kocurzak 07.03.10, 06:24 Czy "Dzien Kobiet" ciagle jest waznym swietem dla was?wydaje mi sie ze,powoli zanika,odchodzi w cien,czy mam racje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede43 Re: Jak bedziemy swietowac? 07.03.10, 07:21 Każda okazja do świętowania jest dobra, w poniedziałek wybieram się na kawkę z psiapsiółkami. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Jak bedziemy swietowac? 07.03.10, 08:53 Mnie zaprosił były zakład pracy,idę . Odpowiedz Link
zajbel Re: Jak bedziemy swietowac? 07.03.10, 11:30 A ja świętuje w domu. Kiedyś nie lubiłam tego święta . W pracy spedzano nas na świetlicę, obowiazkowy goździk, parę zdawkowych zdan a w życiu codziennym brak szacunku. Nie moge znieść hipokryzji więc czasami zwiewałam przed panami obśliniajacymi wszystkie babki i uważajacymi że swoje zrobili. Ja żądałam poszanowania przez cały rok. W końcu dorobiłam sie tego o co tak zabiegałam a teraz z radością przyjmuję życzenia od osób które lubie. A święto ma sie dobrze tylko inaczej niz za PRL Odpowiedz Link
pragata Re: Jak bedziemy swietowac? 07.03.10, 18:12 ...Święto ma się naprawdę dobrze co widać po panach z naręczami tulipanów(pojedynczo opakowanych w folię),lub uganiającymi się za takowymi. A ja czekam na gożdzik od najbliższego mi pana,on to wie a tulipany już mam. Swięto będzie jutro i jutro dostanę rzaem z buziakiem i lampką wina. Za zdrowie pań, na zdrowie. Wypijmy wwszyscy dziś panowie... Odpowiedz Link
irenaki Re: Jak bedziemy swietowac? 08.03.10, 10:01 A ja ? No nie ma mi kto przynieść kwiatka, z nikim nie wypiję lampki wina ale.......... hurra!!! mamy bilety na Mazowsze. Dzis na 16 ( 4 kobiety ) jedziemy na koncert! Kukułeczka kuka .... chyba zaspiewają co ? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Jak bedziemy swietowac? 08.03.10, 11:18 zazdroszczę "Kukułeczki", jedziemy na zakupy do dużego miasta .Wydam całą emeryturę .A ,co tam raz w roku jest takie święto ,że kobieta nie spędza go w przedpokoju ,krążąc między kuchnią i pokojem .Wszystkiego miłego .aga Odpowiedz Link
pragata Re: Jak bedziemy swietowac? 08.03.10, 14:35 ...no to do 16-tej trochę czasu masz,proponuję tę piosenkę w przesympatycznym i dobrze nam znanym wykonaniu... www.youtube.com/watch?v=Y57S_Wus5jg&feature=related miłych wrażeń z koncertu! Odpowiedz Link
kocurzak Re: Jak bedziemy swietowac? 08.03.10, 19:46 Bylam dzisiaj pierwszy dzien w pracy po rocznym labowaniu,pora do emeryturki dorobic,wrocilam z czerwona roza i tabliczka " GORZKIEJ" czekolady,zyczenia jak zwykle z obowiazku pana dyrektora nie zrobily na mnie wrazenia.Nie swietuje-nie mam z kim.Moje mlodsze kolezanki spieszyly sie do domu,wiec i ja wrocilam grzecznie w domowe pielesze.Na taki piekny koncert to i ja bym chetnie poszla,ale dla poprawy nastroju wyslucham " Byc kobieta"Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Jak będziemy świętować? 08.03.20, 12:01 kocurzak napisała: > Czy "Dzien Kobiet" ciagle jest waznym swietem dla was? mogę świętować, od ubiegłego roku tu gdzie mieszkam senat uchwalił ten dzień wolnym od pracy. Pecha mają w tym roku pracujący, przypada w niedzielę Odpowiedz Link