Dodaj do ulubionych

tani i luksusowy nocleg w Krakowie

11.01.10, 15:46
Korzystałam ostatnio z oferty infonoc.pl i zamówiłam sobie apartament w
Krakowie- świetna sprawa, pokoje przepiękne a ceny praktycznie na każdą
kieszeń. Dodatkowym plusem serwisu jest to,ze bardzo łatwo można wyszukać coś
dla siebie
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.toya.net.pl 11.01.10, 20:07
      Albo tani , albo luksusowy . Te dwie rzeczy w parze nie idą nigdy!!!
      Ściema i kryptoreklama !!!!
      • Gość: veberr Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: 178.128.57.* 14.08.19, 10:09
        Ja polecam wyszukiwarke hotelscombined.com , calkiem dobre i tanie hotele udalo mi sie tam zarezerwowac.
    • marduk82 Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 12.01.10, 08:16
      ja polecam z kolei: www.nocowanie.pl/
      • Gość: mmario Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.shuklos.pl 23.10.14, 10:48
        jeśli chodzi o apartamenty w Krakowie, to korzystałem z usług firmy Palace Apartments. Strona www: www.palace-apartments.pl
    • gosia-sk Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 03.03.15, 13:09
      Kraków ma rozbudowaną bazę noclegową głównie na przedmieściach. Jeśli chodzi o noclegi w rejonie centrum Krakowa to spędziłam weekend w Hotelu Royal - www.hotelewam.pl/510-hotel-royal-krakow.html. Może nie jest bardzo tanio, ale luksus kosztuje, a warunki są tam świetne
    • Gość: Pysior Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: 194.187.251.* 06.03.15, 11:18
      Zazwyczaj szukam noclegów przez bookapart.com ,ale mogę sprawdzić stronkę, czemu nie.
      • Gość: poli Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 13.07.15, 08:31
        moim zdaniem warto się zatrzymać w Best Western Old Town na Gertrudy. Bardzo ładny hotel, wszędzie jest blisko, miła obsługa i smaczne jedzenie więc jest wszystko co potrzeba.
    • dza_sti Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 21.08.15, 14:43
      Tani nocleg można znaleźć w Schronisku Młodzieżowym Oleandra. A czy luksusowy? Zawsze można wziąć osobny pokój z łazienką na wyłączność big_grin
    • anna84l Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 25.09.15, 16:52
      W Krakowie to nocleg albo tani, albo luksusowy big_grin A tak na poważnie to zazwyczaj nawet droższe noclegi nie mają zbyt dobrego standardu, trzeba się strasznie namęczyć żeby znaleźć coś sensownego.
    • podroznikkrakow Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 30.11.15, 13:32
      Odwiedziłam ostatnio Apartamenty Emaus w Krakowie, z czystym sumieniem polecam! Nowy, ładny i spory apartamentowiec. Pokoje wyposażone we wszystko, co potrzebne do spędzenia udanego wypoczynku. Dostosowane dla rodzin z gromadką dzieci, a także dla par, które chcą spokoju. W pobliżu znajduje się wiele restauracji i atrakcji dla wszystkich. Dużym plusem jest pralnia dostępna dla wszystkich gości całą dobę. Czystość i obsługa na najwyższym poziomie. www.emausapartments.pl
    • sammy_12 Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 17.12.15, 10:59
      Palace Apartments. Godne polecenia, porządne apartamenty ze śniadaniem. Duży plus dla alergików, nie sprzątają przy użyciu ostrych środków a wszystko jest sterylnie czyste!
    • becbecbec Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 20.12.15, 08:49
      studiokrak.wordpress.com/ ja polecam jednak zamawiac bezposrednio , zawsze to lepsza cena. Tak jak pisano tani to nie luksusowy smile zreszta mozna nawet placac duzo trafic na minę sad w starej kamienicy ze smierdzącym kiblem. My zatrzymalismy sie w studio casimir w centrum kazimierza i jestem baardzo zadowolona.Moge polecic z czystym sumieniem
    • patinnnka Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 10.03.16, 13:09
      A ja polecam szary residence pod krakowem, tylko kilka kilometrów jak ktoś ma auto to żaden problem a cisza spokój i ladny wystrój, luksus a ceny tez fajne bo z córką zapłaciłam jakies 200 za dwójke z tv klimą itd.. takze polecam. P.S. te portale do rezerwacji są spoko ale często coś się pokazuje co jest w ogole niedostepne, ja zawsze dzwonie.
    • ne-n Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 28.03.16, 23:42
      Sprawdźcie sobie Apartamenty Aurora - aurorakrakow.pl/artykuly/o-apartamentach/najlepszy-nocleg-na-weekend-w-krakowie/ - są zlokalizowane blisko rynku, z dobrym węzłem komunikacyjnych. Każdy apartament składa się z jednej sypialni, przedpokoju, kuchni i łazienki.
    • pod_rozniczka99 Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 25.04.16, 12:27
      Zachęcam do szukania tutaj: www.noclegowo.pl/noclegi/krakow/ Jest możliwość ustawienia preferencji wyszukiwania oraz wstawienia własnego ogłoszenia. Nocleg znajdzie się sam! smile
    • scaliaaa Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 25.08.16, 13:33
      Nie do końca się to wyklucza, jeśli mając na myśli „tani” myślimy o rozsądnych cenach, jak za wysoki standard. Według mnie takim hotelem jest neohotel.pl Nocowałam w pokoju dwupoziomowym z antresolą, w którym czułam się świetnie za bardzo przystępną kwotę.
    • Gość: Dawid Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.16, 11:30
      jedno z drugim się nie wyklucza. Ja rezerwowałam już parę razy i jestem zadowolona. www.apartament-krakow.pl
    • Gość: Alicja Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.10.16, 19:23
      W Krakowie nocowałam nie tak dawno w QHotel i byłam bardzo zadowolona, jedzenie było pyszne, dużo na talerzu więc spokojnie można sie najeść, poza tym regionalnie i ze smakiem.
    • Gość: Gosia Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.ists.pl 23.10.16, 00:12
      Ostatnio, jadąc do Krakowa z moją rodziną wynajelismy świetny apartament na www.clights.pl. Myślalam ,że to wydatek ogromny - bo centrum. Ale przyznam ,ze super ceny. A przynajmniej teraz poza sezonem to naprawde świetnie. Szczegolnie ze parking jest w cenie apartamentu wiec nie bylo problemu z parkowaniem... a apartament po prostu fantastyczny, ladniej niz w domu nosmile
    • kaminowa7 Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 27.10.16, 17:27
      poszukaj na www.bajecznewakacje.pl na pewno cos znajdziesz
    • Gość: Magda Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.17, 16:53
      e tam, najlepiej bezpośrednio, przeciez wiadomo że lepsze ceny dają .... a ja byłam ostatnio z dzieciakami w light rooms apartment, mega blisko rynku, fajne miejsce i serio niedrogie w fajniej niż w hotelu. oni są na ul. piłsudskiego gdzieś, przy plantach
    • milczaka Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 12.05.17, 22:15
      Ja najczęściej korzystam z Bookapartu.
    • maxiqueen Re: tani i luksusowy nocleg w Krakowie 13.11.17, 18:36
      Ja tam wole hotele. Apartamenty do mnie nie przemawiają - zbyt przypominają mi zwykłe mieszkania. Hotel ma to co od hotelu wymagamy - te atmosferę oraz wystrój. Może to przez te amerykańskie filmy, ale nie jestem w stanie przerzucić się na hostele czy apartamenty. W przypadku Krakowa zawsze wybierałam Hotel Panorama. Tanio, przyjemnie, miła obsługa.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka