xantypa4 29.02.08, 18:47 chcialam sobie sciagnac dzwonek real ale pisze ze jest za duzy, czy ona ma tak malo pamieci ze nawet 1 dzwonka sciagnac nie idzie? wszedzie pisze ze ma ona mp3. Jesli ktos wie jak wgrywac dzwonki to prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kolodziejo Re: motorola w377, pomozcie! IP: *.eastwest.com.pl 29.02.08, 20:38 najlepiej podłączyć telefon kablem USB (taki sam jak od większości aparatów cyfr. i mp3) do komputera i wgrać przygotowany dzwonek mp3 do folderu audio na dysku, który się wyświetli. szybko i za darmo. do cięcia dzwonków polecam program audacity. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lo Re: motorola w377, pomozcie! IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.08, 11:54 Hej czy macie może program do kompa, żeby ta moto zaczęła się łączyć? Nigdzie nie mogę go znaleść a w salonie dali mi tylko kabelek USB :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolodziejo Re: motorola w377, pomozcie! IP: 78.152.28.* 15.05.08, 11:12 Komputer z XP SP2/Vistą ma już te sterowniki wbudowane. Trzeba podłączyć telefon z otwartą klapką do komputera, postępować zgodnie z instrukcjami na ekranie telefonu i komputera - pojawi się dodatkowy dysk reprezentujący pamięć telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: motorola w377, pomozcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:07 hej jestem Aga i powiem ci tak mama motke w 377 i mama na niej nawet 3 dzwoni da sie scignac ale po co jak mozna wgrac kablem z kompa hihi podaj swoje gg jak mzoesz to sie odezwe i ci powiem jak to zorbic papatki Odpowiedz Link Zgłoś