Dodaj do ulubionych

Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK

IP: *.crowley.pl 17.08.04, 12:07
Ojciec pochodził z Rzeszowszczyzny, spod Dębicy.
Miał na imię Stanisław. Pamiętam imiona rodzeństwa - Marian i Stenia
(Stefania?).
Nie znam swojej rodziny z jego strony a chciałabym....
Obserwuj wątek
    • rena11 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 04.10.04, 20:43
      Znam Pankow z Katowic. Mieszkaja przy ulicy Mikolowskiej
      • Gość: degas Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:04
        jestem krzysztof panek i pochodze z myslowic
      • ibir1 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 18.04.05, 13:25
        Znałem Władysława Panka mieszkającego w Żychlinie koło Kutna. Żyje jeszcze jego
        żona Maria.
    • Gość: vito72 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:52
      Wojciech PANEK - ginekolog i ordynator w szpitalu na Winiarach w Płocku.
      • asica74 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 05.10.04, 13:22
        znam Pankow z Tonaszowa Lubelskiego... okropni ludzie :-(
        • Gość: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 07.10.04, 11:07
          To na pewno nie są moi krewni !!!!! :-)))))
    • Gość: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:55
      znam Pankow z Gorzowa Wlkp
    • Gość: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 07.10.04, 11:06
      Dziękuję za posty :-) Z tego co wiem, jedynie osoba z Katowic może być moim
      krewniakiem. Dowiedziałam się, że również część może mieszkać w Nysie.
      Jeżeli coś jeszcze się dowiedzie - dajcie znać.
      Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich
      • Gość: degas Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:15
        a propos moi pradziadkowie sa z katowic a dokladnie z dzielnicy brynow juz nie
        zyja ale ja ich dobrze pamietam.ja obecnie mieszkam w tychach.serdecznie
        pozdrawiam.
      • zielonakitka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 07.09.05, 14:04
        Znam Pankow z Mielca, wlasciwie to chodzilam do szkoly z dwoma Pankami
        Norbertem i Lukaszem, oni nie byli spokrewnieni - rocznik 82
      • Gość: Rafał Panek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 83.137.1.* 14.11.15, 11:03
        Witam serdecznie ja nazywam się Panek mój ojciec i wujek pochodzą z Łaz a dziadek z Rzeszowa lub okolic tego nie wiem dokładnie.
      • Gość: nIka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.dhcp.as2116.net 31.10.16, 22:06
        Mój dziadek Panek mieszka w Nysie a pochodzi z Naprawy koło Rabki
    • Gość: kasia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 217.98.64.* 11.10.04, 23:16
      znam Panka prof.psychologii z Białegostoku mialam z nim wykłady, z jego córką
      również lekarzem medycyny
      • dlugi_22 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 21.10.04, 01:45
        Akurat tak sie sklada, ze to moja daleka rodzina z Gdanska: wuj Jozef Panek lat
        65 (na 100% ma rodzine kolo Rzeszowa), ciotka i dwie kuzynki (obydwie sa
        lekarzami w gdanskich szpitalach (ale maja nazwiska po mezu). Jakby co, pisz na
        mojego maila.
        Pozdr
      • Gość: Maciek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:59
        Znam Panków z Zawiercia
    • Gość: krakowianka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.sebastiana.ceti.pl 16.11.04, 03:03
      W 1987 roku na Wydz.Achitektury Politechn. Krakowskiej robiła studia
      podyplomowe z urbanistyli Belkriz Panek (nie wiem, czy dobrze napisałam imie
      może Belcriz)z Brazylii. Jej dziadek był Polakiem-emigrantem z Rzeszowszczyzny.
      Wiem, że ona próbowała tam szukac krewnych. Jej rodzina mieszkała w Brazylii w
      Kurytybie. Prawdopodobnie wróciła do Brazylii. Powodzenia w poszukiwaniach.
      • Gość: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 17.11.04, 10:29
        Dziękuję Wam wszystkim :-) Podejmuję wszystkie tropy i szukam.
        Pozdrawiam
    • Gość: Ada Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.spray.net.pl 16.11.04, 13:19
      Znałam Panią Panek,mieszkała we wsi Bulkowo pod Płóckiem,niestety nieżyje.
      Nie miała dzieci i męża.
      • Gość: kolega2 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.ri.ri.cox.net 25.11.04, 02:41
        ,a Panki a Prochowic kolo Legnicy, moze z Connecticut USA ?
    • Gość: ewa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 80.48.236.* 25.11.04, 10:36
      Kierownik Powiatowego Urżędu Pracy z Rzeszowa nosi nazwisko Panek.Myślę,że Cię
      to zainteresuje.
      • Gość: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 29.11.04, 14:28
        Dzięki,
        to może być ten trop !!!!!
        Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: marek panek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.14, 00:00
          hej... jak się masz ... ja mam mam na nazwisko panek pochodzę z lubelskiego
    • Gość: ewa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 80.48.236.* 30.11.04, 10:21
      Cieszę się ,że mogę ci pomóc.Ten Pan ma na imię Adam.Urząd mieści się w
      Rzeszowie na ulicy Partyzantów.Adres mailowy
      www puprzeszow.pl
      • Gość: ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 03.12.04, 14:02
        Dziękuję Ci serdecznie :-)
        • Gość: haha Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:04
          Leszek Panek mieszka w Julianpolu powiat Olesno Sl. woj Opole.
    • iwona402 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 08.01.05, 13:43
      W Pucku w woj.pomorskim mieszka mężczyzna lat ok.70 o tym nazwisku,oraz jego
      dwaj synowie-młodszy Arkadiusz ma 4o lat.Mogę łatwo odszukać adres i telefon
      tego starszego pana.Moj adres iwona402@gazeta.pl
      • nemonick Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 08.01.05, 14:58
        we wroclawiu P. Danuta Panek prowadzi firme DanPol przy ul. Kochanowskiego, ze znalezieniem tel nie powinnas miec chyba problemu.
        Pozdrawiam i powodzenia
    • Gość: marko Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:35
      Znałem dziewczyne o nazwisku Panek - pochodziła z Warki
      • Gość: jamaka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.hel / *.hel.3miasto.net 11.01.05, 17:28
        W Helu mieszka Czesław Panek.Skąd pochodzi ,nie wiem.Jeśli chcesz moge się
        dowiedzieć.
        • Gość: marek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.01.05, 16:58
          kolo Wielunia jest Pankow na kopy
    • Gość: alicja Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:30
      Znam Kasie Panek z Bytomia(z domu)oraz jej siostra Basie.Pozdrawiam
    • Gość: kolezanka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.wmc.net.pl 08.02.05, 20:57
      PANEK mieszkaja w Słupsku tacy na ul.Norwida:)
    • illouette Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 28.02.05, 01:03
      prof.Emil Panek - były rektor Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, obecnie
      kierownik Katedry Ekonomii Matematycznej.
      kem.ae.poznan.pl/pracownicy.htm
      • Gość: piki Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:52
        Andrzej Panek Tychy
        • coolaga1 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 03.03.05, 12:01
          Ja znam rodzine Panek z Rzeszowa.
    • Gość: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.client.comcast.net 19.03.05, 02:34
      znalam Elke Panek z Warszawy
    • Gość: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 00:47
      to moje nazwisko panieńskie; moj tato pochodził z okolic Tarnowa-był jednym z
      trzech synów Marii-imienia dziadka nie znam-ponoć zakatowali go Niemcy);była
      jeszcze siostra-mieszka w domu rodzinnym ojca do dziś;wszyscy bracia-w tym mój
      tato wyprowadzili się na Pomorze-żaden nie żyje;jeśli coś z tego Cię
      zainteresuje-pisz;w ogóle zaintrygował mnie Twój post, bo jeszcze nie tak dawno
      sądziłam, że to niezwykle rzadkie nazwisko, a tu widzę, ze się myliłam-pięknie
      pozdrawiam(choć nie wiem, czy jeszcze tu zaglądasz-ja zajrzę za jakiś czas z
      pewnością);AAAA-był jeszcze jeden syn-zaginął w czasie wojny-zabrali go do
      Krakowa do jakiegoś więzienia, długo go potem szukali-bez skutku-był
      utalentowantym malarzem;Stefan-to jeden z braci ojca-najstarszy;
      • Gość: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 16.05.05, 15:27
        Witaj,
        mam mało danych - z rodziną ojca straciłam kontakt, ale zważywszy na tereny,
        możemy być spowinowacone :-). Na pewno nie w prostej linii, ale kto wie?
        Pozdrawiam
        • Gość: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 00:05
          Witaj. Cieszę się bardzo, że jeszcze po tak długim czasie tu zajrzałaś. Nie
          miałam na to wielkich nadziei. Lecz widocznie sprawy "drzewa rodowego" nie dają
          Ci spokoju. Ja także mam wiele w tej kwestii niewiadomych. Lecz uważam za
          wielce prawdopodobne, że mamy coś ze sobą wspólnego. Moja babcia ze strony mamy
          leczyła się w szpitalu w Dębicy więc to ta sama okolica, o której piszesz. Może
          jeszcze jeśli wolno zadam Ci pytanie, czy przypadkiem Twój tato nie miał na
          imię Jan-przystojny blondyn, uzdolniony plastycznie? To już byłaby prawdziwa
          gratka. Pozdrawiam Cię, zajrzę tu jeszcze.
          • kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:50
            cześć przykro mi nie Edward.
      • kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:43
        Dz
        ien dobry dz za wpis to by był dobry trop ,ale jeszcze jedna informacja
        dziatkowie Michalina i Michał pochodzą z Zapola teraz Ukraina kiedyś
        Polska.Pozdrowienia.
    • Gość: przyjDor podciągam dla Ciebie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:12
      • Gość: jestem Re: podciągam dla Ciebie :-) IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 23:29
        ?????????????????????
    • Gość: pietrzak5 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 19:25
      profesor PANEK na u. Wrocławskim w Instytucie Botaniki
      świetny nauczyciel
    • Gość: pomocna dlon Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.tkchopin.pl 29.07.05, 01:31
      Znam Marka Panek-byl swego czasu nauczycielem-teraz pracuje w Starostwie
      Powiatowym w Wejherowie (woj.pomorskie).
      poza tym w naszym miescie jest ulica Stanislawy i Kazimiery Panek-siostry
      zamordowane na poczatku wojny.
      • Gość: mada Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:50
        Pankowie to moi dziadkowie,pochodzą spod z Rzeszowa,pradziadek Panek zginął po wojnie ale wiem że na pewno miał braci
    • Gość: Radom Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:48
      Wiele osób o nazwisku Panek mieszka w Radomiu. Jeden - stolarz mieszka na ul
      Gębarzewskiej
    • oliwka221 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 23.08.05, 22:54
      Ja znam rodzinę Panek ze Strzegomia koło Wrocławia.On jest mechanikiem,a jego
      żona prowadzi pracownię witraży.Mają dwoje dzieci,chyba w wieku
      licealnym.Pozdrawiam.
    • kasitza Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.08.05, 18:12
      znalam ze szkoly mirelle panek, z krakowa, dzis chyba udziela sie w greenpeace,
      albo i co.
    • zielonakitka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 07.09.05, 14:06
      Znam Pankow z Mielca, wlasciwie to chodzilam do szkoly z dwoma Pankami
      Norbertem i Lukaszem, oni nie byli spokrewnieni - rocznik 82
      • Gość: kasia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.one.pl 10.09.05, 16:06
        Marek Panek - lekarz GLIWICE
        • Gość: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:48
          Magda Panek - Jastrzębie
          • Gość: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 23:32
            POZDRAWIAM WSZYSTKICH PANKÓW
          • kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:48
            Cześć Magda to jest dobry trop jeżeli twój tata ma na imie Czesław i miał brata
            Edwarda.Pozdrawiam.
    • fausia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 14.09.05, 18:52
      Czesc ja mieszkam w Rzeszowie i w mojej okolicy mieszka dosc duzo Panków. Moze
      wiecej jakis szczegółow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka