sebkoala 19.06.19, 01:03 Szukam uchwytu dla mojego smartfona. Na co powinienem zwrócić uwagę kupując go. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 19.06.19, 01:33 www.euro.com.pl/uchwyty-do-telefonow/reinston-eut003.bhtml Świetny uchwyt, który szczerze polecam. Jest naprawdę wytrzymały. Obsługuje telefony do 6". Polecam ten uchwyt bo go używam i widzę jakiej jest jakości. Nie jest to "szajs", który się rozleci. Ma również mocną przyssawkę, która nie odpada od szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczka Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 20.06.19, 00:34 Jak już spamujesz to nie spamuj jakimś szajsem który rozleci się w tydzień. Jeżeli chodzi l uchwyty to masz kilka rodzajów do wyboru, po pierwsze: ze względu na rodzaj mocowania: -na szybę -na kokpit -inne (wentylacja, cd) Niektóre z uchwytów mają wymienne końcówki także można zamocować je dosłownie wszędzie. Druga rzecz to mocowanie smarfona (magnetyczne, mechaniczne) Opcjonalnie możesz zakupić uchwyt z ładowaniem bezprzewodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 21.06.19, 10:01 Dlaczego twierdzisz, że to szajs? Sam go używam, więc go poleciłem. Nie bez powodu kupiłem takie dwa mądralo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczka Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 21.06.19, 17:28 Nie dałbym za niego 10 złoty. Wygląda jak te od chińczyka za 4,99. A koleś który ma s8 raczej będzie chciał coś takiego www.4gsm.pl/product-pol-38072-BASEUS-BIG-Ears-CAR-Mount-Wireless-Charger-Black.html Odpowiedz Link Zgłoś
fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 22.06.19, 00:28 Mówisz, że wygląda jak te od chińczyka, bo nie miałeś go nawet w rękach i nie wiesz jak wygląda. Mówisz tak bo patrzysz na render produktu w internecie. To, że firma jest mniej znana od chińskiego BASEUS nic nie znaczy. Producentem jest HAMA, czyli bardzo dobra firma, która produkuje akcesoria do różnych rzeczy oraz karty SD i nie tylko. Też myślałem, że robię błąd płacąc tyle za uchwyt mało znanej firmy i jak się okazało - moje przekonania były błędne bo uchwyt jest bardzo, ale to bardzo solidny (zresztą opinie kupujących mówią same za siebie - negatywnych jest garstka). BASEUS to sama w sobie chińska firma (sam się ośmieszyłeś), a ty podajesz link do swojego zaprzyjaźnionego sklepu, w którym się dodatkowo przepłaca za coś, co kosztuje o wiele mniej w innych sklepach. Dla mnie to właśnie ten uchwyt, który wstawiłeś wygląda, jakby miał się zaraz rozlecieć. Wygląda na kompletnie niepraktyczny, biorąc dodatkowo pod uwagę wielkość S8. Odpowiedz Link Zgłoś
sebkoala Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 23.06.19, 17:29 Zastanowie się nad dwoma opcjami dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 IP: 77.111.247.* 28.06.19, 18:51 Tylko uchwyt firmy Nokia lub Samsung, chyba że masz za dużo czasu i lubisz eksperymenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 IP: 77.111.247.* 28.06.19, 18:51 Za dużo kasy miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik888 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 30.08.19, 12:59 Super etui na telefony oraz tablety można znaleźć na ladneetui.pl. Sama kupiłam na tablet. Poza tym przymierzam się do zakupu etui z futerkiem oraz brelokiem, wow. Coś niespotykanego na naszym rynku. W miarę dobre ceny, mają na każdy popularny model Samsunga, Huawei, Apple iPhone czy Xiaomi. Mają też case ze smyczą, pokrowce są całkiem solidne. Z czego widziałam mają też różne szkła oraz folie. Odpowiedz Link Zgłoś