Dodaj do ulubionych

pigulka gwaltu

29.10.09, 17:27
Brytyjscy naukowcy: Pigułka gwałtu to miejska
Obserwuj wątek
    • bret.2 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 17:31
      Pigułki gwałtu są mitem. To dobra wymówka młodych Brytyjek, którą usprawiedliwiają swoje pijackie ekscesy. Ogromna większość gwałtów po zabawie w klubach, to nie efekt działania narkotyku, tylko picia na umór - twierdzą naukowcy z Uniwersytetu z Kent.
      • ba-7 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 19:28
        Nasłuchałam się , oj... różnych opowiadań o zachowaniu młodych imprezowiczek z
        wysp. Najgorsze, że ich prawo zawsze daje wiarę kobietom /co jak widać ma złe
        skutki/, dlatego mężczyźni są tam bardziej ostrożni.
        U nas natomiast ta przeklęta pigułka, podobno łatwo już dostępna, jest nie tylko
        ogromnym zagrożeniem, ale przyczyną wielu nieszczęść i bardzo przyczynia się do
        wzrostu przestępczości.
        Strach o małolatów, to że mogą paść jej ofiarą /dotyczy to i dziewcząt i
        chłopców/, paraliżuje rodziców. Jeszcze trochę i bez ochroniarza nie wypuścimy z
        domu dziecka.
        Zresztą dorośli wcale nie lepsi.
        • bret.2 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 21:23
          Tylko sek w tym ze ang. uczeni stwierdzają iż trudności w jej zastosowaniu(jest pierońsko gorzka i cierpka )oraz z odpowiednim dawkowaniem bo: za mało nie działa a za dużo, zwala z gon i od stolika nie wstaniesz) wiec uważają ze to tylko wymówka imprezowiczek
          • bret.2 Re: pigulka gwaltu 29.10.09, 21:24
            przepraszam oczywiście z nóg
            • ba-7 Re: pigulka gwaltu 30.10.09, 08:32
              Zrozumiałam o czym mówiłeś i angielscy badacze problemu wiedzą co piszą, ale
              problem jest szeroki i znacznie wykracza poza angielskie dziewuchy. Wiem ile
              już spraw trafia do naszych sądów z podejrzeniem wykorzystania tego świństwa.
              Nie czytałam co piszą na forum Nauka i tylko własne sądy tu zamieściłam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka