Dodaj do ulubionych

Polska - hotele i SPA bez dzieci.

07.01.15, 08:57
Jako pierwszy przychodzi mi Hotel SPA Manor:

www.manorhouse.pl
Brawo za odwagę, w dzisiejszych pajdokratycznych do granic dobrego smaku czasach oficjalnie przyznać się, że gdzieś nieletni nie są zapraszani to naprawdę duża odwaga.
Hotel wygląda na ekskluzywny, sama chętnie bym skorzystała.
Obserwuj wątek
    • bramstenga Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 23.01.15, 11:35
      Bez dzieci, ale tylko poza sezonem, bo w okresach, gdy ludzie najczęściej korzystają z hoteli, kasa za dzieci absolutnie właścicielom hotelu Manor nie śmierdzi.
      • gazeta_mi_placi Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 23.01.15, 12:36
        Z tego co przeczytałam to tylko w okresach świątecznych (np. Wielkanoc) są dzieci, a mimo wszystko Polacy nadal wolą spędzać święta tradycyjnie tj. w domu.
        • bramstenga Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 23.01.15, 12:45
          Również w czasie tzw. długich weekendów i ferii zimowych.
          • gazeta_mi_placi Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 23.01.15, 16:46
            Postaram się sprawdzić tę informację, może wydzielone jest wtedy jedna część hotelu? Sprawdzę u źródła udając zmęczonego menedżera który chce wypocząć w jeden z długich weekendów i dam tu znać.
      • ammiki Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 12.02.15, 14:29
        To bardzo fajna opcja, że w trakcie roku, przyjeżdża się na zabiegi SPA i nie ma wtedy w hotelu dzieci, a święta czy ferie to inna bajka, wtedy przyjeżdża się do hotelu z rodziną.
        • wienczy Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 12.02.15, 15:49
          Z tego co wiem, na świecie hotele SPA, z zasady są raczej hotelami bez dzieci, ale w okresach świątecznych są otwarte dla wszystkich gości.
          • gazeta_mi_placi Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 12.02.15, 15:52
            Dla mnie to ok, bo sam święta spędzam tradycyjnie. Może gdyby rodzice zwracali uwagę także na innych gości niż oni sami nie trzeba byłoby szukać i tworzyć hoteli czy wycieczek "bez dzieci".
    • szpa425da Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 05.03.15, 13:30
      Dlatego wolę skorzystać z bookapart.com i wynająć kwaterę prywatną, mam wtedy pewność że całe mieszkanie jest dla mnie i żadne dziecko nie będzie mi hałasować.
    • kaga9 Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 21.04.15, 20:12
      Cytat ze strony:
      "Każdą ofertę pobytu w Hotelu Bachledówka tworzymy pod kątem zapewnienia udanego wypoczynku rodzinom z dziećmi."
      bachledowka.pl/atrakcje/dla_dzieci.html

Czyli nie warto. A Mrowca jest bezmyślnym spamerem.
      • gazeta_mi_placi Re: Polska - hotele i SPA bez dzieci. 23.04.15, 09:39
        Dzięki, kasuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka