Dodaj do ulubionych

Urodziny 26 lutego?

11.11.02, 20:54
Kto sie urodził 26 lutego? To dziwny, choć szczególny dzień - czy duzo nas
jest?
Pozdrawiam
spinkaa
Obserwuj wątek
    • wikcia Re: Urodziny 26 lutego? 17.12.02, 19:57
      Ja się urodziłam tego własnie dnia. Jeszcze nigdy nie spotkałam nikogo, kto
      urodziłby sie tego dnia.
      Miło mi poznac! A z którego jestes rocznika?
      • Gość: itaka5 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:18
        Mój Dziadek:)
    • mazuz1 Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 08:20
      Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa
      który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to że
      był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie.
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 21:19
        mazuz1 napisał:

> Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa
        > który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to
        że był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie.

Świetna historia:)))Jeszcze nigdy czegos podobnego nie słyszałam!
        A wiesz dlaczego Twoja obecna zona nie wybrała tamtego? Bo nie miał mamy
        urodzonej dzień wczesniej!
        Pozdrawiam - szcególnie serdecznie Twoją Mamę:)))
      • Gość: oliwka Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:11
        mazuz1 napisał:

> Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa
        > który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to
        że
        > był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie.
        Ja sie urodziłam 27 lutego, pozdrawiam :)
    • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 22:57
      Cześć!!
      Ale numer!! Całkiem przypatkowo trafiłem na te strony, i co widzę, dziwnie
      znany mi układ liczb.
      26.02-ależ to data moich urodzin. Pragne dodać, że obchodzę w tym dniu również
      imieniny.
      Mirosława i Aleksandra.
      Ta data jest ważna z jeszcze jednego powodu. Mój ojciec to Aleksander.

Pozdrowionka dla wszystkich ur.26 lutego.
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 27.12.02, 13:00
        Zawsze twierdziłam, że to szczęśliwy dzień! Także i dla tych, którzy 26 lutego
        obchodzą imieniny.
        Pozdrawiam
        spinkaa
      • Gość: dezerter Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 23:18
        Ja również urodziłem się 26. lutego. Ludzi urodzonych 26.02 gwiazdy obdarzają
        dużą wrażliwością, a może nawet nadwrażliwością. Pozatym musze wspomnieć ,że
        miałem dziewczyne urodzoną tego samego dnia co i my wszyscy, ale nam nie wyszło
        ze sobą.
        • Gość: nela Urodziny 26 lutego? IP: 79.139.89.* 26.02.09, 21:44
          ja też sie urodziłam 26 lutego 1983 roku, i dzis koncze 26 lat:)
      • Gość: lalka Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:42
        moj maz Slawek urodzil sie 26 lutego
    • Gość: just Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.pool62211.interbusiness.it 30.12.02, 12:32
      moja siostra tez sie pojawila z niebytu akurat tego dnia AD 1992. i rosnie
      sobie zdrowo:)
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 03.01.03, 20:25
        Wynika z tego, ze niebawem siostrzyczka skończy 10 lat i stanie nieomal panną.
        Z pewnościa bardzo piękną, czego jej zycze w Nowym Roku i dalszych latach, z
        pewnością jeszcze bardziej po względem urody atrakcyjnych.
        Wszystkim zaś urodzonym 26 lutego (lub obchodzacym tego dnia imieniny albo inne
        rocznicowo-towarzyskie okazje), życze wielu usmiechów i optymizmu przez cały rok
        spinkaa
    • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 04.01.03, 21:42
      Właśnie dowiedziałem się, że Minister R.Kalisz też rodził sie 26.lutego
      Czy mogę go dopisać do naszej listy?

Pozdrawiam wszystkich rodzonych 26.lutego
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.01.03, 22:40
        Oczywiscie, że trzeba go dopisać. Bedzie o czym gadac przy piwku, gdy
        zorganizujemy ogólnopolskie spotkanie świetujących dzień 26 lutego.
        Oj, bedzie o czym gaworzyc, bedzie....
        Serdecznosci dla wszystkich w Nowym Roku!
        spinkaa
        • Gość: Ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.10, 14:11
          Ja też urodziłam się 26 lutego.Skończyłam 15 lat.Pozdrawiam
          wszystkich urodzonych 26.02
    • miraser5 miras 17.01.03, 15:39
      I ja i ja.
      A imieniny też obchodzę 26 lutego.
      ale zupełnie nie wiem dlaczego to ma być szczególny i szczęśliwy dzień.
      Może ktoś mi to wyjaśni.
      To co zakładamy mały klubik?
      Pozdrawiam wszystkich urodzonych (nie tylko 26 lutego)
      :) Miras
      • spinkaa Re: miras 19.01.03, 14:20
        Witaj z nami:))
        W dodatku podwójnie witaj (z racji imienin).
        A dzień jest szczególny i szczęśliwy, jako że własnie jest dniem naszych
        przyjscia na świat. Po prostu.
        Poza tym 26 i do tego luty, czyli drugi dzień miesiąca, daja liczby parzyste. W
        rozmaitej konfiguracji, gdy pobawimy sie w dodawanie, może byc to 8, albo 10. A
        parzyste, nie tylko w numerologii, ale takze i w zyciu, bywa baradzo szczęśliwe.
        Itd, itp.
        A klubik to bardzo dobry pomysł
        Pozdrawiam
        spinkaa
        • gazmirek Re:klubik?! 20.01.03, 18:09
          spinkaa napisała:

> A klubik to bardzo dobry pomysł
          Jestem za!
          Pamiętajcie za 36 dni nasze urodziny!
          • spinkaa Re:klubik?! I odliczamy!! 25.01.03, 19:04
            jasne, że organizujemy klubik!
            A poza tym odliczamy: do naszych urodzin (i imienin niektórych) pozostało juz
            tylko 31 dni!!!!
    • scandic Re: Urodziny 26 lutego? 27.01.03, 00:54
      Cze, tego dnia urodzili się m.in:
      Car Aleksander III
      Nadieżda Krupska
      Buffalo Bill
      Innych znajdziecie pod adresem:
      www.dailyalmanacs.com/almanac2/february/0226.htmlpozdrawiam
      Andrzej
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 27.01.03, 14:56
        Strona jest bardzo ciekawa, wielkie dzięki, w wolnej chwili pogrzebie w niej z
        ogromna frajdą.
        Pozdrawiam:)))
        s.
        Przypominam, że do 26 lutego pozostało juz tylko 30 dni!
        • spinkaa Odliczamy! 31.01.03, 18:50
          Licząc od jutra pozostało juz tylko...26 dni!!!

• gazmirek Re: Odliczamy! 31.01.03, 19:05
            Ależ mnie wyprzedziłaś. Właśnie pisałem podobny post.
            Przecież to nasza magiczna cyfra - 26
          • gazmirek Re: Odliczamy! 20.02.03, 18:52
            Jeszcze tylko 6 dni!!
    • machiavelli1 Re: Urodziny 26 lutego 05.02.03, 18:20
      Za 21 dni nasze urodziny, w tym roku moje wyjątkowe, bo kończę 30 lat. I nie
      wiem cieszyć się czy płakać. Pozdrawiam wszystkich urodzonych 26 lutego.
      • Gość: Beenek Re: Urodziny 26 lutego IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.03, 19:58
        Ja też będę miał za 21 dni urodziny i żebyś Machiavelli1 wiedział które!!
        A więc głowa do góry, przed Tobą jeszcze wszystko, - wszak rodzony jesteś 26
        lutego!!

• Gość: ankad Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 07.02.03, 21:29
      Z przyjemnością witam wszystkich urodzonych 26/02 :-))))

To właśnie też i moje święto!!! W podstawówce miałam koleżankę i różnica wieku
      wynosiła u nas chyba 1,5 godziny!!!

pozdrawiam
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 11.02.03, 21:55
        Jeżeli rodziłeś się 1,5 godziny przed północą, znaczyć to będzie, że mamy
        następnych dwoje szczęśliwców rodzonych 26 lutego.
        Ty i Twoja koleżanka.
        Gratuluję koleżanki. Jak dotąd nigdy nie spotkałem kogoś, jak ja rodzonego 26
        lutego.
        • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 13.02.03, 11:00
          Beenek napisał: "Ja też będę miał za 21 dni urodziny i żebyś Machiavelli1
          iedział które!!A więc głowa do góry, przed Tobą jeszcze wszystko, - wszak
          rodzony jesteś 26 lutego!!"

I o to chodzi, o chodzi, wszak nieważne sa lata, a wazna jest data!
          (ale mi się wyrymowało!)

• Gość: spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.chello.pl 22.02.03, 16:09
            Jeszcze cztery:)))
            • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.03, 19:13
              To już jutro!!!
              • Gość: ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 25.02.03, 21:06
                Tak to już jutro!!!!
                Jednak to, z jak wielu spraw zdałam sobię sprawę dzisiaj jest dla mnie szokiem.
                Postanowiłam się zmienić i mam nadzieję, że jutro rano moje postanowienia będą
                równie silne.

Nie wiem czy jutro uda mi się tu wpaść dlatego życzę już teraz wszystkim
                jubilatom wytrwałości, odwagi, cierpliwości, zdrowia i ochoty do życia (tego
                ostatnio mi brakowało...).

STO LAT!!!!
                • Gość: Rafał Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.chello.pl 25.02.03, 22:18
                  To już jutro. Miło jest dostawać prezenty urodzinowe i niektóre dostałem już w
                  wigilię urodzin. A ja jutro w swoje urodziny najpierw do pracy, potem na
                  spotkanie, a potem kurs :-))) a potem... ŚWIĘTUJEMY!!!!!!! Urodziny 26 LUTEGO.
                  Wszystkim Rybkom wielkie CIUM :-))) I do następnych urodzin.
                  • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.03, 22:41
                    Kochane Rybki, pozwliłam sobie przed tym dniem szczególnym wyciągnąć z netu
                    horoskop (kto by wierzył w takie bzdury!)

Horoskop dla Ryb na 2003 rok

Ryby w 2003 roku czeka wiele zmian i niespodzianek. Planeta Uran między 10.03 a
                    15.09 znajdować się będzie w waszym znaku zodiaku. Sprawi, że nabierzecie
                    wielkiej ochoty na niezwykłe przygody, a stare sprawy nagle zaczną was nudzić.
                    Nie dla was utarte ścieżki i sprawdzone rozwiązania. Możecie tak bardzo zmienić
                    swoje gusta i zainteresowania, że nie poznają was nawet najlepsi przyjaciele.

Od 17 czerwca w waszym znaku zodiaku przebywać będzie planeta Mars, co
                    przyspieszy bieg waszych spraw. Uważajcie jednak, bo przez niecierpliwość i
                    brak wyrozumiałości możecie zaangażować się w konflikt, który okaże się trudny
                    do rozwiązania.
                    Największe zmiany czekają te Ryby, które urodziły się w dniach 19.03 - 23.03.
                    Nie bójcie się wreszcie zrobić porządków i pozbyć ze swojego życia starych
                    przyzwyczajeń. To, co nowe i niezbadane, przyniesie wam zadowolenie i
                    satysfakcję.
                    Nauka:
                    Staniecie się w tym roku ambitni, niezależni i porywczy. Trudno będzie
                    usiedzieć wam spokojnie w ławce, co może skończyć się konfliktami z
                    nauczycielami. Niektóre Ryby dojdą do wniosku, że pragną zmienić kierunek
                    swojej edukacji lub zaczną interesować się nową dziedziną wiedzy. Szczęście wam
                    sprzyja, ale sukces wymagać będzie sumiennej pracy.
                    Praca
                    W tym roku nie pieniądze będą najważniejsze, a zaspokojenie własnej ambicji.
                    Staniecie się indywidualistami, trudno będzie cokolwiek wam kazać lub narzucić.
                    Zapragniecie sprawdzić się w zupełnie nowej branży lub dojdziecie do wniosku,
                    że do swoich spraw zawodowych powinniście podchodzić w inny sposób. Możecie
                    wpaść na pomysł niezwykłego wynalazku lub usprawnienia, które wszystkim bardzo
                    się przyda. W drugiej połowie roku planeta Saturn pomoże wam w zdobyciu
                    większych pieniędzy i sprawi, że wasze dokonania będą trwałe.

Najlepsze dni dla kariery to 5.03 - 20.03, 29.06 - 12.07 oraz 24.10 - 11.11.

Miłość
                    Wasze rewolucyjne nastawienie nie ominie także miłości. Postanowicie odrzucić
                    związki, które zaczęły nadmiernie was ograniczać lub uczucia, które po prostu
                    wygasły. Nie bądźcie jednak egoistami i pomyślcie o tym, czego pragnie wasz
                    partner.

Rok sprzyja także nowym znajomościom. Niejedna samotna Ryba przeżyje miłosną
                    przygodę, która może skończyć się nawet na ślubnym kobiercu.
                    Najlepsze dni dla zakochanych to 1.01 - 6.01, 27.03 - 20.04, 4.07 - 28.07 oraz
                    9.10 - 1.11.

Rodzina
                    Sprawom domu i rodziny najbardziej sprzyja druga połowa roku. Powiodą się wtedy
                    wielkie zakupy, remonty, a nawet przeprowadzka. Choć nie wszystkim domownikom
                    będzie się to podobać, to w wielu ważnych sprawach postawicie na swoim.
                    Zdrowie:
                    Wiele nowych wyzwań i przygód sprawi, że zaczniecie potrzebować więcej snu i
                    odpoczynku. Pamiętajcie o właściwej diecie i znajdźcie czas na regularne
                    spacery lub sport. W przeciwnym razie możecie stać się bardzo nerwowi, a wtedy
                    łatwo o kontuzje i urazy.

Wszystkiego Naj dla wszystkich Rybek!
                    Przeciez 26 lutego to dzień wyjątkowy!
                    • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 26.02.03, 20:27
                      Wszystkim urodzonm 26 lutego wszelkiej pomyślności, szczególnie pragnę życzyć
                      większej wiary w sęs życia załamanemu "ja".
                      Mam nadzieję, że gdy zajrzymy na forum urodzonych w tym dniu, (za rok)
                      spotkamy radosnego i zadowolonego z siebie "ja"- życzę mu tego z całego serca.
                      Ponadto dodatkowe gorace życzenia wszystkim Mirosławom i Aleksandrom zwłaszcza
                      tam urodzonym 26 lutego .
                      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 28.02.03, 11:57
                        I znowu jesteśmy o rok starsi. Czy cos sie zmieniło?
                        "Ja" - jak Twoje samopoczucie, czy juz troche lepiej?
                        Pozdrawiam
                        s.
                        • Gość: ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 28.02.03, 16:09
                          Oj lepiej, lepiej. Człowiek zmądrzał i wiele rzeczy w końcu dotarło ;-)
                          ściskam mocno wszystkich od 2 dni o rok starszych!!!
                          • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.03.03, 12:30
                            Kochani - wprawdzie uodzinki przeszły (kto by pamiętał o takich drobiazgach!)
                            to przeciez życie (ostatnio, niestety, nieco ponure) płynie dalej. A wraz z nim
                            i my, Rybki przesympatyczne.
                            Pozdrawiam wszystkie Rybki oraz tych, którzy wychodza z założenia,że -
                            parafrazując - nie o to chodzi by złapać rybkę, ale by gonic ją:))))
                            Miłej zabawy:)))
                            spinkaa
    • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 07.04.03, 22:23
      Hej!
      Pozdrawiam wszystkie rybki rodzone 26 lutego.
      Jeszcze tylko 324 dni do ....? no właśnie, zgadnijcie. (lub policzcie)
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 10.04.03, 08:18
        Gazmirku - w rachunkach zawsze byłam kiepska (jak wiele znanych mi rybek), ale
        wiem jedno: wszystko, co najciekawsze w tym roku dopiero przed nami:))
    • Gość: Lena Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.torun.mm.pl 12.04.03, 23:00
      Tez jestem z 26 lutego ... jenka ile tu ludzi!!! .... byłam w szoku jak sie
      okazało ze 3 moich znajomych jest z tego samego dnia ale widze ze nas jest
      cala maaasaaaa hihihi
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 13.04.03, 18:03
        Hej Lena. Pewnie, że jest nas wiele, poczekaj ilu się jeszcze zgłosi do 26
        lutego 2004!!
        że też nigdy nie mogę spotkać kogoś rodzonego w tym wyjątkowym dniu. Jedynymi
        jesteście Wy - z niniejszego forum.

• gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 06.05.03, 21:35
      Postanowiłem zrobić małe podsumowanie. Mam nadzieję, że nie rozgniewam Spinka
      (ki) wtrącaniem się w jej forum o przesympatycznych rybkach, rodzonych 26
      lutego.
      Postanowiłem nas policzyć
      1-Spinka
      2-Wikcia
      3-mama "mezuz 1"
      4-ja (gazmirek)
      5-siostra "just"
      6-Minister Kalisz (wg.gazmirek)
      7-maechiavelli 1
      8-Beenek
      9-ankad
      10-koleżanka (ankad)-a
      11-Rafał
      12-Lena
      Chyba nikogo nie przeoczyłem? A więc 12 wyjątkowych rybek. To całkiem nieźle!
      A może ktoś jeszcze?
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 29.05.03, 08:16
        Gazmirku - późno odpowiadam, bo przeoczyłam....
        Wtrącaj sie jednak, ile chcesz, wszak miłe (i pozyteczne) to wtrącanie. A może,
        skoro nas tak juz dużo, jakis klub rybek założymy?
        W grupie zawsze weselej:)))
        Pozdrowionka
        spinkaa
        • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 23.06.03, 20:03
          Według moich obliczeń jeszcze tylko 248 dni.
          Jak dotąd odnalazło się 12 rybek, czekamy kto jeszcze?
          • Gość: ewa Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 15:08
            szkoda bo urodziłam się 27-go ale też jestem rybką
    • Gość: anek Re: Urodziny 26 lutego? IP: hpcache:* 03.07.03, 09:32
      Tego dnia w 2001 roku urodziłam swoją córeczkę - Antoninkę
      • Gość: gmirek Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 11:14
        A więc witamy następną rybkę.
        Za 236 dni będzie już 3 letnią rybeńką.
        • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.07.03, 08:36
          Witamy nowych członków naszego Rybkowego Klubu: Antoninke, dezertera i jego
          byłą dziewczyne także.
          Dezerterze - dlatego wam nie wyszło razem, że dłuższe współzycie dwóch
          nadwrazliwych rybek raczej nie jest mozliwe: z czasem zadręczają sie wszystkim
          co tylko mozliwe, oczywiście dręcząc siebie nawzajem
          Pozdrawiam - spinkaa
          • Gość: Lena Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 19:43
            och prawie zapomniałam o tym forum (jak mogłam o ja nie dobra hehe) a więc do
            rybek dołączam mojego kolege Szymona i kolezanke Marzene ...dużo nas dużo nas
            do pieczenia chleba :)...Pozdrowionka
            • felx_el Re: Urodziny 26 lutego? 03.08.03, 11:35
              Na szczęście nie zapomniałś i zajrzałaś do naszych "rybek".

• spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 05.08.03, 12:36
                Witamy w Klubie (zaoznie) nowe rybki z 26 lutego oraz serdecznie pozdrawiamy te
                z 27 lutego:))) Proponuję przyjąć do Klubu na Członków Honorowych!

<<<~~~~~~~~~~~>>>
                • felx_el Re: Urodziny 26 lutego? 05.08.03, 12:58
                  spinkaa napisała:

> Witamy w Klubie (zaoznie) nowe rybki z 26 lutego oraz serdecznie pozdrawiamy
                  te
                  >
                  > z 27 lutego:))) Proponuję przyjąć do Klubu na Członków Honorowych!
                  >
                  > <<<~~~~~~~~~~~>>>

Oczywiście spinkaa - jestem za!

• gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 19.08.03, 20:35
      Hej! Rybki!
      Jeszcze 190 dni!

ps. spinkaa - zajrzyj do skrzynki

• spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 20.08.03, 20:13
        gazmirek napisała:

Hej! Rybki!
        Jeszcze 190 dni!
        ps. spinkaa - zajrzyj do skrzynki

Gazmirku - jestem pelna podziwu dla Twoich matemtycznych zdolności!
        A do poczty zagladalam, jest ok:)))
        pozdrawiam
        spinkaa
        ps - a ile bedzie dni liczac od jutra?
    • jus.mez Re: Urodziny 26 lutego? 21.08.03, 12:39
      a dzień później?? to tez był fajny dzień
      powodzenia:)
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 21.08.03, 20:52
        jus.mez napisała:

> a dzień później?? to tez był fajny dzień
        > powodzenia:)

Napewno, to był nie mniej piękny dzień, ale szkoda, że nie dzień wcześniej.
        Popytaj, może to było pare minut po północy - i być może komuś zegarek
        się "spieszył".
    • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 25.10.03, 07:29
      Jeszcze tylko 124 dni rybeńki!
      Kto jeszcze do naszego klubiku? (bez zobowiązań)
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 02.01.04, 23:46
        Wszystkim formowiczom a szczególnie tym rodzonym 26 lutego - szczęśliwego
        Nowego Roku 2004 - a więc zostało nam jeszcze tylko 54 dni !!!

Może ktoś jeszcze ma w metryce 26.luty?
        • spinkaa Jeszcze 52 dni! 04.01.04, 15:28
          Witaj Gazmirku:)) I ja podłączam się do życzeń noworocznych nie tylko dla Rybek
          z 26 lutego, ale i dla wszystkich ich sympatyków:)))
          A zatem - odliczanie?
          • gazmirek Re: Urodzeni 26 lutego 05.01.04, 21:34
            • spinkaa Re: Urodzeni 26 lutego 06.01.04, 08:35
              No toś sie nagadł, Gazmirku:))))
              • gazmirek Re: Urodzeni 26 lutego 07.01.04, 22:13
                Kurcze!!?
                A gdzie moja treść???

Gdzieś zapodział mi się kalendarz.
                Ile jeszcze?
                • spinkaa Re: Urodzeni 26 lutego 29.01.04, 09:23
                  Hej, hej:)))
                  Nie chce mi sie liczyc, ale to juz niedługo....
    • Gość: anucha78 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.hstl3.put.poznan.pl 29.01.04, 17:27
      moja znajoma jeste z 26 lutego 1979 roku
      rozkojazona babka
      • Gość: lazaro66 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:42
        Cześć wszystkim!
        Ja również jestem z 26 lutego. Czy można się przyłączyć do tak znakomitej
        kompanii? Jestem obiema rękami za spotkaniem! Pozdrawiam wszystkich!
        • hania261 Re: Urodziny 26 lutego? 02.02.04, 17:33
          Krol muzyki country Johnny Cash urodzil sie 26.02.1932 r.
        • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 03.02.04, 23:33
          lazaro66 - witamy serdecznie w naszej kompani
          hania261 - dzięki za Casha.
          Chyba trzeba będzie ponownie zrobić małe podsumowanie rybek, już tertaz -
          ławicy!
          • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 09.02.04, 08:29
            Witamy w Klubie:)))
            Prawda, że to znakomity dzień na narodziny?
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 03.02.04, 23:18
        Gość portalu: anucha78 napisał(a):

> moja znajoma jeste z 26 lutego 1979 roku
        > rozkojazona babka

Dlaczego odrazu rozkojarzona?
        Może poprostu typowa rybka marzycielka, romantyczka.
        • malgi1 Re: Urodziny 26 lutego? 11.02.04, 21:58
          witam
          Moja siostrzenica urodziła się też tego dnia , wtedy to była niedziela. Zresztą
          ja tez w niedzielę i moja córeczka też w niedziele. Ale póki co muszę kupić
          Kena dla Barbie na prezent właśnie dla siostrzenicy
        • Gość: mas Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.05, 22:18
          Ale fajnie tylu(e) urodzonych w tym samym dniu co ja?
          - super - podzrawiam Was wszystkich
    • Gość: magda Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 20:56
      cześć – miło spotkać ludzi urodzonych tego samego dnia. Do tej pory nie znałam
      nikogo oprócz....mojej siostry bliźniaczki. Także dopisujemy się do listy :-) W
      tym roku imprezka będzie chyba u mnie – 30 osob jak nic! :-)
      Pozdrowienia 13 w piątek
      Ania – siostra i Magda
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 14.02.04, 19:05
        Gość portalu: magda napisał(a):

> cześć – miło spotkać ludzi urodzonych tego samego dnia. Do tej pory nie z
        > nałam
        > nikogo oprócz....mojej siostry bliźniaczki. Także dopisujemy się do listy :-)

A więc witamy Was serdecznie w naszym ...gronie (ławicy?)!

To już tylko 11 dni!!! - Ależ to zleciało!
        • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 24.02.04, 22:40
          No jasne, że miło:))))
          A jak będzie miło pojutrze....
          No, z drugiej strony, z czego tak sie cieszyc, przeciez to odpływ, a nie dopływ
          czasu te nasze urodzinki:(
          Z drugiej strony, w gromadzie (przepraszam: ławicy) łatwiej, prawda?
          Śpijcie smacznie rybki:)))
          • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 26.02.04, 08:07
            WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE RYBKI:)))))))
            Bądźcie słoneczni, pełni optymizmu, radośni i cieszcie sie z kazdej chwili, bo
            mimo wszystkich przeciwności zycia, nic lepszego nie mogło nas spotkac, jak
            życie właśnie:))))
            • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 06.12.04, 22:53
              No! ,- rybeńki ile jeszcze?
    • Gość: ;;;;;;ccccccccc Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:21
      Ja mam imieniny 26 lutego!
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 16.02.05, 13:24
        Gość portalu: ;;;;;;ccccccccc napisał(a):

> Ja mam imieniny 26 lutego

Szkoda, że nie urodziłeś(aś) w tym dniu (: tak jak ja!.... mam urodziny
        razem z imieninami!!!!
        • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 17.02.05, 08:40
          Hej Rybki:-)))
          Dobrze, Gazmirku, ze wyciagnales ten watek z czelusci zapomnienia, wszak to juz
          za chwilke, za moment.
          No prosze, i to juz caly rok minal.... tak szybko?
          • daisy123 Re: Urodziny 26 lutego? 23.02.05, 22:27
            I ja jestem z 26.02. Mam kolezanke Amerykanke tez urodzona 26.02. A poza tym
            znam kilka osob urodzonych 25.02
            • thorgalla Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.05, 14:35
              Witaj Daisy i na tym forum.To juz jutro!!

A´propos horoskopu Spinki na 2003,sprawdzilo mi sie w kilku sprawach a
              najbardziej sie ciesze ze romansu zakonczonego na slubnym kobiercu !!
              Komus sie sprawdzil horoskop.A co z rokiem 2005??
              • Gość: MartaW Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:03
                Ja też mam dzisiaj urodziny. Jestem z rocznika '79.
                Pozdrawiam wszystkich.Składam NAM najlepsze życzenia urodzinowe!!! :)))

• spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 27.02.05, 01:40
                  Wszystkiego dobrego:-)))))
    • herbatazcytryna Re: Urodziny 26 lutego? 13.03.05, 17:01
      No i ja jeszcze pisze troche po fakcie:) Też urodzona 26.02:)
      • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 29.05.05, 18:06
        herbatazcytryna napisała:

> No i ja jeszcze pisze troche po fakcie:) Też urodzona 26.02:)

Dlaczego po czasie ?!
        - zawsze, od 27 do 25 lutego można "zapisać" się do naszego ekskluzywnego
        klubu,- 26 lutego zresztą też!
        • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 31.05.05, 09:06
          My jestesmy zdecydowanie ponadczasowi!
          :-)))
          • Gość: iwwa Re: Urodziny 26 lutego? IP: 164.128.46.* 12.07.05, 15:08
            ja też..... 26 luty
          • gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.06, 20:07
            !! Prawie zypomniałem o naszym ekskluzywnym Klubie rodzonych 26-go Lutego.
            Przeciż to już jutro! A więc wszystkiego naj - naj wszystkim rybkom,
            poczynając od tych które urodzą sie za ... 4 godziny jak i obchodzącym za parę
            godzin 100 letnie urodziny!!
            • keliza Re: Urodziny 26 lutego? 09.03.06, 19:10
              chętnie dołączę się do rybek urodzonych 26 lutego , to również i mój dzień
              urodzin
    • Gość: martenika Ja tez!!! IP: 83.104.90.* 09.03.06, 16:07
      Nigdy nie spotkalam osobiscie nikogo kto urodzilby sie w tym samm dniu co ja.
      Znam kilka osobo z 25-go i jedna z 27-go...
      Nawet jak pracowalam wprowadzajac dane do kompa z zamowien katalogowych i przy
      tworzeniu nowego klienta potrzebna byla data urodzenia to na tysiace
      wprowadzonych osob z moja data - nie cala data ale dniem i miesiacem - byla
      tylko jedna osoba...
      Pozdrawiam wszystkie wrazliwe i delikatne rybki. Wiem, ze takze potraficie
      pokazac pazurku ;)
      • gazmirek Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.07, 20:05
        - Mimo tego, gorące życzenia wszystkim obchodzącym właśnie dziś Urodziny.
        • Gość: anka Re: Znów o roczek starsi ! ! IP: *.jmdi.pl 11.07.07, 22:49
          No i ja się dopiszę :) pozdrawiam i do 26/02
          • spinkaa Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 10:53
            Wszystkiego dobrego drogie Rybki:-)))))

Wasza spinkaa
            • gazmirek Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 12:00
              26 Luty 2008r. -Serdeczne życzenia - wszystkim obchodzącym dziś
              urodziny!!!
              Specjalnie gorące dla Rybek z tego Forum.
              Extra, oczywiście dla spinkaa - Założyciela Naszego Rybkowego Forum
              istniejącego już od - 11.11.2002, (20:54) !!!!

mirek z gazetowego forum
              • spinkaa Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 23:23
                Gazmirku - dla Ciebie potrójne życzenia: urodzinowe, imieninowe, a takze dla
                Twojego taty, Aleksandra. To dopiero musi byc swięto!

Pozdrawiam jeszcze dzisiaj:-)))

spinkaa
        • Gość: majkiel Re: Znów o roczek starsi ! ! IP: *.torun.mm.pl 08.07.08, 23:30
          witajcie,ja również urodzony 26 02 ,miło mi poznać pozdrawiam
          ps.trochę to forum ostatnio jak widze niemrawe
    • karolcia-z Re: Urodziny 26 lutego? 25.03.08, 21:27
      witajcie! mój synuś Mateusz urodził się 26 lutego 2007 roku!
      skończył już roczek i muszę przyznać że jest wyjątkowym facetem :-)

pozdrawiamy wszystkich urodzonych tego dnia
      Karola i Matuś
    • maggie_dd Re: Urodziny 26 lutego? 28.03.08, 21:00
      Nie istotny jest rocznik tylko ta magiczna data. Pozdrawiam wszystkich
      współjubilatów
      • darthsidius Re: Urodziny 26 lutego? 08.07.08, 23:44
        witafcie wszyscy urodzrni w tym pięknym dniu pozdrawiam
        • Gość: Basia Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.finemedia.pl 01.02.11, 23:09
          Ja też do Was dołączam! Zawsze uważałam, że data moich urodzin 26 luty jest niesamowita. Jesteśmy bardzo wrażliwi. Pozdrawiam tych co niedługo, jak i ja , będą obchodzić kolejne urodzinki:)
    • Gość: Tilden Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.aster.pl 14.09.08, 11:02
      Moja córka urodzila się 26.02 tego roku:) Sama wybrala sobie ta date:)
      • spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 14.09.08, 22:20
        Gratulacje!!!
        Gdyby nas było więcej, świat byłby lepszy:-)

Jak córcia ma na imię?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka