Dodaj do ulubionych

fajny siemens z aparatem foto?

24.01.07, 12:54
Kochani,

poleccie mi prosze jakiegos fajnego siemnesika z aparatem fotograficznym. najchetniej zeby nie byl drozszy niz 300 zl. Myslicie, ze na allegro mozna by cos takiego sensownie kupic?

Ja mam Nokie i jestem w Plusie, a moja przyjaciolka ma starenkiego Siemensa i jest w Erze. jak to kurka wodna pogodzic tak, zeby mozna bylo taniej ze soba gadac i esemesowac?

Dzieki za rady!
Obserwuj wątek
    • chaperone Re: fajny siemens z aparatem foto? 24.01.07, 13:38
      Kurka, nie moge sie doczekac co napiszecie o tych siemensach.
      Wlasnie sobie zdalam sprawe z tego, ze jestem absolutnie zdecydowana kupic jakiegos fajnego siemensa. Dlatego pozwole sobie sprecyzowwac "wymagania", zeby latwiej trafic w dziesiatke:

Zalezy mi na tym, zeby mial duzy kolorowy wyswietlacz, aparat fotograficzny, mozliwosc wysylania MMS-ow, polifoniczne dzwonki i real music. No i oczywiscie taki standard jak budzik, kalkulator, notatnik, kalendarz - to juz jest chyba norma. Nie zalezy mi na klapce, nawet lepszy bylby be zklapki. Nie zalezy mi tez na radiu i odtwarzaczu mp3.

C75 podobno jest awaryjny, jak pisaliscie tu na forum. A inne? Pliz, poradzcie cos.

• k_r_m Re: fajny siemens z aparatem foto? 24.01.07, 14:28
        niestety chyba nie ma fajnych siemensów z dobrym aparatem i dobrym
        wyświetlaczem, niestety ta firma od dawna nie stworzyła niczego powalającego

zobacz: www.youtube.com/watch?v=kZJ4aikiogo
    • barracuda7110 Re: fajny siemens z aparatem foto? 24.01.07, 14:35
      Nie ma fajnych siemensów. Słowa fajny i siemens nawzajem się wykluczają.

Lepiej kup motorolę, se bądź jak trafisz taniego i dobrego samsunga.
    • blq Siemens się skonczył. 24.01.07, 19:26
      Że też w ludzie nadal pokutuje mit fajnego siemensa. Jak napisali poprzednicy -
      "siemens" i "fajny" wykluczają się. Naprawde są lepsze marki telefonów,
      praktycznie każdy telefon do 300zł będzie lepszym wyborem, z LG i Nokią
      włącznie. Choć te akurat najmniej bym polecał.

1. Motorola
      2. SE
      3. Samsung lub Nokia

w tej cenie tak wygląda czołówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka