zbig0807 14.10.06, 23:09 ale fajnie się to czyta te wypociny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: nie szukasz? Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.emirates.net.ae 17.10.06, 21:31 no to jak mnie tu znalazles?? Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Re: a ja nikogo nie szukam 27.11.06, 23:19 Takich jak Ty to ze świecą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.06, 09:49 A ja lubię to forum , tylko mi żal , że mnie nikt nie szuka. Pozdrawiam : szukających i odnalezionych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:34 Szukam Cię Perełko: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.06, 20:02 Aż ulżyło mi na duszy , że jednak Ktoś taki jest. Pozdrawiam Cię Gościu a dlaczego podpisujesz się Gość ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:50 Perełko a krokodyl może być? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.06, 09:42 Cześć Krokodylu.Mam nadzieję , że nie ronisz krokodylich łez. Ja niestety tak bo właśnie wychodzę do pracy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:16 Ronię gdy Perełka wychodzi do pracy. Krokodyl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 18:47 Ja też szukam . Na razie odnajdują mnie Oni ale nie całkiem wolni i to mi się nie podoba .Nadzieja mnie nie opuszcza .Może kiedyś ? A może nigdy ? Któż to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 16:48 A jeszcze lepiej czuć miętę przez rumianek. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 19:54 Perełko, Jakiś Mario się kręci koło Ciebie,coś mówi o mięcie, chyba go połknę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 20:06 Krokodylu a może Mario przechodzi grypę i nie czuje zapachu ani smaku np.mięty? A ja właśnie teraz się super relaksuję bo słucham nowej płyty Rozynka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:41 Coś mi się wydaje,że raczej ma problemy gastrologiczne i wszędzie czuje miętę. A niech chłop się wyleczy.Zazdroszczę Ci relaksu z Rozynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 21:02 Może Mu zamówić wizytę domową ? A relaksu nie zazdrość.Krokodylku przecież też się możesz relaksować , może nie przy głosie Rozynka ale np. jakiejś ulubionej(ładnej)piosenkarki.Ja przerywam słuchania nostalgicznych piosenek bo na II jest kabaret . Ciekawe czy będzie choć trochę zabawnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:41 Perełka poszła na kabaret i do dziś jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 26.10.06, 12:48 Pewnie wyszła na filiżankę mięty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.06, 20:58 Jesteście bardzo dowcipni ! Wyobraźcie sobie , że piłam miętę podczas oglądania kabaretu.Ha HA Ja z was nie kpię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:11 Myślałem, że zginęłaś w paszczy innego krokodyla. Miły powrót. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 08:32 Boję się , że ten krokodyl mógł by mieć niestrawności. Nie każdy krokodyl jest przyjazny. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 28.10.06, 14:53 Wypraszam sobie. Nie jestem żadnym krokodylem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 15:49 Mario ja nie wiem kogo Krokodyl miał na myśli ? Chyba sam by coś "chłapną" , mam tylko nadzieję,że dzieli nas spora odległość bo aż strach !!!!!!!!! :-O Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 28.10.06, 18:56 Otóż droga perełko... miał na myśli po prostu innego krokodyla. A ja jestem zwyczajnym bykiem zodiakalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 21:25 No Mario nie wiem czy jesteś takim "zwykłym bykiem".Napewno nie. Ciekawe czy Twój charakter współgra z zodiakalnym Bykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 30.10.06, 08:49 Zupełnie zwyczajny byk. W dodatku tak obliczony z wydatkami, że nie starzca do 1-go. Byk w tej chwili jest chory i siedzi w domu.Nie życzę nikomu takiego łamania w kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 30.10.06, 15:32 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Nasmaruj się "końską maścią" pomaga w 100%. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:27 Witajcie Perełko nawet byka potrafisz powalić. A potem doradzasz końską maść. Wracaj do zdrowia stary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 30.10.06, 21:47 Krokodylu jak Cię nie ma to na jakiś dłuższy czas a jak się pojawiasz to zawsze wypalisz coś z grubej rury.Kogo to ja niby i czym powaliłam ? Zostawiam Was samych , pogadajcie sobie .Paaaaaaaaaaaa............ Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 01.11.06, 12:04 dzieki krokodylu za życzenie wyzdrowienia. Perełka, chyba Cię poniosło. Tak przy okazji co to za "końska maść" w mojej okolicy nie słyszałem o takiej. czy to jakieś zioła, sadło z konia czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skarbeczka .szczescia szukam..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.06, 13:49 A ja szukam szczescia ,moze tutaj znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.06, 14:38 Szczęście , rzecz względna-zależy kogo co uszczęśliwia. Jedni potrzebują miolionów pln a drugim wystarcza widok wschodu słońca. Ja wolę to drugie (z kimś drugim), ale .... Niestety zawsze jest jakieś ale !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 06.11.06, 00:17 Skarbeczku to nie takie łatwe, ale próbuj. Perełka, miło mi że poczekałaś. Pozdrowienia dla Perełki.A może perełka to nie to forum? Może bardziej pasowałby flirt. a z resztą czy bez reszty... mimo wszystko co to za maść? Końska... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:08 Witam Wszystkich milusińskich. Widzę,że się zaludniło, wróciła moja ulubiona Perełeczka.Witam Cię nie chciałem Cię obrazić, trzasnęłaś drzwiami i tyle było Cię widać.Przepraszam. Tak to bywa z krokodylami.Skarbeczek no no. Pozdrawiam krokodyl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:47 fajnie jest poczytać jak się przerzucacie postami. Dialog się (nomen omen) perli i lepiej się człowiekowi robi w listopadzie. P.S. jestem zodiakalnym Bykiem Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 06.11.06, 17:42 Może harbaty z cytryną.Pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 21:36 A ta herbata to dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wozak Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.vc.shawcable.net 06.11.06, 22:17 Dla -KONIA- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 22:22 Witam! 1-Jak jest miło , że Wszyscy się przebudzili,a już myślałam ,że zapadliście w sen zimowy a tu niespodzianka nawet Krokodyl się ożywił.Super. 2-A teraz z innej beczki :maść końska sprzedawana jest na targowiskach jako maść rozgrzewającą i kojąca ból.Podobno bardzo skuteczna.Mario ja wcale nie chciałam być niegrzeczna , chciałam Ci doradzić dobre lekarstwo :( 3-czy to że wspomniałam o zachodacg słońca świadczy o flircie ? 4- nie perełko dlaczego jesteś nie perełką a nie kim innym czy to jakiś przytyk :) SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAM a jak flirt to i PRZESYŁAM CAŁUSKI.PA. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 22:47 No nie! Jaki przytyk? Po prostu chciałam dać wyraźnie do zrozumienia,że ja to ja. Podoba mi się Wasz dowcip, cięte jęzory i z nich płynące riposty. A że mam podobny styl - nie chciałam aby nas pomylono ( i przy tym loginie zostanę). Całuski są o.k. - to i ode mnie macie parę (cenne, znad morza...) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 22:58 Bo nie-perełko kto się czubi ten się lubi i to podobno stwierdzono naukowo. Może źle się wyraziłam ,że przytyk ale to dziwnie brzmi bo jak nie ktoś to kto. Jakbym podpisała się np.fajna to Ty pisałabyś nie-fajna? Może czegoś nie kumam.Chyba na pewno! Jaka pogoda nad morzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 23:09 No nie! Nie-fajna nie napisałabym! Za nic! Ale już nic nie będę zmieniać, bo mnie jeszcze nie poznasz :))Nad morzem? Wieje jak...(uwielbiam sztorm i plażę o tej porze roku-bez turystów to ma dopiero urok). A z tą końską maścią to prawda? Jak myślisz czy krokodyle i inne męskie osobniki z tego forum przestraszyły się tej kuracji? (lepsza chyba końska niż maść na szczury!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 23:25 PROSZĘ NAPRAWDĘ MI UWIEŻCIE KOŃSKA MAŚĆ TO LEKARSTWO !!! Bez podtekstów. No a teraz paciorek,siusiu i spać. Ostatnio lubię spać za nic nie pamiętam co mi się śni ale budzę się uśmiechnięta.Myślę,że na te moje sny ma wpływ mój ukochany Księżyc(ten na niebie oczywiście)Bo znowu mnie posądzą o flirt.A z resztą lub bez reszty co mi tam .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 23:31 no to dobranoc Perełko! A ja jeszcze popracuję, jutro mam ciężki dzień, ale lubię to co robię.... ( a herbatki nikt nie podał....tej z cytryną...Faceci są na pewno z Marsa) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 08:40 czuję ten zapach morskiej bryzy i wiatr chłoszczący twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skarbeczka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.06, 09:38 ....moim szczesciem mozesz byc Ty mario9975 o ile perelka pozwoli mi Ci odbic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:15 Mario !!! Dlaczego ja nic o tym nie wiedziałam , że TY jesteś lub byłeś mój. Taka strata ... Nie wiem czym ukoję mój ból. Ale życzę Wam szczęścia moi drodzy. Idę do ciemnego kąta popłakać i nie wiem kiedy się odezwę,może dopiero wtedy jak ocean moich łez wyschnie. Pa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 19:18 Dostanę pisemne potwierdzenie? najlepiej z pieczątką Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:24 Hej Mario! Jak widzisz już mi przeszło. Potwierdzenie dostaniesz na piśmie oczywiście za odpowiednią opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 19:26 To bardzo dobrze, wiesz z nieoficjalnego związku trzeba się wyrejestrować, wymeldować itd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:34 I o to właśnie chodzi.Nie byliśmy zameldowani a już jesteśmy wymeldowani . Jak wszyscy są zadowoleni to super. A teraz robię sobie przerwę na kawę. Narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:06 Perełko to chyba nie jest dobre miejsce dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 21:22 cześć krokodyl, jak widzisz zdążyłem się już wymeldować pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 21:57 Ludzie jak Wy myślicie , że to co ja tu piszę traktuję poważnie to naprawdę nie macie poczucia humoru za grosz !!!!!!!!!! Szkoda ,że nie słychać mojego śmiechu . Czasami się kogoś prowokuje żeby zobaczyć reakcję a Wy tacy poważni. Pozdrawiam , bawcie się dobrze. Krokodylu - znikam na twoje życzenie. I znowu potraktujesz to bardzo poważnie. Ludzie trochę a może bardzo dużo luzu Wam życzę.Życie jest takie pogmatwane , tragiczne i ciężkie więc jeżeli mamy sekundę aby się zapomnieć to róbmy to. Poważnie wyszło ale więcej już nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 08.11.06, 10:03 No to z perełką sprawa jasna. Dzień dobry Perełko! Można się jeszcze raz zarejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.06, 22:05 A po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 09.11.06, 18:58 Jakto po co? Żeby otrzymać całuski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 19:34 No to przesyłam : CMOK , CMOK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 21:16 Szczera prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 09.11.06, 21:20 No hej! Widzę,że wymiana uprzejmości kwitnie. Byłam ciekawa czy wątek jeszcze się tli i nie zawiodłam się...A tak w ogóle: wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 09.11.06, 21:51 Witam energiczną nie-perełkę. Zdrów już zdrów ale męczy mnie kaszel. masz na to jakiś specyfik? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 09.11.06, 22:38 reklam nie oglądasz? Flavamed albo inny szamański wynalazek. Ja stosuję: mucosolvan, tymianek+podbiał (pastylki) i neoazarin. Rzadko pomaga,ale spróbować warto. ( to aż tak widać? Moją energię?)Zdrowiej szybko, bo wszystkie się z żalu pobeczymy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 11.11.06, 12:22 Pytanie za 100pkt. Czy można zainicjować i poprowadzić romans przez internet oraz zakończyć go z powodzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 16:53 można, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 12.11.06, 22:50 Gość portalu: nie-perełka napisał(a): > można, ale po co? I w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na-raz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 23:51 jakaś "samotność w sieci"? czy mi się tylko wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 12.11.06, 23:55 Cos Ty! po prostu nie mogę zasnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 23:59 ciepłe mleko, nudna lektura i....odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:03 Nie cierpię mleka tym bardziej ciepłego. Nudnej lektóry nie tknę. Wtedy jest Kryzys... idziesz jutro do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:05 Idę (powinnam chyba udać się? na spoczynek...) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:07 zawsze możesz postudiować wyniki wyborów-sen dopadnie Cię na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:12 na codzień jestem ciekaw polityki, w tej chwili nie.Starczy, że poznałem ogólne wyniki. Nie zapraszałem Ciebie wcale do spania, próbowałem wyrazić troskę o Twój nastepny dzień.Niech będzie przyjemny i sloneczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:16 dzięki i vice versa, ale na słońce to chyba nie ma co liczyć ( zamiast wyników wyborów oglądałam prognozę pogody) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:19 I jak to się mimo ciemnej nocy - ciepło zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:23 i wątek nadal się snuje ( a może snuje się osnowa? kiepska ze mnie tkaczka, ale jest miło) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:30 Widzę zmęczenie na Twej twarzy W takim razie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:33 Prorok jakiś? Jakie zmęczenie?! Ale dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 15.11.06, 22:27 Chłopaki jakie wrażenia po meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 15.11.06, 23:16 tylko chłopaków pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.06, 00:08 Mało która kobieta interesuje się - lubi oglądać mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:18 oglądałam,oglądałam - w towarzystwie prawdziwego Belga (to był dopiero hardcore!) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 09:50 Oglądałem mecz tylko do strzelonej bramki a potem "wpadałem" na mecz kontrolując sytuację. Nie przepadam za naszą współczesną piłką. Możesz opisać krótko ten hardcore z belgiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:04 no co będę mówić - nie pobeczał sie wprawdzie,ale powiedział,że ma kartę stałego pobytu w Polsce i utożsamia się z nami ( nie wiem - przyjąć go do społeczności polskich kiboli?) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 10:28 Miał chyba rozdwojenie jaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 11:01 Pozdrowienia dla wszystkich perełek oraz antyperełek, krokodyla też, bo coś mi się wydaje , że krokodyl na dłużej zanurzył się w Nilu... Nie będzie mnie ze dwa dni, może piątek wieczór! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.06, 21:55 Nie czytałaś/łeś wpisu :poważnego: , że moderator takim jak My piszącym o niczym ma zakazać pisania TUTAJ .Może ma rację. Nie mam ochoty pisać bo mam w sercu smutek. Bo mieszkam na ukochanym Śląsku gdzie stała się tragedia z powodu wypadku w kopalni..... Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 21.11.06, 22:34 Hej, to ja nie-perełka. Też mi smutno chociaż mieszkam nad Bałtykiem. Czytałam wpis "poważnego", ale nie bardzo rozumiem dlaczego jemu to przeszkadza. My przecież nikogo nie szukamy... Może przeniesiemy się na inne forum? Jak już przeżyjesz swój smutek? Ściskam ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 13:22 Miałem niechęć do komputera.Ale już jestem. Witam Was. Myślę, że nasza korespondencja nikomu nie przeszkadza, tym bardziej, że pod przewrotnym tytułem - a ja nikogo nie szukam- kryje się coś zupełnie na opak. Jak macie pomysł na inne forum to jestem za. Tak poza tym to mam dalszą rodzinę w Rudzie Śląskiej, nawet kogoś kto tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 16:19 noże coś na "pogawędkach" czy te "pogaduszkach"? Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 16:22 miało być "może" i "też" . Nie-perełka Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 18:41 a gdzie te pogaduszki lub pogawędki?.Ja czsem udzielam się w wolnych chwilach na forum gazety dla dorisłych - flirt i rozmowa, czasem jest tam niezły odjazd, zresztą sprawdź jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 25.11.06, 11:36 Sorry, ale chyba nie jestem zwolenniczką ... Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 26.11.06, 13:03 no to może pozostańmy na tym co jest teraz.Ostatnio mniej korzystam z netu. Jestem po imprezie, i jeśli wiesz co czuje człowiek który co nieco wypił... Spacer na plaży dobrze by mi zrobił, ach , cholera naprawdę za daleko na spacer. Rozumiem że sprawdzałaś to forum, ale chyba nie przyjrzałaś się pierwszemu z listy to jest flirt i rozmowa. Trochę to niuporządkowane no ale jestem po imprezie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska58 Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 26.11.06, 17:25 No właśnie wróciłam ze spaceru nad morzem. Cudnie - dawno nie było tak ładnie w listopadzie. Jak tam kac - ludojad? Ja też jestem po imprezie, ale delikatnie... (dzisiaj robiłam za kierowcę). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:10 Witam Co słychać? gdzie jest Perełka? Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 01.12.06, 18:38 Dobry wieczór krokodylu. Ostatni nie bywałem w sieci. No właśnie gdzie się wszyscy podziali w ten grudniowy wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.chello.pl 01.12.06, 21:52 jak cie nudzi to forum to zmien na inne bo sie spocisz i tez beda z twojej strony to wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 02.12.06, 00:28 ubasia5 napisała: > musisz być nieźle zakręcona ( albo wkurzona), bo ja nic nie zrozumiałam z Twojego, umieszczonego na tym forum, posta. Ale - nie poddawaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ubasia Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.chello.pl 02.12.06, 19:10 sory to mialo isc gdzie indziej i tak mi sie nie zrecznie cyklo i wyladowalo na tym forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 03.12.06, 10:30 Witam Wszystkich . Nie wiem jak Wy ale ja zaraz zasiadam przed telewizorem i będę kibicowała NASZYM aby srebro zamienili na złoto.Wiem , Wiem , że ten wpis znowu nie na temat.Już kiedyś obiecałam sobie , że nie będę tu już zaglądała. Za oknem pogoda typowo wiosenna,10 stopni a słonko świeci jak oszalałe. Jeszcze do mnie nie dochodzi,że to już zaczął się grudzień. Optymistyczne pozdrowienia dla WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 22:53 Na to wygląda, że ostatni gasi światło... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 22:59 A dlaczego światło ma zgasnąć. Może lepiej żeby się przynajmniej tliło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 23:02 To się ucieszyłem.Sądziłem, że perełki wyginęły w jakimś katakliźmie, a tu taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 23:12 Kataklizmu nie ma i chyba nie będzie ? Muszę Ci Mario powiedzieć (napisać), że czasami tu zaglądam ale nikt się długo nie oddzywał i straciłam już wszelką nadzieję. Krokodyl chyba wyjechał nad Nil , Nieperełka jest napewno bardzo zapracowana. Ludzie posty piszą , że to miejsce nie dla nas więc chciałam sobie dać spokój ale i tak Coś mnie tu przyciąga. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 23:23 Niedługo będzie można zawieszać jemiołę. Może zawieszę na monitorze........? Przychodzi turysta do domu bacy późnym wieczorem wielce strudzony -baco czy mogę u ciebie przenocować? nie lubię tylko dzieci i hałasu jaki robią, macie dzieci? -Nie, skąd, odpowiada baca, możecie spokojnie pospać. Turysta niedospany budzi się nad ranem, rumor, trzaski i wrzaski dzieciaków obudziły go do reszty. Zły wstaje i prosto do bacy. = Baco obiecaliście spokój i żadnych dzieci a tu co ... Baca- panie to nie dzieci to skurwesyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 14.12.06, 23:40 Obiecałam sobie,że już nie będę nic pisać na forum, ale wypadałoby chociaż uściskać Was (w pasie) z okazji zbliżającej się okazji!! Wesołych Świąt i żeby Mikołaj zdążył do Was przed karpiem (chyba nie lubię). P.S. A nie chcę pisać, bo mam niską odporność na zachowanie co niektórych ( ale Was lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 23:50 Witam nieperełko! Mam nadzieję , że to nie o mnie? Bo aż mnie ciarki przeszły na myśl , że mogłam kogoś urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 15.12.06, 00:05 Nie, nie o Tobie! Ani o żadnym z uczestników tego wątku. Na szczęście ten wątek nie jest zdominowany przez "chcących zaistnieć". Czytam czasami różne wypowiedzi na tym forum i nie mogę wyjść z podziwu: jak bardzo ludzie potrafią się bezinteresownie zacietrzewić i tak samo bezinteresownie dokopać innym. Może mam za małe doświadczenie? Naprawde szkoda mi czasu na udział w takich gierkach ( a właściwie grach wojennych). Chyba zacznę społecznie udzielać jakichś porad - przed Świętami jak znalazł. A tak a propos: co kupic na gwiazdkę teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.06, 00:12 Spadł mi kamień z serca , że nie chodzi tu o nikogo z "NAS" Co do prezentu to niestety Ci nie doradzę bo ja teściowej nie mam i nie spodziewam się mieć.Bo jak nawet wyjdę za mąż :) to w późnej starości i to za przemiłego niedowidzącego staruszka ha ha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 21.12.06, 22:11 Moi drodzy, których nie szukam!! Idą Święta i nie jest to żadna prawda objawiona. Z tej okazji stałym bywalcom tego forum: Perełce, Krokodylowi, Mario9975 i tym, którzy trafiają tu tylko okazjonalnie, życzę samych serdeczności. Ciepełka, smuteczkom-won, zapachu choinki-jak jeszcze nigdy do tej pory. No i oczywiście,żeby sie nie okazało,ża na Wigilię przybył tylko karp, a Mikołaj się zawieruszył.Wasza korespondentka znad morza Nie-perelka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 23.12.06, 13:59 Ja również pragnę WAM życzyć wszystkiego co naj , naj , naj !!! Prezentów aby były wzruszające i mówiące raczej o uczuciu a nie o tym na ile mnie stać.Życzę abyście nie byli sami , abyście spędzili te Święta w gronie najbliższych i najukochańszych osób. Dużo ciepła , pysznych potraw i szczerego uśmiechu na buzi. Perełka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:47 Gdy pracujemy i odpoczywamy Ii nawet wtedy, gdy grzeszymy... Pełnych pokoju świąt Bożego Narodzenia I błogosławionego Nowego Roku! życzy Wam nilowy krokodyl. Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 29.12.06, 18:39 No witam Wam wszysstkich. Jak to milo. A ,oże ktoś się ze mna spotka... Muszę się spotkać z kims z poza moich znajomych, dobrze by mi to zrobilo tak myslę omie przeczytać można w odpowiednim miejscu.No kochnani ktosliczy na sos.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 29.12.06, 19:06 te bzdury w ostatnim liscie są wynikie z alkoholu upojenia. W każdym razie proszę o propozycje miejsca spotkania się wszystkich zapoznanych z nilem,perłami i bez pereł, bo wydaje się, że może to być ciekawie dla nas. prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 30.12.06, 00:43 Ojojojoj!!Zabaniaczyło się w końcówce roku? To jutro kac-ludojad i wyrzuty sumienia Cię obudzą? Miłego przełomu roku! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wa_nilia Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.aster.pl 31.12.06, 08:02 a to sobie bałwanku, nie szukaj. Kogo to obchodzi.A jak ci się fajnie czyta wypociny, to tylko świadczy o twoim wypocinowym IQ Żeby być złośliwym, trzeba być inteligentnym :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 07.01.07, 19:52 No hej! Jak tam w Nowym Roku? Mario - kac minął? Perełka - zaglądasz tu jeszcze? Jak po Sylwestrze? Co postanowiliście zrobić niezwykłego w 2007 roku? Ja ma do .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.07, 22:46 Zaglądam tu , zagladam . Nikt nie piszę i nie chcę być natrętna. Sylwester spokojny ale bardzo udany. Postanowienia ? No cóż zawsze jakieś są ale ja mam tak słabą -silną wolę- , że nie wiem co z tego wyjdzie. Ale życzę Wszystkim (sobie też- egoistycznie) spełnienia wszystkich tych najskrytszych marzeń nawet takich z "sufitu" . A postanowienia ... jak nie w tym to w następnym roku. Zawsze jest nadzieja. Serdeczności dla czytających i piszących. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 23.01.07, 21:44 Brakuje mi Was.... Odpowiedz Link Zgłoś