marysia770 13.08.08, 13:25 Chcę pojechać na wakacje i nie mam czsu chodzić po biurach, może mi ktoś napisać, gdzie najlepiej kupić wycieczkę online. Może ma już ktoś jakieś doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ada Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:09 Ja kupowałam na easygo.pl i vtrip.pl Popularne portale turystyczne to wakacje.pl i travelplanet.pl, poza tym niektóre biura podróży sprzedają wycieczki online poprzez swoje strony internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.static.213-200-219-9.cybernet.ch 13.08.08, 16:24 Ja np. kupiłem wczoraj na holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś
12a13 Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro 14.08.08, 10:22 travelplanet.pl sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marza Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:11 a ja proponuję www.oststniemiejsca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 16:29 www.airtour.pl tanie wycieczki z niemieckich lotnisk. wystarczy napisać maila z prośbą o ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maria Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.ett.net.pl 14.11.08, 16:32 Bardziej znane to np wakacje.pl ale ja osobiście raz z nimi jechałam i wiem, że robią to masowo...nie podobało mi się to. W tym roku wakacje kupiłam na dobrewczasy.pl bardzo miła obsługa, jak dzwoniłam od razu wiedziano kim jestem. Wakacje bardzo udane w Aladdinie w Hurghadzie Osobiście polecam. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam kkidw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tel-ma Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro 16.11.08, 01:18 ja niedawno bez wychodzenia z domu wykupiłam wycieczkę w biurze www.apollotour.pl, wyloty gl. z niemiec, dobra cena i fachowa obsługa Polecam też angielską stronę www.firstchoice.co.uk Można upolować super lasty z U.K Odpowiedz Link Zgłoś
fiore2 Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro 19.11.08, 20:55 polecam portal turystyczny BlizejSlonca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: milka Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:24 Polecam TravelPlanet.Maja oferty z wielu biur.Ceny takie same jak w biurach podrozy. Korzystalam przy wyjezdzie na Krete. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jesli chodzi o Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 12:29 biura niemieckie to ja korzystam z lastminute.de a żeby się nie wysilać po niemiecku kupuje u polskiego pośrednika z koszalina el-mundo. jak na razie bez zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwa Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 14:19 ja polecam ostatniemiejsca.pl lub wakacje pl. polecam - sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.11.08, 16:54 Czy w ceny wycieczek wliczone są zazwyczaj przeloty? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 07:46 a jak chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.12.08, 00:56 Czasami biura podróży ukrywają różne dodatkowe opłaty, dlatego pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek, Re: Chcę kupic wycięczkę online! Gdzie mam to zro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 13:57 możesz dopytać w biurze podrózy nawet on line- przeciez nie ma problemu, polecam portal ostatniemiejsca.pl- fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś