GoĹÄ: Ewawa IP: *.crowley.pl 17.08.04, 12:07 Ojciec pochodził z Rzeszowszczyzny, spod Dębicy. Miał na imię Stanisław. Pamiętam imiona rodzeństwa - Marian i Stenia (Stefania?). Nie znam swojej rodziny z jego strony a chciałabym.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena11 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 04.10.04, 20:43 Znam Pankow z Katowic. Mieszkaja przy ulicy Mikolowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: degas Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:04 jestem krzysztof panek i pochodze z myslowic Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 18.04.05, 13:25 Znałem Władysława Panka mieszkającego w Żychlinie koło Kutna. Żyje jeszcze jego żona Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vito72 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:52 Wojciech PANEK - ginekolog i ordynator w szpitalu na Winiarach w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
asica74 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 05.10.04, 13:22 znam Pankow z Tonaszowa Lubelskiego... okropni ludzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 07.10.04, 11:07 To na pewno nie są moi krewni !!!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:55 znam Pankow z Gorzowa Wlkp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 07.10.04, 11:06 Dziękuję za posty :-) Z tego co wiem, jedynie osoba z Katowic może być moim krewniakiem. Dowiedziałam się, że również część może mieszkać w Nysie. Jeżeli coś jeszcze się dowiedzie - dajcie znać. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: degas Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:15 a propos moi pradziadkowie sa z katowic a dokladnie z dzielnicy brynow juz nie zyja ale ja ich dobrze pamietam.ja obecnie mieszkam w tychach.serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakitka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 07.09.05, 14:04 Znam Pankow z Mielca, wlasciwie to chodzilam do szkoly z dwoma Pankami Norbertem i Lukaszem, oni nie byli spokrewnieni - rocznik 82 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafał Panek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 83.137.1.* 14.11.15, 11:03 Witam serdecznie ja nazywam się Panek mój ojciec i wujek pochodzą z Łaz a dziadek z Rzeszowa lub okolic tego nie wiem dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nIka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.dhcp.as2116.net 31.10.16, 22:06 Mój dziadek Panek mieszka w Nysie a pochodzi z Naprawy koło Rabki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 217.98.64.* 11.10.04, 23:16 znam Panka prof.psychologii z Białegostoku mialam z nim wykłady, z jego córką również lekarzem medycyny Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi_22 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 21.10.04, 01:45 Akurat tak sie sklada, ze to moja daleka rodzina z Gdanska: wuj Jozef Panek lat 65 (na 100% ma rodzine kolo Rzeszowa), ciotka i dwie kuzynki (obydwie sa lekarzami w gdanskich szpitalach (ale maja nazwiska po mezu). Jakby co, pisz na mojego maila. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:59 Znam Panków z Zawiercia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakowianka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.sebastiana.ceti.pl 16.11.04, 03:03 W 1987 roku na Wydz.Achitektury Politechn. Krakowskiej robiła studia podyplomowe z urbanistyli Belkriz Panek (nie wiem, czy dobrze napisałam imie może Belcriz)z Brazylii. Jej dziadek był Polakiem-emigrantem z Rzeszowszczyzny. Wiem, że ona próbowała tam szukac krewnych. Jej rodzina mieszkała w Brazylii w Kurytybie. Prawdopodobnie wróciła do Brazylii. Powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 17.11.04, 10:29 Dziękuję Wam wszystkim :-) Podejmuję wszystkie tropy i szukam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.spray.net.pl 16.11.04, 13:19 Znałam Panią Panek,mieszkała we wsi Bulkowo pod Płóckiem,niestety nieżyje. Nie miała dzieci i męża. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolega2 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.ri.ri.cox.net 25.11.04, 02:41 ,a Panki a Prochowic kolo Legnicy, moze z Connecticut USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 80.48.236.* 25.11.04, 10:36 Kierownik Powiatowego Urżędu Pracy z Rzeszowa nosi nazwisko Panek.Myślę,że Cię to zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 29.11.04, 14:28 Dzięki, to może być ten trop !!!!! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek panek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.14, 00:00 hej... jak się masz ... ja mam mam na nazwisko panek pochodzę z lubelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: 80.48.236.* 30.11.04, 10:21 Cieszę się ,że mogę ci pomóc.Ten Pan ma na imię Adam.Urząd mieści się w Rzeszowie na ulicy Partyzantów.Adres mailowy www puprzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 03.12.04, 14:02 Dziękuję Ci serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haha Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:04 Leszek Panek mieszka w Julianpolu powiat Olesno Sl. woj Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona402 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 08.01.05, 13:43 W Pucku w woj.pomorskim mieszka mężczyzna lat ok.70 o tym nazwisku,oraz jego dwaj synowie-młodszy Arkadiusz ma 4o lat.Mogę łatwo odszukać adres i telefon tego starszego pana.Moj adres iwona402@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nemonick Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 08.01.05, 14:58 we wroclawiu P. Danuta Panek prowadzi firme DanPol przy ul. Kochanowskiego, ze znalezieniem tel nie powinnas miec chyba problemu. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marko Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:35 Znałem dziewczyne o nazwisku Panek - pochodziła z Warki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jamaka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.hel / *.hel.3miasto.net 11.01.05, 17:28 W Helu mieszka Czesław Panek.Skąd pochodzi ,nie wiem.Jeśli chcesz moge się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.01.05, 16:58 kolo Wielunia jest Pankow na kopy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alicja Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:30 Znam Kasie Panek z Bytomia(z domu)oraz jej siostra Basie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolezanka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.wmc.net.pl 08.02.05, 20:57 PANEK mieszkaja w Słupsku tacy na ul.Norwida:) Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 28.02.05, 01:03 prof.Emil Panek - były rektor Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, obecnie kierownik Katedry Ekonomii Matematycznej. kem.ae.poznan.pl/pracownicy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piki Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:52 Andrzej Panek Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
coolaga1 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 03.03.05, 12:01 Ja znam rodzine Panek z Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.client.comcast.net 19.03.05, 02:34 znalam Elke Panek z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 00:47 to moje nazwisko panieńskie; moj tato pochodził z okolic Tarnowa-był jednym z trzech synów Marii-imienia dziadka nie znam-ponoć zakatowali go Niemcy);była jeszcze siostra-mieszka w domu rodzinnym ojca do dziś;wszyscy bracia-w tym mój tato wyprowadzili się na Pomorze-żaden nie żyje;jeśli coś z tego Cię zainteresuje-pisz;w ogóle zaintrygował mnie Twój post, bo jeszcze nie tak dawno sądziłam, że to niezwykle rzadkie nazwisko, a tu widzę, ze się myliłam-pięknie pozdrawiam(choć nie wiem, czy jeszcze tu zaglądasz-ja zajrzę za jakiś czas z pewnością);AAAA-był jeszcze jeden syn-zaginął w czasie wojny-zabrali go do Krakowa do jakiegoś więzienia, długo go potem szukali-bez skutku-był utalentowantym malarzem;Stefan-to jeden z braci ojca-najstarszy; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.crowley.pl 16.05.05, 15:27 Witaj, mam mało danych - z rodziną ojca straciłam kontakt, ale zważywszy na tereny, możemy być spowinowacone :-). Na pewno nie w prostej linii, ale kto wie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 00:05 Witaj. Cieszę się bardzo, że jeszcze po tak długim czasie tu zajrzałaś. Nie miałam na to wielkich nadziei. Lecz widocznie sprawy "drzewa rodowego" nie dają Ci spokoju. Ja także mam wiele w tej kwestii niewiadomych. Lecz uważam za wielce prawdopodobne, że mamy coś ze sobą wspólnego. Moja babcia ze strony mamy leczyła się w szpitalu w Dębicy więc to ta sama okolica, o której piszesz. Może jeszcze jeśli wolno zadam Ci pytanie, czy przypadkiem Twój tato nie miał na imię Jan-przystojny blondyn, uzdolniony plastycznie? To już byłaby prawdziwa gratka. Pozdrawiam Cię, zajrzę tu jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:50 cześć przykro mi nie Edward. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:43 Dz ien dobry dz za wpis to by był dobry trop ,ale jeszcze jedna informacja dziatkowie Michalina i Michał pochodzą z Zapola teraz Ukraina kiedyś Polska.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przyjDor podciągam dla Ciebie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jestem Re: podciągam dla Ciebie :-) IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 23:29 ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pietrzak5 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 19:25 profesor PANEK na u. Wrocławskim w Instytucie Botaniki świetny nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pomocna dlon Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.tkchopin.pl 29.07.05, 01:31 Znam Marka Panek-byl swego czasu nauczycielem-teraz pracuje w Starostwie Powiatowym w Wejherowie (woj.pomorskie). poza tym w naszym miescie jest ulica Stanislawy i Kazimiery Panek-siostry zamordowane na poczatku wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mada Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:50 Pankowie to moi dziadkowie,pochodzą spod z Rzeszowa,pradziadek Panek zginął po wojnie ale wiem że na pewno miał braci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radom Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:48 Wiele osób o nazwisku Panek mieszka w Radomiu. Jeden - stolarz mieszka na ul Gębarzewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka221 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 23.08.05, 22:54 Ja znam rodzinę Panek ze Strzegomia koło Wrocławia.On jest mechanikiem,a jego żona prowadzi pracownię witraży.Mają dwoje dzieci,chyba w wieku licealnym.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.08.05, 18:12 znalam ze szkoly mirelle panek, z krakowa, dzis chyba udziela sie w greenpeace, albo i co. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakitka Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 07.09.05, 14:06 Znam Pankow z Mielca, wlasciwie to chodzilam do szkoly z dwoma Pankami Norbertem i Lukaszem, oni nie byli spokrewnieni - rocznik 82 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.one.pl 10.09.05, 16:06 Marek Panek - lekarz GLIWICE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:48 Magda Panek - Jastrzębie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jestem Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 23:32 POZDRAWIAM WSZYSTKICH PANKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
kazik767 Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 25.02.07, 16:48 Cześć Magda to jest dobry trop jeżeli twój tata ma na imie Czesław i miał brata Edwarda.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fausia Re: Poszukuję krewnych - nazwisko PANEK 14.09.05, 18:52 Czesc ja mieszkam w Rzeszowie i w mojej okolicy mieszka dosc duzo Panków. Moze wiecej jakis szczegółow? Odpowiedz Link Zgłoś