Dodaj do ulubionych

Tanie noclegi Kołobrzeg

07.09.09, 20:12
W Kołobrzegu tanie noclegi to głównie pokoje prywatne czy kwatera prywatna. Najlepiej szukać w obrebie ulic Marii Rodziewiczówny, Tadeusza Kościuszki czy Antoniego Sułkowskiego. Ogólnie Kołobrzeg nie jest tanim miastem w sezonie, noclegi turystyka cenowo jest ustawiona pod obcokrajowców, mnóstwo ich tam, co druga osoba to niemiec smile Żeby można było znaleść tanio noclegi to jeszcze domki czy pole namiotowe.
Najlepszym i najtańszym miejscem wypoczynku w górach czy nad morzem są głównie kwatery noclegi.
Obserwuj wątek
    • Gość: KolobrzegHotele.pl Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.chello.pl 06.12.09, 22:16
      Osobiście mogę polecić kilka Apartamentów w Kołobrzegu. Jeżeli komuś zależy na czymś bardziej ekskluzywnym to w Kołobrzegu można znaleźć wiele Hoteli. Większość z nich to hotele z rezerwacją online. Są też Sanatoria w Kołobrzegu oraz SPA & Wellness w Kołobrzegu. Warto sprawdzić nim się wyjedzie.
      • oneziuta Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 15.12.09, 13:47
        odradzam rezerwacje on-line, jeśli to nie jest sezon można śmiało robić
        rezerwacje na zapytanie. jest dużo serwisów z bogatą bazą noclegową - często
        korzystam z eholiday lub urlopwpolsce.pl. Oba są na zapytanie.
      • Gość: Zdzisław Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: 77.255.7.* 20.01.10, 22:04
        Jeśli planujecie wypoczynek, urlop, wakacje w Kołobrzegu to polecam sprawdzone
        miejsce gdzie jest tanio, bardzo wygodnie, oraz wyjątkowo super smaczne żarcie.
        Pensjonat Radzik przy ulicy Brylantowej.
        • Gość: Ola Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.15, 13:10
          My ostatnio nocowaliśmy w Apartament-Baltic.pl i również moge polecić to miejsce,miła obsługa i rewelacyjny komfort.
      • hplpl Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 30.06.13, 18:35
        wyselekcjonowane tanie noclegi znajdziesz nas www.hotelisko.pl/tanie-noclegi,Kolobrzeg.html
    • Gość: Emilka Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 06.12.09, 23:15
      Tanich noclegów warto poszukać tutaj:
      http://www.nocowanie.pl/noclegi/?command=search_location&cx=partner-pub-9677941244558799%3A3dq35mxhgi7&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=Ko%C5%82obrzeg&country_str=Polska&geo_str=Ko%C5%82obrzeg®ion=0&kat=2&cena=0&zakres=0&field=&direction=
    • olis88 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 16.12.09, 13:17
      Polecam tę kwaterę: www.nocowanie.pl/noclegi/kolobrzeg/kwatery_i_pokoje/29789/ cena ok i warunki niezłe
      • geminatores Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 24.01.10, 19:26
        Jak tanie noclegi
        Kołobrzeg
        to tylko na
        www.CiekaweNoclegi.pl
      • Gość: Monika Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 16:11
        www.facebook.com/pages/Kołobrzeg-Pokoje/456134851185584?notif_t=page_new_likes
        Ja natomiast polecam ten domek
        Fajne warunki, blisko do centrum, jak dla mnie rewelacja
    • olis88 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 25.01.10, 07:44
      noclegi w kołobrzegu: www.nocowanie.pl/noclegi/kolobrzeg/
    • Gość: Kana 1970 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 20:37
      Kołobrzeg może i tani nie jest ale na weekend czy wczasy warto się
      wybrać. Polecam nie drogie pokoje z klasą w Domu Wypoczynkowym ANNA
      w Kołobrzegu. Bylismy z mężem na pobycie w Sylwestra i bylismy
      zaskoczeni na plus. Bardzo ładne pokoje, mili gospodarze, cieplutko,
      czysto, wystrój światęczny i ceny b. przystepne. W cenie też parking.
    • buhalkinka Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 03.02.10, 13:43
      Ja mogę zaproponować 3-pokojowe mieszkanie w Kołobrzegu, niedaleko plaży, z
      widokiem na morze...

do wynajęcia nie tylko latem!
      niedrogo! nawet do 100zł za dobę przy dłuzszych pobytach!
      w pełni wyposażony!
      więcej info: buhalkinka@gazeta.pl
    • Gość: Hiszpanka Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:30
      Polecam na wakacje w Kołobrzegu, noclegi nad morzem w DW. ANNA - to
      pensjonat, który znajduje sie 250 m od morza! www.dwanna.pl
      • Gość: Kicia Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:31
        Potwieradzam i polecam, odpoczywałam z chlopakiem w DW. ANNA w
        Kołobrzegu, to bardzoi ładny pensjonat obok parku, świetne warunki.

www.dwanna.pl
      • Gość: Dorota Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.15, 13:13
        Ciekawy i sparwdzony adres na dobry nocleg w Kołobrzegu to Apartament-Baltic.net warto tam zajrzeć.
    • Gość: Maja72 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 16:46
      Tanie noclegi nie znaczy dobre. Jak dla mnie we porządku jest
      Pensjonat DW. ANNA ceny sa bardzo rozsądne, położenie ośrodka super,
      bo bardzoo blisko morza, a na nic nie można narzekać. Ceny po
      sezonie naprawde tanie. Polecam stronkę www.dwanna.pl
      • Gość: Dirk Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 14:47
        Można zajrzeć takze na Apartament-Baltic.net jadąc w kilka osób bardzo się to opłaca.
    • marduk82 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 18.02.10, 08:51
      polecm domek letniskowy z basenem: www.nocowanie.pl/noclegi/kolobrzeg/domki/28547/
    • Gość: Kleooo Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 23:33
      Może i Kołobrzeg nie jest tanim miastem, ale to nie prawda , że nie można znaleźć tam tanich noclegów. Willa Zuza np. przy ulicy Partyzantów. Super miejsce gdzie można odpocząć. Telewizor w pokoju, śliczna łazienka, przestronne pokoje, ogród... Polecam.
    • Gość: Michi Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 14:45
      My ze znajomymi zawsze wynajmujemy apartament blisko morza,a dokładniej
      www.apartament-baltic.net/
      adres moze się przydać,polecam.
      • grekan Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 22.04.14, 11:53
        Ceny wysokie; za 10 dni w Grecji na Kos w maju z HB i przelotem zaplacilem mniej niz tylko za noclegi w tym obiekcie zaplacilbym.
    • Gość: Marek_s Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.16, 20:56
      Tanie noclegi w Kołobrzegu znajdziecie w serwisie noclegowym Tanienoclegi-24.pl. Mnóstwo ciekawych ofert w dobrach cenach. Pozdrawiam!
    • Gość: Marek Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.16, 15:00
      Tanie noclegi w Kołobrzegu: ośrodki wypoczynkowe, domki, pokoje gościnne, pensjonaty i kwatery prywatne można znaleźć w serwisie noclegowym: www.tanienoclegi-24.pl
    • anna_marcelek38 Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 05.11.18, 12:52
      Jeśli ktoś szuka niedrogiego noclegu w Kołobrzegu to polecam z czystym sumieniem Pokoje u Pani Uli obok katedry z własnymi łazienkami: 668 225 528 Sprawdziłam-czysto, ciepło, miło i przytulnie

www.nocowanie.pl/noclegi/kolobrzeg/kwatery_i_pokoje/61348/
    • Gość: vernete Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: 178.176.164.* 18.11.18, 08:34
      Ja polecam wyszukiwarke pl.radahotels.com , calkiem dobre i tanie hotele udalo mi sie tam zarezerwowac.
      • lucjanowak Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 20.11.18, 14:21
        a jak kogoś nie stać, nahotele, to ja proponuję tańszy nocleg, ale w bardzo dobrym standardzie. Apartamenty Ola w Kołobrzegu.
    • Gość: Marco Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.146.50.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.18, 19:14
      A ja polecam fajną wyszukiwarkę noclegów gdzie znajdziecie noclegi w Kołobrzegu
    • Gość: Mazur Re: Tanie noclegi Kołobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.19, 09:50
      Dużo informacji o Kołobrzegu znajdziecie na hotelowa7.pl a dokładniej tutaj hotelowa7.pl/noclegi-kolobrzeg-warto-zobaczyc,a136
    • mononokebakeneko Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 12.05.19, 17:42
      Ja ze swojej strony polecam apartamenty u Pati, schludne pokoje, miła obsługa i wszędzie blisko, tym bardziej nad morze smile
    • kamil.roginski Re: Tanie noclegi Kołobrzeg 13.06.19, 10:55
      Ja też polecę apartamenty u Pati, u nich zawsze można liczyć na cisze i spokój, a w dodatku mają naprawdę atrakcyjną lokalizacje jak i ceny,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka