Dodaj do ulubionych

szukam urodzonych 4 sierpnia

IP: *.izacom.pl 18.09.06, 21:28
Jeśli ktoś urodził się 4 sierpnia to będę bardzo wdzięczna za kontakt. Fajnie
jest mieć takiego bliźniaka:):)Jestem bardzo ciekawa czy życie takich ludzi,
ich zainteresowania i upodobania są podobne. Czekam z niecierpliwością i
pozdrawiam serdecznie "Słonko".
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.plk.vectranet.pl 18.09.06, 21:50
      ja jestem z piatego sierpnia. wojtek_r1@gazeta.pl
      • annajustyna Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 18.09.06, 22:05
        Ja z trzeciego:)))).
        • Gość: hilion27 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.n3t.pl 30.09.07, 11:37
          ja urodzilem sie 4 sierpnia:)
          • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 30.09.07, 11:47
            Witaj hilion
            Fajnie,że postanowiłeś napisać. Miło mi jest przywitać Cię w naszym gronie.
            Jesteśmy "bandą" fajnych ludzi z całej Polski. Napisz nam proszę coś o sobie
            jesteśmy bardzo ciekawi. No i najbardziej ucieszy się Prezes bo był sam w tym
            babińcu.:)
            PS: chciałam powiedzieć, że chyba skończymy niedługo roczek. Mozę jakiś torcik i
            szampos.
            PS: Prezesie nick to ewa.woj.
            pozdrawiam serdecznie zapracowane Lewki i jednego Skorpionka:)
            • Gość: ania Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 217.153.127.* 04.08.08, 17:15
              4 sierpnia :)
              • jesienia Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 04.08.08, 17:20
                moj syn dzisaj konczy 26 lat,szkoda ze go nie ma z nami dla pozostalych"w gore
                serca"
          • Gość: orsetta Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 23:11
            ja jestem z 4 sierpnia 1978
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 19.09.06, 11:41
      Dzięki wielkie za zgłoszenia. Wprawdzie nikt z 4 sierpnia ale może byśmy cały
      sierpień wyszukali w sieci:)))))))))))) Pozdrawiam "Sierpniowych"
      • Gość: filip Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 21:57
        fajnie urodziliszmy sie tesz jak barack obama 4 sierpnia
    • tipsiara Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 19.09.06, 19:18
      urodzona 4 sierpnia:DDDD
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 26.09.06, 21:05
      Straszna szkoda,że tylko jedna osoba się znalazły z 4 sierpnia. No ale dobra i
      to. :((( Pozdrawiam i zapraszam do pisania.:)Słonko
    • Gość: mnm Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 29.09.06, 00:11
      Kiedyś miałam znajomą, która urodziła się 4.08.195*r (skończyła socjologię na UW).
      W mojej bliskiej rodzinie są 2 osoby z sierpniową datą urodzenia:
      2.08 i 9.08.
    • Gość: magda Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.chello.pl 29.09.06, 07:07
      Moja córka - 4 sierpnia 1987 r.

pozdrawiam:-)
      • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 29.09.06, 15:19
        Witam Cię
        Jestem z 4 sierpnia i co dalej?
        Pozdrawiam
      • Gość: Paulina Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.09, 02:59
        witam moja data urodznia to 4 sierpnia 1987 Paulina...
        • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 30.07.09, 22:16
          Cześć Paulinko miło mi Ciebie powitać w gronie słusznie urodzonych. Nasza
          słoneczna leolandia jak co roku o tej porze trochę opustoszała. :):D
          A ja odliczam dni do NASZYCH urodzin. :)

Ps. Napisz proszę skąd jesteś :D
          Ps. 2. Buziole dla Wszystkich Leonków
          • Gość: Gabriela Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.homenett.pl 03.08.09, 18:02
            Witam!
            Urodziłam się 4go sierpnia 2? lat temu ;) Jutro urodziny!!!
            Pozdrawiam wszystkich, którzy jutro świętują ze mną;)
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 30.09.06, 17:29
      Bardzo się cieszę, że jednak jest kilka osób:))))
      Jak nas będzie więcej to możemy klub założyć. :))))A narazie zapraszam ,jeśli
      ktoś ma ochotę pogadać na GG 4149961. Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego
      najlepszego naszym MĘżCZYZNOM. :))) Słonko
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 08.10.06, 12:02
      czy to już wszyscy?
      czemu nas tak mało:)pozdrawiam serdecznie!!!!!!!
      • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 09.10.06, 21:15
        Witam czwartosierpniaków
        Zakładajmy ten klub.Mogę zostać prezesem, lub coś w tym stylu.
        Co Ty o tym sądzisz Słoneczko?
        Pozdrawiam gorąco.
        Remix
        • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 10.10.06, 15:42
          Ja jestem na tak ale jakoś nikt się nie zgłasza!!!!!!!!!
          Czekam i czekam, a latka lecą. Fajnie by było znać kilku "super ludzi" hahahaha
          Dzięki, że się odezwałeś REMIX53:)
          Zostawiam wszystkim mój numer na GG 4149961 i jeśli o mnie chodzi, to ja chce
          ten klub i możesz być prezesem ( ja będę skarbnikiem hahaha)
          Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia:))
          • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 10.10.06, 19:51
            Musimy poszukać jakieś prządne lokum lub miejsce zboru braci bliźniaków.
            Wywiesimy flagę z lwem i zobaczysz Słonko jak się zlecą.Myślę że wgórach????
            No i wtedy będzie potrzebny skarbnik, nie mówię już o prezesie.
            Pozdrawiam
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 10.10.06, 21:28
      OOOO góry mogą być:))) flagę by się zrobiło. Skarbnik jest, prezes jest,
      członków brak hahahaa. A bym zapomniała jaka nazwa? Bo by się przydało!!!
      REMIX, a Ty skąd jesteś? Bo ja Poznań:)
      Pozdrawiam i czekam na propozycje nazwy klubu
      • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 11.10.06, 12:25
        O członków się nie martw, znajdą się(jest już troje).W pierwszej kolejności jako
        skarbnik popracuj nad statutem klubu (kto; gdzie; kiedy; wysokość składek i tam
        takie inne duperele) Reprezentuję Wrocław.Trochę mnie wciągnełaś.Byłem w
        Poznaniu na targach tzw. poznanskich.
        • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 12.10.06, 00:12
          Remix, co ja bym bez Ciebie zrobiła? Członkowie milczą zaciekle, jak nie z 4.08.
          hahaha. Kolorki na flagę już mam zielony- bo nadzieja, żółty-bo słonecznie,
          czerwony- bo ? dobra dalej, może fiolet- bo nikt inny nie stosuje. A nad nazwą
          nie myślałam. Mam rodzinkę we Wrocławiu!!! Pozdrawiam i czekam na wieści.
          • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 12.10.06, 11:54
            Kolorki niezłe, czerwony bo powabny, myślę że lew w tle.Trzeba stronę załżyć.
            Ogłosić jakąś promocję np. buziaczki od prezesa i skarbnika dla zgłaszjących się.
            Będzie dobrze. Zgłosiła się mamusia, której córeczka urodziła się w jedynie
            słusznym czaie (*04 08)może sie odezwie? Hej Córeczko odezwij się!!! Można
            powiedzieć,że jest nas troje na początek to dobrze.Nie martw się Słoneczko--
            jeszcze zbłyśniesz.Pozdrawiam.
            • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 12.10.06, 19:49
              Ty to Remix zawsze wiesz co powiedzieć, zeby mi się lepiej zrobiło:):D. Jest
              jeszcze jedna osoba TIPSIARA ale nie odpowiada. Trochę ją wystraszyłam jak jej
              napisałam,że losy tych ludzi mogą być podobne!!!!
              Coś mam niejasne przeczucie,że jesteś uzdolniony wszechstronnie, a szczególnie
              plastycznie i tego lwa w tle narysujesz:). Ja się zabieram za statut i jakąś
              nazwę:D:D
              Tak mnie te buziaczki zaintrygowały!!!!!!!!!! No ale czego się nie robi dla
              rodziny hahahaha
              Pozdrawiam serdecznie i życzę nam dużo członków w klubie, żebyśmy mogli skladki
              zdefraudować- Boże kto mnie takich trudnych słów nauczył? I co to słowo oznacza?
              Jeszcze raz wszystkiego dobrego i pisz bliźniaku:):D
              • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 13.10.06, 19:40
                Bardzo modne słowo, a nawet na czsie.Jak Ci idzie tworzenie statutu? bo ja już
                kończę lwa.Już widzę prężnie działającą organizację i miękki fotelik prezesa
                rozgrzewany przez gorące Słoneczko.Będzie super nawet gdy zostaniemy we dwoje;
                remix53@gazeta.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 13.10.06, 21:49
                  hahahaha REMIX Ty łobuzie :) mamy nowego członka. Dziś się do mnie odezwała
                  Tereska na GG, że też jest z 4.08 i fajny pomysł nasz klub. No i może coś nam z
                  tego wyjdzie:)
                  A tak w sprawie organizacyjnej- jakie będą te fotele?:)
                  Ja bym chciała bujany mięki i duży :)
                  Pozdrawiam Pana PREZESA i wszystkich pozostałych oraz Tereskę, która może czyta:)
                  SKARBNIK
                  • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 14.10.06, 18:56
                    Cześć WSZYSTKIM- dobre wieści!!!!!!!!!
                    Od dzisiaj REMIX - PREZES zyskał zastępcę w postaci TERESKI
                    Tereska zgłosiła się do klubu dobrowolnie.
                    Obie planujemy przyszłoroczne urodziny gdzieś razem. Jeśli są inni chętni to
                    zapraszam. Tak więc Remix-e zarząd mamy w kąplecie, jeszcze tylko członków
                    trzeba zachęcić. I napisz coś bo głupieję bez Twoich pomysłów.
                    Pozdrawiam wszystkich serdecznie z zimnego Poznania i czekam na wpisy.
                    PS. Zauważyłam, że ja i Tereska mamy podobieństwo charakterów, bardzo mnie to
                    cieszy bo urodzinki bedą udane:D I miło nam będzie razem w klubie!!!!!!!!
                    PS.2.Jeśli są inni chętni do zarządu to miejsc brak- chyba, że wynajdą sobie
                    sami pożyteczne zajęcie.:)
                    PS.3. buziaki dla zarządu :)
                    • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 14.10.06, 20:49
                      Witam.
                      Co się dzieje, jaki entuzjazm; to mi się podoba-a dlaczego Tereska nie wystąpiła
                      na forum? Zapraszamy. Słoneczko mam struktyrę organizacyjną w wersji graficznej
                      podaj swój adres to prześlę Ci do weryfikacji.Jak tam praca nad statutem?
                      Myślę że organizacja zarządu jest jeszcze sprawą otwartą i będzie więcej miejsc
                      do obsadzenia.Wszystko się wyjaśni po dokończeniu statutu i struktury
                      organizacyjnej.
                      Wymaga to trochę czasu ale będzie wszystko OK.
                      Przyjmuję PS.3
                      >PS.Skarbnik nigdy nie głupieje.
                      Z wyrazami szacunku.
                      • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 15.10.06, 12:19
                        Dziś około 17 zarząd ma konferencje na GG - Czekam na chętnych.
                        Podaję numer 4149961. Pozdrawiam serdecznie.
                        PS napoje we własnym zakresie:):D
                        PS.2 miałam mieć fotel, i nic.
                        PS.3 sprawozdanie z działalności skarbnika: kasa świeci pustkami.:), skarbnik
                        pozostaje ten sam w dobrym nastroju:)
                        • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 15.10.06, 16:25
                          Witam bardzo serdecznie prezesa i skarbnika , na konferencje udam sie niezwlocznie , mimo ze kasa swieci pustkami liczy sie dobry nastroj i super ludzie w zarzadzie . Z wyrazami szacunku
                          • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 16.10.06, 07:40
                            Witam wszystkich i przepraszam za nieudaną konferencję zarządu.
                            Problemy nastąpiły z mojej winy.:(
                            Ale nie podam się do dymisji bo i tak brak kandydatów na moje miejsce.:)
                            No i kasa świeci pustką, więc kto by tam chciał :)))))
                            Solennie obiecuję, że przebieg dzisiejszej konferencji będzie bez zarzutów.

Dużo buziaków i przytulaski:D
                            Pozdrawiam serdecznie i piszcie
                            AAAA bo bym zapomniała. Nowicjuszka jest naszym WICEPREZESEM!!!!!!!!!!
                            GRATULACJIE
                            • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 16.10.06, 15:26
                              Witam gorąco wszystkich czwartośierpniowców,wczoraj zaprosiłem nijaką Weronę81
                              do naszego forum towarzyskiego która urodziła się w konkretnym terminie czyli 04
                              08....Słoneczko nie przejmuj się wczorajszą konferencją było wspaniale, zawsze
                              początki bywają kapryśne. Było miło, poznałem sympatyczną Tereskę, trochę
                              powalczyłem z komputerem,(mój nowy nr GG1200809)i tak naprawdę muszę powiedzieć,
                              że jak na pierwszy raz to jestem zadowolony.Chcę serdecznie powitać moją nową
                              wicwprezesową, gratuluję awansu i myślę,że będzie się nam dobrze współpracowało.
                              Ze względu na pilny wyjazd służbowy, nie będę uczestniczył w zapowiadanej przez
                              nasze Słoneczko konferencji.Tak więc życzę owocnych obrad i liczę na jakieś
                              skromne sprawozdanie.Pozdrawiam Was gorąco- Wasz jedyny prezes.
                • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 18.10.06, 17:42
                  >Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy < to jest piekne i madre , ale takie piekno moga tylko dostrzec wszyscy z czwarego sierpnia , wiem ze jestescie , ale nie wiem na co czekacie (ha ha ha )i czemu nie wpisujecie sie , witam i pozdrawiam sloneczko i Weronke , sprawy organizacyjne na dobrej drodze Panie PREZESIE a jakies wytyczne,czekamy
                  • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 19.10.06, 12:55
                    Witam wszystkie Orzeszki z czwartego sierpnia.Wasz prezes włśnie się ponownie
                    objawił.Gratulacje dla Nowicjuszki3, która dzielnie radziła sobie z trudnymi
                    problemami prezesowskimi.Nasze Słoneczko, to szczególnie kreatywna osóbka, która
                    buszuje po innych listach forum towarzyskiego celem pozyskania nowych sióstr i
                    braci. Tak wię prezes może spać spokojnie.Nowe wytyczne są w
                    przygotowaniu.Czekam na projekt statusu z zaznaczeniem celu działania klubu. Nie
                    widziałem wpisu Tereski, przeziębiona biedna?
                    Pozdrawiam Was serdecznie ze słonecznego Wrocławia i oczywiście zapraszam do
                    naszego klubu urodzonych czwartego sierpnia.
                    • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 19.10.06, 20:59
                      Witam serdecznie naszego drogiego PREZESA ,bardzo sie ciesze ze ster wladzy wraca w rece szefa , (a tak po cichu szefie to na drugi raz prosze o jakies wskazowki hahaha) ,nasze sloneczko dzielnie sie spisuje , stara sie mnozyc i dzielic choc kasa swici pustkami , tylko Weronka sie nie odezwala mimo naszych apeli , ale nie tracimy nadzieji. Samopoczucie moje juz dobre dzieki cudownym napojom sugerowanym przez sloneczko , dobra i uczynna dziewczynka, serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z CZWARTEGO SIERPNIA .pa pa
    • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 16.10.06, 15:49
      Boże drogi, zostałyśmy bez naszego "kochanego" PREZESA na kilka dni(co my same
      biedne, bezradne zrobimy? hahahaha - ściema!)
      Tak więć TERESKA dostaje na ten czas "ster władzy", a ja lece na zakupy wydać
      resztę z naszej kasy :D hahaha. Bo jek to zwykli ludzie mawiać " jak kota nie ma
      to myszy....." no wiecie już co hahaha.

PS PREZESOWI życzymy udanego pobytu GDZIEŚ TAM i załatwienia CZEGOŚ TAM.
      PS.1. TERESCE gratulujemy objecia władzy
      PS.2. Sobie zycze udanych zakupów
      PS.3. Buziaki dla wszystkich
      PS.4. Kto to jest ta WERONKA? Mówcie szybko bo mnie ciekawość zabije- proszę
      PS.5. Cos mam przeczucie, że zostanie SEKRETARKĄ ZARZĄDU- bo to jakiś młody rocznik
      PS.6. WERONKA witaj serdecznie i napisz coś!!!!!!!!!:)

WNIOSKI
      Zarządu przybywa, kasy ubywa. Nie żebym to ja miała z tym coś wspólnego haha

ooo BO BYM ZAPOMNIAŁA- CO Z TLENEM?
      MAM PROŚBĘ NIECH KAZDY MA TLEN - CELE KONFERENCYJNE
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 16.10.06, 20:03
        Witam panie serdecznie , panie bo jedyny nasz mezczyzna nasz wspanialy PREZES udal sie w celach sluzbowych w podroz ha ha ha i ster wladzy oddal w damskie rece ,czyli moje. Mam zamiar stanac na wysokosci zadania i nie zawiesc powierzonego zaufania . Sloneczko wierze tez w Twoje zdolnosci matematyczne i w naszej kasie pomnozysz tam gdzie trzeba i podzielisz co trzeba , z gory ogromne podziekowania . serdecznie pozdrawiam WERONKE i witam w klubie urodzonych 4 08 .Bardzo bardzo prosze odezwij sie i nie kaz nam czekac , pozdrowionka , >Ps .Serdeczne pozdrowienia dla Pana PREZESA , i czekamy na powrot
        • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 17.10.06, 19:46
          Cześć wszystkim!!!!!!!!!
          Dziś nikt nic nie napisał to się poczułam zobowiązana.:)
          No zacznę od tego, że w Poznaniu było 4 stopnie rano.
          Obie z Tereską pijemy wszystko z cynamonem bo rozgrzewa.
          Smutki na forum bez Prezesa. Weronka milczy uparcie. A nowych CZŁOWIEKÓW brak.
          Oglądałam Madagaskar i te CZŁOWIEKI bardzo mi się podobali.
          PREZES wracaj!!!!!!!!!. Ludzie piszcie!!!!!!!!!. Weronka odezwij się!!!!!!!
          Buziaki dla TERENI:). No i to na dzisiaj wszystko.
          Idę na kolację.pa pa
          • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 20.10.06, 18:17
            Cześć wszystkim. Dziś dobry dzień PREZES się odezwał:)
            Cały, zdrowy, tylko zapracowany. Bardzo sie cieszymy, że jest.!!!!!!!
            Ja to tak w ogólnym stresie całkiem zapomniałam, że hymnu nie mamy. I w
            nawiązaniu do tego proponuję, zebyśmy sobie pioseneczkę ulubioną wybrali. Czekam
            na typy, każdy po 3.
            Nowych ani widu ani słychu- może to i lepiej bo oni chyba udaja ze z 4 sierpnia
            inaczej by się zgłosili:)
            Trzymać za mnie kciuki cały nastepny tydzień bo mi się dużo ważnych rzeczy
            dzieje i wsparcia potrzebuję.:)
            Teraz ide zakuwać i troche magisterki popisać. No to buziaki i pozdrówka
            PS w sobotę bez kompika do wieczorka - kompik będzie przeinstalowywany :)
            • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 21.10.06, 14:31
              Dzien dobry wszystkim czwartosierpniakom :)ostatnie dni byly tak obfite w przerozne nieprzewidywalne sytuacje ze fakt iz nie mamy hymnu uswidomilo mi dopiero SLONKO. Drogi PREZESIE , a moze malenka konsultacja ,Slonko bede trzymac kciuki ,niech ci sie wszystko uda ,jestem z toba i wierze ze wszystko ulorzy sie tak jak sobie tego zyczysz . Prezesowi zycze milego wypoczynku w piekna pazdziernikowa sobote i niedziele , niech zbiera i regeneruje sily do pracy w nadchodzacym tygodniu , pozdrowionka i buziaczki
              • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 23:23
                Serwus. Chyba dobrze trafiłam, bo należę do grona słusznie urodzonych. Data
                fajna, więc zgłaszam akces. Co prawda, jak wsystkie znane mi lewki o tej porze
                roku łapię doły, więc jestem mało kreatywna, ale ewentualnie mogę pozamiatać.
                Hymn rzeczywiście ważna sprawa, zatem muszę dobrze pomyśleć. Może o naszym
                słonku?? Pozdrowka dla funkcyjnych i nie tylko.
                • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 22.10.06, 09:04
                  Co za mily poranek ,wstaje , jem sniadanko ,pije kawke, uruchamiam kompa ,i co widze ? mamy nowa klubowiczke , pozwol Lolu ze powitam cie bardzo,bardzo serdecznie , jest mi niezmiernie milo ze jestes z nami z czwartego sierpnia .Masz racje ta pora roku nie jest zbyt laskawa dla nas ale razem dajemy rade. Hymn ze slonkiem, jestem Za, dobry pomysl , i pozdrowienia dla naszego Slonka .Slonko jak tam twoj kompik? Prezesie czyz to nie piekna wiadomosc? . Pa ,narazie
                  • Gość: Słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 22.10.06, 09:34
                    WITAM serdecznie
                    Dziekuję za pozdrówka. Kompik jeszcze nie jest stabilny wczoraj cały dzień
                    czyszczenie i przenoszenie, a dziś dopiero instalacja. Musiałam dużo usunąć bo
                    było podejrzane. No i zapomniałam sterowników <lol>.
                    Cieszę się, że jesteśmy w komplecie i że słonko świeci.
                    A najbardziej się cieszę, że mamy nową klubowiczkę.:)

OFICJALNE PRZYWITANIE

Witamy w naszym klubie 4-sierpniowych nowoprzybyłą LOLĘ i czynimy ją sekretarką
                    zarządu w miejsce nigdy nieobecnej Weronki, która to nie jest zdolna do
                    pełnienia swojej funkcji.(bo nie przychodzi do pracy)
                    Kochana LOLU do twoich obowiązków należy:
                    a) posiadanie dobrego humoru - nawet w czasie tzw. dołów
                    b) pisanie postów na forum
                    c) dobra zabawa w naszym gronie
                    d) obowiązkowa miłość do nas
                    e) i trzymanie z nami sztamy
                    no i cała tam taka reszta hahahaha
                    aaaaa no i coś ważnego - mój numer gg hahahaha 4149961. Reszta też Ci swoje da.
                    W planach mamy tak, że jak mi sie maja stronka napisze to bedziemy tam mieli
                    klubik- już nam cos szykuję do pisania postów i takie tam.

TEraz zamknij oczka i wybraź sobie, że Ci wszyscy klaszczą i całują co oznacza,
                    że od dziś oficjalnie jasteś SEKRETARKĄ ZARZĄDU i nic nie musisz hahaha. Jakbyś
                    chciała być kimś innym to napisz hahahaha.

A jesli o nas chodzi to jesteśmy fajni i skromni hahahaha. Pokochasz nas:)

PS SŁONKO WAS KOCHA- poszłam napić się kawy !!!!!!!!!
                    PS.1. Buziaki dla wszystkich
                    :)))))))))))
                    • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 22.10.06, 12:05
                      Witam.
                      Piękne Słoneczko wdarło się do mojego pokoju i postawiło mnie do pionu.
                      Wczoraj miałem malutkie wychdzenie z jesiennego doła i dzisiaj jestem trochę
                      przymulony.Ratuję sie mocną kawą z cytryną.Wiadomość o naszej wspaniałej Loli
                      przywróciła mi nadzieję, że są tacy którzy urodzili się pod słuszną datą i będą
                      masowo przybywali do naszego grona.WTAM.WITAM.CMOK-CMOK-CMOK
                      LOLU-BLIZNIACZKO.Nasza radość nie ma końca i dzeń ten długo pozostanie w naszej
                      pamięci.Zakres obowiązków juz znasz+ wierność prezesowi.Słoneczko magisterka
                      Twoja to tylko kwestia czasu nie stresuj się i szybko gotuj kompa bo mi Cię
                      trochę brakuje.Cieszę się że moja zastępczyni tak dzielnie działa na forum-
                      pamięta o wszystkich i pozdrawia, i jest milusia.Ta mała konferencja którą
                      proponujesz to ma być w realu czy wirtualnie? Osobiscie jestem za realem.
                      Moje Drogie co się dzieje z Tereską? Zatraciłem numery na GG.Mój 1200809
                      Bardzo się zmęczyłem.Pozdrawiam Was serdecznie osłabiony prezes.
                      • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 22.10.06, 12:09
                        Dobiłem do 40-go wątka.
                        • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 22.10.06, 13:32
                          >Ja zaczne nowa dziesiatke , >Jednym slowem przyszly rok u nas urodzonych w jedynie slusznym czasie , >bedzie obfitowal w najrozniejsze swieta ,mam na mysli magisterke naszego sloneczka, nasze urodzinki, a takze inne rocznice i wydarzenia ktore , >upowaznia nas do obchodow swiatecznych . >LOLU daj znac czy jestes zadowolona z funkcji jaka zostala ci powierzona . >PREZESIE dziekuje za dobre slowko o mnie ,jestem mile zobowiazania . >Sloneczka i pogody ducha wszystkim czwartosierpniakom ,
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 23.10.06, 00:22
      Cześć Wszystkim
      Kompik działa:) uf.....
      No to jestem dostępna :)
      Pozdrawiam i buziaki
      Wasze SŁONKO :) "URODZENI POD JEDYNĄ SŁUSZNĄ DATĄ" - piękne hasło
      • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:39
        Witajcie Najmilsi. Taaa.. wspaniały początek dnia. Owacje, cmoki i uściski dłoni
        Prezesa - to jest to, co lewki lubią najbardziej. A do tego niespodziewany
        awans! Jak tak się dobrze zastanowię, to właściwie jesień nie jest jeszcze tak
        straszna, jak mogło się wydawać. Wielkie dzięki za gorące przyjęcie. Jestem
        zaszczycona i z dumą przejmuję wszelkie obowiązki. Myślę, że dam sobie ze
        wszystkimi radę. Trochę martwi mnie kaska, bo zazwyczaj nie ma zwyczaju
        pozostawać ze mną na dłużej, ale mogę nad tym popracować. Nic tak nie dodaje
        skrzydeł jak miłość bliźniego, więc gotowa jestem na zmiany. Pozdrawiam
        serdecznie wszystkich słusznie urodzonych i życzę słonecznego tygodnia. Buźka.Lola
        • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 23.10.06, 13:08
          No pięknie! Nareszcie zaczyna się pomału układać. Słoneczko ma sprzęt na
          chodzie, Lola w pięknym stylu zaakceptowała swoją przynależność do klubu. Z
          takim wielkim zrozumieniem i zaangażowaniem wzięła na swe barki ogromną
          odpowiedzialność za powierzone jej obowiązki. Lolu przed Tobą kariera w naszym
          klubie, to ja prezes Ci mówię. Dziękuję Wam za wpisy, musimy być zawsze w
          czołówce forum towarzyskiego wtedy jesteśmy widoczni dla słusznie urodzonych.
          Nie muszą się błąkać gdzieś po wątkach np. z pod znaku lwa.
          Lub coś w tym stylu. Droga Wiceprezes dziękuję za słowa otuchy, pomogłaś mi
          bardzo nie czułem się tak bardzo osamotniony w cierpieniu. Jesteś naprawdę prawą
          ręką a nawet powiedział bym więcej....Coś mi nie pasuje, nie jesteście w pracy?
          Żadne GG nie działa? A może ja coś znowu skopałem? Słoneczko !!!!
          Tereska milczy ! Macie z nią kontakt?
          Pozdrawiam Was i Was przyszli czwartośierpniowcy.
          • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 23.10.06, 19:02
            I pomalutku poniedzialek przechodzi nam do historii,a dzialo sie tu dzis na forum duzo ,oj duzo,tyle wspanialych wypowiedzi,pozytywnych mysli, tyle podpory duchowej,az serduszko sie raduje,Lolu z pusta kasa tez damy rade , Sloneczko pozdrowienia dla juniora ,niech zwarty i gotowy staje do pracy , Prezesie GG dziala a sprawa Tereski wyjasniona , pozdrawiam wszystkich , niech jutrzejszy dzien bedzie dla nas jeszcze piekniejszy niz dzis . Mowiac dla nas mam na mysli wszystkich urodzonych w jedynym slusznym dniu. Pa buziaczki
    • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 23.10.06, 21:31
      Witam kochani
      Buziaki dla wszystkich. Mój kompik działa znowu ślicznie. Myśle, że to już czas
      na zebranie zarządu. Pomyślałam o środzie wieczorkiem ok 18:00. Skargi i wnioski
      do jutra hahaha. Zostało ustalić czy tlen czy gg, a może skype. Mój numer gg dla
      loli to 4149961- reszta już ma:). Tak więc urodzeni jedynego słusznego dnia
      stanowią czołówkę tego forum. I jak to nasz Prezes już wspomniał- piszcie
      piszcie jak najwiecej, jestem z NAS dumna.
      Pozdrawiam mocno i serdecznie.
      PS. Tylko jedno mnie zasmuca- pusta kasa hahaha
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 24.10.06, 18:33
        Moi najmilsi . Co za dzien dzis mialam, pelen roznych sprzecznosci i roznych odczuc, az cisnie sie na usta cytat Marka Aureliusza : Boze daj mi cierpliwosc, bym pogodzil sie z tym Czego nie jestem w stanie zmienic. Daj mi sile , bym zmienil, to co zmienic moge. I daj mi madrosc ,bym odroznil jedno od drugiego" Sloneczko super pomysl z zebraniem , moze tlen?( z powodu brakujacych ,akcesorii hahaha) mam nadzieje ze lola odezwie sie -Lolu prosimy:) pozdrowienia dla Prezesa ,Sloneczka ,Loli i wszystkich urodzonych W jedynym slusznym dniu , pa :)
        • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 24.10.06, 20:25
          Witajcie w naszej bajce.
          Nie nadążam „Junior po operacji; Nowicjuszka to Tereska” To są całe nasze
          czwartosierpniówki, jakich niespodzianek jeszcze mogę się spodziewać? Ale tak
          trzymajcie jest pięknie.

Jest odważny, silny, dzielny
          I okropnie samodzielny!
          Czasem takie ma pomysły,
          Że rodzice tracą zmysły!

Dzierżąc berło i koronę,
          Lubi słabych brać w obronę
          I królewskim obyczajem
          Potem im się wielbić daje...

Może jakaś mała przeróbka? Nie jestem autorem.
          Pozdrowienia dla Słoneczka, Nowicjuszki, Loli i oczywiście dla Tereski i Juniora.
          Wracam jutro późno mogę nie zdążyć na konferencję. Wolałbym na GG nie
          zainstalowałem się w Tlenie.
          Gorące uściski od prezesa.
          • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 24.10.06, 21:32
            Witam słusznie urodzonych.
            Dzień był długi ale owocny. Dowiedziałam się wszystkiego o typach osobowości i
            już wiem jakim sama jestem typem. TYPEM Z POD CIEMNEJ GWIAZDY, żeby nie było
            wątpliwości. O podatkach natomiast wiem tyle, że znieść nie zamierzaja, a w USA
            nie płaci się VAT. Zamiast mówić co robic, żeby nie płacić robili nam testy z
            wiedzy i namawiali do praktyk. Obdarowali gadzetami z logo firmy, reszte czyli
            ustawy sami sobie zabraliśmy bez pytania. I te ustawy to jedyna miła rzecz
            wyniesiona dosłownie z II części warsztatów. Konkluzja jest taka wszystko co
            jest darmowe ma też darmową wartość.
            Teresko zaczne od Ciebie - dziekuję za jeden z moich ulubionych cytatów
            Prezesie wierszyk niech bedzię naszą ROTĄ - mówioną:)
            Lolu napisz coś!!!!!!!!!!!!
            Junior juz zdrów i w pełni sił wiec mogę pisać i pisać i pisać!!!!!!!!!!
            Coś mi się jednak wydaje, że wysokie obroty dnia dzisiejszego niechybnie powalą
            mnie spać.
            Zanim jednak porwie mnie HYPNOS i zasnę wtulona w jego ramionach coś Wam
            zabawnego wkleję

ANALIZA ISTNIENIA PIEKLA (NIE TYLKO DLA AMATORÓW FIZYKI)
            > Poniżej cytuję jedno z pytań, które pojawiło się na egzaminie na
            > wydziale chemii NUI Maynooth (National University of Ireland).
            > Odpowiedź jednego ze studentów była na tyle wyjątkowa, że profesor
            > podzielił się z nią ze swoimi kolegami, a później jej treść
            przedstawił
            > w internecie.
            >
            > Pytanie:
            > Czy piekło jest egzotermalne (oddaje ciepło) czy endotermalne
            (absorbuje
            > ciepło)?
            >
            > Większość odpowiedzi oparta była na prawie Boylesa, które mówi, że
            w
            > stałej temperaturze objętość danej masy gazu jest odwrotnie
            > proporcjonalna do jego ciśnienia.
            >
            > Jeden ze studentów napisał tak:
            >
            > Najpierw musimy stwierdzić, jak zmienia się masa piekła w czasie. Do
            > tego potrzebna jest ocena liczby dusz, które idą do piekła i liczba
            > dusz, która piekło opuszcza. Moim zdaniem można ze sporym
            > prawdopodobieństwem przyjąć, że dusze, które raz trafiły do
            piekła,
            > nigdy go nie opuszczają.
            > Na pytanie, ile dusz idzie do piekła, można spojrzeć z punktu widzenia
            > wielu istniejących dzisiaj religii. Większość z nich zakłada, że do
            > piekła idzie się wtedy, gdy nie wyznaje się tej
            > właściwej wiary. Ponieważ religii jest więcej niż jedna i nie można
            > wyznawać kilku religii jednocześnie, to można założyć, że
            wszystkie
            > dusze idą do piekła.
            > Patrząc na częstotliwość narodzin i śmierci można założyć, że
            liczba
            > dusz w piekle wzrastać będzie logarytmicznie.
            > Rozważmy więc pytanie o zmieniającej się objętości piekła.
            Ponieważ wg
            > prawa Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz rozszerzać musi się
            > powierzchnia piekła tak, aby temperatura i ciśnienie w piekle pozostaly
            > stałe, to istnieją dwie możliwości:
            >
            > 1. Jeśli piekło rozszerza się wolniej niż liczba przychodzących do
            niego
            > dusz, to temperatura i ciśnienie w piekle będą tak dlugo rosły aż
            piekło
            > się rozpadnie.
            > 2. Jeśli piekło rozszerza się szybciej niż liczba przychodzących tam
            > dusz, to temperatura i ciśnienie w piekle będą spadać tak długo, aż
            > piekło zamarznie.
            >
            > Która z tych możliwosci jest realna??
            >
            > Jeśli weźmiemy pod uwagę przepowiednię Sandry, która powiedziała do
            mnie
            > "prędzej piekło zamarznie niż się z tobą prześpię", jak również
            to, że
            > wczoraj z nią spałem, to możliwa jest tylko tadruga opcja. Dlatego
            też
            > jestem przekonany, że piekło jest endotermalne i musi być już
            > zamarznięte. Z uwagi na to, że piekło zamarzło, można wnioskować,
            że
            > żadna kolejna dusza nie może trafić do piekła, a ponieważ pozostaje
            > jeszcze tylko niebo, to dowodzi też istnienie Osoby Boskiej, co z kolei
            > tlumaczy, dlaczego Sandra cały wczorajszy wieczór krzyczała "Oh, God".
            > Ten student otrzymał ocenę "bardzo dobry".

I tak już na koniec przesyłam buziaki i pozdrówka i sorki za literówki ale
            jestem padnięta. SŁONKO
    • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 24.10.06, 21:38
      Moment moment przed snem walnę sobie pięćdziesiątkę
      ...................................................
      Mam na myśli wpis!!!!!!!!!!!!!!:):)
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 25.10.06, 16:58
        Czesc wszystkim czwartosierpniakom, i tym razem udalo mi sie , zaczac nastepna dziesiatke,Sloneczko,widze ze zdobylas wczoraj, naprawde cenne wiadomosci i bardzo pracowicie spadzilas dzien. Analiza byla bardzo wnikliwa i pouczajaca ,brawa dla studenta. Nasz Prezes ma wspaniale cechy i pomysly bardzo dziekuje mu za dobre slowo, Pomyslz wierszem jest super i zgadzam sie aby uznac go za nasza rote. Sloneczko, nie mozesz byc typem z pod ciemnej gwiazdy , wszak wszyscy jestesmy czwartosierpniaki a wiec tacy sami (a moze my tez jestesmy z pod ciemnej gwiazdy ?hahaha ) pozdrowienia i serdeczne usciski pa. Ps.LOLU gdzie jestes??????
        • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:35
          Czołem CzteroLewki. Tu Wasza ulubiona Lola. Wybaczcie, że nie zdążyłam na
          konferencję, ale w ramach walki o niedepresję jesienną, udzielam się tu i tam
          wieczorami. Mam nadzieję, że obrady były owocne, zapadły wiekopomne decyzje,
          które zapiszą sie w pamięci przyszłych słusznie urodzonych pokoleń. Jestem z
          Wami duchem i popieram w całej rozciągłości. Zresztą czując się tak pożądana,
          nie mogłabym myśleć inaczej. Ciekawa jestem jak przebiegają próby ustalenia
          wspólnoty dziejów, bo widzę, że takie zamysły kołaczą sie w głowach. Mnie o tej
          porze nurtuje na przykład pytanie, czy wszyscy mają grzywy??
          Pozdrawiam serdecznie i życzę ciepłej nocki. Buźka.l
    • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 26.10.06, 15:38
      No to się Lola odezwała i chwała. Może powinnam Ci troszkę o naszych planach
      opowiedzieć. Sprawa z planami wygląda tak, że nie planujemy, a jesteśmy
      spontaniczni. No może tylko nasze urodziny są już ustalone i zaplanowane na 4
      sierpnia ale jeszcze nie do końca wiadomo kto zostanie oprócz nas zaproszony hahaha.
      Grzywy mamy chyba wszyscy, a jak ktoś nie ma to i tak udaje, że nią macha.
      Fajnie, że się tam gdzieś udzielasz bo to nam zapewnia uczucie, że i u nas w
      klubiku się udzielisz. Numerek na gg masz , bo Ci go zostawiłam reszta też Ci da
      swoje i wal jak w dym zwłaszcza w sprawie tej niby depresji co jej nie masz.
      Napisz nam skąd jesteś bo umieramy z ciekawości!!!!!!!!! No i w ogóle coś napisz.
      Prezesie kochany teraz pragnę skierować kilka słów do Ciebie i wyrazić mój
      niezmierny żal w związku z Twoją wczorajszą absencją na naszym zabraniu,
      spowodowaną pracą. No i jak to już tradycyjnie w naszym klubiku jest tylko ja i
      Terenia miałyśmy udany wieczorek na gg.
      Tereniu kochanie dobrze, że jesteś bo bym umarła ze smutku. Też was całuję na
      dowidzenia i życzę udanego dnia.
      PS. Kurcze jedno się rzuca w oczy jak nasze posty czytam styl wypowiedzi to my
      mamy taki sam.
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 26.10.06, 18:24
        No tak Sloneczko my obie mozemy wczorajszy wieczor zaliczyc do udanych,Prezesie jestesmy bardzo wyrozumiale dla Ciebie , ale mysle ze zrekompensujesz nam ta swoja nieobecnosc , z gory serdeczne dzieki. Lolu jak milo ze jestes i od razu mowie ze grzywe mam a raczej grzywke bo bardziej pasuje do tego co spada mi na czolo. Sloneczko kochane zapomnialo dodac ze po drodze do urodzinek bedzie jeszcze jedno wazne swieto ,a mianowicie Magisterka naszego kochanego Sloneczka , och coz to bedzie za swieto :) uczcimy je z nalezyta godnoscia i powaga ceremonii, ale tez i z fanfarami i wspaniala rodzinna zabawa , oj bedzie sie dzialo, Lolu z depresja jesienna damy sobie rade , tylko sie do nas odezwij , ojej znow zakonczylam apelem , kochani , pozdrawiam serdecznie , buziaczki pa pa
        • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 26.10.06, 19:40
          Sierpniowe czworaczki w komplecie, zwarci ,czujni, gotowi do pomocy w walce z
          jesiennymi trudnościami.
          Witam Was moje przemiłe lwice. Wasz jedyny lewek ma oczywiście grzywę tylko
          trochę poszarpaną. Kiedyś taka mała lwiczka swoimi pazurkami porządnie mi ją
          przeczesała nawet nie pamiętam o co poszło. Ale łysina w jednym miejscu
          pozostała. Tak więc wszyscy mamy grzywy a teraz proszę o prezentację ogonka z
          pomponem.
          Przepraszam za wczorajszą nieobecność, postaram się zrewanżować przy najbliższym
          spotkaniu. A zanosi się już niebawem ostra jazda na licznych imprezach ,
          magisterki, zimowe lwie mruczanki w górach, wiosenne przebudzanki i
          oczywiście lwie urodzinki. Tak więc moje drogie przed nami same ciekawe wydarzenia.
          Słoneczko jak tam wygląda nasza kasa, znowu świeci pustkami? Następni
          członkowie chyba będą musieli płacić wpisowe, to ich może zmobilizuje do
          przystąpienia w nasze szeregi, no i kasa się trochę zapełni.
          Mam nadzieję, że wszystkie problemy jesienne i te inne macie już na jakiś
          okres za sobą. Zawsze możecie liczyć na moją pomoc. Pięknie działacie na
          forum, bardzo mi się to podoba.
          Pozdrawiam.
          Wasz jedyny, ulubiony prezes.
          • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 07:57
            Witajcie. Blady świt, a ja posty piszę. Coś tu jest na rzeczy, tylko co ? Trochę
            gwoli wyjaśnienia, trochę dla usprawiedliwienia muszę przyznać, że nie jestem
            stałym bywalcem forów, czatow czy komunikatorów. Nie mam nawet aktualnie
            zainstalowanych programów. Poszły się paść po zawirusowaniu i po prostu nie
            zainstalowałam ich ponownie, nie odczuwając z tego powodu żadnej straty. Cóż mam
            czasem wątpliwość czy nie należę do innej generacji?? Taa.. teraz strzeliłam
            samobója. Koniec z apelami i buziaczkami. Właściwie to mogę podpisać babcia
            Lola. Nawet nieźle brzmi, nie sądzicie?
            Ale miało być o tym, że coś się zmiania. Nawet tlan zainstalowałam. Ale nie
            działa! Nie ukrywam, że niewielu rzeczy tak nie lubię jak problemów z
            komputerem, które regularnie wytaczają mi z pyska pianę bezsilności. Pewnie
            chodzi o jakąś błachostkę, ale nie wiem jaką.
            Ale się rozpisałam. Zachęcaliście, to macie. To pewnie ta jesień ;-)
            Na szczescie nie depresja, ale przezornie stosuję tzw ucieczkę do przodu.
            Regularnie o tej porze roku zwiększam sobie zakres obowiązków, zwiększam zakres
            przyjemności, tych zorganizowasnych i zaplanowanych, po to, aby mnie czasem brak
            słońca nie zabił.
            Cieszę się z wyników sondażu odnośnie lwiej grzywy. Jeśli chodzi o ogon, to
            niestety nie dysponuję, ale mam pompony, czy może to się liczy??
            Czy ja może wpadłam w jakiś weeekendowy amok? Nie byłoby to uzasadnione, bo dziś
            mam luz, ale w sobotę to już pracuję do 20. Ech było się na fryzjerkę nauczyć ...
            Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie prosto z budzącego się do życia Opola.
            Buźka. Babcia Lola
            • Gość: SŁonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 27.10.06, 11:42
              A niech mnie:)
              Tak się cieszę, że LOLA się odezwała. Witaj kochanie i nie przejmuj się wiekiem
              jesteś wszak słusznie urodzona.
              Żebyś nie myślała, że my tu jesteśmy tacy młodzi to Ci tylko powiem tyle. Nie
              będziemy mówić na Ciebie babciu bo się nie załapałaś wiekowo na to stanowisko.
              Jako najmłodsza muszę stwierdzić z przykrością, że ukończyłam lat 35 i jestem
              późną studentką. Niech Cię więc nie myli moja magisterka.( Wiem że właśnie
              poprawił Ci się humorek.)
              Jeśli chodzi o problemy z Tlenem to miewamy je wszyscy, a na wirusy polecam
              Kasperskiego 2w1 i blokuje i tłucze ścierwa. Przetestowałam działa.
              Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie cieszy niezmiernie, a mianowicie to, że dla
              naszego klubiku zainstalowałaś tlen, mam też dobrą wiadomość, że już wiemy jak
              robić konferencje na gg i jak Ci się z tlenem nie uda to zainstaluj gg.
              Ostrzegam, będziemy do Ciebie pisać systematycznie i domagać się odpowiedzi.
              Jeśli dobrze zrozumiałam jesteś fryzjerką - ? Jak tak to super czemu tylko
              mieszkasz w Opolu, a nie w Poznaniu.!!!!!!!!!!!!!!!
              Teraz kilka słów do Prezesa
              Prezesie kochany od wczoraj myślę o tych ogonkach o które nas pytałeś i budzi
              się we mnie niepokój bo niby czasem mam uczucie jakby mi coś wyrastało no i
              jeszcze takie dwa dziwne guzy na głowie. Ale jako mega- pozytywna odsuwam od
              siebie myśl, że niezłe ze mnie diablątko, a raczej diabliczka. Więc nawet jeśli
              mam ogonek to się go wypieram.
              Na koniec kochana Terenie, której dziękuję za słowa otuchy i wsparcie. Było
              potrzebne. Bardzo, bardzo dziękuję. Fajnie, że jesteś))

No, a teraz niemiła część. Nasz Prezes pyta mnie o kasę. I myśli, że usłyszy
              dobrą wiadomość. No niestety nic z tych rzeczy. Bo niby dlaczego dobrowolnie i z
              radością chciałam zostać skarbnikiem. No chyba, że nie po to aby kasa była
              pełna. Ja mój kochany Prezesie jestem 100% kobietą, która ma potrzeby kupienia
              sobie czasem czegoś niepotrzebnego na poprawę humoru. Ale jeśli chodzi o tych
              nowych co powinni płacić wpisowe to się zgadzam w 100%- racja po Twojej stronie.
              Jak już ustaliliśmy, że maje skarbikowanie polega na wydawaniu wcześniej
              zebranych składek od innych na własne potrzeby to spodziewam się, że ten temat
              nie będzie więcej poruszany. No mogę czasem stworzyć jakąś bazę fałszywych
              danych dotyczących naszych przychodów i rozchodów ale radze się nie zagłębiać bo
              to blef. Żeby Wam nie było smutno, że wydaję sama to mogę WAS kochani czasami
              zabrać na zakupki i dać poszaleć po sklepikach. Tylko wcześniej trzeba znaleźć
              tych co będą nam wpłacać składeczki.

Boże pobiłam rekord w długości postu. No to buziaki i pa.
              • Gość: Lolka Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:30
                No, widzicie, że się zmieniam, ale nie mogłam powstrzymać sie przed
                sprawdzeniem, czy coś się działo na forum. I uśmiałam się serdecznie. Primo: bo
                Słonko jest jeszcze najwyraźniej z wybornego rocznika 1971, który również
                skromnie reprezentuję. Jeśli zatem się nie mylę, to urodziłyśmy się dokładnie
                tego samego dnia!!! To już trzeba rzeczywiście przeanalizować w sposób bardziej
                dogłębny. Secundo : niestety nie jestem fryzjerką, a uwaga, że trzeba się było
                uczyć, dotyczyła mojego przekonania o tym, że dziś miałabym zapewne łatwiejsze
                życie mając taki fach w ręku. Ponoć nigdy nie jest za późno, więc pozostawiam
                sobie ten pomysł w odwodzie. Co do kaski, to mogę się zaoferować, że coś z Tobą
                wespół w zespół przekręcę. Tylko czy koniecznie w Poznaniu?
                Pozdrawiam tych kasiastych i tych nie-. Buźka.l
              • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 27.10.06, 19:01
                Kochani witajcie , Lolu ,niezmiernie sie ciesze ze jestes ,i wcale nie jestes tu jedyna babcia :)bo ja od dwoch lat ciesze sie wspanialym wnukiem Jakubem ,a stan babciowania wcale mi w niczym nie przeszkadza , wszak jestem urodzona w jedynym slusznym dniu i udaje mi sie godzic wszystkie Funkcje (czy to juz zarozumialstwo? czy przechwalki hahahaha).Sloneczko trzymalam kciuki ,choc chwilami to bylo nawet komiczne , przy wykonywaniu czynnosci , ale dalam rade i bylo warto. Moje czwartosierpniowki, wczoraj razem z naszym Prezesem odbylam bardzo zeczowa rozmowe , a takze wymienilismy poglady dotyczace nas -czyli czwartosierpniakow . Bilans naszych zalet wyszedl oczywiscie na plus , bo jakze inaczej , a wady ? sa takie malenkie ze nawet ich nie widac , a wiec nie warto mowic ,tylko tak jak wy mam problem z tym ogonkem bo pomponiki by sie znalazy , Drogi Prezesie czy mozemy pojsc na kompromis ?w sprawie ogonkow? Wiecie co ,jak popatrzec na mapie geograficznej to wszyscy jestesmy po jednej stronie , poczynajac od Poznania przez Zary Wroclaw i Opole , czy to nie fantastyczny zbieg okolicznosci. Kochane sloneczko zgadzam sie na zakupki :) i zabiezmy na nie naszego jedynego ulubionego Prezesa . Pa pozdrowionka
                • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 27.10.06, 19:55
                  Wiecie co ? ale numer Lolu z ta babcia . Prezesie jednak dobrze ze Prezes to Prezes a w-ce prezes to w-ce prezes . Pozdrawiam babcia Novi :)
                  • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:22
                    Droga Novi, gratuluję wnuka z całego serca. Z tą babcią to trochę pojechałam,
                    choć mam nadzieję, że kiedyś się doczekam. Nie będzie to jednak, sądzę, zbyt
                    szybko. No właśnie rzeczywostość wirtualna niesie ze sobą wiele niespodzianek,
                    nieporozumień i zaskakujęcych zwrotów akcji. Ma to oczywiście swój urok.
                    A propos kasy, o której wszyscy - może by tak Prezes gdzieś się zaktywizował?
                    Poszedł w politykę albo co? Mogą inni za przeproszeniem prezesi, to może i my
                    powinnyśmy powalczyć o stanowisko dla naszego? Jak przykładowo członkowie
                    zaspołu Śląsk, którzy wybiorą sobie wójta. Ewentualnie możemy napisać jakiś
                    wniosek o dofinansowanie z Unii, trzeba by to tylko jakoś trafnie umotywować?
                    Prezesie, powinieneś podjąć zdecydowane kroki i wyznaczyć strategię działania.
                    Pozdrawiam pozostając w gotowości do działania.
                    • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 27.10.06, 22:05
                      Bliźniaczki przystąpiły do galopu, takiej jazdy to jeszcze żadne forum nie
                      doświadczyło.
                      To nie stan rzeczywistości wirtualnej, który jest przyczyną wielu niespodzianek,
                      nieporozumień i zaskakujących zwrotów. To brak realnej kasy, powoduje, że
                      stajemy się ruchliwi, gotowi do podejmowania nowych wyzwań. Za pozyskiwaniem
                      kasy są wszyscy czwartośierpnowcy. Jedni coś sugerują, inni walą wprost. ”Może
                      by tak prezes gdzieś się zaktywizował, poszedł w politykę albo co”. Piękna
                      sugestia znana mi z życia. Kiedy tylko usiądę z gazetką, to słyszę „może byś tam
                      coś” itp....
                      Oczywiście Lolu jestem przygotowany na tę okoliczność. Opracowałem strategię
                      działania, której celem jest zmobilizowanie całej załogi do zapełnienia kasy.

1.Kasjerka zakłada imienne konto- do dyspozycji klubu czwartośerpniowców
                      2.Sekretarka jako pozostająca w stałej gotowości-opracowuje w zarysie możliwości
                      zdobywania kasy (legalne).
                      3.Novi jako specjalistka od topografii i logistyki opracowuje i uzgadnia termin
                      walnego spotkania.
                      4. Wszyscy myślimy jak zarobić a nie jak wydać.

Żadnych wniosków o dofinansowanie z Unii. My słusznie urodzeni nigdy nie
                      będziemy wyciągać Lwiej łapki po resztki. Stanowimy profesjonalny zespół, który
                      z łatwością poradzi sobie w każdej sytuacji.

Tak to wygląda w wielkim skrócie program działania do pierwszego walnego spotkania.

Zakupy to dobry relaks, muszę Wam przyznać rację.
                      Pozdrowienia i gratulacje dla Słoneczka. Novi nie wyglądasz na babcię- teraz to
                      już nie wiem czy to real czy Wirtualna zabawa. Lolu ile w Tobie energii.
                      Pozdrawiam serdecznie Wasz ulubiony( jeszcze nie dziadek )prezes.
                    • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 27.10.06, 22:42
                      Właśnie wróciłam do domku po zakupach, dwie siaty rzuciłam na stół nie żebym
                      musiała je tachać od kiedy spalił mi się sklep naprzeciwko bloku dwie siaty
                      zakupów robie tylko jak spotykam się z kimś ze znajomych co autka mają. Więc
                      dziś zadzwoniła koleżanka i zaprosiła mnie na obiadek, a że zmotoryzowana to
                      upiekłam dwie pieczenie przy jednym ogniu. Tylko że długo mnie trzymali i
                      musiałam opowiadać o wszystkim. A i dalej, rzucam te siaty lecę do kompika
                      wpadam na forum i szok. LOLA rocznik 71 a niech mnie!!!!!!!!!!!!!.
                      A teraz najlepsze, jak byłam młoda to chciałam zostać fryzjerką hahahahaha
                      Kocham to forum sami fajni ludzie pełni niespodzianek. To że odważyłam się je
                      założyć było najlepszą decyzja tego roku.
                      Tereniu tyle mam Ci do opowiedzenia, a propos dzisiejszego dnia, ale to jak mi
                      pozwolisz jutro pozawracam Ci głowę na gg.
                      A co do pomysłu żeby nasz kochany Prezes został sławnym politykiem to popieram
                      w zupełności. Nawet program polityczny mogę napisać i takie tam inne papierki.
                      No i mam jeszcze myśl, że może partie założyć bo one są finansowane z budżetu i
                      już by nam nigdy nie brakło kasy na zakupki hahaha. A i fundusze unijne lepiej
                      się wtedy malwersuje.
                      Myślę sobie właśnie że skoro po jednej stronie mapy mieszkamy to cos musi
                      znaczyć. Trzeba koniecznie zrobić zebranko. Ja proponuje żeby nasze gg dostroić
                      albo tleniki. Chociaż moim marzeniem jest skype.
                      Moja stronka działa jak się uporam z urzędami to zacznę ją redagować. No i
                      będziemy mieli domek. Czyli coraz bardziej się organizujemy.
                      Buziaki dla wszystkich i serdeczne pozdrówka . Tereniu dzięki za trzymanie
                      kciuków i przepraszam za utrudnienia jakie miałoś z mojego powodu przy
                      wykonywaniu czynności domowych. Kochana jesteś!!!!!!!!
                      PS. LOLA numer na gg zostaw albo coś na tlen.
                      • Gość: SŁONKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 27.10.06, 22:45
                        Kurcze to ja posta w tym samym czasie co Prezes piszę.
                        • Gość: SŁONECZKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 27.10.06, 22:53
                          Wiem jak się będzie nazywać nasze forum LEOLANDIA. Co Wy na to?
                          • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 28.10.06, 16:12
                            No nareszcie ulubione dni tygodnia. Budzik nie zrywa mnie ze snu skoro swit, (taki bezduszny przedmiot a jaka ma wladze na demna) pozniejsza poranna kawka,i oczywiscie czytanie postow na naszym forum , ach co za wspaniale polaczenie kawka i czytanie niesadzicie ? Moje dzisiejsze czytanie przesunelo sie do godzin poludniowych a to dlatego ze podziwialam narodziny naszej wspanialej stronki,chyle czola dla pomyslu i umiejetnosci naszego Slonka a nazwa Leolandia jest naprawde ok. Lolu serdecznie dziekuje za gratulacje ,ciagle sie ucze tej nowej roli i mam nadzieje ze robie postepy, Oceni to moj Jakub jak dorosnie hahaha. Prezesie ,Twoj plan cztero punktowy jest do przyjecia i oczywiscie realizacji,a nasza wirtualna zabawe ocenimy w realu i co Ty na to? Terminy do ustalenia i skonsultowania z wszystkimi czlonkami urodzonymi w jedynym slusznym dniu. Milego i slonecznego popoludnia , Na spacerek wszyscy !!! Bo wieczorkiem bede czytac co sie wydarzylo . Pa
                            • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 28.10.06, 19:57
                              Nie wiem jak u was ,ale spacerek nie udany , u mnie pada deszcz,wprawdzie o tej porze roku deszcz to zecz normalna , ale nie moglby padac sobie w nocy? I zrobilo sie tak jak w piosence Czerwonych Gitar: Jesienne chmury znow pedzi wiatr, w dalekie strony,daleki swiat. Zielone drzewa, ktore chronily nas w zolte kolory zamienil czas . Pa pa z jesiennym pozdrowieniem i sloneczkiem w duszy
                              • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 29.10.06, 12:30
                                Moi kochani,a gdziez to sie podziewacie, nikt sie nie odezwal.Jesli to jesienna aura tak na wszystkich podzialala, to glowka do gory ,beda jeszcze piekne i w pozytywna energie ubrane dni. Pa narka, ze slonecznym pozdrowieniem .
    • Gość: SŁONECZKO Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 30.10.06, 18:52
      No to działa moja stronka. Dzięki za odwiedziny i ciepłe słowa. Jutro ważny
      dzień proszę trzymać kciuki. A od środy jestem już dostępna na maksa wieczorami.
      Bardzo tęsknię za wpisami na forum. Tylko TERENIA pilnie działa. Lola nic:( . Na
      prezesa nie wypada mi krzyczeć no bo prezes.
      Pisać pisać i jeszcze raz pisać.
      Pozdrawiam buziaki i papatki
      • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 31.10.06, 17:59
        Siedemdziesiątka nie jest taka zła, co prawda gorsza od czwóreczki, ale cóż
        trzeba przełamać i żyć dalej. Pozdrawiam Was Moje Drogie Towarzyszki. Dawno nic
        nie robiłem na forum trochę się obijałem jak to na prezesa przystało. Nadrobię
        to w niedalekiej przyszłości, będę pracował za dwóch lub za dwoje. Przepiękna
        strona naszego Skarbnika powaliła mnie z nóg. Też chcę mieć coś takiego.
        Pamiętaj Słonko trzymałem cały dzień kciuki i myślę, że z powodzeniem.
        Gratuluję sukcesu i życzę miłego towarzystwa w nowej pracy.
        Terenia jest niezawodna, walczy o pozycję na forum skutecznie. Chwała Jej za
        to, będzie wynagrodzona stokrotnie. Tereniu jak idą przygotowania do naszego
        meetingu?
        Gdzie się podziewa nasza Lola. Wpada dziewczyna narobi pary i znika bez śladu.
        A zadania czekają….Lolu wróć !!! Wszyscy Czwartosierpniowcy Łączcie Się!!!
        Pozdrawiam Was gorąco
        Prezes

• Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 31.10.06, 20:03
          Witam Wszystkich.
          Na wstępie wielkie dzięki za trzymanie kciuków. Było tak skuteczne, zadziałało.
          Bardzo bardzo dziękuję. Oficjalnie mnie powiadomią do 8.11.
          Dzięki za odwiedzinki na stronce. Dla każdego mam już login i hasło proszę się
          zgłaszać.
          Kochany prezesie to miło, że chcesz się więcej udzielać. Chociaż Tobie wszystko
          się wybacza bo Ty jesteś jedynym mężczyzną. No i prezesem. Jeśli chodzi o taką
          stronkę to ja jeszcze nie posiadam tylu umiejętności, ale się uczę i kto wie kto
          wie. Wprawdzie magisterka ma pierwszeństwo.
          Jeśli chodzi o Tereskę to jest ukochana i wpadła zaraz jak jej powiedziałam o
          stronce. Ona nigdy nie zawodzi i jest na czas. Masz prezesie taką zastępczynie,
          że możesz sobie na obijanie się pozwolić.
          No, a jeśli mowa o Loli to i mi sen z powiek spędza jej nieobecność. I smutno mi
          bo ona jest z mojego rocznika. Lolu wróć!!!!!!!1
          Jeszcze raz apel o zgłaszanie się po hasła , no chyba , że mnie nie kochacie
          więcej:(
          Buziaki i pozdówka dla moich bliźniaków.
          • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 15:36
            Witajcie Moi Drodzy. Cieszę się, że wszyscy mają się świetnie, o czym w sposób
            bardzo tajemniczy donoszą na forum. Dzień nieobecności, a ja już błądzę jak
            dziecko we mgle. Siedemdziesiąt czego, Prezesie? Koni mechanicznych? Krecich
            dziur na ogródku? Wygranych w totka milionów? No i co z tą stroną? Gdzie ona
            jest i czego dotyczy, i dlaczego nie ma adresu? A data, po której będziesz,
            Słonko, znała odpowiedź? No, ja rozumiem ,że w gronie czterech osób trudno się
            zmieszać z tłumem i ukryć nieobecność, ale miejcie odrobinę litości! Ostatnio
            mnie Prezes usadził, że kaskę chcę czesać jego krwawicą, aż poczułam się jak
            namolna żona, goniąca chłopinę do roboty. No to i zapał mi nieco ostygł, ale
            żeby tak zaraz brutalnie, bez jakiegokolwiek uważania dla wspólnoty urodzin??
            Enigmatycznie i zakosami, jakbyście w leońskim klubie nagle zaczęli używać
            nowego języka urzędowego. A tyle było o braterstwie ... Właściwie to trochę mnie
            zaniepokoiły te bliźniaki, ale nie myślałam,że sprawy zajdą aż tak daleko.
            A ja marnotrawna zamiast zupy pilnować (z dyni, a jakże!) pracowałam nad tym,
            jak zdjąć z Prezesa ciężar zadań, rejestrując Fundację : Ratujmy Leony.
            No cóż, jak chcecie ze mną gadać, to proszę o udostępnienie niezbędnych kodów,
            jak nie, to wracam do zupy ;-) Buźka. l
            • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 01.11.06, 21:14
              Witajcie kochani , jak milo widziec wasza obecnosc. Ciesze sie ze nasz ulubiony i jedyny Prezes bedzie pracowal za dwoje (bo juz sie poobijal i wypoczal) sprawa meetingu juz w fazie koncowej,takze Prezesie lada dzien.....:)a nie wspomne juz o stokrotnym wynagrodzeniu :):):):):):))))Sloneczko radosc mnie rozpiera kiedy czytam takie dobre wiesci,musimy pogadac choc od 2 dni moj komputer jest okupowany przez rodzinke a mnie dopuszczaja juz na koncu jak sami sie znudza . Lolu prosze o najlepszy twoj przepis na zupe z dyni oczywiscie. Siedemdziesiatka to oczywiscie numer postu na forum, Ktora to siedemdziesiatka nasz wspanialy Prezes zapoczatkowal kolejna siatke wpisow ,jestesmy swietni :) moze nie liczni ale swietni :))))))))))))) Dzis ciesze sie ........
              ....uplywajacym czasem.
              Ciesze sie ,ze mozna ocenic
              wrazenia z przeszlosci.
              Ciesze sie zdolnoscia obserwacji i zadumy,
              rosnacym doswiadczeniem i madroscia.
              Ciesze sie ze mozna odetchnac
              i uwolnic sie troche od niektorych
              problemow i spraw.
              Jest to radosc tych,
              ktorzy w kazdym wieku
              widza nowy i dobry odcien zycia.
              Rainer Haak.

• Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:23
                Ech, pięknie to zostało ujęte. Dziękuje Ci Novi za wyrozumiałość. Postaram się
                odwdzięczyć przepisem, bo zupa wyborna, w sam raz na nastałe chłody. Jej
                proweniencja jest chyba arabska i jeśli nie przepadasz, to można oczywiście
                odpuścić sobie nietypowe dla kuchni polskiej przyprawy. Zatem smacznego. I do
                następnego. Buźka. l

Zupa z dyni

Składniki:
                dynia pozbawiona skóry i części miękkiej miąższu,
                1 cebula,
                1 marchew,
                mały kawałek selera,
                natka pietruszki.
                1-2 pomidory bez skóry i nasion,
                ziemniaki (2-3),
                kostka rosołowa,
                sok z cytryny,
                śmietana/ jogurt naturalny,
                olej,
                sól, pieprz, kolendra, gałka muszkatałowa, imbir, (ew. papryka ostra)

Na rozgrzanym oleju podsmażyć kolendrę, gałkę, imbir (nie żałować!). Zeszklić
                lekko drobno pokrojone cebulę, marchew i seler. Dodać pokrojoną w dużą kostkę
                dynię, ziemniaki i pomidory. Doprawić. Dusić do miękkości, a na końcu dodać
                kostkę i sok z cytryny (wg uznania). Następnie bądź po uprzednim ostudzeniu
                przetrzeć wszystko przez sito lub - jak kto woli – zmiksować blenderem. Wtedy
                ostatecznie dosmakować*, posypać natką pietruszki i jeśli ktoś lubi doprawić
                śmietaną, która może stanowić b. atrakcyjną ozdobę w momencie podania.

* Oczywiście wszystko zależy od upodobań, ale zupa powinna zachować jednocześnie
                słodycz dyni, przełamaną kwasem cytryny, a nawet pikantną papryką (!).
                • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 02.11.06, 11:10
                  Lolu witaj w domu. Wszystko jest w najlepszym porządku .Najważniejsze, że nadal
                  piszesz i jesteś z nami. Należę do gatunku leniwców, żyjącym dla przyjemności,
                  a praca taką przyjemnością nie jest. Staram się osiągać swoje cele w
                  najbardziej bezpośredni, prosty i pragmatyczny sposób, wypisując zadania w
                  punktach i wskazując palcem osoby. Nie chciałem tłamsić Twojej charyzmatycznej
                  osobowości i gorącego zapału jakim piszesz w swoich wspaniałych listach.
                  Przepraszam i proszę o więcej pary. Tak naprawdę to jest OK. Twój pomysł z
                  fundacją Ratujmy Leony to przednia myśl, godna uwagi. Tylko co podciągniemy pod
                  Leony ?
                  Przepis na zupkę z dyni jest super, zaraz lecę po dynię, ponoć zapobiegają
                  problemom zdrowotnym na które cierpi 50% męszczyzn w kraju. A z siedemdziesiątką
                  to naprawdę -krecich dziur w ogródku.
                  Moje drogie niebawem wszystko sobie wyjaśnimy na walnym zebraniu.
                  Novi dziękuje za poświecenie, pomimo braku sprzętu biurowego dajesz radę i nasze
                  spotkanie
                  wkrótce stanie się faktem .Decyzja o gratyfikacji dla Ciebie jest już
                  podpisana, jak tylko kasjerka będzie miała czas na zrobienie przelewu, to spora
                  kasa wpłynie na Twoje konto. Tak trzymaj.
                  Nasze Słoneczko ponownie zaczyna świecić pełnym blaskiem. Powodzenia z
                  magisterką, pracą i prześliczną stroną cieszą nas wszystkich, jesteśmy dumni z
                  Ciebie.
                  Słoneczko drogie nadaj mi jakieś hasło i przeżuć na GG mam z tym problem.
                  Pozdrawiam Was Wszystkie gorąco i po prezesowsku.
                  Wasz jedyny, ulubiony ,niezastąpiony, oddany, kochany prezes jan.
                  Czwartosierpniowcy wszystkich krajów łączcie się!
                  • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:24
                    I życie jest piękne. Za oknem co prawda śnieg topnieje, w kalendarzu Zaduszki
                    przypominają o tych, co już nie wrócą, a w sercu jakoś śmiesznie ciepło. I to
                    nie zupa dyniowa, ale słonecznie urodzeni, którym chce się do siebie pisać.
                    Prezesie, no teraz to dopiero urosłeś, bo zupa była dla Novi, ale nic tak nie
                    dodaje mężczyźnie uroku jak zdolności kulinarne. Cóż, nie powinno mnie to
                    dziwić, podobnie jak nie zdziwiła mnie deklaracja o (wrodzonym?) lenistwie i
                    upodobaniu do wykonywania prac palcem wskazującym. Skąd my to znamy, nieprawdaż?
                    A jeśli chodzi o Leony (patrz Leolandia) to treści można uzupełnić według
                    uznania. Np. Leony to duże koty, które lubią polegiwać na słonku, lubią jeść i
                    uprawiać miłość. W kolejności właściwie dowolnej. Albo : słusznie urodzeni
                    racjonaliści z lekką skłonnością do hedonizmu. Ja na przykład mam słabość do
                    Leonów z piosenki, która szła następująco: "... więc ja się przysięgam, być może
                    to Leon, lecz w każdym bądź razie nie ja".
                    Słonko, strona cudna, no i dzięki za wyjaśnienia. Nad komunikatorami pracuję ale
                    mało skutecznie. Może lektura Twojej strony, w części poświęconej dla niezgułów
                    informatycznych będzie tu pomocna? Pozdrawiam wietrznie.l
                    • Gość: Gosc nowicjuszka 3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: 80.50.24.* 02.11.06, 21:15
                      Kochani ratunku komp mi pada ,
                      kozystam goscinnie aby was powiadomic
                      bo nie bedzie mnie do soboty na GG chyba ze
                      wczesniej bedzie gotowy Pa buziaki trzymajcie kciuki
                      Sloneczko moje napewno przeczytam wiadomosc jak tylko bede mogla
                      cieplutkie pozdrowienia pa pa :(((((((
      • Gość: Magda Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.apus-net.pl 04.08.08, 00:28
        Cześć, urodziłam się 4 sierpnia 1991 roku. Dzisiaj, my z 4.08
        obchodzimy urodziny. Z tej okazji życzę sobie i
        wszystkim "dzisiejszym" istnieniom wszystkiego dobrego, powodzenia i
        pomyślności w życiu, a przede wszystkim, żeby te marzenia się
        spełniły. Najlepszego! :*
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 01.11.06, 22:51
      siemanko wszystkim
      No proszę jak człowiek pogrozi to się zabierają do roboty i piszą. Lola Ty się
      zupka nie wykręcaj. Jeśli chodzi o stronkę i kod i login to sprawa ma się tak.
      Mam stronę w internecie i jak ktoś z nas słusznie urodzonych chce mieć możliwośc
      pisania na stronie w dziale dla przyjaciół czyli w naszej LEOLANDII to powinien
      sam sobie nadać login podać mi go na gg, a ja mu odeślę hasło. i jak chce to
      może sobie do mnie i do innych pisać na forum. taki ala czat. czekam na chętnych
      i nic. Lolu ty się kasą nie przejmuj, a raczej jej brakiem no bo to stan
      normalny ale przemijający jak wszystko. A, że prezes się złości no to jego prawo
      hahaha :)))
      Tereniu kochanie Twoja rodzina co Ci kompika podbiera to ma tupecik. Oni nie
      wiedza z kim zadzierają. Jak jeszcze kiedyś będą próbować wykolegować Cie od
      kompa to dzwoń. Masz swoje prawa hahahahah. Cieszę się, że napisałaś na gg
      właśnie przeczytałam i też Ci odpisałam. Prezesa ciągle mi urywa jest
      nieosiągalny. wpadłby chłopak na kawę i pogadał trochę na gg.
      A jeśli chodzi o 70 to ja zaliczyłam 71 mój rocznik hah:)
      Bardzo sie cieszę że jesteśmy znowu razem całą czwórka. Pozdrawiam buziaki i
      czekam na russellek.shost.pl/wojciulewicz/
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 03.11.06, 16:37
      Boże drogi!!!!
      Co ja słyszę, dla TERENI kompik padł. A ja juz się martwiłam, że może biedulka
      chora. Wprawdzie choroba kompika to tez dramat i sercem jestem z Tobą ale cieszę
      się, ze to nie Ty.
      Lolu ja się z Toba w pełni zgadzam w kwestii Leonów.
      Ujęłabym to tak: leniwe to my nie jesteśmy, ale do pracy chodzimy tylko jak nas
      nakręca no i odbywa się przy użyciu tego palca co go i tak najczęściej używamy.
      No, nasz aktywność ogranicza się do 4 godzin na dobę bo pozostałą część
      przesypiamy. Lubimy jedzonko i łakocie ,ale kto powiedział ze gotujemy?. Ja tam
      osobiście lubię jak mi ktoś ugotuje. Jestem bowiem typem uroczego zjadacza
      hHAHA: Kasa nas się nie trzyma, Ale biorąc pod uwagę nasze wszechstronne
      uzdolnienia z głodu nie umieramy. Zakres rzeczy, które nas interesują jest tak
      ogromny, że przekwalifikowanie się nie stanowi najmniejszej przeszkody.:)
      Bardzo poważnie wzięłam sobie do serca to o tym GG i w dziale czat umieszczę
      instrukcję instalacji GG, albo dzwoń na telefon, jest na stronie.
      A jak mogę coś o Leonach dodać to ja jestem szczera do bólu i się zastanawiam
      czy Wy też? No i jestem bardzo ciekawska, wszystko rozkręcam sprawdzam jak
      działa, oglądam, czytam, testuję. Taki dziwny ktoś kto musi pomacać.
      Dobra teraz zdam relacje z pustek w kasie tak dla porządku, żeby nie było.
      Więc w celu zdobycia funduszy na dalszy rozwój LEOLANDII i ochronę LEONÓW przed
      ciężkim żywotem najemnych robotników (tu mi się wewnętrzne fuj włącza )trzymam w
      gotowości palec wskazujący i tylko cierpię okrutnie, że nie mam na kogo wskazać
      Prezesie lista Twoich zasług jest tak ogromna, a Ty tak wspaniały, jedyny,
      ukochany i takie tam inne fajowskie cechy, ze pomyślałam sobie, iż po ugotowaniu
      zupki prześlesz do Poznania jedna porcję. :) Niech tez spróbuję.
      Bardzo was mocno pozdrawiam buźkuje w oba policzki no i lecę zrobić dwie śląskie
      na ciepło z musztardą:)hahahahahaha
      Jeśli chodzi o nasze zebranie albo naradę to jestem na tak, może jakiś wieczorek
      w weekend?
      pa pa
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 05.11.06, 05:27
      Witam Wszystkich Leonów z Leolandii
      Poznańska część Królestwa tonie we łzach. Na forum pustki, nikt się nie kwapi do
      pisania. Inni dziwni ludzie spychają nas w dół katalogu. Anarchia zapanowała.
      Prezesie gdzie jesteś? Lolu Tobie zamieściłam instrukcję instalacji GG na czacie
      na stronie. Teraz to się już nie wykręcisz:) Terenia się odezwała kompik działa-
      to jest właśnie mieć w domu informatyka. Teraz takie czasy, że jeden powinien
      przypadać na rodzinę. Inaczej ciężki nasz żywot. Ja zaraz lecę do pracy. No wiem
      co Sobie myślicie- niedziela 5:18 , a ja do pracy. Też tak myślę, ale nie mogę
      zacytować:)
      To buziaki dla Wszystkich i pomyślcie o zebraniu Zarządu, chyba najwyższy czas?
      No i może gdzieś się spotkamy w realu co? Nie musi być już teraz, ale warto
      wcześniej sobie ustalić termin. :)
      Ten brak "członków" mnie niepokoi bo kasa pusta, a ja bym się na zakupy chętnie
      wybrała hahaha. Może zaczniemy ich werbować na ulicy jak sekty hahahah
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 05.11.06, 10:09
        Witam was serdecznie po krotkiej nieobecnosci,
        spowodowanej jak trafnie Slonko okreslilo,
        choroba mojego kompika i zgadzam sie calkowicie,
        ze jeden informatyk na rodzine to jest To.
        Sloneczko ,niedziela 5:18 ,naprawde chyle czola.
        Droga Lolu dopiero teraz mam okazje podziekowac
        ci za wspanialy przepis na zupke z dyni,zupka jest
        mniam,mniam,a kolory skladnikow ,i samej potrawy
        sluchajcie , poezja ,co za gama barw, cieszy oko
        i podniebienie.
        Prezesie a jak twoja zupka ,bo wiem ze tez miales
        nieodparta ochote i zaopatrzyles sie w dynie ,
        Kochani ,kiedy wczoraj moj kompik zaczal swoja
        prace ,oczywiscie musialam pobuszowac po stronach ,
        ciekawosc , ciekawosc i ciekawosc ,hahahaha
        a mianowicie staralam sie poszukac osob z 4 08 i
        nie znalazlam, czy my naprawde jestesmy takimi
        rodzynkami?az nie nie moge w to uwierzyc.
        Jestesmy wyjatkowi nieprawdaz?
        Poszukiwan jednak nie zaniecham ,konsekwentnie
        bede dazyc do powiekszenia naszego klubu o nowych
        czlonkow (to wynika z leonskiego chrakteru,lubimy
        osiagac to co chcemy bo taki sukces dobrze nam
        smakuje)nawet jesli mialoby sie to rozciagnac w czasie.
        W Zarach za oknem pada i wieje brrrrr,jak w Poznaniu,
        no nic, wszak to listopad .
        Narazie ,bede pozniej pa, cieplutkie pozdrowienia
        • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 06.11.06, 12:40
          Witam wszystkich odwiedzjących ten wiersz.
          Jeśli ktoś urodził się 4 sierpnia to będę bardzo wdzięczna za kontakt. Fajnie
          jest mieć takiego bliźniaka:):)Jestem bardzo ciekawa czy życie takich ludzi,
          ich zainteresowania i upodobania są podobne. Czekam z niecierpliwością i
          pozdrawiam serdecznie "Słonko".
          Słonko GG-4149961
          Nowicjuszka3 GG-5826681
          Lolola
          Remix53 GG-1200809
          Serdecznie zapraszamy do naszego klubu.
          • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 07.11.06, 23:53
            Normalnie jestem załamana.!!!!!!!! Bardzo źle się dzieje w naszej LEOLANDII.
            Rozumiem, że pogoda nam nie służy. Rozumiem, że jesteśmy zapracowani ale nie
            mogę zrozumieć dlaczego nikt nic nie pisze. Spadamy na szary koniec. Lola to już
            całkiem zapomniała o Swoich obowiązkach względem pozostałych Leonów:).
            Na koniec zdam relację z pustej kasy. A więc hmm.. kasa jest pusta:)
            No i jeszcze Was pozdrowię i wycałuję.
            PS. Z utęsknieniem czekam świąt i już nie mogę. Dziś znowu widziałam ozdoby
            świąteczne i sama siebie musiałam bić po rękach, żeby niczego nie kupić.:(
            Pododawałam obrazki i kolory na stronie. Może ktoś by coś powiedział na ten
            temat. Tylko proszę szczerze i bez kokieterii. Ja nie mam do strony dystansu i
            trudno mi ocenić. Więc proszę Was o pomoc. No i może ktoś zobaczy jakieś
            niedociągnięcia techniczne to proszę też zgłaszać.PROSZĘ PROSZĘ!!!!!!!!bardzo by
            mi to pomogło russellek.shost.pl/wojciulewicz
            • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 08.11.06, 14:18
              Witam wszystkie Leonki w naszej Leolandii:)
              Moi drodzy tylko nie patrzcie na zegarek
              o ktorej pisze bo bedziecie miec zle skojarzenia
              (nie wyskoczylam wczesniej z pracy , poszlam na
              legalu,za wczorajsze nadgodziny hahaha).
              Kochani , wczoraj sie przekonalam jak to jest z
              mowieniem prawdy ,tak zle i tak niedobrze .
              Pan Oscar Wilde powiedzial :
              "Mowienie prawdy jest bolesne .
              Lecz byc zmuszonym do klamstwa,
              jest czyms o wiele gorszym "
              Ale dosc o smutnych zeczach mozemy GRATULOWAC!!!!!
              naszemu Sloneczku , Sloneczko jestes wielkie
              i wspaniale :))))))))))))
              A co do stronki twojej jest coraz bardziej kolorowa
              i mnie sie podoba ,czytam zamieszczane informacje
              sa interesujace , bo z roznych dziedzin zycia .
              Obrazki dodaja weselszy klimat , idziesz w dobrym kierunku.
              Prezesie gdzie nam znow umknales, nie martw sie ze kasa
              pusta , damy rade, jesli zajdzie tylko potrzeba ,
              bedziemy zwarci i gotowi stanac oko w oko z przeciwnosciami.
              Lolu ,Ty tez znikasz na caly tydzien , a my tu w glowe
              zachodzimy -gdziez to nasza Lola i czy aby sie jej zadna
              krzywda nie dzieje ,
              Za slonecznym pozdrowkiem , pa narka
              • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:11
                Witajcie, witajcie. Kopę lat.A brać czuwa, martwi się - niepotrzebnie - i
                odnotowuje każdą nieobecność. Widzę że wszyscy w formie, tylko się Prezes opędza
                od roboty, jak od natrętnych owadów. Tak trzymać, Prezesie. Co tam feminizm,
                jednego Cię mamy to nam tu chociaż pokróluj.
                Novi, cieszę się, że dynia się spisała. Szczerze powiedziawszy zdziwiłabym się
                gdyby było inaczej. Polecam się na przyszłość.
                Słonko, czy to możliwe, że nie znasz radości gotowania? Wybierania na targu
                specjałów, zapachu jedzonka w całej bramie, wreszcie blasku uznania w oczach
                biesiadników? Nie do wiary! Na pewno czegoś dobrze nie zrozumiałam. Albo Ty coś
                przeoczyłaś. Może jeszcze o tym po prostu nie wiesz? To się stanie któregoś dnia
                i już nie będziesz mogła przestać. Czy tak będzie również ze mną w sprawie
                skręcania i rozkręcania? Kompletnie tego nie czuję? A jak reszta?
                A, właśnie, jeszcze było o prawdzie. Otóż nie wiem jak to jest w innych krainach
                Leolandii, ale ja prawdę kocham pasjami i cały czas mi się wydaje, że inni tylko
                na nią czekają z otwartymi ramionami. Nic bardziej mylącego. Ta nasza szczerość
                do bólu, nikomu nie jest potrzebna. Wręcz przeciwnie! Tylko czy mi życia
                wystarczy, żeby się tego wreszcie nauczyć? A jak u Was z mądrościami życiowymi?
                Pozdrawiam i życzę owocnych przemyśleń.l

• remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 09.11.06, 17:46
                  Oj kopę, kopę lat. My tu zamartwiamy się, gotowi doniesienie o zaginięciu na
                  policję złożyć a Ona proszę, patrzy biesiadnikom w oczy. Witaj Królewno
                  nareszcie jesteś, cała, zdrowa i pełna zapału sztuki kulinarnej nas uczyć.
                  Opowiedz nam trochę o tym dniu, w którym to jak mówisz „ stało się któregoś dnia
                  i już nie możesz przestać” Radość gotowania ,przyjemność z wybierania specjałów
                  , zapach jedzonka w całej bramie i w finale blask uznania w oczach
                  biesiadników- ludzie to poezja, do diabła z feminizmem. Pełen uznania jestem dla
                  Twej pasji gotowania i tylko mam skromną nadzieję, że kiedyś zostanę zaproszony
                  do roli skromnego biesiadnika, a blask w oczach już mam. Potrafię ugotować
                  tylko pomidorówkę, nie z torebki, mówią, że rewelacyjna- oni tak zawsze mówią
                  Kiedyś dostali zakalec, to mówili, że świetny jabłecznik.
                  Tak to z tą prawdą bywa Moi Drodzy. Mówisz prawdę i wierzysz, że to samo czynią
                  inni, to jesteś normalny „frajer” albo niepoprawny optymista. Nie wiem co z tymi
                  natrętnymi owadami zrobić, wiecznie się kręcą obok mnie. Pewnie są to owady z
                  krainy Leolandii z lekką skłonnością do hedonizmu. Wróciłbym jednak do Leonów
                  tzw. kotów wylegujących się na słonku po dobrym jedzonku i uprawiających miłość
                  w stylu somnambulika.
                  Dziękuję Wam za trzymanie warty i cieszę się, Ewcia idzie do przodu, rośnie nam
                  w siłę i niedługo będzie naszym zapleczem finansowym. Novi nasz duszek
                  piekuńczy, troszczy się o powodzenie czwartosirpniowców z dobrym skutkiem.
                  Wszyscy jesteśmy szczęśliwi ze wspólnego obcowania, oby tak dalej, i żeby Lola
                  częściej zaglądała do domu z dobrym słowem i poradą, i żeby zebranko niedługo
                  doszło do skutku.
                  Pozdrawiam Was serdeczni i gorąco.
                  Jedyny, ulubiony, ukochany, niezastąpiony, upragniony zefirek, prezes.
                  • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 10.11.06, 17:06
                    Kochani.
                    Jakie to cudowne uczucie,kiedy czlek zmeczony codzienna
                    gonitwa siada do kompika i czyta co u moich
                    czwartosierpniowcow,to dziala jak balsam na dusze .
                    Lolu ja chetnie tez jak nasz Prezes moglabym wystapic
                    w roli skromnego biesiadnika i sprubowac tych specjalow
                    (i wybierac i smakowac :))a moze nawet posluzylabym rada
                    jesli zaszla by potrzeba .
                    Prezesie Twoja pomidorowke tez mam na mysli, bo musi byc
                    ona (pomidorowka hahaha)tak jak Ty jedyna ,niepowtarzalna ,
                    ulubiona i niezastapiona .
                    A juz jak pomysle sobie o takim kocim wylegiwaniu sie na
                    sloneczku to cho cho.............
                    No wlasnie nasze kochane Sloneczko , takie zapracowane,
                    jak dzielnie pokonuje wszystkie rosnace przed nia problemy.
                    Ewuniu jeszcze troszke i bedziesz na prostej podziwiamy Cie
                    i cieszymy sie ze Cie mamy,uwielbiam Twoje cytaty zamieszczane
                    na Twojej Stronce , czytam newsy, ostatnio o naszym min.edukacji.
                    mialam okazje poglebienia wiedzy z zakresu zarzadzen pana
                    ministra jakie beda obowiazywac w szkolach ,(wczorajsze zebranie
                    szkolne mojej Martynki).
                    Jutro sobota jak sie ciesze ,moge pospac , co za radosc .
                    A teraz ide robic wspaniala herbatke przepisu naszego sloneczka.
                    Pozdrawiam Was kochani , jedyni i niezastapieni
                    trzymajcie sie cieplutko.
                    • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:38
                      Czołem Leonki! Hop, hop, jest tam kto? Bo dziś jest święto Leona i pomyślałam,że
                      należałoby to oblać. Novi już nawet naszykowała herbatę, ale ja może pozostanę
                      prozaicznie przy lampce wina. Dla prawdziwego leona każda okazja jest dobra,
                      nieprawdaż? No, to zdrówko.
                      Novi, masz absolutnie rację, te posty to naprawdę miły akcent. Nawet Prezes
                      czasem się uaktywnia (jak go odrobinę podpuścić). Prezesie, bez cienia
                      wątpliwości znasz się na rzeczy. Nawet wyniosłe koty miękną, gdy zwraca sie do
                      nich per królewno. Ale pozostajemy czujne i test odnośnie ars amandi wprawia w
                      konsternację. Bo o co chodzi z tym somnambulizmem?
                      A Ty, Słonko, to już kompletnie zaniedbałaś słusznie urodzonych. Efekty są, to
                      fakt. A może nawet będzie z tego i kaska - jak sugerują współbracia? Póki co,
                      tak trzymaj, bo idzie Ci coraz lepiej.
                      No, widzę,że z tym gotowaniem to jestem jakiś wyrodek, że tak to ujmę wprost.
                      Jestem niepocieszona, choć właściwie powinnam się czuć wywołana do tablicy. No,
                      dobra, czuję się wywołana, choć może powinnam Was uprzedzić że miłość do
                      gotowania nie zawsze jest przecież odwzajemniona. Reasumując: zebranie będzie
                      miało miejsce w Stolicy Polskiej Piosenki? (ależ to brzmi tandetnie).
                      No to ja może pójdę poćwiczyć zawijanie roulad ślonskich. Co prawda Ślązaczką
                      jestem z wyboru i moja śląskość kończy się na na roladach, ale w końcu klasyka
                      zobowiązuje. A właśnie, czy wiedzieliście, że Ślązacy mają te swoje rolady,
                      które serwują z kluskami śląskimi i modrą kapustą i (tu uwaga!) podają ten
                      zestaw każdorazowo na niedzielny obiad? Przedziwne, choć na pewno smaczne.
                      Pozdrawiam kulinarnie, leonowo i przedwyborczo. Buźka. l
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 10.11.06, 19:09
      Witam rodzinkę!!!
      Fajnie, że wszyscy się poodnajdywali.:) Ja ostatnio mało piszę ale to tylko z
      powodu natłoku spraw do załatwienia i pracy. W czwartek pracowałam na Światowej
      wystawie psów, dziś szkolenie w pracy, a w sobotę i niedzielę znowu na wystawie.
      Zawsze rano jak wstaje to odpalam Einsteina i sprawdzam co się dzieje w mojej
      kochanej LEOLANDII. Brak na forum wpisu, któregoś z Leonów doprowadza mnie do
      rozpaczy. Jeśli chodzi o to gotowanie to ja naprawdę nie jestem w tym kierunku
      uzdolniona. I w związku z tym mam prośbę, że jeśli mogę to tez bym chciała być
      tym biesiadnikiem. Blask w oczach gwarantuje. Wyliżę również talerzyk i
      poproszę o dokładkę:). Bardzo mocno was pozdrawiam. Przesyłam buziaki i lecę po
      chlebek.
      PS. Tereniu napisz mi dużo na gg o wszystkim i pozdrów rodzinkę, dziękuje, że
      czytasz stronkę.:)Smutno mi jak się nie odzywasz tak cały dzień. Bardzo dziękuję
      za miłe słowa. Jesteś kochana.
      PS. Szanowny panie prezesie, z Tobą sprawa jest najmniej skomplikowana doskonale
      bowiem wiesz jaki jesteś i to już nie wymaga potwierdzeń. Ja się podpisuję.:)
      PS. Lola 04.08.71, a ja nic o Tobie nie wiem. Co nie zmienia faktu, że chce być
      tym biesiadnikiem bo wierzę Ci na słowo z tym gotowaniem. Pisz dziewczyno więcej
      i częściej no i proszę czasem o sobie:).:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Pozdrówka z mokrego Poznania
      • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:45
        Słonko, widzę pełną synchronizację. Czuj się zaproszona, podobnie jak pozostała
        dwójka. Tylko z tym blaskiem mnie nie zawiedźcie. Pozdrawiam porywiście. l
        • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 10.11.06, 22:33
          Sluchajcie , jest LOLa , i juz jestesmy w komplecie
          (do czasu kiedy to wyjda nowe czwartosierpniaki
          z ukrycia )jest z nami na gadulcu i to jest piekne ,
          musialam to obwiescic wszem i wobec ,jest cudownie .
          Co za radosc, Pa Pa do jutra , Swiat jest piekny.
          • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 11.11.06, 20:42
            No kochani ,po wczorajszym wspanialym zaistnieniu naszej,
            Loli na GG dzis panuje straszna i przenikliwa cisza.
            Co sie stalo????
            Wszystkie sloneczka zaczerwienily sie i tak tkwia w swojej
            niezmiennosci.Mam nadzieje ze nie zostanie im to na dluzej.
            Serdecznie pozdrawiam wszystkich czwartosierpniakow.
            Pozdrowka i buziaczki :)))))))))))))))
            • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 12.11.06, 21:25
              Hej Leonki z Leolandii,gdziescie sie podziali.
              Sloneczko zmeczone wiem ,wiem,pracowala z pieskami
              zimno , halas i zmeczenie scina z nog , obys sie nam
              tylko nie przeziebila.
              Lolu a ty moze w komisji wyborczej sie dzis udzielasz
              bo jestes nieuchwytna,ja swoj obowiazek patriotyczny
              spelnilam ,wyslij nam choc malenka buzke na GG , z gory
              dziekuje :)
              Prezesie, dobrze tak pogadac na wysokim szczeblu o tym i
              owym , wymienic poglady i stan posiadania , Ciesze sie
              ze nam Prezesujesz .
              Pa pa cieple pozdrowka z deszczowych Zar
              • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 13.11.06, 08:18
                Trzymamy kciuki Prezesie .
                • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 13.11.06, 18:30
                  Witajcie! Dzisiaj działam bez podpuszczenia, lecz z własnej woli.
                  Jestem po rozmowach. Wasze wsparcie bardzo mi pomogło. Dotarłem do drugiego
                  etapu,który odbędzie się w przyszłym tygodniu. Dziękuję Wam za obecność duchową,
                  pamięć i klepanie paciorków nie wspomnę o kciukach.
                  W Leolandii błogi spokój, koty wyleguj się na słoneczku po sytym jedzonku i
                  miłości w stylu somnambulika.
                  A nowych czwartosierpniaków jak nie było tak nie ma. Chyba 04 08 to data dla
                  wybrańców.
                  Na najbliższym spotkaniu zarządu ustalimy stosowne działania w celu zaludnienia
                  Leolandii.
                  Widać przyjdzie nam sięgnąć po rezerwy zagraniczne. Kadra silnie zasobna w
                  umiejętności lingwistyczne podoła trudnemu ale jakże słusznemu wyzwaniu.
                  Pozdrawiam Was Moje Drogie Perełki.
                  Wasz.......................................................................
                  ..........................................................................prezes
          • Gość: MAre Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 10:10
            Witam wszystkich urodzonych, podobnie jak ja, 4 sierpnia. Wszystkim (nam) Wam składam serdeczne życzenia pomyślności w dniu naszych urodzin :)
            • Gość: Marzena Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 12:07
              Witam,

wszystkiego najlepszego, a szczególnie duuuużo słońca!

Pozdrawiam, Marzena
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 13.11.06, 23:07
      Witam rodzinkę!!!!!!!
      Prezesie pozwól, że już teraz uścisnę Ci "łapkę" i pogratuluję pierwszego etapu.
      Nie napisałeś kim chcesz być tym razem ale to mało istotne bo i tak będziesz
      najlepszy w tym co masz zamiar tam robić. Jakby mieli wątpliwości czy podołasz
      niech dzwonią do nas, a my już ich oświecimy. Mam nadzieję, że przyszła praca
      nie będzie taka stresująca jak obecna i wieczory będziesz spędzał w LEOLANDII
      wśród Leonek.
      Tereniu co z Twoim tlenem? Chyba będę zmuszona wpaść i Ci go ustawić. Nic mi
      dziś nie napisałaś. :( Umieściłam twoje dowcipy na stronie. Mam nadzieję, że mogłam?
      Lola co ja się przez Ciebie mam, teraz w głowę zachodzę jak to jest z tym naszym
      podobnym losem.:)
      Dobrze moi kochani pozdrawiam z całego serca, przesyłam buziaki i lecę wypełniać
      zgłoszenie o ustalenie kapitału początkowego:)
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 15.11.06, 18:42
        Moi drodzy .
        witam was bardzo serdecznie,i oczywiscie przylaczam sie do gratulacji
        dla naszego Prezesa ,ale ,ale ,przeciez nasze sloneczko dzis zaliczylo
        pierwszy dzien w nowej pracy ,czyli pierwsze koty za ploty, mam nadzieje
        ze bylo ok.Lolu nie wiem co dzis robilas ale Twoj dzien tez pewnie byl
        niesamowity w rozne odczucia i wrazenia.
        Sloneczko dziekuje ze zamiescilas moje dowcipy na swoje stronce,oczywiscie
        ze moglas jak najbardziej.
        Moi kochani tak sie ciesze ze jestescie i na jutro ,
        Zycze wam dnia zwyklych cudow....
        Goracej filizanki kawy,ktora ktos dla ciebie zrobi
        Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela
        Zielonych swiatel na twojej drodze z pracy do domu
        Zycze wam dnia malych spraw,ktore was uciesza.....
        Najszybszej kolejki w sklepie spozywczym
        Dobrej piosenki zaspiewanej w radio
        Twoich kluczy dokladnie tam gdzie ich szukasz
        Zycze wam dnia pelnego szczescia
        Dawkowanego w perfekcyjnych dawkach
        ktore dadza wam radosne poczucie ze swiat usmiecha sie do was
        Poniewaz jestescie kims specjanym i nietuzinkowym.
      • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:22
        Witajcie wszyscy Słuszni,
        No, proszę, znowu to samo. Trochę się człowiek w realu zagapi, a tu zaraz
        kwitnie działalność spiskowa. Pełna konspira. Boss bardzo tajemniczo prowadzi
        rozmowy na szczycie i różnych etapach, ale to mi wcale nie przeszkadza, aby
        dołączyć do znakomitego grona trzymających kciuki i życzących wszelkiej
        pomyślności. Wierzę w Ciebie, Prezesie, gdziekolwiek byś nie leonił.
        Tymczasem spóźnione dzięki za entuzjastyczne przyjęcie w społeczności gg i
        tlenowej. Fakt, że konferencje nie wychodzą jeszcze najlepiej, ale jesteśmy
        chyba na dobrej drodze. Z pomocą ścisłego Słoneczka, wsparciem moralnym Novi i
        Prezesowym błogosławieństwem przełamiemy ten impas. Póki co jednak mam
        wrażenie,że wszyscy robią gruntowne porządki w leonowych życiach. Szykujemy się
        na lepszy nowy rok, prawda?? Amen.
        Słonko, mam nadzieję, że rozkręcasz się na dobre we wszystkich nowych
        dziedzinach. Jestem z Tobą myślami i trzymam kciuki. A Ty, Nowi, też się
        reorganizujesz? Na wszelki wypadek będę trzymała kciuki w pogotowiu.
        Pozdrawiam wyjątkowo ciepło (jak na listopadowy wieczór). Buźka. l
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 15.11.06, 22:46
      :):):):):):)
      Treściwie co?
      Pozdrawiam wszystkich mieszkańców słonecznej LEOLANDII. Przesyłam buziaki w oba
      policzki. Życzę udanego dnia i rozkosznej nocy (ups.....)I idę spać bo padam z nóg:)

PS. Pierwszy dzień minął pomyślnie. Ale nie będę go chwalić przed zachodem.
      Prezesie pisz co w trawie piszczy. Lolu nie znikaj na dwa dni bo Ci się
      zaległości nazbiera. Tereniu podziwiam, że dajesz sobie radę z tyloma obowiązkami.
      Żegnam czule Leony, drapiąc je po pleckach, bo to duże kotki lubią
      najbardziej.:):):)
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 16.11.06, 16:59
      JEST SETKA:)))))))))))))))))))))
      • gosia408 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 06.01.07, 07:00
        Cześć Wszystkim!! Urodziłam się 4 sierpnia!!!!!!!Miło, że jest nas już tyle!!
        • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 07.01.07, 10:30
          Moi kochani Witam , witam, witam bardzo serdecznie wszystkich czwartosierpniakow.
          Przyznaje sie ze zaniedbalam troszke pisanie postow , ale prosze
          wybaczcie mi ,pomalenku poukladam sobie wszystkie sparwy tak aby
          wiecej nie zaniedbywac pisania ,jestem szczesliwa ze mam cudowna
          osobe kolo siebie ale szczescie moje nie byloby pelne zeby nie Wy moi
          drodzy, jestescie zawsze i w kazdej chwili,i na zawsze , sama mysl ze jest
          Sloneczko moje , Prezes ,Mumio4 ,Lola,Hellen i nasza Gosia ktora serdecznie witam w naszym gronie i bardzo sie ciesze ze dolaczyla do nas ,
          Witaj Gosiu !!!!!!!!
          niezapominam tez o psie Leonie i pozdrawiam serdecznie bialy wywiad .
          Jestescie cudowni.
          Mam nadzieje ze wszyscy sa zdrowi ,i ze ten rok bedzie dla nas bardziej przyjazy ,bo przeciez zaczal sie naprawde fantastycznie .
          Ojej ale krece sie w kolko hahahaha,
          ale to dlatego ze chcialabym szczesciem odzielic was wszystkich kochani,
          przesylam pozdrowka i buziaczki wasza Novi.:)

• Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 07.01.07, 19:08
          Cześć kochane Leośki:)Zarówno serdecznie pozdrawiam Te słusznie urodzone jak i
          Te "nabyte przez zadomowienie"(- ciekawa konstrukcja językowa Lola i Mumio umrą
          z wrażenia Prezes może wybaczy i tylko Terenia nie będzie nic mówić bo
          zakochana). No i łapka dla psa Leonka. Witam tez serdecznie GOSIĘ, która tam
          gdzieś się dopisała i żeby nie wprawne oczka Tereni to byśmy Dziewczę
          przegapili. Witaj w słonecznej Leolandii.!!!!!!!
          Mam nadzieję, że przeczytałaś całe forum od początku i już NAS trochę poznałaś.
          Jako, że jesteś urodzona 4.08 (czyli w jedynym słusznym dniu) szybko się
          zadomowisz. My wszyscy jesteśmy z 4.08..... i mamy różne końcówki poza
          Białym-wywiadem, która to ma końcówkę jak wszyscy ale "przodek" został jej
          nadany honorowo bo jest kochana i ma pieska Leonka. Nasza wirtualna kraina jest
          przyjazna i serdeczna, ale duża część naszego życia toczy się przez
          komunikatory. Obecnie w związku z natłokiem spraw osobistych zapanował mały
          zastój ale tak naprawdę to nikomu nie przeszkadza bo mamy jedna datę urodzenia i
          podobnie spotykają nas w tym samym czasie absorbujące wydarzenia.
          Witaj więc serdecznie pisz dużo - o sobie:)
          Jak masz gg to zostaw, a jak masz skype to jeszcze lepiej. Telefon też może być:)
          Moje gg to 1368283

Natomiast reszcie Leolandii chce powiedzieć ...... że idę spać dziś 11h w pracy,
          a jutro po pracy kurs. Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie moje
          misiaczki, żeby mi nikt się przez paskudne pogodzisko nie pochorował. Polecam
          cytrusy i cynamon i ciepłe skarpety oraz parasol.
          Tereni to nie dotyczy bo jest zakochana i nic jej się teraz przyplątać nie może
          - z pewnością wygrzana za wszystkie czasy:D Oby tak dalej. Ja Ci daje dyspensę
          na wszystko co robisz, pozdrów Andrzeja.
          PAPAPAPAPA

• bossa13 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 11.01.07, 23:24
        nie przeczytałam wszystkich postów, ale ja też ;))))
        pozdrawiam gorąco wszystkie duże koty
        • Gość: biały_wywiad Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.wcg.co.uk 12.01.07, 14:02
          O Bogowie, jak tu pusto !!!! Nie ma nawet kto powitać nowego Członka Klubu
          Dużych, Słusznie Urodzonych Kotów. Słonko, gdzie jesteś??? A Zarząd???
          A swoją drogą, co za podłe, poprawne i sformalizowane czasy. Jak ktoś (czyt.
          pies Leon) jest ruchliwy, żywotny i pełen emocji, to od razu mu się przypisuje
          jednostki chorobowe. Z tym złodziejstwem to też ściema; istota dobrze wychowana
          jak zostaje zaproszona na posiłek, to go zjada, zwłaszcza, że jest smaczny i w
          domu takiego nie dają.
          Tuszę, że silne wiatry przywieją tu SU wkrótce, a w każdym razie przed 4
          sierpnia.
          • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 12.01.07, 15:01
            Jestem, jestem, i witam pozdrawiajac wszystkich slusznie urodzonych.
            Witam tez z ogromna radoscia bossa13, ciesze sie ze jestes
            tak jak my urodzona w jedynie slusznym dniu ,bo to dzien wyjatkowy
            i my jestesmy wyjatkowi ,prosze napisz nam cos wiecej o sobie ,kontaktujemy
            sie na gg i telefonicznie .
            Gdzies zawieruszyl mi sie Prezes i nie zoastawil wytycznych ,a ja biedna tak sama po omacku w tym zarzadzie ,potrzebuje wsparcia .
            Wiec Prezesie kochany pamietaj o nas.
            pozdrawiam wszystkich pa buziaki
    • Gość: mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 17.11.06, 21:13
      jestem z 4 sierpnia, pozdrawiam wszystkich urodzonych w dniu, w którym poległ
      K.K.Baczyński
      • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 18.11.06, 18:03
        Witajcie czwartosierpniacy ,a wszczegolnosci pragne powitac naszego
        nowego czwartosierpniaka ,Mumio4 ,jakze niezmiernie mi milo ze napisales,
        ze jestes ,juz powoli tracilismy nadzieje ze sa jeszcze Leonki urodzone w jedynie slusznym dniu naszym,Prezesie czyz to nie jest mila wiadomosc ,
        ostatnimi czasy,rozmijamy sie na gg ,sloneczko na nowej posadce , Lola nie wiem gdzie ? nie odpowiada na moje pozdrowka:( ale zajrzyjcie tylko tu na forum
        nic piekniejszego na ta chwile jak nowy czlonek naszego klubu.
        Witaj !!!!!!!
        I nie ucieknij nam, prosze .
        Buziaczki ,papatki dla czwartosierpniakow :)))))))))
        • remix53 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 18.11.06, 19:05
          No proszę a jednak jest nowy. Witaj na pokładzie łodzi dryfującej w słusznym
          kierunku.
          Tak naprawdę to nie wiem czy to men czy women?
          Gorące uściski dla Mumio4 od całego grona Leonów z czwartego i serdeczne
          zapraszamy do współpracy i wymiany informacji na forum. Często spotykamy się na
          gg, obywają się tam narady zarządu i tam takie pogaduszki.
          Obecnie jesteśmy na etapie organizowania rautu kulinarnego w Opolu, no i
          oczywiście trwają już rozmowy na temat Twojego stanowiska. Informacje dotyczące
          nr gg i strony skarbnika znajdziesz w poprzednich zakładkach. Tyle w wielkim
          skrócie. Witaj w domu.
          Pozdrawiam Was Moje Drogie Leonki.
          Wasz prezes.
        • grzes334 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 22.11.06, 18:50
          dziekuje za mile przywitanie
    • Gość: słonko Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.izacom.pl 18.11.06, 21:24
      :)
      Witam wszystkich serdecznie!!!!
      Zacznę od gościa - Cześć :) i proszę nie przestrasz się tym co Ci pisze Prezes
      hahaha. On jest bardzo rzeczowy i przypuszcza, że czytałeś wszystkie nasze
      wcześniejsze wpisy. Byłoby to w dużej mierze wskazane. Dla Twojej lepszej
      orientacji w naszym małym świecie. Ale jeśli nie to:
      Zaczęło się kilka miesięcy temu umieszczeniem mojego postu na forum gazety. Jako
      pierwszy zgłosił się Remix (Prezes), następnie Nowicjuszka. Długo po, znalazła
      się Lola. Nasze forum nazywamy LEOLANDIĄ, a nas samych LEONAMI lub urodzonymi w
      jedynym słusznym dniu (słusznie urodzonymi). Każdy z nas ma jakąś funkcję,
      wirtualną oczywiści. Rozpoczął Remiks, że chce być prezesem, a ja jak to kobieta
      chciałam mieć kontrolę nad budżetem. Nowicjuszce funkcja zastępcy prezesa
      została już nadana. Nasza kochana nowicjuszka przyjęła ja z radością i dzielnie
      zastępuje prezesa. Loli tez się oberwało bez proszenia i jest teraz sekretarką:)
      Często nam znika na kilka dni:). W zasadzie wybaczamy jej tę małą wadę.
      Wymieniliśmy się między sobą numerami i piszemy często na gg. Jeśli masz ochotę
      to napisz nam coś o sobie:) No i witaj w Leolandii. No to chyba wszystko z grubsza.
      :))))))))))
      Cześć moje kochane Leonki. Coś mi się wydaje, że przeliczyłam się myśląc, iż dam
      rade chodzić do dwóch prac. Zmęczenie mnie zabije hahahah. Dni są krótkie, a
      noce jeszcze bardziej. Wszystko z lekka zaniedbuję i mam wyrzuty sumienia.
      Jestem bardzo ciekawa co tam u Was słychać. Jak zakręty:) LOLA znowu znikła na
      kilka dni i aż się prosi o reprymendę. Tylko kto by ją skrzyczał jak to jedna z
      nas. Lecę się pouczyć na poniedziałek. Mały sprawdzian z wiedzy, której jeszcze
      brak.
      PS. chyba senność zwycięży nad chęcią nauki.
      Pozdrawiam całuję i papatki:)))))))))))))))))))))))
      • Gość: mumio4 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.aster.pl 18.11.06, 22:36
        Witam wszystkie niezwykle miłe Leony, które tak ciepło mnie przyjęły do klubu,
        nie pytając o referencje...Prezes rzeczywiście ma rację, przypuszczając, że
        czytałam wszystkie posty,choć trochę się pogubiłam, ale akuratne Słonko w
        telegraficznym skrócie ujęło historię i strukturę grupy[jedynie słusznej
        grupy].Jeśli chodzi o samozwańczy przydział stanowiska,to może być
        np.asystentka ds.różnych ważnych i nieważnych.Jeżeli akceptujecie,od zaraz
        podejmuję obowiązki.Podaję swój numer gg 6997517 i czekam na Was....Acha,znam
        jeszcze jednego Leona czwartosierpniowego- mój teść urodził się 4 sierpnia....
        • nowicjuszka3 Re: szukam urodzonych 4 sierpnia 19.11.06, 11:04
          Dzien dobry w piekny sloneczny niedzielny poranek,
          (taki wlasnie jest w zarach), witam wszystkich slusznie urodzonych
          Mumio4 rozwialas rozwialas juz nasze watpliwosci co do twojej
          plci,bo wczoraj zastanawialismy sie i prowadzilismy dyskusje
          na ten temat , nawet ja witajac sie z toba zwrocilam sie jak do mezczyzny.
          Bardzo prosze cie o wybaczenie .
          Przydzial stanowiska akceptuje w zupelnosci ,ale musze ci powiedziec
          ze na tej pozycji mozesz miec pracy co niemiara , no bo wiesz , w zakres
          twoich obowiazkow moga wchodzic rozne sprawy (jak sama ujelas wazne
          i niewazne hahahaha)ale nie martw sie zbytnio my tu sobie pomagamy
          takze i ciebie nie zostawimy z nadmiarem obowiazkow.
          Prezesie nasz jak sie czujesz jako nadal nasz jedyny Men.
          Ale ,ale , przeciez tesc mumio4jest tez urodzony w jedynie slusznym
          dniu , moze by tak nadac mu jakis honorowy tytul z tej okazji ?
          Sloneczko wspolczuje ci z powodu nadmiaru pracy , trzymaj sie dzielnie
          bo jestes nam potrzebna , wypoczywaj kiedy tylko masz okazje.Jedz
          witaminki aby sie wzmocnic i zeby nie dopadlo cie zadne wirusisko.
          Lolu pozdrawiam , to ja , Novi.
          Moi kochani to tak po krotce w niedzielny poranek,odpoczywajcie ,
          piszcie , pozdrowka dla wszystkich Leonow ,Prezesie nasz jedyny ,
          niezastapiony i ulubiony twoja pozycja jest jednak mocna .
          • Gość: Lola Re: szukam urodzonych 4 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:32
            Witajcie Leonki! Witam szczególnie serdecznie nowo przybyłą Mumio! Świetnie, że
            zechciałaś do nas dołączyć. Jak widzicie nie naprzykrzam się Wam specjalnie
            swoją obecnością, ale jeśli tylko dysponuję wolną chwilą, to sprawdzam co w
            trawie piszczy. I proszę - doskonałe nowiny. Czyli dokładam jeszcze jedno
            nakrycie! Notabene ja również w realu wypatrzyłam jedną z naszych, problem
            polega na tym,że mieszka w Niemczech i nie ma dostępu do internetu. Nakazałam
            jej (przez osoby trzecie, bowiem nie miałam przyjemności osobiście)natychmiast
            się zinternetować/ zinternetyzować i poszukać nas na forum. Mam nadzieję, że
            posłucha.
            Wierzę, że u wszystkich czwarciaków świeci słonko (niekoniecznie za oknem choć i
            to mile widziane). Ja niestety właśnie wrociłam z pracy i za chwilę lecę dalej.
            Póki co zaś ćwiczę nowe przepisy dla waszych wysublimowanych podniebień.
            Pozdrawiam serdecznie calą ekipę i obiecuję wpaść na gg. Buźka. l
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka