GoĹÄ: candyman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:53 hej! Próbowałem znaleźć na allegro jakiś najtańśzy pokrowiec na C75, ale na razie niestety nie ma! Czy wiecie gdzie można w W-wie dostać lub ewen. od któego innego fona będzie idealny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Jesoo... 28.09.05, 13:56 ...idź do jakiegokolwiek komisu i poprzymierzaj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: candyman Re: Jozueeeeee.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:05 baaa, ale ja chcę najtańśzy do 10 zł max? I co Ty na to, a w komisach drogo... a ja spłukałem się na tego c75 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Aaaaa... 28.09.05, 14:06 A widzisz:))) Pozostaje Ci tylko porównanie rozmiarów... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: candyman Re: a b c .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:11 Właśnie się waham miedzy cxt70 a c65... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius d e f 28.09.05, 14:20 pamiętaj tylko, żeby był pokrowiec za duży, a nie za mały :-p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: candyman Re: ...g h j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:22 Postaram się pamiętać. bo inaczej jeszcze się nie zmieści...:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: candyman Re: pokrowiec na C75 - nie ma na razie, a inne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:42 Odświeązam temat: macie może jakieś namiary na taki tani pokrowieć? Tylko nie Krussela za 45 zeta, please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik888 Re: pokrowiec na C75 - nie ma na razie, a inne? 30.08.19, 13:02 Mam stronkę z fajnymi etui na tablety oraz telefony. Sama kupiłam na tablet. Poza tym przymierzam się do zakupu etui z futerkiem oraz brelokiem, wow. Coś niespotykanego na naszym rynku. W miarę dobre ceny, mają na każdy popularny model Samsunga, Huawei, Apple iPhone czy Xiaomi. Mają też case ze smyczą, pokrowce są całkiem solidne. Z czego widziałam mają też różne szkła oraz folie. Jak coś strona to www.ladneetui.pl Odpowiedz Link Zgłoś