardo śpi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 20:59 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > > Borys jeszcze spi. > > Odpowiedzi nie ma. > > :-) > i nie ma do tej pory, widać twardo śpi > :o) ... i spi, i spi .... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 21:54 i dalej śpi może ktoś by sprawdził, czy sie obudził? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 22:22 panna_marianna napisał: > i dalej śpi > może ktoś by sprawdził, czy sie obudził? trzeba zapukac po prostu zapukac delikatnie i bez wielkiego halasu nie do rytmu i nie w te drzwi i w okienko zagladajac - co mu sie nie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 22:25 tezgucio napisał: > trzeba zapukac > po prostu zapukac > delikatnie i bez wielkiego halasu > nie do rytmu i nie w te drzwi > i w okienko zagladajac - co mu sie nie spodoba a moze zaglądającemu ON się nie spodoba i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 13.11.03, 22:33 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > trzeba zapukac > > po prostu zapukac > > delikatnie i bez wielkiego halasu > > nie do rytmu i nie w te drzwi > > i w okienko zagladajac - co mu sie nie spodoba > > a moze zaglądającemu ON się nie spodoba i co wtedy? to po co chce Go budzić? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 14.11.03, 17:55 tezgucio napisał: > to po co chce Go budzić? jak sie za długo śpi, to można zapomnieć o oddychaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 14.11.03, 23:00 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > to po co chce Go budzić? > jak sie za długo śpi, to można zapomnieć o oddychaniu :) udział pamięci w oddychaniu nazwałbym skromnym Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 11:29 tezgucio napisał: > udział pamięci w oddychaniu nazwałbym skromnym wiem, ale ładnie to brzmiało po co zaraz wykłady o autonomicznym ukł. nerwowym? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 15:04 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > udział pamięci w oddychaniu nazwałbym skromnym > wiem, ale ładnie to brzmiało > po co zaraz wykłady o autonomicznym ukł. nerwowym? gdzieżbym śmiał Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 17:28 tezgucio napisał: > gdzieżbym śmiał to dlaczego z miejsca wytykasz mi nieścisłości? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:13 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > gdzieżbym śmiał > to dlaczego z miejsca wytykasz mi nieścisłości? :) O, przepraszam. Nie z miejsca tylko po paru godzinach i wg mnie też fajnie brzmiało. Poza tym wydaje mi się, że w tej dziedzinie (biologia, anatomia itp.) masz o wiele więcej do powiedzenia niż ja. (:o} Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:34 tezgucio napisał: >Poza tym wydaje mi się, że w tej dziedzinie (biologia, anatomia itp.) masz o wiele więcej do powiedzenia niż ja. > (:o} łał, skąd wiesz o tym? chyba nie dlatego, że wspomniałam o ukł. autonomicznym :) czyżbym była taka paplą? :~) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:45 panna_marianna napisał: > łał, skąd wiesz o tym? chyba nie dlatego, że wspomniałam o ukł. autonomicznym : > czyżbym była taka paplą? + konsekwencje nadmiarowego genu aha, nie jesteś naukowcem-badaczem Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:58 tezgucio napisał: > aha, nie jesteś naukowcem-badaczem ja? ja jestem naukowcem - badaczem, badam sobie różne dziwne sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:01 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > aha, nie jesteś naukowcem-badaczem > ja? ja jestem naukowcem - badaczem, badam sobie różne dziwne sprawy :) no to jesteś naukowcem-samodziwobadaczem :o} Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:04 tezgucio napisał: > no to jesteś naukowcem-samodziwobadaczem :o} po co badać rzeczy oczywiste? lepiej już dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:39 nie śpij jak Borys Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:40 markoniec napisał: > nie śpij jak Borys nie śpię. może to dziwnie zabrzmi ale w międzyczasie pracuję i niekiedy muszę się odrobinkę skupić Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:41 skupić w sobote wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:42 rozumiem, też jeszcze będę pracował, ale wolę ploty, przepraszam - poważne dysputy Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:52 mam to samo Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:53 panna_marianna napisał: > mam to samo kolejny wirus bez antidotum Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:55 tezgucio napisał: > kolejny wirus bez antidotum antidotum gdzies mi sie zapodziało i nie mam tajmu by go szukac Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:57 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > kolejny wirus bez antidotum > antidotum gdzies mi sie zapodziało i nie mam tajmu by go szukac testujesz nowe szczepionki? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:02 tezgucio napisał: > testujesz nowe szczepionki? tak, ale testowani zgarnęli kase i gdzies mi pouciekali Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:04 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > testujesz nowe szczepionki? > tak, ale testowani zgarnęli kase i gdzies mi pouciekali jeśli były nieskuteczne to się znajdą, przeglądaj kroniki Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:06 tezgucio napisał: > jeśli były nieskuteczne to się znajdą, przeglądaj kroniki i na co mi wtedy tacy testowani? bezużyteczni może list gończy puscic za nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:08 panna_marianna napisał: > i na co mi wtedy tacy testowani? > bezużyteczni > może list gończy puscic za nimi? przed testem zakładaj im obroże Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:11 tezgucio napisał: > przed testem zakładaj im obroże bedę zamykac klatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:13 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > przed testem zakładaj im obroże > bedę zamykac klatki :) luzem ich puszczałaś? a gdzie się podziała odpowiedzialność dziwobadacza? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:17 tezgucio napisał: > luzem ich puszczałaś? a gdzie się podziała odpowiedzialność dziwobadacza? odpowiedzialność też gdzies mi gdzies wsiąkła jak ich połapac? na ser? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:19 panna_marianna napisał: > odpowiedzialność też gdzies mi gdzies wsiąkła > jak ich połapac? na ser? ostatnio, z amerykańska, lasso jest w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:24 tezgucio napisał: > ostatnio, z amerykańska, lasso jest w modzie no to jestem ugotowana, nie mam lassa i nie umiem posługiwac sie nim pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:27 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > ostatnio, z amerykańska, lasso jest w modzie > no to jestem ugotowana, nie mam lassa > i nie umiem posługiwac sie nim > pomozesz? podczas ostatniego kursu w Teksasie, zatrzymałem się na etapie Babimostu Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:29 tezgucio napisał: > podczas ostatniego kursu w Teksasie, zatrzymałem się na etapie Babimostu to co ja mam teraz robić? sama mam łapac zbiegów? a niech sobie idą, znajde nowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:32 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > podczas ostatniego kursu w Teksasie, zatrzymałem się na etapie Babimostu > to co ja mam teraz robić? > sama mam łapac zbiegów? nie każdy może być kierownikiem > a niech sobie idą, znajde nowych :) smutne uczucie beznadziejności sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:36 tezgucio napisał: > nie każdy może być kierownikiem ale ktoś nim musi byc > > a niech sobie idą, znajde nowych :) > smutne uczucie beznadziejności sytuacji zawsze znajduje nowych jak poprzedni uciekają A Ty zaraz beznadziejność Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:37 panna_marianna napisał: > > smutne uczucie beznadziejności sytuacji > zawsze znajduje nowych jak poprzedni uciekają > A Ty zaraz beznadziejność mówiłem o tych którzy zawsze się znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:42 tezgucio napisał: > mówiłem o tych którzy zawsze się znajdą nic o nich nie mówiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:44 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > mówiłem o tych którzy zawsze się znajdą > nic o nich nie mówiłeś Ty mówiłaś, że zawsze znajdą się jacyś do testów ja, tylko o ich sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:49 tezgucio napisał: > Ty mówiłaś, że zawsze znajdą się jacyś do testów > ja, tylko o ich sytuacji nic nie mówiłes o ich sytuacji za duzo pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:51 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > Ty mówiłaś, że zawsze znajdą się jacyś do testów > > ja, tylko o ich sytuacji > nic nie mówiłes o ich sytuacji > za duzo pracujesz "smutne uczucie beznadziejności sytuacji" za mało pracujesz nad sobą (:o} Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 22:57 tezgucio napisał: > "smutne uczucie beznadziejności sytuacji" > za mało pracujesz > nad sobą (:o} uczucie mi nie znane masz siebie na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:01 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > "smutne uczucie beznadziejności sytuacji" > > za mało pracujesz > > nad sobą (:o} > uczucie mi nie znane > masz siebie na myśli? przekomarzanie się na siłę powoduje nadmierne wydłużenie wątku powiązane z drastycznym spadkiem zdolności zapamiętywania (oprócz zaciekłego) u osób wenusjańskiego pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:03 tezgucio napisał: > przekomarzanie się na siłę powoduje nadmierne wydłużenie wątku powiązane z > drastycznym spadkiem zdolności zapamiętywania (oprócz zaciekłego) u osób > marsjańskiego pochodzenia dalej piszesz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:06 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > przekomarzanie się na siłę powoduje nadmierne wydłużenie wątku powiązane z > > > drastycznym spadkiem zdolności zapamiętywania (oprócz zaciekłego) u osób > > marsjańskiego pochodzenia > dalej piszesz o sobie > gadał dziad do ... jest dziad a Ty stworzenie Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:09 tezgucio napisał: > > > przekomarzanie się na siłę powoduje nadmierne wydłużenie wątku powiąz > ane z > > > > > drastycznym spadkiem zdolności zapamiętywania (oprócz zaciekłego) u o > sób > > > marsjańskiego pochodzenia a on dalej swoje, nic nie czyta, nawet tego co napisał Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:10 literówki poprawię Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 23:11 tezgucio napisał: > literówki poprawię 2 razy mi sie udało :o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do pracujacych wieczorem w sobotę! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 21:55 Cześć pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do pracujacych wieczorem w sobotę! 15.11.03, 21:57 Gość portalu: A-a napisał(a): > Cześć pracy! powitanie, pożegnanie czy oddanie honorów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do pracujacych wieczorem w sobotę! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 22:21 Oczywiście podziw! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 21:53 Masz podzielność uwagi, no proszę. ta druga czynność też tak intelektualnie ambitna? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 21:54 Gość portalu: A-a napisał(a): > Masz podzielność uwagi, no proszę. ta druga czynność też tak intelektualnie > ambitna? ta pierwsza przy drugiej jest lekką rozrywką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do ambitnego intelektualnie IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 21:59 tezgucia! no po prostu wszyscy w domu pewnie podziwiają, jak ciężko tata wieczorem, w sobotę, WCIĄŻ PRACUJE NA MASEŁKO, RATY, ITP, ITD.... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:03 Gość portalu: A-a napisał(a): > tezgucia! no po prostu wszyscy w domu pewnie podziwiają, jak ciężko tata > wieczorem, w sobotę, WCIĄŻ PRACUJE NA MASEŁKO, RATY, ITP, ITD.... nie mam rat a parcą dzielę się z kompem, najpierw się głowię jak mu nabruździć, a potem on przez dłuższy czas ma zagwozdkę, a ja czas na forum. W trkacie forumowania kombinuję jak mu jeszcze lepiej przyłożyć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do ambitnego intelektualnie IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 22:12 To to jest ta praca? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:14 Gość portalu: A-a napisał(a): > To to jest ta praca? a Ty wiesz jaki ten młotek jest ciężki? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:03 Gość portalu: A-a napisał(a): > tezgucia! no po prostu wszyscy w domu pewnie podziwiają, jak ciężko tata > wieczorem, w sobotę, WCIĄŻ PRACUJE NA MASEŁKO, RATY, ITP, ITD.... nie podziwiają, tylko każą Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:05 panna_marianna napisał: > nie podziwiają, tylko każą nie mam takich złych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:07 tezgucio napisał: > nie mam takich złych doświadczeń no to zamykają Cie w pokoju i wypuszczaja tylko za potrzebą Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:13 tezgucio napisał: > nie mam drzwi w pokoju fatalnie tezguciu, to skąd Ty piszesz? masz kraty? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:16 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > nie mam drzwi w pokoju > fatalnie tezguciu, to skąd Ty piszesz? > masz kraty? drzwi mi ukradli podczas pisania, może to i kształci ale nie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:18 tezgucio napisał: > drzwi mi ukradli podczas pisania, może to i kształci ale nie za darmo a czy cos jeszcze zauważyłeś co zniknęło z pomieszczenia w którym sie znajdujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:36 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > drzwi mi ukradli podczas pisania, może to i kształci ale nie za darmo > a czy cos jeszcze zauważyłeś co zniknęło z pomieszczenia w którym sie > znajdujesz? światło przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:38 tezgucio napisał: > światło przez okno sąsiedzi poszli juz spać? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:42 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > światło przez okno > sąsiedzi poszli juz spać? światło słoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:45 tezgucio napisał: > światło słoneczne u mnie zgasło juz dawno temu ale w kazdym razie zauważyłeś to, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:48 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > światło słoneczne > u mnie zgasło juz dawno temu > ale w kazdym razie zauważyłeś to, brawo! na niektóre bodźce z opóźnieniem reaguję Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:50 tezgucio napisał: > na niektóre bodźce z opóźnieniem reaguję zaznaczmy, ze z dość dużym opóźnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:52 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > na niektóre bodźce z opóźnieniem reaguję > zaznaczmy, ze z dość dużym opóźnieniem nie neguję, brak drzwi zauważyłem po tygodniu więc i tak jest postęp Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:55 tezgucio napisał: > nie neguję, brak drzwi zauważyłem po tygodniu więc i tak jest postęp to było jeszcze gorzej? opowiedz mi o tym Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:56 panna_marianna napisał: > to było jeszcze gorzej? > opowiedz mi o tym a którą i z czego masz specjalizację? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:58 tezgucio napisał: > a którą i z czego masz specjalizację? jestem wszechstronna takich pytan sie nie zadaje Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:02 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > a którą i z czego masz specjalizację? > jestem wszechstronna > takich pytan sie nie zadaje taki kombajn? młotkoobcęgodziurkacz Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:05 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > a którą i z czego masz specjalizację? > > jestem wszechstronna > > takich pytan sie nie zadaje > taki kombajn? > młotkoobcęgodziurkacz co za polot Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:07 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > tezgucio napisał: > > > > a którą i z czego masz specjalizację? > > > jestem wszechstronna > > > takich pytan sie nie zadaje > > taki kombajn? > > młotkoobcęgodziurkacz > co za polot zaczyna mnnie powalać Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:09 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > tezgucio napisał: > > > > > a którą i z czego masz specjalizację? > > > > jestem wszechstronna > > > > takich pytan sie nie zadaje > > > taki kombajn? > > > młotkoobcęgodziurkacz > > co za polot > zaczyna mnnie powalać no to bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:12 panna_marianna napisał: > > zaczyna mnnie powalać szybkość łącza do gazety, a Ty myślałaś że co? > no to bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:13 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > > zaczyna mnnie powalać > szybkość łącza do gazety, a Ty myślałaś że co? > > no to bye, bye > myślałam o tym samym co Ty Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:14 panna_marianna napisał: > myślałam o tym samym co Ty wrodzone poczucie taktu by mi na to nie pozwoliło Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:15 tezgucio napisał: > wrodzone poczucie taktu by mi na to nie pozwoliło mężczyzna i takt to 2 różne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 23:16 panna_marianna napisał: > mężczyzna i takt to 2 różne sprawy a dyrygenci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do xxxxxxxxxxxxx IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 23:23 To Ty dyrygent? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do xxxxxxxxxxxxx 15.11.03, 23:24 Gość portalu: A-a napisał(a): > To Ty dyrygent? Nie mógłbym Grabowskiemu chleba odebrać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do ambitnego intelektualnie IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 22:15 Zmyslny jesteś, pokój bez drzwi na wszelki wypadek! i tylko PODZIW, bez rozkazów! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:17 Gość portalu: A-a napisał(a): > Zmyslny jesteś, pokój bez drzwi na wszelki wypadek! i tylko PODZIW, bez > rozkazów! na temat podziwu nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A-a Re: Do ambitnego intelektualnie IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 22:27 Sygnały podziwu z otoczenia nie widoczne? Szkoda... Może masz nie odpowiednie okulary, siedzisz przy kompie i okradaja cie bez twojej kontroli WZROKOWEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:28 Gość portalu: A-a napisał(a): > Sygnały podziwu z otoczenia nie widoczne? Szkoda... > Może masz nie odpowiednie okulary, siedzisz przy kompie i okradaja cie bez > twojej kontroli WZROKOWEJ! do tej pory miałem kontrolę sznurkową, ale się wycwanili i przecinają Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Do ambitnego intelektualnie 15.11.03, 22:30 właśnie, dopiero co drzwi mu wynieśli Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:49 jeszcze trochę a będziesz na łopatkach Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:16 wydał głos z siebie, ale śpiewa po angielsku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Dla Borysa, 3:1 dla nas , mecz dobry 15.11.03, 20:35 markoniec napisał: > wydał głos z siebie, ale śpiewa po angielsku :-( czas śpiewu mierzony w nanosekundach Odpowiedz Link Zgłoś