Dodaj do ulubionych

Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc

13.01.07, 14:05
Witam.
Mam wielką proźbę. Chcę kupić jakiś fajny telefon..tylko nie wiem jaki.
musi mieć jakiś w miare dobry aparat, sporo pamięci (karty mile widziane),
większy wyświetlacz i oczywiście za rozsądne pieniądze.
Patrzyłem na N 6630 ale albo droga albo simlock na orange.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc IP: 80.51.92.* 13.01.07, 14:37
      no nie wiem jak ci pomoc, nie znam siie na tym zbytnio ;p ale samam mam
      Motorole v300 stare to ale jak dla mnie pasuje, tylko troche wolno chodzi.
      Wypasiony ekranik ;]
    • yavorius Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc 13.01.07, 14:58
      SE k750i.
    • Gość: krzych Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:02
      tylko sony ericson k 750i .w plusie promocja.podobne parametry w noki za kase
      jak za samochód.
      • japinkole Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc 15.01.07, 20:14
        Nokia dobrze myslisz:D na Twoim miejscu wybrałbym nokie 6230i super fonik z
        karta pamieci z dobrym aparatem, mały i zgrabny i full opcji do wykorzystania
        pozd!
        • blq Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc 15.01.07, 21:08
          > Nokia dobrze myslisz:D na Twoim miejscu wybrałbym nokie 6230i super fonik z
          > karta pamieci z dobrym aparatem, mały i zgrabny i full opcji do wykorzystania
          > pozd!

tak, i jakos dziwnym trafem we wszystkim prócz internetu (prędkości połączenia)
          przegrywa z k750 o klasę albo dwie.

temat wałkowany setki razy. ze wszystkich nokii warte uwagi są tylko te z
          Symbianem.
          • k_r_m Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc 16.01.07, 20:36
            a co sądzisz o k610i? wydaje się być podobny do k750i tylko brak mu radia?
            • Gość: silen Re: Jaki telefon wybrać. Prosze o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:18
              www.era.pl/index.php?id=porown_mod§ion=indy -proszę porównanie k610i
              z k750i

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka