irenaki 18.07.09, 08:44 Witam . Nasze forum usycha ? Tak jesteście zapracowani moi przyjaciele czy odpoczywacie od internetu ? Bardzo Was wszystkich pozdrawiam i czekam z utesknieniem na wakacyjne opowieści. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba-7 Re: Gorące pozdrowienia 18.07.09, 22:53 To prawda, że do internetu latem nie ciągnie, jednak o przyjaciołach pamiętam, miałam wyrzuty sumienia, że nie piszę od tak dawna, wybaczcie. Lato zaprasza na łono natury. Zaległości odrobimy. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Gorące pozdrowienia 05.08.09, 17:47 Mało bywam w domu,więcej u mamy,a tam i remont i przetwory,a teraz po remoncie kosmiczny bałagan,z którym trzeba się uporać.Chwilowo jestem w domu,bo się przeziębiłam.Pozdrawiam serdecznie.Janka. Odpowiedz Link
anoagata Re: Gorące pozdrowienia 04.09.09, 22:51 Dawno tu nie byłam,nawet nie mogę siebie znaleść,również goraco pozdrawiam,choć robi sie już chłodno. Odpowiedz Link
super222 Re: Gorące pozdrowienia 09.09.09, 10:02 anoagato - <...za kilka lat, gdy się spotkamy...> Pozdrawiam i liczę, że będziesz tutaj zaglądała częściej, ja także. O ile adminka pozwoli. Też szukam dla siebie przyjaznego forum. Odpowiedz Link
irenaki Re: Gorące pozdrowienia 10.09.09, 08:00 Witamy tu wszystkich niezwykle serdecznie. Mam nadzieje ze nasze grono stale będzie sie powiększało. Jestem przekonana, ze jak juz jesien zagości na dobre, bedziemy klikały coraz częściej i gaduliły, gaduliły .A w tak zwanym miedzyczasie mozecie zajrzec na mojego bloga _ trochę tam przybyło naszydelku.blogspot.com/Irena Odpowiedz Link
anoagata Re: Gorące pozdrowienia 13.09.09, 09:22 A mówią że 13- to pechowy!!! a tu proszę co za miła niespodzianka, spotkałam cioteczną koleżankę i miło pozwolono nam tu być.Chodzę szukam,pukam,może to gospodarstwo o najwłaściwszym dla mnie tytule będzie mi na starość sprzyjać.Na Mazurach jest słonecznie cicho i spokojnie,czego i wam w różnych częściach kraju życzę. Odpowiedz Link
super222 Re: Gorące pozdrowienia 14.09.09, 20:57 Zawsze jest tak, że w najbardziej nieprawdo- podobnych miejscach można spotkać kogoś, kto dobrze życzy, cieszy się. Wiem, że chodzisz i szukasz...rozglądaj się, ale pewne miejsce masz już zaklepane, co wiem i widzę (czytam). Twoja wola, twój wybór. Miło, że się spotkałyśmy. Pietruszkę powyrywaj, czekać z tym jeszcze dwa tygodnie nie powinnaś. Idą chłody. Wypada jeszcze pozdrowić adminkę i życzyć równie zabłąkanych, szukających życzliwości nicków i ich wpisów. Także uśmiech . Odpowiedz Link
anoagata Re: Gorące pozdrowienia 16.09.09, 08:32 Przeczytałam,że w lipcu to czy te forum usycha,no ale jeszcze nie uschło.Pani Super222 musimy tu trochę dać wody i nawozu, bo Irenaki na pewno dziubie albo tańcuje jak igła znitką,ładne te jej arcydzieła,też kiedyś dzióbałam ale na emeryturze to brak czasu.Na Mazurach słoniecznie i tak też pozdrawiam tylko nie wiem kogo jak tu nikogo nima. Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Gorące pozdrowienia 13.03.22, 16:50 anoagata napisała: > Na Mazurach słoniecznie i tak też pozdrawiam tylko nie wiem kogo jak tu nikogo nima anoagato, jestem, jeszcze mi nie znudziło się pisanie tu 'solo', również słonecznie pozdrawiam Odpowiedz Link