irenaki 26.05.11, 06:37 I znowu cisza zapadła na forum. Zrobiło cie ciepło .. Pewno ogrody zajmują wam duzą cześć dnia. A moze jest tu ktoś kto tak jak ja nie ma ogrodu . Jakie są wasze pomysły na "wykorzystanie lata" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: A jakie macie pomysły na wykorzystanie lata ? 14.06.11, 18:46 W tv już sezon ogórkowy, podobnież w teatrach. Wczasy trwają tylko dwa tygodnie, a tu człek, ten który już na emeryturze, czy na rencie ma wakacje i tak dożywotnie Co tu zatem robić? Tęskno mi do kurortów, do spacerów, do mijania tych knajpek z muzyczką. Dziś sobie ja buńczuczna dziewczyna, zrobiłam taki "bal murzyna" tyle, że sama a tu powinno być: Trzej Murzyni na pustyni, urządzili sobie bal, jedli, pili i tańczyli a nam wszystkim było żal. Odkryłam dziś fajna kapelę, polecam, nie tylko to: www.youtube.com/watch?v=fnlEQYno9s0 Inne kawałki też porywające. Już sie czuje jakbym była na wczasach Wyciągnęłam dziś męża do marketu, czego on nie cierpi,ale ciśnieniomierz mu wysiadł, musiał kupić nowy a ja zakupy robić i tak dla rodziny muszę. Razem było raźniej. Postanowiłam również wyciągać go na miasto Odpowiedz Link
julinka601 Re: A jakie macie pomysły na wykorzystanie lata ? 07.08.11, 18:45 ja jeżdżę od wiosny do jesieni. Gdzie sie da i gdzie mnie zapraszają.W kraju i za granicą. Własnie wróciłam z Krakowa.W sierpniu jeszcze kilka dni w Karkonoszach a we wrześniu sanatorium nad morzem. Marzę zeby w przyszłym roku poznać dokladniej północnowschodnie rejony Polski. Odpowiedz Link
irenaki Re: A jakie macie pomysły na wykorzystanie lata ? 07.08.11, 19:38 Tez tak bym chciała ale w domu jest kot. Jest juz ze mną 8 lat. Jak on mi komplikuje życie latem - szkoda gadać . Ale jest i już. Moje wypady nie mogą być dłuższe jak 48 godzin, niestety Odpowiedz Link
ba-7 Re: A jakie macie pomysły na wykorzystanie lata ? 11.08.11, 13:18 Lato takie w tym roku, że nie żal przesiedzieć go w domu. Wyjazd dopiero planuję i liczę, że jesień będzie pogodna. Odpowiedz Link
irenaki Re: A jakie macie pomysły na wykorzystanie lata ? 11.08.11, 16:19 Bedzie co ma być. Jest jak jest. Cieszmy się ze zdrówko jako takie , ze sobie radzimy . Za chwilę w strugach deszczu jedziemy świetować 60 urodziny kolezanki . Miały być w ogrodzie Niestety . Nic z tego . Będą pod dachem Odpowiedz Link