karolen1 22.01.13, 17:15 Witam znalazłem taki taką stronę jak wymienić obudowę w Iphon 5 Tutaj i nie wiem gdzie mogę dostać taki nowy panel proszę o pomoc lub link do sklepu z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gatsby17 Re: Zmiana obudowy Iphone 5 IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.02.13, 15:51 Spróbuj na www.4cases.pl Jak nie ma wystawionego w sklepie, to mogą mieć na magazynie. Zawsze warto zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
balov Re: Zmiana obudowy Iphone 5 06.12.13, 14:20 Polecam obudowy do kazdego modelu .www.mabba-shop.de/mobile-cases/iphone-case-leder/iphone-5-case-leder/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Zmiana obudowy Iphone 5 IP: *.toya.net.pl 13.07.18, 20:55 Wszedzie trzeba uważać na naciągaczy wiadomo. Ja zawsze naprawiam w jednym i tym samym serwisie serwisproduktowapple.pl/ żeby się nie nadziać, od tego roku mówili że mają też naprawę wysyłkowa Odpowiedz Link Zgłoś
hansen.queenie Re: Zmiana obudowy Iphone 5 30.09.19, 15:11 A czy nie lepiej w takiej sytuacji po prostu wybrać odpowiednie etui na telefon? W sieci znajdziesz wiele sklepów typu www.4gsm.pl Etui iPhone czy Samsung ochroni smartfona, ale do pełnego zabezpieczania warto zastosować szkło hartowane na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiax3 Re: Zmiana obudowy Iphone 5 IP: *.play-internet.pl 24.03.21, 20:24 Jestem pechowcem dlatego musiałam kupić wytrzymałe etui do iPhone'a znalazłam swojego case'a na mojworld.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś