Dodaj do ulubionych

Długo widzę cisza na forum

19.05.11, 17:38
--Sosna pyli ,klawiatura pewno zasypana pyłkiemsmilei dlatego ostatni wpis 24.04..No nic najwyżej sama ze sobą popiszę.
nie myśl,że nieszczęście to nieszczęście,bo może to szczęście.
Obserwuj wątek
    • irenaki Re: Długo widzę cisza na forum 19.05.11, 19:11
      Witaj . Ogarnęła mnie niemoc twórcza i cieszę się na Twój wpis , moze to będzie jakiś "kop" . I ruszymy z jakimis ciekawymi sprawami . Póki co nijak nie pojmuje ze nieszczęscie to moze szczęscie . Buziaki
      • ossownica Re: Długo widzę cisza na forum 19.05.11, 22:18
        • voxave Re: Długo widzę cisza na forum 12.06.11, 06:56
          Oso---na pewnym forum nikt cię nie zrozumial----jestem twoja fanka smile
          • ossownica Re: Długo widzę cisza na forum 15.06.11, 17:04
            - smile)A co mi tamsmile))pozatykane żyły mają,dlatego tlen nie dociera do kory mózgowej niektórymsmile)).Zresztą,beretysmile)uwielbiają wysnuwać wnioski,na podstawie swoich przeżyć.A to,że mnie nie rozumiejąsmile)),bo tak naprawdę są sztuczne jak ich szczęki.Mądrzą się jak ksiądz na temat rodzinysmile))
            nie myśl,że nieszczęście to nieszczęście,bo może to szczęście.
            • ba-7 Re: Długo widzę cisza na forum 24.06.11, 12:16
              Koniecznie muszę słówko o tym, że 'nieszczęście, to może szczęście'.
              Przeczytałam wywiad z K. Krauze /nasz reżyser chorujący na raka od dość dawna/ i zrozumiałam o co chodzi z tym 'nieszczęściem' - mądry, refleksyjny człowiek znajduje źródło nowych treści i doznań w każdej sytuacji życiowej, nawet wielka trauma uczy, pełnię człowieczeństwa osiąga się dzięki głębokim przeżyciom i refleksji - czy chory, niepełnosprawny, ......., jest mniej człowiekiem?
              A może bardziej?
              Krauze np. mówi, że rak nie jest jego wrogiem lecz przyjacielem.
              • ba-7 Re: Długo widzę cisza na forum 04.07.11, 14:03
                Leje.....i leje...., a tu mimo tego cisza.
                Pobudka kobitki.
                • irenaki Re: Długo widzę cisza na forum 05.07.11, 14:45
                  Witam. No juz dzis nie leje, a to dlatego ze właśnie odwiozłam córke na lotnisko. Mieszka w Oslo. Zdecydowała sie przyjechac na kilka dni do domu by uciec od deszczu i wpadła "pod rynne" Lało niemiłosiernie ..... teraz wraca do siebie a u mnie świeci słoneczko smile
                  • ba-7 Re: Długo widzę cisza na forum 05.07.11, 16:53
                    Pech, czy po prostu może deszcz ją lubi smile ?
                    Przynajmniej się nagadałyście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka