bret.2 29.10.09, 17:27 Brytyjscy naukowcy: Pigułka gwałtu to miejska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bret.2 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 17:31 Pigułki gwałtu są mitem. To dobra wymówka młodych Brytyjek, którą usprawiedliwiają swoje pijackie ekscesy. Ogromna większość gwałtów po zabawie w klubach, to nie efekt działania narkotyku, tylko picia na umór - twierdzą naukowcy z Uniwersytetu z Kent. Odpowiedz Link
ba-7 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 19:28 Nasłuchałam się , oj... różnych opowiadań o zachowaniu młodych imprezowiczek z wysp. Najgorsze, że ich prawo zawsze daje wiarę kobietom /co jak widać ma złe skutki/, dlatego mężczyźni są tam bardziej ostrożni. U nas natomiast ta przeklęta pigułka, podobno łatwo już dostępna, jest nie tylko ogromnym zagrożeniem, ale przyczyną wielu nieszczęść i bardzo przyczynia się do wzrostu przestępczości. Strach o małolatów, to że mogą paść jej ofiarą /dotyczy to i dziewcząt i chłopców/, paraliżuje rodziców. Jeszcze trochę i bez ochroniarza nie wypuścimy z domu dziecka. Zresztą dorośli wcale nie lepsi. Odpowiedz Link
bret.2 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 21:23 Tylko sek w tym ze ang. uczeni stwierdzają iż trudności w jej zastosowaniu(jest pierońsko gorzka i cierpka )oraz z odpowiednim dawkowaniem bo: za mało nie działa a za dużo, zwala z gon i od stolika nie wstaniesz) wiec uważają ze to tylko wymówka imprezowiczek Odpowiedz Link
ba-7 Re: pigulka gwaltu 30.10.09, 08:32 Zrozumiałam o czym mówiłeś i angielscy badacze problemu wiedzą co piszą, ale problem jest szeroki i znacznie wykracza poza angielskie dziewuchy. Wiem ile już spraw trafia do naszych sądów z podejrzeniem wykorzystania tego świństwa. Nie czytałam co piszą na forum Nauka i tylko własne sądy tu zamieściłam. Odpowiedz Link