leziox 26.11.07, 11:37 Moze ktos byl gdzies o tej porze i mu sie spodobalo. Chce zeby tam bylo cieplo,moze byc morze,wdzieczny bede za jakies propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.07, 11:33 Może wyspy Kanaryjskie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.adsl.alicedsl.de 27.11.07, 20:38 Myslalem o Majorce,ale niekoniecznie moze tam byc w kwietniu juz cieplo-Kanary nieco dalej.moze to jakas alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.adsl.alicedsl.de 29.11.07, 13:40 Fajna stronka.Na pewno cos stamtad mnie sie przyda.Thanx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prest Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.11.07, 16:51 proponuje zwiedzić jakiś egzotyczny kraj, a jeśli chcesz zaoszczedzić to nie jedź z biurem podróży. nap. w Grecji doskonale sobie poradzisz samemu, znając angielski. Hotel zarezerwowac na kwiecien, nietrudno a jesli chodzi o bilet to proponuje kupić na line4you.pl. zecze miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakrt Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: 62.111.139.* 03.12.07, 13:49 na tej stronce widzę, mają dość tanio bilety - hmm ciekawe jak z podróżami wybitnie egzotycznymi sprawdzę sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prest Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.12.07, 19:50 tanio, nietanio zależy dla kogo. w każdym razie duży wybór połączeń, bardzo duży Odpowiedz Link Zgłoś
alementaral Re: Dokad na urlop w kwietniu? 06.12.07, 19:21 nooo i to się liczy) Im więcej połączeń tym większe szanse na wyjazd do IRL w następnym roq i powroty do Polski częstsze w czasie pracy w IRL) Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Dokad na urlop w kwietniu? 08.12.07, 00:34 najwięcej połączeń jest teraz na wyspy i raczej długo tak będzie, chyba że nam wizy do usa zniosą ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqq Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 17:34 Ciekawe czemu mnie to nie dziwi D Swoją drogą dla kogoś kto tam nie był, też może to być ciekawe miejsce na spędzenie urlopu Tyle że w kwietniu chyba nie jest najlepsza pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Dokad na urlop w kwietniu? 09.12.07, 00:47 swoją drogą tak, łatwo kupic bilet, a z tego co widziałem na bravehearcie to północna szkocja jest nawet ładna. ale jesli chodzi o urlop w kwietniu to faktycznie moze lepsza by była bułgaria Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_ram Re: Dokad na urlop w kwietniu? 10.12.07, 17:46 luid napisał: > swoją drogą tak, łatwo kupic bilet, a z tego co widziałem na > bravehearcie to północna szkocja jest nawet ładna. ale jesli chodzi > o urlop w kwietniu to faktycznie moze lepsza by była bułgaria czyżby warunki pogodowe cię odstraszały?? Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Dokad na urlop w kwietniu? 27.12.07, 17:02 może jak na kwiecień to warunki pogodowe szkocji troche odstraszają ale już w czerwcu nie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.07, 19:39 witam ja co roku wybieram kwiecien moje kierunki to wenezuela margarita ,dominikana, oraz brazylia oigoda super jesli masz pytania odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian Re: Dokad na urlop w kwietniu? 04.01.08, 22:30 Dona, interesuje mnie przełom luty/marzec 2008. czemu nie Ameryka Płd.? podpowiedz mi prosze który kraj się nadaje... interesuje mnie miejsce, gdzie będzie ciepło, można pozwiedzać... raczej turystyka zorganizowana. ale potrzebuje sporo swobody. tanio, ładnie i ogólnie super A - możesz pisać na gazetowego ahkoscian@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 23:59 Interesuje mie Margarita wiosną napisz coś prosze ,jak pogoda ? snorking? czy zabrac sprzę ABC żeby poogladac fałne ijakie ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakrt Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: 62.111.139.* 10.12.07, 16:36 zniesienie wiz do USA? zapomnij - w życiu się na to nie pokuszą, wtedy 50 % bezrobotnych by tam się nagle przeniosło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniqq Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:53 Grecja to dobry pomysł Zawsze muszę dodać swoje 3 grosze jeśli przeczytam o tym kraju, bo tam mieszkałam No wiec: taniej bez biura podrozy, w kwietniu nie jest za ciepło, ale pogoda do pozwiedzania jak najbardziej odpowiednia. A jak trafisz na swieta wielkanocy (nie wiem kiedy wypadaja w tym roku) to bedziesz mial dodatkowa atrakcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.adsl.alicedsl.de 16.12.07, 23:32 Grecja jest fajna ale tam juz bylem i szczerze przyznam,ze w porownaniu z Hiszpania niekoniecznie wiele sie tam dzieje-aby sie wyciszyc jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
kamalasundari Re: Dokad na urlop w kwietniu? 30.12.07, 17:54 A może Tajlandia?? W tym roku byłam w kwietniu na własną rękę. Jest co pozwiedzać i plaże cudne też znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Dokad na urlop w kwietniu? 02.01.08, 23:39 pytanie mam. dużo wcześniej kupujecie bilety na takei wypady i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kamalasundari Re: Dokad na urlop w kwietniu? 04.01.08, 19:53 To różnie, np. do Indii kupowałam 2 miesiące wcześniej a do Tajlandii tydzień wcześniej. Szperam po necie i zawsze coś fajnego wypatrzę, czasem wystarczy przesunąć termin lotu o 1 czy 2 dni i znajdą się w miarę tanie bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian Re: Dokad na urlop w kwietniu? 04.01.08, 22:40 kamalasundar, ciagnie nas tez wyjazd na własną rękę. w tamtym roku bylismy w Indiach duzo zwiedzajac i przemieszczajac sie a teraz szukamy czegos na 2 tygodnie, ale...zalezy nam na "bezpieczenstwie". czy znasz miejsce w Tajlandii gdzie bedzie "bezproblemowo"...plaze, dobre jedzenie, zwiedzanie okolicy, spokojnie czy za duzo wymagam pozdrawiam, a Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Dokad na urlop w kwietniu? 05.01.08, 12:46 a gdzie kupujesz najczęściej? masz jakieś ulubione linie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Dokad na urlop w kwietniu? IP: *.ntlworld.ie 19.02.08, 16:48 Witam, na pytanie dokąd na urlop w kwietniu jest szerokie, gdyż jest to zależne od portfela.. i jeszcze paru innych czynnikow.Ja równiez wybieram sie w kwietniu wyjechac gdzieś aby "naładowac akumulator", bo tu gdzie obecnie mieszkam ta część roku jest ponura i przygnębiająca.Więć wybrałam Lazurowe Wybrzeże, mam zamiar odpocząć w Nicei zwiedzając Marsylie, Monaco i może Monte Carlo.jest ciepło, jest morze i są góry.Czego chcieć wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś