spinkaa 11.11.02, 20:54 Kto sie urodził 26 lutego? To dziwny, choć szczególny dzień - czy duzo nas jest? Pozdrawiam spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikcia Re: Urodziny 26 lutego? 17.12.02, 19:57 Ja się urodziłam tego własnie dnia. Jeszcze nigdy nie spotkałam nikogo, kto urodziłby sie tego dnia. Miło mi poznac! A z którego jestes rocznika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaka5 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:18 Mój Dziadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazuz1 Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 08:20 Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to że był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 21:19 mazuz1 napisał: > Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa > który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to że był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie. Świetna historia:)))Jeszcze nigdy czegos podobnego nie słyszałam! A wiesz dlaczego Twoja obecna zona nie wybrała tamtego? Bo nie miał mamy urodzonej dzień wczesniej! Pozdrawiam - szcególnie serdecznie Twoją Mamę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:11 mazuz1 napisał: > Moja Mama urodziła się 26 lutego, a ja 27 lutego ciekawe. Np ja znam gościa > który urodził sie tego samego roku i dnia co ja. A najśmieszniejsze jest to że > był zaręczony z moją żoną, ale do ślubu nie doszło, bo poznała mnie. Ja sie urodziłam 27 lutego, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 20.12.02, 22:57 Cześć!! Ale numer!! Całkiem przypatkowo trafiłem na te strony, i co widzę, dziwnie znany mi układ liczb. 26.02-ależ to data moich urodzin. Pragne dodać, że obchodzę w tym dniu również imieniny. Mirosława i Aleksandra. Ta data jest ważna z jeszcze jednego powodu. Mój ojciec to Aleksander. Pozdrowionka dla wszystkich ur.26 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 27.12.02, 13:00 Zawsze twierdziłam, że to szczęśliwy dzień! Także i dla tych, którzy 26 lutego obchodzą imieniny. Pozdrawiam spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 23:18 Ja również urodziłem się 26. lutego. Ludzi urodzonych 26.02 gwiazdy obdarzają dużą wrażliwością, a może nawet nadwrażliwością. Pozatym musze wspomnieć ,że miałem dziewczyne urodzoną tego samego dnia co i my wszyscy, ale nam nie wyszło ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Urodziny 26 lutego? IP: 79.139.89.* 26.02.09, 21:44 ja też sie urodziłam 26 lutego 1983 roku, i dzis koncze 26 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:42 moj maz Slawek urodzil sie 26 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.pool62211.interbusiness.it 30.12.02, 12:32 moja siostra tez sie pojawila z niebytu akurat tego dnia AD 1992. i rosnie sobie zdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 03.01.03, 20:25 Wynika z tego, ze niebawem siostrzyczka skończy 10 lat i stanie nieomal panną. Z pewnościa bardzo piękną, czego jej zycze w Nowym Roku i dalszych latach, z pewnością jeszcze bardziej po względem urody atrakcyjnych. Wszystkim zaś urodzonym 26 lutego (lub obchodzacym tego dnia imieniny albo inne rocznicowo-towarzyskie okazje), życze wielu usmiechów i optymizmu przez cały rok spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 04.01.03, 21:42 Właśnie dowiedziałem się, że Minister R.Kalisz też rodził sie 26.lutego Czy mogę go dopisać do naszej listy? Pozdrawiam wszystkich rodzonych 26.lutego Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.01.03, 22:40 Oczywiscie, że trzeba go dopisać. Bedzie o czym gadac przy piwku, gdy zorganizujemy ogólnopolskie spotkanie świetujących dzień 26 lutego. Oj, bedzie o czym gaworzyc, bedzie.... Serdecznosci dla wszystkich w Nowym Roku! spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.10, 14:11 Ja też urodziłam się 26 lutego.Skończyłam 15 lat.Pozdrawiam wszystkich urodzonych 26.02 Odpowiedz Link Zgłoś
miraser5 miras 17.01.03, 15:39 I ja i ja. A imieniny też obchodzę 26 lutego. ale zupełnie nie wiem dlaczego to ma być szczególny i szczęśliwy dzień. Może ktoś mi to wyjaśni. To co zakładamy mały klubik? Pozdrawiam wszystkich urodzonych (nie tylko 26 lutego) :) Miras Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: miras 19.01.03, 14:20 Witaj z nami:)) W dodatku podwójnie witaj (z racji imienin). A dzień jest szczególny i szczęśliwy, jako że własnie jest dniem naszych przyjscia na świat. Po prostu. Poza tym 26 i do tego luty, czyli drugi dzień miesiąca, daja liczby parzyste. W rozmaitej konfiguracji, gdy pobawimy sie w dodawanie, może byc to 8, albo 10. A parzyste, nie tylko w numerologii, ale takze i w zyciu, bywa baradzo szczęśliwe. Itd, itp. A klubik to bardzo dobry pomysł Pozdrawiam spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re:klubik?! 20.01.03, 18:09 spinkaa napisała: > A klubik to bardzo dobry pomysł Jestem za! Pamiętajcie za 36 dni nasze urodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re:klubik?! I odliczamy!! 25.01.03, 19:04 jasne, że organizujemy klubik! A poza tym odliczamy: do naszych urodzin (i imienin niektórych) pozostało juz tylko 31 dni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scandic Re: Urodziny 26 lutego? 27.01.03, 00:54 Cze, tego dnia urodzili się m.in: Car Aleksander III Nadieżda Krupska Buffalo Bill Innych znajdziecie pod adresem: www.dailyalmanacs.com/almanac2/february/0226.htmlpozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 27.01.03, 14:56 Strona jest bardzo ciekawa, wielkie dzięki, w wolnej chwili pogrzebie w niej z ogromna frajdą. Pozdrawiam:))) s. Przypominam, że do 26 lutego pozostało juz tylko 30 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Odliczamy! 31.01.03, 18:50 Licząc od jutra pozostało juz tylko...26 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Odliczamy! 31.01.03, 19:05 Ależ mnie wyprzedziłaś. Właśnie pisałem podobny post. Przecież to nasza magiczna cyfra - 26 Odpowiedz Link Zgłoś
machiavelli1 Re: Urodziny 26 lutego 05.02.03, 18:20 Za 21 dni nasze urodziny, w tym roku moje wyjątkowe, bo kończę 30 lat. I nie wiem cieszyć się czy płakać. Pozdrawiam wszystkich urodzonych 26 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beenek Re: Urodziny 26 lutego IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.03, 19:58 Ja też będę miał za 21 dni urodziny i żebyś Machiavelli1 wiedział które!! A więc głowa do góry, przed Tobą jeszcze wszystko, - wszak rodzony jesteś 26 lutego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankad Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 07.02.03, 21:29 Z przyjemnością witam wszystkich urodzonych 26/02 :-)))) To właśnie też i moje święto!!! W podstawówce miałam koleżankę i różnica wieku wynosiła u nas chyba 1,5 godziny!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 11.02.03, 21:55 Jeżeli rodziłeś się 1,5 godziny przed północą, znaczyć to będzie, że mamy następnych dwoje szczęśliwców rodzonych 26 lutego. Ty i Twoja koleżanka. Gratuluję koleżanki. Jak dotąd nigdy nie spotkałem kogoś, jak ja rodzonego 26 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 13.02.03, 11:00 Beenek napisał: "Ja też będę miał za 21 dni urodziny i żebyś Machiavelli1 iedział które!!A więc głowa do góry, przed Tobą jeszcze wszystko, - wszak rodzony jesteś 26 lutego!!" I o to chodzi, o chodzi, wszak nieważne sa lata, a wazna jest data! (ale mi się wyrymowało!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.chello.pl 22.02.03, 16:09 Jeszcze cztery:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 25.02.03, 21:06 Tak to już jutro!!!! Jednak to, z jak wielu spraw zdałam sobię sprawę dzisiaj jest dla mnie szokiem. Postanowiłam się zmienić i mam nadzieję, że jutro rano moje postanowienia będą równie silne. Nie wiem czy jutro uda mi się tu wpaść dlatego życzę już teraz wszystkim jubilatom wytrwałości, odwagi, cierpliwości, zdrowia i ochoty do życia (tego ostatnio mi brakowało...). STO LAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.chello.pl 25.02.03, 22:18 To już jutro. Miło jest dostawać prezenty urodzinowe i niektóre dostałem już w wigilię urodzin. A ja jutro w swoje urodziny najpierw do pracy, potem na spotkanie, a potem kurs :-))) a potem... ŚWIĘTUJEMY!!!!!!! Urodziny 26 LUTEGO. Wszystkim Rybkom wielkie CIUM :-))) I do następnych urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.03, 22:41 Kochane Rybki, pozwliłam sobie przed tym dniem szczególnym wyciągnąć z netu horoskop (kto by wierzył w takie bzdury!) Horoskop dla Ryb na 2003 rok Ryby w 2003 roku czeka wiele zmian i niespodzianek. Planeta Uran między 10.03 a 15.09 znajdować się będzie w waszym znaku zodiaku. Sprawi, że nabierzecie wielkiej ochoty na niezwykłe przygody, a stare sprawy nagle zaczną was nudzić. Nie dla was utarte ścieżki i sprawdzone rozwiązania. Możecie tak bardzo zmienić swoje gusta i zainteresowania, że nie poznają was nawet najlepsi przyjaciele. Od 17 czerwca w waszym znaku zodiaku przebywać będzie planeta Mars, co przyspieszy bieg waszych spraw. Uważajcie jednak, bo przez niecierpliwość i brak wyrozumiałości możecie zaangażować się w konflikt, który okaże się trudny do rozwiązania. Największe zmiany czekają te Ryby, które urodziły się w dniach 19.03 - 23.03. Nie bójcie się wreszcie zrobić porządków i pozbyć ze swojego życia starych przyzwyczajeń. To, co nowe i niezbadane, przyniesie wam zadowolenie i satysfakcję. Nauka: Staniecie się w tym roku ambitni, niezależni i porywczy. Trudno będzie usiedzieć wam spokojnie w ławce, co może skończyć się konfliktami z nauczycielami. Niektóre Ryby dojdą do wniosku, że pragną zmienić kierunek swojej edukacji lub zaczną interesować się nową dziedziną wiedzy. Szczęście wam sprzyja, ale sukces wymagać będzie sumiennej pracy. Praca W tym roku nie pieniądze będą najważniejsze, a zaspokojenie własnej ambicji. Staniecie się indywidualistami, trudno będzie cokolwiek wam kazać lub narzucić. Zapragniecie sprawdzić się w zupełnie nowej branży lub dojdziecie do wniosku, że do swoich spraw zawodowych powinniście podchodzić w inny sposób. Możecie wpaść na pomysł niezwykłego wynalazku lub usprawnienia, które wszystkim bardzo się przyda. W drugiej połowie roku planeta Saturn pomoże wam w zdobyciu większych pieniędzy i sprawi, że wasze dokonania będą trwałe. Najlepsze dni dla kariery to 5.03 - 20.03, 29.06 - 12.07 oraz 24.10 - 11.11. Miłość Wasze rewolucyjne nastawienie nie ominie także miłości. Postanowicie odrzucić związki, które zaczęły nadmiernie was ograniczać lub uczucia, które po prostu wygasły. Nie bądźcie jednak egoistami i pomyślcie o tym, czego pragnie wasz partner. Rok sprzyja także nowym znajomościom. Niejedna samotna Ryba przeżyje miłosną przygodę, która może skończyć się nawet na ślubnym kobiercu. Najlepsze dni dla zakochanych to 1.01 - 6.01, 27.03 - 20.04, 4.07 - 28.07 oraz 9.10 - 1.11. Rodzina Sprawom domu i rodziny najbardziej sprzyja druga połowa roku. Powiodą się wtedy wielkie zakupy, remonty, a nawet przeprowadzka. Choć nie wszystkim domownikom będzie się to podobać, to w wielu ważnych sprawach postawicie na swoim. Zdrowie: Wiele nowych wyzwań i przygód sprawi, że zaczniecie potrzebować więcej snu i odpoczynku. Pamiętajcie o właściwej diecie i znajdźcie czas na regularne spacery lub sport. W przeciwnym razie możecie stać się bardzo nerwowi, a wtedy łatwo o kontuzje i urazy. Wszystkiego Naj dla wszystkich Rybek! Przeciez 26 lutego to dzień wyjątkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 26.02.03, 20:27 Wszystkim urodzonm 26 lutego wszelkiej pomyślności, szczególnie pragnę życzyć większej wiary w sęs życia załamanemu "ja". Mam nadzieję, że gdy zajrzymy na forum urodzonych w tym dniu, (za rok) spotkamy radosnego i zadowolonego z siebie "ja"- życzę mu tego z całego serca. Ponadto dodatkowe gorace życzenia wszystkim Mirosławom i Aleksandrom zwłaszcza tam urodzonym 26 lutego . Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 28.02.03, 11:57 I znowu jesteśmy o rok starsi. Czy cos sie zmieniło? "Ja" - jak Twoje samopoczucie, czy juz troche lepiej? Pozdrawiam s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urodziny 26 lutego? IP: 212.69.73.* 28.02.03, 16:09 Oj lepiej, lepiej. Człowiek zmądrzał i wiele rzeczy w końcu dotarło ;-) ściskam mocno wszystkich od 2 dni o rok starszych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.03.03, 12:30 Kochani - wprawdzie uodzinki przeszły (kto by pamiętał o takich drobiazgach!) to przeciez życie (ostatnio, niestety, nieco ponure) płynie dalej. A wraz z nim i my, Rybki przesympatyczne. Pozdrawiam wszystkie Rybki oraz tych, którzy wychodza z założenia,że - parafrazując - nie o to chodzi by złapać rybkę, ale by gonic ją:)))) Miłej zabawy:))) spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 07.04.03, 22:23 Hej! Pozdrawiam wszystkie rybki rodzone 26 lutego. Jeszcze tylko 324 dni do ....? no właśnie, zgadnijcie. (lub policzcie) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 10.04.03, 08:18 Gazmirku - w rachunkach zawsze byłam kiepska (jak wiele znanych mi rybek), ale wiem jedno: wszystko, co najciekawsze w tym roku dopiero przed nami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.torun.mm.pl 12.04.03, 23:00 Tez jestem z 26 lutego ... jenka ile tu ludzi!!! .... byłam w szoku jak sie okazało ze 3 moich znajomych jest z tego samego dnia ale widze ze nas jest cala maaasaaaa hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 13.04.03, 18:03 Hej Lena. Pewnie, że jest nas wiele, poczekaj ilu się jeszcze zgłosi do 26 lutego 2004!! że też nigdy nie mogę spotkać kogoś rodzonego w tym wyjątkowym dniu. Jedynymi jesteście Wy - z niniejszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 06.05.03, 21:35 Postanowiłem zrobić małe podsumowanie. Mam nadzieję, że nie rozgniewam Spinka (ki) wtrącaniem się w jej forum o przesympatycznych rybkach, rodzonych 26 lutego. Postanowiłem nas policzyć 1-Spinka 2-Wikcia 3-mama "mezuz 1" 4-ja (gazmirek) 5-siostra "just" 6-Minister Kalisz (wg.gazmirek) 7-maechiavelli 1 8-Beenek 9-ankad 10-koleżanka (ankad)-a 11-Rafał 12-Lena Chyba nikogo nie przeoczyłem? A więc 12 wyjątkowych rybek. To całkiem nieźle! A może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 29.05.03, 08:16 Gazmirku - późno odpowiadam, bo przeoczyłam.... Wtrącaj sie jednak, ile chcesz, wszak miłe (i pozyteczne) to wtrącanie. A może, skoro nas tak juz dużo, jakis klub rybek założymy? W grupie zawsze weselej:))) Pozdrowionka spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 23.06.03, 20:03 Według moich obliczeń jeszcze tylko 248 dni. Jak dotąd odnalazło się 12 rybek, czekamy kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 15:08 szkoda bo urodziłam się 27-go ale też jestem rybką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Urodziny 26 lutego? IP: hpcache:* 03.07.03, 09:32 Tego dnia w 2001 roku urodziłam swoją córeczkę - Antoninkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmirek Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 11:14 A więc witamy następną rybkę. Za 236 dni będzie już 3 letnią rybeńką. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 06.07.03, 08:36 Witamy nowych członków naszego Rybkowego Klubu: Antoninke, dezertera i jego byłą dziewczyne także. Dezerterze - dlatego wam nie wyszło razem, że dłuższe współzycie dwóch nadwrazliwych rybek raczej nie jest mozliwe: z czasem zadręczają sie wszystkim co tylko mozliwe, oczywiście dręcząc siebie nawzajem Pozdrawiam - spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 19:43 och prawie zapomniałam o tym forum (jak mogłam o ja nie dobra hehe) a więc do rybek dołączam mojego kolege Szymona i kolezanke Marzene ...dużo nas dużo nas do pieczenia chleba :)...Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: Urodziny 26 lutego? 03.08.03, 11:35 Na szczęście nie zapomniałś i zajrzałaś do naszych "rybek". Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 05.08.03, 12:36 Witamy w Klubie (zaoznie) nowe rybki z 26 lutego oraz serdecznie pozdrawiamy te z 27 lutego:))) Proponuję przyjąć do Klubu na Członków Honorowych! <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: Urodziny 26 lutego? 05.08.03, 12:58 spinkaa napisała: > Witamy w Klubie (zaoznie) nowe rybki z 26 lutego oraz serdecznie pozdrawiamy te > > z 27 lutego:))) Proponuję przyjąć do Klubu na Członków Honorowych! > > <<<~~~~~~~~~~~>>> Oczywiście spinkaa - jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 19.08.03, 20:35 Hej! Rybki! Jeszcze 190 dni! ps. spinkaa - zajrzyj do skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 20.08.03, 20:13 gazmirek napisała: Hej! Rybki! Jeszcze 190 dni! ps. spinkaa - zajrzyj do skrzynki Gazmirku - jestem pelna podziwu dla Twoich matemtycznych zdolności! A do poczty zagladalam, jest ok:))) pozdrawiam spinkaa ps - a ile bedzie dni liczac od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
jus.mez Re: Urodziny 26 lutego? 21.08.03, 12:39 a dzień później?? to tez był fajny dzień powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 21.08.03, 20:52 jus.mez napisała: > a dzień później?? to tez był fajny dzień > powodzenia:) Napewno, to był nie mniej piękny dzień, ale szkoda, że nie dzień wcześniej. Popytaj, może to było pare minut po północy - i być może komuś zegarek się "spieszył". Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 25.10.03, 07:29 Jeszcze tylko 124 dni rybeńki! Kto jeszcze do naszego klubiku? (bez zobowiązań) Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 02.01.04, 23:46 Wszystkim formowiczom a szczególnie tym rodzonym 26 lutego - szczęśliwego Nowego Roku 2004 - a więc zostało nam jeszcze tylko 54 dni !!! Może ktoś jeszcze ma w metryce 26.luty? Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Jeszcze 52 dni! 04.01.04, 15:28 Witaj Gazmirku:)) I ja podłączam się do życzeń noworocznych nie tylko dla Rybek z 26 lutego, ale i dla wszystkich ich sympatyków:))) A zatem - odliczanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodzeni 26 lutego 07.01.04, 22:13 Kurcze!!? A gdzie moja treść??? Gdzieś zapodział mi się kalendarz. Ile jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodzeni 26 lutego 29.01.04, 09:23 Hej, hej:))) Nie chce mi sie liczyc, ale to juz niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anucha78 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.hstl3.put.poznan.pl 29.01.04, 17:27 moja znajoma jeste z 26 lutego 1979 roku rozkojazona babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazaro66 Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:42 Cześć wszystkim! Ja również jestem z 26 lutego. Czy można się przyłączyć do tak znakomitej kompanii? Jestem obiema rękami za spotkaniem! Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
hania261 Re: Urodziny 26 lutego? 02.02.04, 17:33 Krol muzyki country Johnny Cash urodzil sie 26.02.1932 r. Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 03.02.04, 23:33 lazaro66 - witamy serdecznie w naszej kompani hania261 - dzięki za Casha. Chyba trzeba będzie ponownie zrobić małe podsumowanie rybek, już tertaz - ławicy! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 09.02.04, 08:29 Witamy w Klubie:))) Prawda, że to znakomity dzień na narodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 03.02.04, 23:18 Gość portalu: anucha78 napisał(a): > moja znajoma jeste z 26 lutego 1979 roku > rozkojazona babka Dlaczego odrazu rozkojarzona? Może poprostu typowa rybka marzycielka, romantyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgi1 Re: Urodziny 26 lutego? 11.02.04, 21:58 witam Moja siostrzenica urodziła się też tego dnia , wtedy to była niedziela. Zresztą ja tez w niedzielę i moja córeczka też w niedziele. Ale póki co muszę kupić Kena dla Barbie na prezent właśnie dla siostrzenicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mas Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.05, 22:18 Ale fajnie tylu(e) urodzonych w tym samym dniu co ja? - super - podzrawiam Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 20:56 cześć – miło spotkać ludzi urodzonych tego samego dnia. Do tej pory nie znałam nikogo oprócz....mojej siostry bliźniaczki. Także dopisujemy się do listy :-) W tym roku imprezka będzie chyba u mnie – 30 osob jak nic! :-) Pozdrowienia 13 w piątek Ania – siostra i Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 14.02.04, 19:05 Gość portalu: magda napisał(a): > cześć – miło spotkać ludzi urodzonych tego samego dnia. Do tej pory nie z > nałam > nikogo oprócz....mojej siostry bliźniaczki. Także dopisujemy się do listy :-) A więc witamy Was serdecznie w naszym ...gronie (ławicy?)! To już tylko 11 dni!!! - Ależ to zleciało! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 24.02.04, 22:40 No jasne, że miło:)))) A jak będzie miło pojutrze.... No, z drugiej strony, z czego tak sie cieszyc, przeciez to odpływ, a nie dopływ czasu te nasze urodzinki:( Z drugiej strony, w gromadzie (przepraszam: ławicy) łatwiej, prawda? Śpijcie smacznie rybki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 26.02.04, 08:07 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE RYBKI:))))))) Bądźcie słoneczni, pełni optymizmu, radośni i cieszcie sie z kazdej chwili, bo mimo wszystkich przeciwności zycia, nic lepszego nie mogło nas spotkac, jak życie właśnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;;;ccccccccc Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:21 Ja mam imieniny 26 lutego! Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 16.02.05, 13:24 Gość portalu: ;;;;;;ccccccccc napisał(a): > Ja mam imieniny 26 lutego Szkoda, że nie urodziłeś(aś) w tym dniu (: tak jak ja!.... mam urodziny razem z imieninami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 17.02.05, 08:40 Hej Rybki:-))) Dobrze, Gazmirku, ze wyciagnales ten watek z czelusci zapomnienia, wszak to juz za chwilke, za moment. No prosze, i to juz caly rok minal.... tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy123 Re: Urodziny 26 lutego? 23.02.05, 22:27 I ja jestem z 26.02. Mam kolezanke Amerykanke tez urodzona 26.02. A poza tym znam kilka osob urodzonych 25.02 Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.05, 14:35 Witaj Daisy i na tym forum.To juz jutro!! A´propos horoskopu Spinki na 2003,sprawdzilo mi sie w kilku sprawach a najbardziej sie ciesze ze romansu zakonczonego na slubnym kobiercu !! Komus sie sprawdzil horoskop.A co z rokiem 2005?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaW Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:03 Ja też mam dzisiaj urodziny. Jestem z rocznika '79. Pozdrawiam wszystkich.Składam NAM najlepsze życzenia urodzinowe!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
herbatazcytryna Re: Urodziny 26 lutego? 13.03.05, 17:01 No i ja jeszcze pisze troche po fakcie:) Też urodzona 26.02:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 29.05.05, 18:06 herbatazcytryna napisała: > No i ja jeszcze pisze troche po fakcie:) Też urodzona 26.02:) Dlaczego po czasie ?! - zawsze, od 27 do 25 lutego można "zapisać" się do naszego ekskluzywnego klubu,- 26 lutego zresztą też! Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 31.05.05, 09:06 My jestesmy zdecydowanie ponadczasowi! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwwa Re: Urodziny 26 lutego? IP: 164.128.46.* 12.07.05, 15:08 ja też..... 26 luty Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Urodziny 26 lutego? 25.02.06, 20:07 !! Prawie zypomniałem o naszym ekskluzywnym Klubie rodzonych 26-go Lutego. Przeciż to już jutro! A więc wszystkiego naj - naj wszystkim rybkom, poczynając od tych które urodzą sie za ... 4 godziny jak i obchodzącym za parę godzin 100 letnie urodziny!! Odpowiedz Link Zgłoś
keliza Re: Urodziny 26 lutego? 09.03.06, 19:10 chętnie dołączę się do rybek urodzonych 26 lutego , to również i mój dzień urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martenika Ja tez!!! IP: 83.104.90.* 09.03.06, 16:07 Nigdy nie spotkalam osobiscie nikogo kto urodzilby sie w tym samm dniu co ja. Znam kilka osobo z 25-go i jedna z 27-go... Nawet jak pracowalam wprowadzajac dane do kompa z zamowien katalogowych i przy tworzeniu nowego klienta potrzebna byla data urodzenia to na tysiace wprowadzonych osob z moja data - nie cala data ale dniem i miesiacem - byla tylko jedna osoba... Pozdrawiam wszystkie wrazliwe i delikatne rybki. Wiem, ze takze potraficie pokazac pazurku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.07, 20:05 - Mimo tego, gorące życzenia wszystkim obchodzącym właśnie dziś Urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Znów o roczek starsi ! ! IP: *.jmdi.pl 11.07.07, 22:49 No i ja się dopiszę :) pozdrawiam i do 26/02 Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 10:53 Wszystkiego dobrego drogie Rybki:-))))) Wasza spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 12:00 26 Luty 2008r. -Serdeczne życzenia - wszystkim obchodzącym dziś urodziny!!! Specjalnie gorące dla Rybek z tego Forum. Extra, oczywiście dla spinkaa - Założyciela Naszego Rybkowego Forum istniejącego już od - 11.11.2002, (20:54) !!!! mirek z gazetowego forum Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Znów o roczek starsi ! ! 26.02.08, 23:23 Gazmirku - dla Ciebie potrójne życzenia: urodzinowe, imieninowe, a takze dla Twojego taty, Aleksandra. To dopiero musi byc swięto! Pozdrawiam jeszcze dzisiaj:-))) spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkiel Re: Znów o roczek starsi ! ! IP: *.torun.mm.pl 08.07.08, 23:30 witajcie,ja również urodzony 26 02 ,miło mi poznać pozdrawiam ps.trochę to forum ostatnio jak widze niemrawe Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia-z Re: Urodziny 26 lutego? 25.03.08, 21:27 witajcie! mój synuś Mateusz urodził się 26 lutego 2007 roku! skończył już roczek i muszę przyznać że jest wyjątkowym facetem :-) pozdrawiamy wszystkich urodzonych tego dnia Karola i Matuś Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_dd Re: Urodziny 26 lutego? 28.03.08, 21:00 Nie istotny jest rocznik tylko ta magiczna data. Pozdrawiam wszystkich współjubilatów Odpowiedz Link Zgłoś
darthsidius Re: Urodziny 26 lutego? 08.07.08, 23:44 witafcie wszyscy urodzrni w tym pięknym dniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.finemedia.pl 01.02.11, 23:09 Ja też do Was dołączam! Zawsze uważałam, że data moich urodzin 26 luty jest niesamowita. Jesteśmy bardzo wrażliwi. Pozdrawiam tych co niedługo, jak i ja , będą obchodzić kolejne urodzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tilden Re: Urodziny 26 lutego? IP: *.aster.pl 14.09.08, 11:02 Moja córka urodzila się 26.02 tego roku:) Sama wybrala sobie ta date:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Urodziny 26 lutego? 14.09.08, 22:20 Gratulacje!!! Gdyby nas było więcej, świat byłby lepszy:-) Jak córcia ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś