Gość: ciekawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 13:51 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: czy odpisujecie na SMS'y z zyczeniami urodzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 13:53 moze sprecyzuje pytanie - zalozmy, ze macie urodziny i dostajecie 10 sms'ow z zyczeniami czy odpisujecie na kazdego "Dzieki za zyczenia" czy "Dzieki za pamiec" itp, czy tez pozostawiacie je bez odpowiedzi sorry za glupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: czy odpisujecie na SMS'y z zyczeniami urodzin 13.05.07, 14:55 Nigdy nie mogę się powstrzymać i odpisuję. Tak samo z życzeniami świątecznymi, nawet jeśli są to żenujące rymowanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czy odpisujecie na SMS'y z zyczeniami urodzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:08 sądzę, że należy podziękować. SMS to tylko inna technika. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: czy odpisujecie na SMS'y z zyczeniami urodzin 13.05.07, 19:09 Ja też dziękuję. Chociaż czasami dopiero w domu, z bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: czy odpisujecie na SMS'y z zyczeniami urodzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:42 Ja oczywiscie odpisuje, i to z duza przyjemnoscia. Bo urodzinowe smsy lepiej swiadcza o tym, ze ktos pamieta o nas, niz seryjne swiateczne smsy. Odpowiedz Link Zgłoś