irenaki 07.05.09, 09:10 Witam. U mnie ( kuj-pomorskie) wczoraj było okropnie. Dzis wyszło słoneczko.W mieszkaniu zimno jak smok. Siedze przed TV i szydełkuję, szydełkuję ... Okna po deszczu okropnie brudne... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xy.5 Re: Co porabiacie kobietki? 07.05.09, 09:54 Pojawiłam się na chwilę,bo muszę udać się do miasteczka.Dziś zwolniłam tempo.Wczoraj długo byłam w pracy.Potem poszłam do znajomej fryzjerki i malowała mi włosy.Dzisiaj luźniejszy dzień i łapię oddech przed jutrem.U mnie też wieje,ale może przyniesie deszcz.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.Janka. Odpowiedz Link
pontuska Re: Co porabiacie kobietki? 07.05.09, 14:46 to prawda w kuj-pom teraz pieknie swieci sloneczko i wcale nie jest zimno. Wlasnie wrocilam ze spaceru - pies mnie wyprowadzil ! Odpowiedz Link
irenaki Re: Co porabiacie kobietki? 08.05.09, 08:52 Dobrze ze piesek cie wyprowadza. Ja mam kota. Corka zostawiła go na 3 dni a jest juz 4 lata. Przyzwyczaiłam sie, ale gdyby mi ktos kiedys powiedzial ze bede miała zwierzaka powiedziałabym ze "masz chyba kota" Dobrego dnia ! Odpowiedz Link
ba-7 Re: Co porabiacie kobietki? 09.05.09, 22:31 Ja dla odmiany wpadłam na całego w ogród /nie jest duży, ale roboty w nim, dla całej rodziny/. Maj i czerwiec, to bardzo aktywne dla mnie towarzysko miesiące, wyjazdy, urodziny, a i do siebie zaprosiłam kilkoro przyjaciół. Dzieje się dużo, rzadziej tu zaglądam, ale przyjdzie czas, że odpracuję wszystkie zaległości. Odpowiedz Link