GoĹÄ: Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:18 Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: wisia Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 29.05.04, 20:15 izabela z klanu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znam Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 11:35 robert z przytyku 4-warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 23:01 Jestem z domu Trojanowska,rodzina pochodzila z Warszawy . Mam wiecj informacji ,jezeli Pana to interesuje prosze odpowiedziec na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzegorz Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:04 Moj e-mail esio21@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 23:00 Jestem z domu Trojanowska,rodzina pochodzila z Warszawy . Mam wiecj informacji ,jezeli Pania to interesuje prosze odpowiedziec na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Komnen Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.bmj.net.pl 02.08.04, 20:10 Znam jedną dziewczynę tego nazwiska. Albo raczej znałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mona2002 Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: 80.51.237.* 04.08.04, 15:40 Moja mama jest z domu Trojanowska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulik Re: Konskie IP: 195.204.180.* 13.08.04, 07:50 woj.Swietokrzyskie sa bardzo liczne rodziny o tym nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trojanowska Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.chello.pl 06.10.04, 19:26 adres boguslawab@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzegorz Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:03 Nazywam sie Grzegorz Trojanowski mam 19 lat.Jestem z rzeszowa :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moni Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:25 Znam tylko Izabelę. Ale to mój nick! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gary Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 01.04.05, 23:34 Znałem p.Grażynę Trojanowską mieszkała w Wa-wie na chomiczówce przy ul.Conrada.Niestety od 20 lat urwał nam się kontakt.Miała córkę Izę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mw Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.aster.pl 20.08.04, 18:34 Pani Trojanowska uczyła mnie j. polskiego w szkole podstawowej nr 29 w Warszawie O rany jak to już dawno było! Odpowiedz Link Zgłoś
ambitambit Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 14.09.04, 14:36 znam małgosię trojanowską z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdaa Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.ipt.aol.com 27.09.04, 22:43 moja babcia z domu Trojanowska, czesc jej rodziny mieszka we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sysunia Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 03.10.04, 16:30 mój sąsiad, Antoni, żona Anieszka, córka Natalia. ;lidzbark warminski, ale rodzina pochodzi gdzieś z okolic Skierniewic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: primrose Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:39 Ja tez miałam w rodzinie Troyanowskiego .Nie zyje juz nestety, ale losy rodzinne zanm. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jan Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 19:23 Trojanowscy mieszkają w Palikijach II gm. Wojciechów k/Lublina. trojanowski jest prezesem ogrodu działkowego SŁONECZNIK w lublinie ul.Rąblowska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaba Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 01:20 Trojanowscy sa w Przemyslu. Zobacz ksiazke telefoniczna. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziunia Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.gorzow.mm.pl 08.05.05, 16:05 mieszkają w gorzowie na ul.kutrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 13.11.04, 15:24 Mazury -tu są, bo znam, mieszkają niedaleko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.11.04, 12:38 Gość portalu: Moni napisał(a): > Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska i ja miałam ciocie a moze mam Zofie Trojanowska pochodziła z okolic Ostrowca Swietokrzyskiego była sekretarka w szkole w Warszawie ale niestety kontakt mi sie urwał :(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaki Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:57 moja prababka jest z domu trojanowska... rodzina pochodzi z okolic bełchatowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: 10.201.56.* 26.01.05, 08:48 Zaskoczyła mnie ilość odpowiedzi. Dziękuję :) Przez jakiś czas zaglądałam do nich, ale poza Izabelą Trojanowską, o której akurat wiem, nic się nie pojawiało. Zajrzałam po dłuuugiej przerwie, a tutaj wątek się rozwinął. Ja mieszkam w W-wie, nawisko mam po dziadku, który pochodzi z W-wy, ale w rodzinie mojej mamy też są osoby o tym nazwisku. Tamta część rodziny pochodzi z okolic Siedlec. Wątpię, żeby mieli ze sobą coś wspólnego, a jednak nazwisko noszą to samo. To chyba dosyć popularne nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 09.02.05, 13:48 ja znam Trojanowskich z Dobrej Nowogardzkiej i z Nowogardu (woj. zachodniopomorskie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ALBERT Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:59 Mieszkają też w Milanówku Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 04.04.05, 03:44 Trojanowscy sa tez w Gdansku (mialam w szkole kolege o tym nazwisku). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:57 znam taka osobe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e_magnolia Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:41 w mam znajomych o tym nazwisku 3 chłopaków, mieszkają w siedlcach, ale rodzina pochodzi z dubeczna koło włodawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moni Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: 10.201.56.* 09.06.05, 07:19 Generalnie osób o tym nazwisku jest wiele. To jedno z bardziej popularnych nazwisk. Nawet mam wrażenie, że nie można jednoznacznie stwierdzić, że w jakimś regionie mieszka więcej osób noszących to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 07.11.13, 18:56 Jestem z domu Trojanowska...moja rodzina pochodzi z Warszawy przedwojennej, Trojanowsy przybyli do Warszawy prawdopodobnie z Mlawy w latach 1800....,moze juz wczesniej.I wlasnie w tym problem ,ze nic prawie o nich mi nie wiadomo.Moje informacje koncza sie na pradziadkach Ignacym Trojanowskim i jego zonie Franciszce Zubrzyckiej ,oczywiscie losy pozostalych krewnych po II wojnie siwtowej tez sa mi nieznane .Jezeli ktos ma takich przodkow to prosze o kontakt.Dodam ,ze Ignacy Trojanowski zginol w 1918 w I wojnie swiatwej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pwelek Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.biznes.mm.pl 03.01.14, 12:27 Czy ojciec Twego pradziada miał na imię Teofil i mieszkał w okolicach Makowa Mazowieckiego wieś Gąsewo? I czy miał Ignacy braci Stanisława, Jana i siostrę Helenę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.14, 19:55 Witam serdecznie! Mam też korzenie z Trojanowskich.Moja babcia ze strony mojej mamy/ jej matka/ nazywała się Helena Trojanowska. Z tego co wiedziałam od mamy miała siostrę bodajże Bronisławę. Moja Babcia Helena poślubiła Antoniego Walczuka i mieszkali do śmierci w Białmstoku.Z tego co wiem babcia wcześniej mieszkała bodajże w Krasnym Stawie-k/ Lublina. Rodzina pochodziła ze szlachty. Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 23:16 Nie mam az tyle wiadomosci o rodzinie ,a szczegolnie nie znam rodzenstwa mojego dziadka ,ktory zginol w Oswiecimu w wieku 33 lat,mial dwoch synow ,babcia miala na imie Felicja ,a dziadek Tadeusz. Pradziadek mial na imie Ignaycy ,a Jego zona Franciszka z Zubrzyckich Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 23:21 Panie Pawle prosze o kontakt,bo sa pewne zbierznosci imion np. moj pradziadek mial na imie Ignacy,mial brata Stanislawa(byl zakonnikiem),byl jeszcze ktos o imieniu Szczepan Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 23:30 Gość portalu: pwelek napisał(a): > Czy ojciec Twego pradziada miał na imię Teofil i mieszkał w okolicach Makowa Ma > zowieckiego wieś Gąsewo? I czy miał Ignacy braci Stanisława, Jana i siostrę Hel > enę? Prosze o kontakt :). moj dziadek mial na imie Ignacy i mial brata Stanislawa...... Odpowiedz Link Zgłoś
grog-ina Re: Szukam osób o nazwisku Trojanowski/ska 15.07.14, 22:57 Jestem z domu Trojanowska,rodzina pochodzila z Warszawy ,a wczesniej prawdopodobnie ktos z przodkow z Mlawy . Mam wiecj informacji ,jezeli Pania to interesuje prosze odpowiedziec na maila :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś