Gość: zigzak IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 15:05 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: jak długo "chodzi" nokia 6210 na oryg. bateri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:42 biorąc pod uwagę że to już wiekowe telefony, ich średni czas trzymania to około 5-6 dni. oczywiście zdarzają się takie że 3 dni, zdarzają takie że 8-9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzak Re: jak długo "chodzi" nokia 6210 na oryg. bateri IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 17:39 kupiłem niby oryginalną baterie... była już naładowana(ściema) ładowałem 15 godzin chodź po 3 minutach pokazała że jest naładowana po 21 godzinach wcieło pierwsza kreske po następnych 6 drugą ...czy ona mi wytrzyma choc 3 dni...!!!!!!co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: jak długo "chodzi" nokia 6210 na oryg. bateri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:05 jak przez ten caly czas rozmawiales, to sie nie dziw... a jak nie rozmawiales, to owszem jest prawdopodobienstwo, ze bateria straszny szajs, albo padnieta, albo zużyta.... ... jednak całkowicie nowe baterie muszą się "rozruszać" - pamiętam jak na początku w c975 bateria trzymała mi 2 dni (mówię nie o pierwszych 2-3 dniach gdy ujeżdząłem telefon jak się da, ale o kolejnym powiedzmy tygodniu, gdy byłem już spokojny) natomiast jak po pół roku sprzedawałem - trzymała już 5 dni. po prostu "wyrobiła się" i jest to najzupełniej typowe. i teraz w k700 nie dziwie się, że nowa bateria 1900mAh trzyma mi minimalnie tylko lepiej niż 700mAh - minie miesiąc i dopiero zacznie wymiatać. Na Twoim miejscu martwiłbym się, ale dopiero za jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig zak Re: jak długo "chodzi" nokia 6210 na oryg. bateri IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 18:14 dzięki uspokoiłes mnie Odpowiedz Link Zgłoś