agnes406 14.10.09, 15:01 Tak,jak w pytaniu,czy był ktoś z nimi na wakacjach ,proszę o wszelkie informacje,pozdrawiam wszystkich.Dodam,że to biuro jest z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnes405 Re: biuro camel travel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:33 Agnes, prosze nie bądz egzaltowana. Jeden znak zapytania z reguły wystarcza. W dramatycznych przypadkach max trzy. Więcej wskazuje na braki w nauce polskiego. Pominęłabym to milczeniem ale to już twój drugi wielopytajnikowy post. Acha, biura nie znam. Swoje wakacje planuje sama. Życzliwie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: biuro camel travel? 14.10.09, 21:28 Jak będę chciała to znaków zapytania postawie jeszcze więcej,zadałam konkretne pytanie,jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj,spadaj na forum języka polskiego jak się tak wymądrzasz, a tak na marginesie ,nie obchodzi mnie jak planujesz wakacje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes405 Re: biuro camel travel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 08:22 Agnes, zwróć uwage, że twoje kiepskie pisanie (trawel, brak spacji) zniechęca do udzielenia tobie odpowiedzi ponieważ jest poważna wątpliwosć czy z uzyskaną informacja potrafisz sobie poradzić. Dotychczas mam rację. Ludzie, którzy nie potrafią przepisać poprawnie słowa "travel" powinni podróżować tylko w bliskości domu. Miłego dnia życzę. agnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes406 Re: biuro camel travel?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:19 Ty chyba masz problemy ze wzrokiem,napisałam wyrażnie -spadaj na forum języka polskiego,twoje rady mam głęboko w d....,nic ciekawego nie piszesz,więc skończ,nie zaśmiecaj mojego wątku swoimi głupawymi wywodami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes405 Re: biuro camel travel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:25 Witaj popołudniowo blondynko, Miło mi, że opanowałaś z moją pomocą trudne słowo "travel". Blondynkom należy pomagać. Same są bezradne. W nagrodę wbij sobie swoje ząbki w toruński piernik w kształcie owcy lub barana. Kiepsko idzie tobie pytanie na forum. Popracuj jeszcze nad formą. A może poproś o pomoc brunetkę, rudą lub szatynkę. Z rozbawieniem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: biuro camel travel? 15.10.09, 17:15 ha,ha,ale się uśmiałam z twojej głupoty skończona idiotko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes405 Toruńska blondynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:48 Droga Agnes, nie fair jest nasza wymiana korespondencji. Ty rozwijasz się i poznajesz nowe słowa śmiejąc się. A mnie musi wystarczyć świadomość, ze mogę ciebie czegoś nauczyć i poszerzyć twoje zawężone horyzonty. Ciekawe czy ameby bywają blond? To musi być przykre i bolesne, że twój wątek nie zbliżył ciebie do uzyskania odpowiedzi na twoje ubogie zapytanie. Jeżeli z innymi dziedzinami twojego życia jest podobnie to przyjmij moje wyrazy wspólczucia. Z politowaniem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes405 Porozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 11:25 Wymiana opinii nie powinna wpływać na nasze opinie o sobie. Masz moją wzajemność. Toruń to ciekawe miasto. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky Re: biuro camel trawel???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:33 tak zgadza się biuro jest z Torunia, my bylismy całą paczką z nimi w Egipcie, mają ofertę różnych organizatorów- my byliśmy z Sun&Funa, wóciliśmy tydzień temu, było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: biuro camel trawel???????? 18.10.09, 22:55 Dziękuje za informacje,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: biuro camel trawel???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:06 Ja kupowałem u nich online Teneryfę za 1999 na 8 dni 4* hotel, była to oferta Alfa Star. Wszysko super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: biuro camel trawel???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:23 Agent jak kazdy inny. Troche namolni. Osobiscie nie przepadam za wlascicielka - Ewa, ale to moje subiektywne odczucia. Aha maja wiele biur - nie tylko w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marza71 Re: biuro camel trawel???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 07:47 Witam Małe sprostowanie Nie współpracuję z Camel Travel z Suwałk. Mam własny portal www.zlotepiachy.pl i wcale nie jestem namolna. Pozdrawiam Ps. A Toruń jest piękny! Zapraszamy do Torunia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: biuro camel trawel???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 20:52 Gość portalu: marza71 napisał(a): > Witam > Małe sprostowanie > Nie współpracuję z Camel Travel z Suwałk. > Mam własny portal www.zlotepiachy.pl i wcale nie jestem namolna. > Pozdrawiam > Ps. A Toruń jest piękny! > Zapraszamy do Torunia!!! Zaraz zaraz, jak to nie wspolpracujesz z Camel Travel - to dlaczego Twoja strona zostala wykonana przez nich "Copyrights by Camel Travel" ? I logo tez masz ich... Bardzo ciekawe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: biuro camel trawel???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:07 o przepraszam, jednak inne ma logo camel travel z rzeszowa. Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: biuro camel trawel???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 10:46 Nie odpowiadaj sama sobie w moim imieniu, podpisujac sie moim nickiem, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś