Gość: Niezapominajka IP: 62.29.136.* 21.08.07, 08:09 Pytanie j/w. Przewertowalam całą instrukcję i nic na ten tema nie znalazłam. Bardzo dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq jeszcze większą? 21.08.07, 10:01 ten telefoma tak wielką czcionkę, że nie da się z tym żyć! jeszcze chcesz ja zwiekszac...? to co bys powiedziala na czcionke w nokii e50? wole nie myslec... PS. nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezapominajka Re: jeszcze większą? IP: 62.29.136.* 21.08.07, 10:43 O to chodzi, że w telefonie jest właśnie mała czcionka , tak było w telefonie od samego początku. Jak się odbiera sms to też jest mała czcionka, jej rozmiar jest taki jak w motce e 398 no może ciut większa niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: jeszcze większą? 21.08.07, 11:37 widocznie to jakis inny, nowszy lub zmodyfikowany soft. nie znam takiej wersji i nie wiem, czy mozna to zmienic z poziomu telefonu. wszystkie w300 jakie widzialem miały obleśne krowiaste czcionki na 1/3 wysietlacza. na pewno "pomoglaby" zmiana oprogramowania na starsze, ale czy jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezapominajka Re: jeszcze większą? IP: 62.29.136.* 21.08.07, 12:05 No właśnie . Taka czcionka nie stanowi dużego problemu, jednak byłam ciekawa czy jest możliwość zmiany rozmiaru ale widocznie nie ma takiej opcji w telefonie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: jeszcze większą? 21.08.07, 13:58 blq napisał: > ten telefoma tak wielką czcionkę, że nie da się z tym żyć! jeszcze chcesz ja > zwiekszac...? to co bys powiedziala na czcionke w nokii e50? wole nie myslec... w e50 mozna to zmienic z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś