Dodaj do ulubionych

znikająca kasa z konta t-mobile

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 17:45
jeszcze niedawno miałam ponad 200 zł na koncie i nagle kasa wyparowała. dzwoniłam niewiele, trochę sms-ów, więc trochę z konta mogłam stracić, ale nie 200 zł!!! internetu w komórce nie mam. czy jest gdzieś możliwość prześledzenia (połączenia, sms-y), na co poszła ta kasa?
Obserwuj wątek
    • gku25 Re: znikająca kasa z konta t-mobile 28.12.11, 09:42
      Jakim telefonem się posługujesz? Jeżeli jest to któryś ze smartphonów to zapewne łączy się samoistnie z internetem i żre kasę.
      • gku25 Re: znikająca kasa z konta t-mobile 28.12.11, 09:44
        Nie doczytałam że nie masz internetu. Nie wiem jak w Tmobile ale w Play jest całodobowa internetowa obsługa klienta, mogę sprawdzić w każdej chwili billing. Poszukaj na stronie Tmobile czy masz coś podobnego.
    • Gość: Arnold Re: znikająca kasa z konta t-mobile IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 10:14
      Internetu w komórce nie masz to znaczy, że telefon nie ma takiej możliwości, cyz po prostu nie wykupowałaś żadnego pakietu? Jeśli druga opcja to obawiam się, że tak jak przedmówca napisał, masz smartfona (zapewne android) i zjada Ci kase podczas synchronizacji etc. Co do billingu to zapewne masz dostępem do niego na i-boa.t-mobile.pl/iboa3/auth2/auth.html ewentualnie kontakt z BOKiem.
      • Gość: ona Re: znikająca kasa z konta t-mobile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 20:22
        telefon to stary model Sagem, archaik :) służący jedynie do telefonowania i sms-owania, innego nie potrzebuję na dzień dzisiejszy. billing już sprawdziłam na stronie, ale mam tylko dane z ostatniego m-ca, a potrzebuję na 3 m-ce wstecz. z BOKiem też się już kontaktowałam, bo dziś w ogóle nie mogłam się zalogować do iBOA (nie dostawałam sms-a z hasłem), w koncu raz się udało, ale obecnie znowu problem z dostaniem się na konto. z BOK brak odzewu. jeżeli do jutra się to nie wyklaruje, idę do sklepu firmowego i będę załatwiać bezpośrednio z konsultantem.
        • Gość: Arnold Re: znikająca kasa z konta t-mobile IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 12:46
          Też dobre rozwiązanie, ja do tej pory nie miałem problemu z kontaktem z konsultantami i załatwianiem swoich spraw czego i tobie życzę :) Nie przychodzą Tobie żadne smsy z dodatkowych, ani nic w tym rodzaju?
          • Gość: ona Re: znikająca kasa z konta t-mobile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 21:59
            Nie przychodzą Tobie
            > żadne smsy z dodatkowych, ani nic w tym rodzaju?

o jakie sms-y chodzi?

byłam w salonie firmowym, mogą mi przygotować billing na ileś m-cy wstecz, ale to kosztuje 10 zł za m-c :(
    • Gość: Ayan Re: znikająca kasa z konta t-mobile IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.11, 13:42
      Dokładnie pierw potrzebny jest info jaki masz telefon tj. Android czy inny system.. bo jak Android do wszystko jasne... wystarczy wyłączyć w opcjach przesył danych i po kłopocie... Nie ma co winić sieci bo to tylko wina telefonu pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka