Dodaj do ulubionych

Najlepszy telefon to nokia 6310i

20.05.07, 23:25
Używam go już bardzo długo, ma najlepszą baterię i naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy muszą mieć w telefonie wodotryski i pokaz laserów, bo telefon jest do dzwonienia, a nie do wywoływania reumatyzmu i oczopląsu.
Polecam każdemu ten Wspaniały Telefon!
Obserwuj wątek
    • Gość: h Nie trolluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:29
      • szprota przyganiał kocioł niezalogowany [nt] 20.05.07, 23:36

• Gość: h [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:53
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • armatura2 Re: Nie trolluj 21.05.07, 00:02
        Nie wiem, co cię upoważnia człowieku do twierdzenia, że trolluję. Czytam sobie to forum, czytam o tych wszystkich symbianach, megapikselach i innych złożonych pojęciach i postanawiam niniejszym wyrazić moje zdanie - takie telefony, to nie telefony, tylko jakieś hybrydy, które do niczego się naprawdę nie nadają. Natomiast moja nokia to po prostu telefon - służy do dzwonienia, jak to telefon. W ten sposób dzielę się moją opinią, zalogowawszy się specjalnie w tym celu, nie rozumiem, skąd twoja agresja oraz patologiczna podejrzliwość w odniesieniu do mnie w kwestii trollowania.
        • szprota Re: Nie trolluj 21.05.07, 00:08
          Hm, ja osobiście lubię mieć w telefonie wszystko, by się nie nosić osobno z
          aparatem, odtwarzaczem mp3 czy radiem; i w aktualnym swoim telefonie to mam.
          Ponadto nienajgorzej służy mi do dzwonienia, wysyłania smsów czy mmsów,
          sprawdzania poczty, zaglądnięcia do wikipedii czy jako modem.
          Każdemu wedle potrzeb. Ta nokia jest idiotycznie droga i przestarzała, za połowę
          jej ceny można kupić dużo nowocześniejsze telefony.
        • Gość: h Re: Nie trolluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:20
          Przepraszam, pomyliłem się. Sądziłem, że ten wątek został załozony tylko po to,
          aby wywołać jałowa dyskusję(co niestety już się stało za sprawą niejakiej sardynki).
          • szprota Re: Nie trolluj 21.05.07, 00:24
            Sam zacząłeś. Zaloguj się lepiej i podejmij dyskusję, albo zmykaj spać, jeśli
            nie masz nic do powiedzenia w temacie.
            • Gość: h Co ci to da, że się zaloguję, dziecino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:27
              • szprota Będę mogła cię wyszarzyć i nie widzieć 21.05.07, 00:28
                co tutaj raczysz wypisywać. Dobranoc.
                • Gość: h Aaa, rozumiem, nic z tego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:32
    • blq w temacie nokii 6310i 21.05.07, 01:06
      1. Są NOWE telefony mające lepszą baterię niż nokia 6310i. Philipsy, panasoniki...
      2. Nokia 6310i nie jest już do kupienia NOWA, a telefony używane i po renowacji
      posiadają już swoje wady. polecanie ich innym to daleko posunięta nieostrożność.
      3. To, czy telefon jest do dzwonienia, czy do innych zastosowań, pozostaw,
      proszę, do indywidualnej decyzji. komputer też miał być do liczenia, więc czemu
      na nim piszesz na jakimś tam forum?
      4. A ja nie rozumiem ludzi, którzy wchodzą na forum tylko po to, by wywołac tu
      jałową dyskusję. Twoj post mógłby być jakimś tam postem w wątku, ale zakładanie
      osobnego wątku, tak jednostronnego, tak przepełnionego nieobiektywizmem jest...
      bezsensowne, po prostu.

PS. jak nie wiesz co to Symbian, to nie wypowiadaj się na jego temat. Symbian to
      bardzo pożyteczna rzecz; nawet do dzwonienia. Czy w swojej 6310i zablokujesz
      niechciane połączenia i esemesy? KAŻDE, nawet od operatora???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka