Gość: niezapominajka IP: 62.29.136.* 24.10.06, 10:15 Nie mogę odbierać dżwięku przez słuchawki w telefonie w/w może cośmuszę zmienić w ustawieniach bardzo proszę o pomoc. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @d@m Re: Brak dżwięku przez słuchawki w motoroli e398 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:44 nowe słuchawki :)) chyba że wejście sie skopało do słuchawek (tak jak mi w kąpie :/) i wtedy gorzej :( sprawdź jakiekolwiek inne słuchawki czy działają,jeśli chodzą gdzie indziej a u Ciebie nie to nie ciekawie...miałem e398 i nie przypominam sobie ustawień dotyczących słuchawek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafel Re: Brak dżwięku przez słuchawki w motoroli e398 IP: *.toya.net.pl 24.10.06, 12:08 1: uszkodzone słuchawki: a: głośniczki w słuchawkach lub b: przerwa w kablu lub c: przerwa/uszkodzony wtyk 2: uszkodzone gniazdo w telefonie 3: uszkodzony tor audio na płycie telefonu czyli: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafel kontynuacja tematy uszkodzenia płyty IP: *.toya.net.pl 24.10.06, 12:10 a: mozesz miec uszkodzony wzmacniacz audio(czyli uklad audio) b: bezpieczniki? mozliwe ale wtedy musialyby "paść" od razy dwa wszak to stereo wiec malo prawdopodobne jedno jest pewne - NIE JEST TO NA 99% WINA OPROGRAMOWANIA!!! tak czy inaczej - serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Re: kontynuacja tematy uszkodzenia płyty IP: 62.29.136.* 24.10.06, 12:29 Dziękuję. Sprawdzę jeszcze na innych słuchawkach, a jak nie będą działać to oddam do serwisu Odpowiedz Link Zgłoś