Dodaj do ulubionych

Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8

19.06.19, 01:03
Szukam uchwytu dla mojego smartfona. Na co powinienem zwrócić uwagę kupując go.
Obserwuj wątek
    • fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 19.06.19, 01:33
      www.euro.com.pl/uchwyty-do-telefonow/reinston-eut003.bhtml

Świetny uchwyt, który szczerze polecam. Jest naprawdę wytrzymały. Obsługuje telefony do 6".

Polecam ten uchwyt bo go używam i widzę jakiej jest jakości. Nie jest to "szajs", który się rozleci. Ma również mocną przyssawkę, która nie odpada od szyby.
    • pysiaczka Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 20.06.19, 00:34
      Jak już spamujesz to nie spamuj jakimś szajsem który rozleci się w tydzień.

Jeżeli chodzi l uchwyty to masz kilka rodzajów do wyboru, po pierwsze:
      ze względu na rodzaj mocowania:
      -na szybę
      -na kokpit
      -inne (wentylacja, cd)
      Niektóre z uchwytów mają wymienne końcówki także można zamocować je dosłownie wszędzie.
      Druga rzecz to mocowanie smarfona (magnetyczne, mechaniczne)
      Opcjonalnie możesz zakupić uchwyt z ładowaniem bezprzewodowym.
      • fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 21.06.19, 10:01
        Dlaczego twierdzisz, że to szajs? Sam go używam, więc go poleciłem. Nie bez powodu kupiłem takie dwa mądralo ;)
    • pysiaczka Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 21.06.19, 17:28
      Nie dałbym za niego 10 złoty. Wygląda jak te od chińczyka za 4,99. A koleś który ma s8 raczej będzie chciał coś takiego www.4gsm.pl/product-pol-38072-BASEUS-BIG-Ears-CAR-Mount-Wireless-Charger-Black.html
      • fifi454 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 22.06.19, 00:28
        Mówisz, że wygląda jak te od chińczyka, bo nie miałeś go nawet w rękach i nie wiesz jak wygląda. Mówisz tak bo patrzysz na render produktu w internecie. To, że firma jest mniej znana od chińskiego BASEUS nic nie znaczy. Producentem jest HAMA, czyli bardzo dobra firma, która produkuje akcesoria do różnych rzeczy oraz karty SD i nie tylko.

Też myślałem, że robię błąd płacąc tyle za uchwyt mało znanej firmy i jak się okazało - moje przekonania były błędne bo uchwyt jest bardzo, ale to bardzo solidny (zresztą opinie kupujących mówią same za siebie - negatywnych jest garstka).

BASEUS to sama w sobie chińska firma (sam się ośmieszyłeś), a ty podajesz link do swojego zaprzyjaźnionego sklepu, w którym się dodatkowo przepłaca za coś, co kosztuje o wiele mniej w innych sklepach.

Dla mnie to właśnie ten uchwyt, który wstawiłeś wygląda, jakby miał się zaraz rozlecieć. Wygląda na kompletnie niepraktyczny, biorąc dodatkowo pod uwagę wielkość S8.
    • sebkoala Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 23.06.19, 17:29
      Zastanowie się nad dwoma opcjami dziękuje za pomoc
    • Gość: 802.11n Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 IP: 77.111.247.* 28.06.19, 18:51
      Tylko uchwyt firmy Nokia lub Samsung, chyba że masz za dużo czasu i lubisz eksperymenty.
      • Gość: 802.11n Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 IP: 77.111.247.* 28.06.19, 18:51
        Za dużo kasy miało być.
    • uzytkownik888 Re: Uchwyt samochodowy samsung galaxy s8 30.08.19, 12:59
      Super etui na telefony oraz tablety można znaleźć na ladneetui.pl. Sama kupiłam na tablet. Poza tym przymierzam się do zakupu etui z futerkiem oraz brelokiem, wow. Coś niespotykanego na naszym rynku. W miarę dobre ceny, mają na każdy popularny model Samsunga, Huawei, Apple iPhone czy Xiaomi. Mają też case ze smyczą, pokrowce są całkiem solidne. Z czego widziałam mają też różne szkła oraz folie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka