Dodaj do ulubionych

Czemu to Forum...?

03.11.17, 12:58
takie nudne, gnuśne i mało aktywne? Na innych forach (też rentowo emerytalnych) aż styki w komputerach się trzęsą od wątków, dyskusji, prywatnych prezentacji doświadczeń. A tu - jak w emeryckim horrorze. Jakaś się cieszy, że przestała pracować i demencieje wywijając mopem i trzaskając garami, inna za przygodę życia uważa wyjazd do tfu - sanatorium, ktoś łowi mięso badawcze do pracy seminaryjnej. Może ktoś wyskoczy poza schemat i porozmawiamy o polityce, literaturze, zainteresowaniach prywatnych?
Obserwuj wątek
    • irenaki Re: Czemu to Forum...? 03.11.17, 15:50
      Witaj -
      • leda16 Re: Czemu to Forum...? 03.11.17, 18:18
        Wspólnym wysiłkiem tu też mogłoby być fajnie. Na FB konta nie mam, bo opowieści znajomych odstraszają mnie od tego typu aktywności. Ponoć wysokie natężenie różnego rodzaju świrów więc dziękuję, nie skorzystam. Też boję się tego, że i mnie mogłyby nerwy puścić i ubliżyłabym p. prezydentowi, który zaczyna budzić moją coraz większą antypatię. lub też nie lubianej p. Lubnauer.
      • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 06.11.20, 22:27
        piszę na tym forum właściwie o pierdołach, na roztrząsanie tematów politycznych czy społecznych nie mam ochoty. Pozwolę sobie kontynuować
    • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 15.11.19, 18:13
      eda16 napisała:
      > Może ktoś wyskoczy poza schemat i porozmawiamy o polityce, literaturze,
      > zainteresowaniach prywatnych?

na politykowanie na forum nie mam ochoty, zainteresowania? od kilku lat fotografia i fotografowanie,
      tu moje zdjęcie zrobione dzisiaj
      • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 19.11.19, 19:22
        niektórzy umilkli na tym forum, niektórzy przenieśli się na inne fora, ja pozwolę sobie
        od czasu do czasu na tym forum coś napisać, pozdrawiam jeszcze obecnych lub tylko czytających
      • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 21.11.19, 20:03
        leda, zniekształciłem Twój nick, to niechcący
        • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 20.02.20, 18:04
          czekam kiedy? ktoś oprócz mnie zaglądnie na to forum
    • irenaki Re: Czemu to Forum...? 07.11.20, 09:12
      Nudne , bo przeszło towarzystwo do FB , Messenger.Instagrama itd ... Samo życie !
      • chris.w5 Re: Czemu to Forum...? 09.11.20, 19:36
        irenaki napisała:
        > przeszło towarzystwo do FB

nie byłem i nie jestem na facebooku, a tu dziś mail od nieznanej mi Karoliny Schröder, która twierdzi, że widziała mnie na tym portalu, moja osoba ją zaciekawiła i chciałaby mnie poznać.
        Jawny spam, tak to jest z tym facebookiem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka