GoĹÄ: sophie Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:38 tak brzmi panienskie nazwisko mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sophie Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.chwalecice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:55 Skąd pochodzi twoja mama?Gdzie teraz mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.12, 20:38 Ja mam na nazwisko Leśniak i cala moja rodzina od strony taty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LESNIAK Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 06:38 WITAM, MAM NAZWISKO LESNIAK, OD STRONY OJCA MIESZKAMY W GDYNI kontakt ania.lesn@wp.pl pozdrawiam Dziadek JAN LESNIAK pochodził okolice KROSNO JASŁO przyjechał do GDyni w 1924 , miał liczne rodzeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mloda Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.08.14, 16:00 To moze był spokrewniony z moim dziadkiem, Tadeuszem? Ur. po 1920 ale przed 1930, nie pamietam dokladnie, moze 1926... zmarł juz niestety. Mowi Pani cos Sobniów kolo Jasla? Odpowiedz Link Zgłoś
kris045 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 12.08.06, 13:26 Jesteś z Chwałęcic? I masz na imię Edyta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sophie Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:31 Nie, jestem z Łodzi a dziadka o tym nazwisku nigdy nie poznałam...rozwiódł się z moją babcią jak moja mama była mała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katharka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.toya.net.pl 04.02.15, 15:45 Też jestem z Łodzi.Mój dziadek rozwiódł się z Pierwszą żoną i zostawił małą córkę. Ja jestem córką dziecka z drugiego małżeństwa. I albo mamy wspólnego dziadka albo jest to zadziwiające podobieństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bisek Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: 80.51.142.* 18.11.07, 19:15 Marcin i Rafał Leśniakowie Rabka ul. Kreta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 14:00 Moj dziadek - Jan Leśniak tez pochodził z Rabki,przyjechał do woj.lubelskiego za pracą gdzie tez pozniej założył rodzine.Jego jedna siostra tez mieszka na lubelszczyznie natomiast druga siostra i brat zostali w Rabce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kin Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:50 a moj dziadek Jan Leśniak pochodzi spod babiej gory Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.legowo.smnet.pl 21.10.13, 12:23 mam naimie marta wraz z moja siostra wanda zostałysny oddane do domu dziecka w stargardzie szczecinskim moje rodowe nazwisko to leśniak urodziłam sie w 1985 a siostra 1986 w gryficach . szukam rodzenstwa moj tel 663651404 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edrio Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.98.95.187.dynamic.copel.net 16.02.14, 04:15 ola. você tem parentes no brasil? meu avó era polonês e tinha o mesmo sobrenome que o seu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kropka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:45 Takie nazwisko nosiła po pierwszym mężu moja ciocia. Wujek miał na imię Włodek (to skrót od Włodzimierz??). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris045 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.chwalecice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:11 Dzięki za informacje.Macie jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
laura.irmina Jelenia Góra 14.08.06, 23:14 Moi sąsiedzi maj ą tak na nazwisko. Jelenia Góra, al. wojska polskiego 3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris045 Re: Jelenia Góra IP: *.chwalecice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 08:02 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: Jelenia Góra 08.05.19, 00:31 Czy Twoi sąsiedzi to Henryka i Leszek? To moja ciocia i wujek z Jeleniej Góry. Nie pamiętam imienia cioci mieszkającej przy Al. Wojska Polskiego 3. Pozdrawiam. jezow@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: honey Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:29 Mieszkali w Bytomiu,pracował na kopalni,od około 16 lat niestety nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.15, 19:23 Witam mam na nazwisko Leśniak mój ojciec pracował na kopalni zginął w 1988r Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris045 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.chwalecice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:22 Dzięki wszystkim za wpisy . Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.wisniewka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 25.10.15, 22:08 Wpisz swoją odpowied Hallo , möj dziadek tez nazywal sie Lesniak Moja Babcia Anna Lesniak -mieszkali w Glinsku woj.Lubuskie Odpowiedz Link Zgłoś
greffi Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 07.05.08, 20:20 Gość portalu: kropka napisał(a): > Takie nazwisko nosiła po pierwszym mężu moja ciocia. Wujek miał na imię Włodek > (to skrót od Włodzimierz??). Kropka a twoja ciocia miala na nazwisko Bednarczuk/Bednarczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia341 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 09.10.06, 04:05 znam Irenę Leśniak z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 09.10.06, 07:45 Krystyna Leśniak (z Wrocławia)była moja przyjaciółką na przełomie szkoły podst. i liceum. Potem się urwało. Szkoda.... Swoja droga ciekawe, jak jej sie ułozyło. Wiem, ze skonczyła medycynę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: 217.153.156.* 26.10.10, 21:49 moja mama ma na imie irena i nazwisko po ojcu lesniak i mieszka w lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
idol83 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 29.10.06, 16:12 hejka!! ze mna do klasy chodziła Sylwia Leśniak. kiedys mieszkala na ul. Baltyckiej w poznaniu teraz mieszka w Luboniu/koło poznania. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakozlowska Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 24.11.06, 20:30 Znam Katarzyne Lesniak z Tarnowa... Odpowiedz Link Zgłoś
byczek131 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 28.07.19, 20:07 Dzien dobry. Mój prapradziadek Leśniak Franek (Franciszek) po zaborach dostał za zasługi waleczne ziemię na Podkarpaciu a z tego co wiem, to przyjechał z okolic Poznania. Był wojskowym i po przeniesieniu się ze swoją żoną na Podkarpacie zamieszkał tam, ale niestety zachorował on i żona i zmarli zostawiając małe dzieci. Rodzina miała ciężkie życie i praktycznie stracili kontakt z rodziną z okolic Poznania.. może wiesz coś więcej o tej rodzinie proszę o kontakt oto mój mail byczek131@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja jestem leśniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:33 jestem leśniak po mężu, śląsk te rejony. email marta@lesniak.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewa33a Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 28.11.06, 18:54 znam historię Leśniaków z Suchej Beskidzkiej. Wyjechali potem do Wrocławia. Córka ich mieszka w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leśniak tomasz Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:50 Cześć ,nazywam się Leśniak Tomasz i jestem ze Świerzawy.mój dziadek Adolf Leśniak urodził się w Czeskiej Ostrawie ale miał rodzinę w Suchej Beskidzkiej i Andrychowie,miał braci; Józefa;Antoniego;i siostrę która mieszkała w niemczech w Rostoku ,czekam na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lesniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 22:35 a siemka.. ja jestem leśniak :) andrzej syn anatola.. dziadek michał leśniak.. niewiem skąd pochodził ale moją babke znalazł w bieszczadach.. dokłanie miejscowość Wołkowyja..tam mieszkała.. podobno juz nie istnieje ta wioska.. jak co to pisz.. lesniak-andrzej@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leśniak tomasz Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.212.jostedal.no 03.06.11, 22:17 cześc EWA ,mam na imię tomek i jestem wnukiem Adolfa Leśniaka jak coś wiesz na temat dziadka braci czekam na odpis na lesiu1219@interia.pl bracia mieli na imię Józef,Augustyn,ja mieszkam w świerzawie tj.85 km od wrocławia ja wiem że mam rodzinę w Suchej Beskidzkiej i w Makowie Podhalańskim i może w okolicach czekam i pozdrawiam!!!!!tomek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lesiu1219 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 06.03.16, 18:34 witam,mam pytanie czy jeden z lesniaków miał na imie Adolf,on tez tam mieszkał lub w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
byczek131 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 28.07.19, 20:08 Mój prapradziadek Leśniak Franek (Franciszek) po zaborach dostał za zasługi waleczne ziemię na Podkarpaciu a z tego co wiem, to przyjechał z okolic Poznania. Był wojskowym i po przeniesieniu się ze swoją żoną na Podkarpacie zamieszkał tam, ale niestety zachorował on i żona i zmarli zostawiając małe dzieci. Rodzina miała ciężkie życie i praktycznie stracili kontakt z rodziną z okolic Poznania.. może wiesz coś więcej o tej rodzinie proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 19.01.07, 22:22 Znam Joanne Lesniak z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gochawiocha Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:49 Znam Leśniaków w Halinowie, woj.mazowieckie, niedaleko Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
lucy50 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 13.02.07, 14:29 To moje panienskie nazwisko. W jakim celu szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lesniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:33 chce cie zerżnąć Odpowiedz Link Zgłoś
wloles71 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 07.06.07, 13:23 Kris045 skąd jesteś? Nazywam się Leśniak. Buduje drzewo genealogiczne. Może pasowałbyś do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.bremultibank.com.pl 09.11.07, 10:33 witam, jak budowa drzewa geneologicznego. też chcę się tym zająć i też mam na nazwisko Leśniak. Dziadek pochodził z Żytna. Zmarł w zeszłym roku. lesniaktom@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
zym.uka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 22.10.08, 11:49 Ja też pznałem nazwisko Leśniak- Chicago UL>Michigan avenue <-więcej nie pamiętam.Miąłem gdzieś telefon jak znajdę to dopiszę. POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mieles Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.forthnet.gr 31.01.08, 18:51 mietek leśniak jestem z wadowic, ojciec pochodził spod Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasik Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:40 mój mąż jest z rodziny Leśniaków, wiem tylko ze jego dziadek mieszkał w Łodzi i rozwiódł sie z babcią, a babcia żyje jeszcze , mieszka w okolicach Warszawy , dziadek niestety nie żyje od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
wloles71 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 20.06.07, 18:18 Do kasik. Mój ojciec urodził się w Warszawie. Obecnie szukam danych dziadka Franciszka Leśniaka, który zmarł w Warszawie prawdopodobnie w 1936 r. Na dniach będę wiedział coś więcej. Skąd pochodzi Twój mąż, bo Ja z woj. lubelskiego - Zamość. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.ciechanowicz Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 24.12.08, 00:02 Zofia Świniarska(Leśniak) + Franciszek Leśniak -Irena Frankowska(Leśniak) -Kazimiera Tomaszewska(Leśniak) -zm.Józef Leśniak 1922 + Aleksandra Ryszko(Leśniak) 1929 ORNETA --Elżbieta Ciechanowicz(Leśniak) 1958 ORNETA --Jan Leśniak 1961 ORNETA --Jolanta Gnyszka(Leśniak) 1952 ORNETA --Mieczysław Leśniak 1954 ORNETA + ****** ---Adriana Krupka(Leśniak) + ****** ---Ewelina Brzeżańska(Leśniak) + ****** ---Dawid Leśniak Zastanawia mnie ów Franciszek Leśniak. Ten Franciszek pośród moich krewnych mógł umrzeć właśnie tak jakoś w 1936. Może to ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:06 hej pochodze z okolic zamościa mój pra pra dziadek nazywał sie Antoni Lesniak żona-Agnieszka (z Uhaczowa? Uhacz??) mieszkał w Suchowoli miał brata Andrzeja, siostre Anielę i Franciszkę oraz syna Piotra, Szukam informacji dla celów archiwalnych:P kontakt: anna-lesniak@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.wisniewka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 25.10.15, 22:12 Wpisz swoją odpowiedźMoja Mama tez sie nazywala Lesiak ....po Dziadku ...woj.Lubuskie ....mieszkali w Glinsku Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 26.10.15, 23:34 dorota.wisniewka napisał(a): > Wpisz swoją odpowiedźMoja Mama tez sie nazywala Lesiak ....po Dziadku ...woj.Lu > buskie ....mieszkali w Glinsku Czy Twoja mama słyszała o rodzinie Leśniak, która mieszkała we wsi Rogi (okolice Radomska – obecne województwo łódzkie, powiat radomszczański)? W tej wsi mieszkały podobno trzy rodziny o tym nazwisku. Jeśli był jakikolwiek kontakt twojej mamy lub taty pisz e-mail do jezow@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:22 Kasik - czy mozesz podac mi kontakt do siebie? Moj dziadek tez pochodzil z Lodzi i nazywal sie Lesniak. Szukam informacji na jego temat. Mial na imie Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
irene29 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 23.06.07, 21:40 znam JOANNE LESNIAK Z ŻOR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hgi Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 13:17 ja jestem z domu Leśniok z Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Caban Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.vc.shawcable.net 17.07.07, 04:18 Ty-Lesniak-a ja Joziek -Plesniak- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazik Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.pools.arcor-ip.net 13.01.08, 16:50 ja terz jestem lesniak chorzow batory ul.lesna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robert Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.subscribers.sferia.net 30.12.07, 16:30 Nazywam się Robert Leśniak. Mieszkam pod Warszawą. Pochodzę z Gorlic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izabela leśniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.swidnica.mm.pl 19.01.08, 20:35 cześć mam naimie izabela leśniak i poszukuje osób o tym samym nazwisku być może znajdą sie jacyś krewni których jeszcze nie poznałam mieszkam w świdnicy poszukuje gł. osób z krakowa i okolpc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artur Leśniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:04 Mój ojciec Ludwik Leśniak pochodził ze Zbydniowa k. Bochni. Przeniósł się na Pomorze do Kamienia Pomorskiego. O ile wiem w Zbydniowie zostali jego przyrodni bracia. W razie czego mój mail:artur.lesniak@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawel076 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 02.01.09, 16:58 Gość portalu: izabela leśniak napisał(a): > cześć mam naimie izabela leśniak i poszukuje osób o tym samym > nazwisku być może znajdą sie jacyś krewni których jeszcze nie > poznałam mieszkam w świdnicy poszukuje gł. osób z krakowa i okolpc witam moja Babcia byla Lesniak pochodzi z Popedzyny k/uscia solnego Odpowiedz Link Zgłoś
agamon25 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 08.04.12, 18:07 Witam Mam na imię Agnieszka. Moja Babcia pochodzi ze Zbydniowa. Jej Brat Józef Leśniak mieszkał w Świdnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
3kondzio20 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 21.06.15, 00:59 Cześć czy nie masz przypadkiem kogoś z rodziny leśniak z okolić Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
olaiandrzej Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 23.06.18, 17:10 Babcia mojego męża Antonina Leśniak przeprowadziła się z miejscowości Mydlniki do Czapel koło Świecia. Dzisiaj mieszkamy w Ernestowie koło Świcia tj. wnuk Antoniny i Józefa( który zginął podczas II wojny światowej)- Andrzej Leśniak z rodziną . Odpowiedz Link Zgłoś
lesiu1219 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 06.03.16, 18:32 czesc Iza ,ja nazywam sie Tomasz Lesniak,moja babcia miała na imię Barbara a dziadek Adolf ,ich córka Józka a moja ciocia mówiła ze mamy rodzińę w Swidnicy ,ja mieszkam w Swierzawie a ciocia w Sokołowcu,pozdrawiaM,znajdziesz mnie na fb Odpowiedz Link Zgłoś
cris1965 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 20.11.18, 20:22 Witam ! Posiadam informacje,ale i szukam o ; Stanisław Leśniak,ur.1902 Kurowo pow.Nowy Sącz Kraków.Niestety nie znam rodziców.Pochowany w -Gorzów Wielkopolski ożeniony ze Stanisławą Nadobnik.Żyją potomkowie Tej pary. Pozdrawiam: Krzysztof Nadobnik cristovoro@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur leśniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 21:03 mieszkam w pobierowie, mój dziadek jan leśniak, pradziadek klemens leśniak mieszkał koło krakowa ok 30 km artur@pensjonatbursztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stasia Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.158.246.94.ip4.artcom.pl 30.12.12, 20:15 Mój ojciec Józef Leśniak pochodził z Biczyc Górnych woj.Nowy Sącz i miał brata Bolka i Jana oraz siostry.Mieszkał w Długołęce potem wyprowadził koło Poznania.Ja mieszkam w Jaworznie.Mój e-mail s.grot@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olinka Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:46 a więc znalazłeś=)) ollinka@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: viator Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.15, 23:00 owszem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lesiu Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:51 Ja mam nazwisko Leśniak, mieszkam na Dolnym śląsku-Złotoryja, mój dziadek został przesiedlony z okolic Tarnowa, więc tam szukam krewnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.is.net.pl 13.04.08, 22:44 RODZINA O TYM NAZWISKU MIESZKA NA WSI o nazwie IRENA,OBOK zaKLIKOWA,PODKARPACIE,MIEDZY sTALOWA WOLą A kRASNIKIEM.POWODZENIA ACHA.STAS LESNIAK MIESZKA W LUBLINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
greffi Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 07.05.08, 20:16 Ja jestem LEśniak. I jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: digEEr Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.san.airbites.pl 23.05.08, 19:20 ja tez mam na nazwisko Leśniak i jestem z Sanoka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 10:36 moja mama jest z domu Leśniak, pochodzi z małej wioski Rogi w powiecie Radomszczańskim. w Rogach są jeszcze 2 rodziny o tym nazwisku, prawdopodobnie spokrewnione kilka pokoleń wstecz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Staś Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 15:15 Mój dziadek Jan Leśniak również pochodzi z Rogów, a nasze korzenie sięgają XVIII wieku ,a konkretnie miejscowości Rzeki Małe gm. Kłomnice.Pozdrawiam wszystkich Leśniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Staś Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 12:33 Czy Franciszek to może Twój wujek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: staś Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.14, 11:58 Franciszek to syn mojego dziadka Jana brata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 11.03.15, 23:14 Do Marcin IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08 i innych, którzy mają bądź słyszeli o osobach lub rodzinach noszących nazwisko Leśniak z okolic wioski Rogi i Jeleniej Góry: Witam. Jacek Leśniak się kłania. Mój dziadek, Antoni Leśniak, pochodził z Rogów obecnie: powiat Radomszczański, potem zamieszkał w Radomiu, Mazowieckie. Niestety, zmarł w roku 1985. Może on jest jednym z tych dwóch rodzin, o których wspomniałeś? Ciocia Henryka Leśniak mieszkała w Jeleniej Górze. Proszę o kontakt ( jezowj@gmail.com ) osoby, których znajomi czy rodzina mieszkali / mieszkają w okolicach wymienionych miejscowości. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 08.05.19, 00:27 Mój dziadek Antoni Leśniak pochodzi z wioski Rogi. Może jest jakieś pokrewieństwo. jezow@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 10:38 ktoś tu pisał o miejscowości Żytno, jest taka miejscowość około 20stu kilometrów od Rogów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antek Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: 81.219.244.* 10.07.08, 19:35 jest portal "nk" tam pewnie jest mnóstwo Leśniaków Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Szukam osób o nazwisku Schmidtke IP: *.eranet.pl 01.08.08, 23:40 Pomóżcie, Daria Schmidtke, Krynica Morska, Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Szukam osób o nazwisku Schmidtke IP: *.eranet.pl 01.08.08, 23:41 Proszę o kontakt na : annnapoprostu@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dość Re: Szukam osób o nazwisku Schmidtke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:15 LUDZIE Z OKOLIC WARSZAWY PISZCIE NA MAILA: szkola_00@tlen.pl Też się tak nazywam i chcę się dowiedzieć czegoś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam osób o nazwisku Schmidtke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 19:16 poprzedni mail wiąże się z Nazwiskiem leśniak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:24 Kasik - czy mozesz podac mi kontakt do siebie? Moj dziadek tez pochodzil z Lodzi i nazywal sie Lesniak. Szukam informacji na jego temat. Mial na imie Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: csxzf Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 17:26 siema! ja byc lesniak z orneta i byc twojo rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiecho Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: 83.220.106.* 01.11.08, 17:36 Ja też znam jednego Leśniaka. Bardzo sympatyczna gęba. Widzę ją niemal codziennie w lustrze podczas golenia. Pozdrawiam pozostałych Leśniaków, (i Leśniakowe też:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mir Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.strazgraniczna.pl 26.02.09, 15:10 ja tez jestem lesniak i mój rewir to Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.chello.pl 11.11.08, 17:14 Hej, ja jestem Leśniak niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.ciechanowicz Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 23.12.08, 23:49 Zofia Świniarska(Leśniak) + Franciszek Leśniak -Irena Frankowska(Leśniak) -Kazimiera Tomaszewska(Leśniak) -zm.Józef Leśniak 1922 + Aleksandra Ryszko(Leśniak) 1929 ORNETA --Elżbieta Ciechanowicz(Leśniak) 1958 ORNETA --Jan Leśniak 1961 ORNETA --Jolanta Gnyszka(Leśniak) 1952 ORNETA --Mieczysław Leśniak 1954 ORNETA + ****** ---Adriana Krupka(Leśniak) + ****** ---Ewelina Brzeżańska(Leśniak) + ****** ---Dawid Leśniak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kornelia.lesniak Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak IP: *.centertel.pl 01.11.15, 20:05 Mój dziadek ma na imię Mieczysław Leśniak i aktualnie mieszka w nowogardzie ( zachodniopomorskie) data urodzenia by się zgadzała. Odpowiedz Link Zgłoś
byczek131 Re: Szukam osób o nazwisku Leśniak 28.07.19, 20:42 Mój prapradziadek Leśniak Franek (Franciszek) po zaborach dostał za zasługi waleczne ziemię na Podkarpaciu a z tego co wiem, to przyjechał z okolic Poznania. Był wojskowym i po przeniesieniu się ze swoją żoną na Podkarpacie zamieszkał tam, ale niestety zachorował on i żona i zmarli zostawiając małe dzieci. Rodzina miała ciężkie życie i praktycznie stracili kontakt z rodziną z okolic Poznania.. może wiesz coś więcej o tej rodzinie proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś