Dodaj do ulubionych

Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!!

12.06.09, 16:13
Pewnie ten wątek był już wiele razy, ale przyznam, że nie chce mi
się czytać od początku. Proszę o pomoc w wyborze dobrego hotelu w
Hurgadzie. Szukam takiego, który znajdowałby się blisko jakiegoś
centrum, miałby atrakcje dla dzieci i warunki nadające się do
zamieszkania. Ślęczę już wiele godzin przed komputerem i nie
znalazłam nic ciekawego. Gdyby ktoś miał jakieś przyjemne
doświadczenia to proszę napiszcie. Będę wdzięczna. W Egipcie nigdy
nie byłam, więc nie mam żadnego rozeznania.
Obserwuj wątek
    • perfect-holidays Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 13.06.09, 12:35
      Zobacz tutaj Wczasy
    • agnes406 Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 13.06.09, 12:56
      Wszystko znajdziesz na forach o egipcie,poczytaj i się zapoznaj z
      opiniami
    • razyroza Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 19.06.09, 14:35
      Polecam hotel Sea Gull. Jest w samym centrum Hurghady. Byłam w nim
      dwa razy.Uważam,że jest rewelacyjny!
      • perfect-holidays Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 19.06.09, 17:03
        Hotel Bella Vista też jest super ! zobacz Bella Vista
        • hinheralda Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 28.06.09, 22:00
          Jeśli zależy ci na dobrym hotelu (a jeśli podróżujesz z dzieckiem to raczej
          ważne) to polecam ci skorzystać z pomocy pośredników. Najlepiej skorzystaj z
          jakiejś oferty biura podróży i koncentruj się na informacjach i fotografiach
          hoteli. Szukać możesz np na ok-tour.com.pl, szukania na własną rękę odradza.
          zwłaszcza w Egipcie...
          • Gość: ptasznikos Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:08
            Nie byłem w Egipcie i bardzo żałuję, poznałem tylko Turcję i Teneryfę (Alfa Star
            i Tui), z pewnością polecam organizowanie tego typu wyjazdu przez biuro z
            doświadczeniem, a także poznanie specyfiki kraju do którego się jedzie. Egipt
            mnie fascynuje, ale wolę jechać po sezonie i po tym, jak zrobi się chłodniej.
    • Gość: lisqa Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 10:25
      Ja bylam raz taniej z kolezanka, bo ona finansowala wyjazd w wiekszej czesci,
      ale jak tera udaloby mi sie znalezc last minute w troche bardziej dogodnym
      terminie w bp, to wylecialabym chyba nawet pod namiot - bardzo mi sie podobalo w
      Egipcie. Bylismy w Sherm, ale tez ciekawi mnie zeby Hurghade zobaczyc.
    • Gość: rt Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.chello.pl 05.07.09, 10:51
      A nie wiecie co to za hotel?
      praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2009/06/hurghada-egipt-arfyka.html
      • Gość: QkamCoSieDzieje Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.elgrom.laz.digi.pl 11.01.10, 17:09
        El Palacio
    • amarena7 Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 05.07.09, 16:16
      Sunrise el Palacio,5* .nie jest w centrum Hurgady,ale dojazd bez problemu..duzo
      animacji także dla dzieci..rafa przy hotelu jest ale zniszczona
    • Gość: gosc Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.09, 13:34
      gwww.turez.pl/7419/
    • Gość: Violka Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 08:15
      Takich hoteli jest przecież masa. Itaka na przykład wprowadziła "OCZKO", taki rodzaj promocji gdzie w każdy poniedziałek pojawiają się nowe oferty i to w dobrej cenie, egipt też znajduje się na tej liście, pozdr
    • Gość: expert Sea Gul oczywiście! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 16:32
      Sea Gul
    • Gość: Kiku_san Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: 156.17.58.* 11.01.10, 08:24
      Niekoniecznie trzeba być od razu w samym centrum. Ja osobiście polecę Ci np.
      Sindbad Aquapark. W okolicy jest pełno sklepów, restauracji, kawiarni, ze dwa
      lub trzy duże centra handlowe. Hotel ma piękne baseny i zadbaną, przyjemną
      plażę. Ja osobiście byłam zadowolona a ściśle centrum Hurghady prawdę mówiąc nie
      podobało mi się. Zresztą bez problemów dostaniesz się tam busem czy taksówką.
    • sansibear Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! 21.02.10, 16:44
      Polecam Iberotel Aquamarine HRG ****
      Naprawdę rewelacyjny hotel pod każdym względem. Jedyna jego wada, to
      dalekie usytuowanie od centrum (jakieś 15-20 minut jazdy taksówką)
    • Gość: Kasia Milczarek Re: Pomóżcie wybrać hotel w Egipcie!!! IP: 213.76.139.* 15.03.10, 12:38
      Witaj,chętnie Ci pomoge w wyborze
      wycieczki do Egiptu
      . I cena i standard hotelu jest ważny, ale
      przede wszystkim gwarancja wyboru sprawdzonego biura. Zaufaj mi.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka