Dodaj do ulubionych

Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ?

18.10.05, 08:29
Np. swoją szkolną miłość ?
Chciałbym Ją zobaczyć, a mam tylko Jej imię i nazwisko panieńskie oraz nazwę
szkoły i rocznik.
Jestem zdecydowany Jej szukać na wszelkie możliwe sposoby.
Jak to zrobić ?
Jakaś agencja detektywistyczna ?
Co byście poradzili zrobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: farba Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:27
      Właśnie tu jest odpowiednie miejsce.
      • camerton Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 18.10.05, 12:10
        Odpowiednie ?
        Już tyle razy próbowałem tutaj - i nic !
        Przecież ten ktoś musiałby tutaj zajrzeć i jeszcze w gąszczu wątków odnaleźć
        moje.
        To prawie niemożliwe.
        Ja sie chcę dowiedzieć w jaki inny sposób można znaleźć poszukiwaną osobę.
        • Gość: mirek Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 19:33
          jestes zdeterminowany,to czuc wiec podaj nazwisko moze ktos zna osobe
          poszukiwana ,moze to moja zona?
      • rysiek9 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 31.03.19, 21:15
        Szukam koleżanki którą poznałem w Kontach Rybackich w latach 70. Dokładnie to było w K. R. 1975. Mieszka w Łodzi na ul Nałkowskiej.Ma na imię EWA. Nazwisko zaczynało się na literę B.( panieńskie) W Kontach Rybackich poznaliśmy się. Mam na imię Ryszard i mieszkam w Warszawie.Przez rok spotykaliśmy się. Ja do niej przyjeżdżałem, nawet spędziliśmy sylwestra. Proszę o pomoc aby ktoś mi pomógł ją odnaleźć.
        • rysiek9 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 13.04.19, 18:12
          zukam koleżanki którą poznałem w Kątach Rybackich w latach 70. Dokładnie to b
          > yło w K. R. 1975. Mieszka w Łodzi na ul Nałkowskiej.Ma na imię EWA. Nazwisko z
          > aczynało się na literę B.( panieńskie) W Kątach Rybackich poznaliśmy się. Mam
          > na imię Ryszard i mieszkam w Warszawie.Przez rok spotykaliśmy się. Ja do niej
          > przyjeżdżałem, nawet spędziliśmy sylwestra. Proszę o pomoc aby ktoś mi pomógł j
          > ą odnaleźć.
    • Gość: Maria Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:42
      A kogo szukasz?
      • Gość: Krzysiek Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.119.90.146.dyn.plus.net 22.07.18, 08:47
        Szukam dziewczyny która widziałem w kolejce podmiejskie w trojmiescie w latach 90tych ubrana na biało kapelusz brunetka
    • Gość: sarna Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:19
      Też chciałabym zobaczyć co porabiają i jak wygladają moje szkolne
      miłości...Kiedyś nawet podkochiwałam się w bliźniakach -nigdy nie mogłam ich
      odróżnić -więc kochałam obu -pamiętam burzę blond loków, był rok 1982 ech..
      • Gość: gosc ania Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.10.05, 23:51
        WLASNIE PO 30 LATACH PRZYPADKOWO ODNALAZLAM NA STRONIE Szkolnelata.plPomoc
        KOLEGE Z PODWORKKA OKAZALO SIE ZE ZE MIESZKAMY W STANACH ON NA FLORYDZIE JA W
        CHICAGO ZYCZE POWODZENIA I POZDRAWIAM ANIA
        • Gość: ewa Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:15
          spróbuj poszukać tutaj:)
          www.sciaga.pl/klasa/index.html
          • camerton Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 19.10.05, 13:01
            dzięki, patrzyłem, ale tam nie ma Technikum Kolejowego w Warszawie

może Rutkowski - detektyw ? ile by to mogło kosztować ?
            • sioma1 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 19.10.05, 14:04
              Ja też szukam swojej miłości sprzed lat, i nic. I też sprzed 30 lat. Boję się
              że Ona nie ma dostępu do komputera. Ale wciąż mam nadzieję.
              • Gość: ewa Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:21
                no niewiem jak Ci poradzić:( ja też szukałam ludzi ze szkoły sprzed prawie 30
                lat na zjazd szkolny i udało mi się odnaleźć masę osób przez net. Chłopaków
                było łatwo znaleźć gorzej z dziewczynami. Może zachowała swoje panieńskie
                nazwisko?
                wpisz na www.szukacz.pl imie i nazwisko tej dziewczyny, może cos znajdziesz?
                życze powodzenia
    • d_aga Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 19.10.05, 16:01
      Spróbuj tu
      szkolnelata.pl/
      Powodzenia i daj znac, czy sie udało....
      • ewelinka1976 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 19.10.05, 21:29
        ja szukałam na PO LATACH
        ale niestety nikogo nie znalazłam:(
        mam nadzieję że będziesz mieć więcej szczęścia:))
        i napisz o rezultatach:))
        pozdrawiam
        • sioma1 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 20.10.05, 16:37
          Szukam, szukam choć bez rezultatów. Ciągle jednak mam nadzieję i wiarę.
          • Gość: zibi Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:25
            kliknij w googlach to nazwisko, może się uda, może pracuje w jakiejś firmie i
            tam ta firma wskoczy itp.
            • Gość: croyance Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.server.ntli.net 20.11.05, 16:38
              Normalnie, przez Urzad Meldunkowy. Nie szukaj jej, ale jej rodzicow (adres w
              starej ksiazce telefonicznej). Po rodzicach dojdziesz i do niej. Jesli oni nie
              zyja, to szukaj nazwiska w biurze rejestracyjnym na cmentarzu. Na litosc boska,
              jak mozna w dzisiejszych czasach kogos nie moc znalezc! Powodzenia.
              • Gość: croyance Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.server.ntli.net 20.11.05, 16:40
                Jeszcze mozna przez Urzad Parafialny. Jak sie przeprowadzala, to sie musiala
                przerejestrowac.
            • Gość: ANNA Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:49
              Własnie dokładnie tak zrób!!!
              Wyobraż sobie, że ja odnalazłam dawną miłośc w ten sposób. Po prostu wpisałam
              jego imię i nazwisko /o tyle było łatwiej, że nosi bardzo rzadkie imię/ w
              wyszukiwarkę na google. Trwało to kilka minut. Wkrótce się spotykamy po 15
              latach!!!
              • Gość: kattarynka Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:10
                witaj!
                Jestem dziennikarką, piszę tekst o ludziach, którzy odnaleźli sie w necie..
                Może zechciałabyś ze mna porozmawiać?
                prosze o jak najszybszy kontakt, pozdrawiam

mój adres: kattarynka@gazeta.pl
                • orlando1962 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 25.12.18, 04:28
                  Tak chcę porozmawiać proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy tel.kom
                  533960654 pozdrawiam i życzę wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku Grzegorz Borowski
    • bajora Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 21.11.05, 10:45
      Ja mam dokładnie taki sam problem. Szukam chłopaka z którym byłam w PDDz
      w Małkowicach. Nasze drogi się rozeszły i zniknął jak kamień w wodę.
    • Gość: misia Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.11.05, 18:19
      ja odnalazlam,po 30 latach,wlasnie na tym forum
    • se-r.kus Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 06.09.17, 15:50
      Jak znalesc znajmogeo na tym forum, gdzie wpisywac dane?
    • hiekws Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 09.09.18, 03:54
      Szukasz kogoś poznanego w przeszłości lecz nie masz do niego kontaktu. Ta strona może ci w tym pomóc
      www.facebook.com/zprzeszlosci/
      Dodatkowo kupon rabatowy o wartości 42 zł dla pierwszych 100 osób, czyli ogłoszenie premium na 7 lat za darmo do wykorzystania na tej stronie www.zprzeszlosci.pl : kupon rabatowy to: "niebianski"
      • maria88 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 09.09.18, 19:48
        Chyba ktoś kogoś chce naciągnąć na kasę.
        Czego to nie wymyślą.
      • orlando1962 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 25.12.18, 03:48
        Andrzej Borowski syn Janusza urodzony w Warszawie ok 1957r prawdopodobnie w szpitalu klinicznym im.przemienienia pańskiego na Pradze
    • hiekws Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 10.09.18, 22:56
      Dodaj koniecznie na stronę zprzeszlosci.pl
      to będzie miedzynarodowe centrum odnajdywania stworzone dla Polaków. Z czasem będzie miejscem stałym gdzie ktoś go kogoś będzie szukał będzie wiedział gdzie ma wchodzić. Strona ma dotrzeć do milionów Polaków. Dlatego polecam udostepaniąć też fan page: www.facebook.com/zprzeszlosci/
    • sarenka1967 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 31.07.21, 08:45
      Szukam Ryszarda W. Studiował w Warszawie Prawo. Mial kolegę w Stargardzie.
    • rybakiewicz1958 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 25.09.22, 19:23
      Prosze o kontakt Tereske z wilczyc rysiek
    • martase93 Re: Jak odnaleźć kogoś sprzed 30 lat ? 18.05.23, 10:51
      CSM Agency

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka