Dodaj do ulubionych

a ja nikogo nie szukam

14.10.06, 23:09
ale fajnie się to czyta te wypociny
Obserwuj wątek
    • Gość: nie szukasz? Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.emirates.net.ae 17.10.06, 21:31
      no to jak mnie tu znalazles??
      • prezzzes Re: a ja nikogo nie szukam 27.11.06, 23:19
        Takich jak Ty to ze świecą... ;)
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.06, 09:49
      A ja lubię to forum , tylko mi żal , że mnie nikt nie szuka.
      Pozdrawiam : szukających i odnalezionych.
      • Gość: gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:34
        Szukam Cię Perełko:
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.06, 20:02
          Aż ulżyło mi na duszy , że jednak Ktoś taki jest.
          Pozdrawiam Cię Gościu a dlaczego podpisujesz się Gość ?
          • Gość: Gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:50
            Perełko a krokodyl może być?
            • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.06, 09:42
              Cześć Krokodylu.Mam nadzieję , że nie ronisz krokodylich łez.
              Ja niestety tak bo właśnie wychodzę do pracy.
              Pozdrowienia.
              • Gość: gość Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 07:16
                Ronię gdy Perełka wychodzi do pracy.
                Krokodyl
      • agnes_ona Re: a ja nikogo nie szukam 21.10.06, 18:16
        a ja szukam Jego..:)
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 18:47
          Ja też szukam . Na razie odnajdują mnie Oni ale nie całkiem wolni i to mi się
          nie podoba .Nadzieja mnie nie opuszcza .Może kiedyś ? A może nigdy ?
          Któż to wie?
    • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 20.10.06, 22:00
      Fajnie, czuć miętę...
      • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 16:48
        A jeszcze lepiej czuć miętę przez rumianek. !!!
        • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 19:54
          Perełko, Jakiś Mario się kręci koło Ciebie,coś mówi o mięcie, chyba go połknę.
          • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 20:06
            Krokodylu a może Mario przechodzi grypę i nie czuje zapachu ani smaku np.mięty?
            A ja właśnie teraz się super relaksuję bo słucham nowej płyty Rozynka.
            • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:41
              Coś mi się wydaje,że raczej ma problemy gastrologiczne i wszędzie czuje miętę. A
              niech chłop się wyleczy.Zazdroszczę Ci relaksu z Rozynkiem.
              • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.06, 21:02
                Może Mu zamówić wizytę domową ?
                A relaksu nie zazdrość.Krokodylku przecież też się możesz relaksować , może
                nie przy głosie Rozynka ale np. jakiejś ulubionej(ładnej)piosenkarki.Ja
                przerywam słuchania nostalgicznych piosenek bo na II jest kabaret . Ciekawe czy
                będzie choć trochę zabawnie ?
                • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:41
                  Perełka poszła na kabaret i do dziś jej nie ma.
                  • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 26.10.06, 12:48
                    Pewnie wyszła na filiżankę mięty!!!
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.06, 20:58
      Jesteście bardzo dowcipni !
      Wyobraźcie sobie , że piłam miętę podczas oglądania kabaretu.Ha HA
      Ja z was nie kpię. :-)
      • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:11
        Myślałem, że zginęłaś w paszczy innego krokodyla.
        Miły powrót.
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 08:32
      Boję się , że ten krokodyl mógł by mieć niestrawności.
      Nie każdy krokodyl jest przyjazny.
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 28.10.06, 14:53
        Wypraszam sobie. Nie jestem żadnym krokodylem!!!
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 15:49
      Mario ja nie wiem kogo Krokodyl miał na myśli ?
      Chyba sam by coś "chłapną" , mam tylko nadzieję,że dzieli nas spora odległość
      bo aż strach !!!!!!!!! :-O
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 28.10.06, 18:56
        Otóż droga perełko... miał na myśli po prostu innego krokodyla.
        A ja jestem zwyczajnym bykiem zodiakalnym.
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.06, 21:25
      No Mario nie wiem czy jesteś takim "zwykłym bykiem".Napewno nie.
      Ciekawe czy Twój charakter współgra z zodiakalnym Bykiem.
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 30.10.06, 08:49
        Zupełnie zwyczajny byk. W dodatku tak obliczony z wydatkami, że nie starzca do
        1-go. Byk w tej chwili jest chory i siedzi w domu.Nie życzę nikomu takiego
        łamania w kościach.
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 30.10.06, 15:32
      Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Nasmaruj się "końską maścią" pomaga w 100%.
      Pozdrawiam. :)
      • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:27
        Witajcie
        Perełko nawet byka potrafisz powalić.
        A potem doradzasz końską maść.
        Wracaj do zdrowia stary.
        Pozdrawiam
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 30.10.06, 21:47
      Krokodylu jak Cię nie ma to na jakiś dłuższy czas a jak się pojawiasz to zawsze
      wypalisz coś z grubej rury.Kogo to ja niby i czym powaliłam ?
      Zostawiam Was samych , pogadajcie sobie .Paaaaaaaaaaaa............
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 01.11.06, 12:04
        dzieki krokodylu za życzenie wyzdrowienia.
        Perełka, chyba Cię poniosło. Tak przy okazji co to za "końska maść" w mojej
        okolicy nie słyszałem o takiej. czy to jakieś zioła, sadło z konia czy coś takiego?
        • Gość: skarbeczka .szczescia szukam..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.06, 13:49
          A ja szukam szczescia ,moze tutaj znajde?
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 05.11.06, 14:38
      Szczęście , rzecz względna-zależy kogo co uszczęśliwia.
      Jedni potrzebują miolionów pln a drugim wystarcza widok wschodu słońca.
      Ja wolę to drugie (z kimś drugim), ale ....
      Niestety zawsze jest jakieś ale !!!
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 06.11.06, 00:17
        Skarbeczku to nie takie łatwe, ale próbuj. Perełka, miło mi że poczekałaś.
        Pozdrowienia dla Perełki.A może perełka to nie to forum? Może bardziej pasowałby
        flirt. a z resztą czy bez reszty...
        mimo wszystko co to za maść? Końska...
        • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:08
          Witam Wszystkich milusińskich.
          Widzę,że się zaludniło, wróciła moja ulubiona Perełeczka.Witam Cię nie chciałem
          Cię obrazić, trzasnęłaś drzwiami i tyle było Cię widać.Przepraszam.
          Tak to bywa z krokodylami.Skarbeczek no no.
          Pozdrawiam
          krokodyl
          • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:47
            fajnie jest poczytać jak się przerzucacie postami. Dialog się (nomen omen)
            perli i lepiej się człowiekowi robi w listopadzie.
            P.S. jestem zodiakalnym Bykiem
            • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 06.11.06, 17:42
              Może harbaty z cytryną.Pycha!!!
              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 21:36
                A ta herbata to dla kogo?
                • Gość: Wozak Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.vc.shawcable.net 06.11.06, 22:17
                  Dla -KONIA-
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 22:22
      Witam!
      1-Jak jest miło , że Wszyscy się przebudzili,a już myślałam ,że zapadliście w
      sen zimowy a tu niespodzianka nawet Krokodyl się ożywił.Super.
      2-A teraz z innej beczki :maść końska sprzedawana jest na targowiskach jako
      maść rozgrzewającą i kojąca ból.Podobno bardzo skuteczna.Mario ja wcale nie
      chciałam być niegrzeczna , chciałam Ci doradzić dobre lekarstwo :(
      3-czy to że wspomniałam o zachodacg słońca świadczy o flircie ?
      4- nie perełko dlaczego jesteś nie perełką a nie kim innym czy to jakiś
      przytyk :)
      SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAM a jak flirt to i PRZESYŁAM CAŁUSKI.PA.

• Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 22:47
        No nie! Jaki przytyk? Po prostu chciałam dać wyraźnie do zrozumienia,że ja to
        ja.
        Podoba mi się Wasz dowcip, cięte jęzory i z nich płynące riposty. A że mam
        podobny styl - nie chciałam aby nas pomylono ( i przy tym loginie zostanę).
        Całuski są o.k. - to i ode mnie macie parę (cenne, znad morza...)
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 22:58
          Bo nie-perełko kto się czubi ten się lubi i to podobno stwierdzono naukowo.
          Może źle się wyraziłam ,że przytyk ale to dziwnie brzmi bo jak nie ktoś to kto.
          Jakbym podpisała się np.fajna to Ty pisałabyś nie-fajna?
          Może czegoś nie kumam.Chyba na pewno!
          Jaka pogoda nad morzem ?
          • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 23:09
            No nie! Nie-fajna nie napisałabym! Za nic! Ale już nic nie będę zmieniać, bo
            mnie jeszcze nie poznasz :))Nad morzem? Wieje jak...(uwielbiam sztorm i plażę o
            tej porze roku-bez turystów to ma dopiero urok).
            A z tą końską maścią to prawda? Jak myślisz czy krokodyle i inne męskie
            osobniki z tego forum przestraszyły się tej kuracji? (lepsza chyba końska niż
            maść na szczury!)
            • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 06.11.06, 23:25
              PROSZĘ NAPRAWDĘ MI UWIEŻCIE KOŃSKA MAŚĆ TO LEKARSTWO !!! Bez podtekstów.
              No a teraz paciorek,siusiu i spać.
              Ostatnio lubię spać za nic nie pamiętam co mi się śni ale budzę się
              uśmiechnięta.Myślę,że na te moje sny ma wpływ mój ukochany Księżyc(ten na
              niebie oczywiście)Bo znowu mnie posądzą o flirt.A z resztą lub bez reszty co mi
              tam ....
              :)
              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 06.11.06, 23:31
                no to dobranoc Perełko!
                A ja jeszcze popracuję, jutro mam ciężki dzień, ale lubię to co robię....
                ( a herbatki nikt nie podał....tej z cytryną...Faceci są na pewno z Marsa)
                • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 08:40
                  czuję ten zapach morskiej bryzy i wiatr chłoszczący twarz...
                  • Gość: skarbeczka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.06, 09:38
                    ....moim szczesciem mozesz byc Ty mario9975 o ile perelka pozwoli mi Ci odbic:-)
                    • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 14:40
                      perrełka, mam zezwolenie?
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:15
      Mario !!!
      Dlaczego ja nic o tym nie wiedziałam , że TY jesteś lub byłeś mój.
      Taka strata ...
      Nie wiem czym ukoję mój ból.
      Ale życzę Wam szczęścia moi drodzy.
      Idę do ciemnego kąta popłakać i nie wiem kiedy się odezwę,może dopiero wtedy
      jak ocean moich łez wyschnie.
      Pa ;)
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 19:18
        Dostanę pisemne potwierdzenie?
        najlepiej z pieczątką
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:24
          Hej Mario!
          Jak widzisz już mi przeszło.
          Potwierdzenie dostaniesz na piśmie oczywiście za odpowiednią opłatą.

• mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 19:26
            To bardzo dobrze, wiesz z nieoficjalnego związku trzeba się wyrejestrować,
            wymeldować itd.
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 19:34
      I o to właśnie chodzi.Nie byliśmy zameldowani a już jesteśmy wymeldowani .
      Jak wszyscy są zadowoleni to super.
      A teraz robię sobie przerwę na kawę.
      Narazie.
      • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:04
        • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:06
          Perełko to chyba nie jest dobre miejsce dla Ciebie.
          • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 07.11.06, 21:22
            cześć krokodyl, jak widzisz zdążyłem się już wymeldować
            pozdrowienia!
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 07.11.06, 21:57
      Ludzie jak Wy myślicie , że to co ja tu piszę traktuję poważnie to naprawdę nie
      macie poczucia humoru za grosz !!!!!!!!!!
      Szkoda ,że nie słychać mojego śmiechu .
      Czasami się kogoś prowokuje żeby zobaczyć reakcję a Wy tacy poważni.
      Pozdrawiam , bawcie się dobrze.
      Krokodylu - znikam na twoje życzenie.
      I znowu potraktujesz to bardzo poważnie.
      Ludzie trochę a może bardzo dużo luzu Wam życzę.Życie jest takie pogmatwane ,
      tragiczne i ciężkie więc jeżeli mamy sekundę aby się zapomnieć to róbmy to.
      Poważnie wyszło ale więcej już nie będzie...
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 08.11.06, 10:03
        No to z perełką sprawa jasna. Dzień dobry Perełko!
        Można się jeszcze raz zarejestrować?
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.06, 22:05
          A po co ?
          • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 09.11.06, 18:58
            Jakto po co?
            Żeby otrzymać całuski
            • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 19:34
              No to przesyłam :
              CMOK , CMOK !!!
              • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 09.11.06, 19:44
                kto sie czubi ten się lubi
                • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.06, 21:16
                  Szczera prawda.
                  • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 09.11.06, 21:20
                    No hej! Widzę,że wymiana uprzejmości kwitnie. Byłam ciekawa czy wątek jeszcze
                    się tli i nie zawiodłam się...A tak w ogóle: wszyscy zdrowi?
                    • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 09.11.06, 21:51
                      Witam energiczną nie-perełkę. Zdrów już zdrów ale męczy mnie kaszel.
                      masz na to jakiś specyfik?
                      • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 09.11.06, 22:38
                        reklam nie oglądasz? Flavamed albo inny szamański wynalazek.
                        Ja stosuję: mucosolvan, tymianek+podbiał (pastylki) i neoazarin.
                        Rzadko pomaga,ale spróbować warto.
                        ( to aż tak widać? Moją energię?)Zdrowiej szybko, bo wszystkie się z żalu
                        pobeczymy :))
                        • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 11.11.06, 12:22
                          Pytanie za 100pkt. Czy można zainicjować i poprowadzić romans przez internet
                          oraz zakończyć go z powodzeniem?
                          • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 16:53
                            można, ale po co?
                            • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 12.11.06, 22:50
                              Gość portalu: nie-perełka napisał(a):

> można, ale po co?
                              I w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na-raz
                              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 23:51
                                jakaś "samotność w sieci"? czy mi się tylko wydaje?
                                • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 12.11.06, 23:55
                                  Cos Ty! po prostu nie mogę zasnąć!
                                  • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 12.11.06, 23:59
                                    ciepłe mleko, nudna lektura i....odjazd
                                    • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:03
                                      Nie cierpię mleka tym bardziej ciepłego. Nudnej lektóry nie tknę. Wtedy jest
                                      Kryzys...
                                      idziesz jutro do pracy?
                                      • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:05
                                        Idę (powinnam chyba udać się? na spoczynek...)
                                      • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:07
                                        zawsze możesz postudiować wyniki wyborów-sen dopadnie Cię na pewno!
                                        • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:12
                                          na codzień jestem ciekaw polityki, w tej chwili nie.Starczy, że poznałem ogólne
                                          wyniki. Nie zapraszałem Ciebie wcale do spania, próbowałem wyrazić troskę o Twój
                                          nastepny dzień.Niech będzie przyjemny i sloneczny
                                          • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:16
                                            dzięki i vice versa, ale na słońce to chyba nie ma co liczyć ( zamiast wyników
                                            wyborów oglądałam prognozę pogody)
                                            • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:19
                                              I jak to się mimo ciemnej nocy - ciepło zrobiło
                                              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:23
                                                i wątek nadal się snuje ( a może snuje się osnowa? kiepska ze mnie tkaczka, ale
                                                jest miło)
                                                • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 13.11.06, 00:30
                                                  Widzę zmęczenie na Twej twarzy
                                                  W takim razie dobranoc
                                                  • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 13.11.06, 00:33
                                                    Prorok jakiś? Jakie zmęczenie?! Ale dobranoc...
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 15.11.06, 22:27
      Chłopaki jakie wrażenia po meczu ?
      • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 15.11.06, 23:16
        tylko chłopaków pytasz?
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.06, 00:08
          Mało która kobieta interesuje się - lubi oglądać mecze.
          • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:18
            oglądałam,oglądałam - w towarzystwie prawdziwego Belga (to był dopiero
            hardcore!)
            • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 09:50
              Oglądałem mecz tylko do strzelonej bramki a potem "wpadałem" na mecz
              kontrolując sytuację. Nie przepadam za naszą współczesną piłką.
              Możesz opisać krótko ten hardcore z belgiem?
              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:04
                no co będę mówić - nie pobeczał sie wprawdzie,ale powiedział,że ma kartę
                stałego pobytu w Polsce i utożsamia się z nami ( nie wiem - przyjąć go do
                społeczności polskich kiboli?)
                • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 10:28
                  Miał chyba rozdwojenie jaźni...
    • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 16.11.06, 11:01
      Pozdrowienia dla wszystkich perełek oraz antyperełek, krokodyla też, bo coś mi
      się wydaje , że krokodyl na dłużej zanurzył się w Nilu...
      Nie będzie mnie ze dwa dni, może piątek wieczór!
    • eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 21.11.06, 16:59
      gdzie sie wszyscy podziali?
      • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.06, 21:55
        Nie czytałaś/łeś wpisu :poważnego: , że moderator takim jak My piszącym o
        niczym ma zakazać pisania TUTAJ .Może ma rację.
        Nie mam ochoty pisać bo mam w sercu smutek.
        Bo mieszkam na ukochanym Śląsku gdzie stała się tragedia z powodu wypadku w
        kopalni.....
        • eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 21.11.06, 22:34
          Hej, to ja nie-perełka. Też mi smutno chociaż mieszkam nad Bałtykiem. Czytałam
          wpis "poważnego", ale nie bardzo rozumiem dlaczego jemu to przeszkadza. My
          przecież nikogo nie szukamy...
          Może przeniesiemy się na inne forum? Jak już przeżyjesz swój smutek? Ściskam
          ciepło...
          • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 13:22
            Miałem niechęć do komputera.Ale już jestem. Witam Was.
            Myślę, że nasza korespondencja nikomu nie przeszkadza, tym bardziej, że pod
            przewrotnym tytułem - a ja nikogo nie szukam- kryje się coś zupełnie na opak.
            Jak macie pomysł na inne forum to jestem za. Tak poza tym to mam dalszą rodzinę
            w Rudzie Śląskiej, nawet kogoś kto tam pracuje.
            • eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 16:19
              noże coś na "pogawędkach" czy te "pogaduszkach"?
            • eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 16:22
              miało być "może" i "też" . Nie-perełka
              • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 24.11.06, 18:41
                a gdzie te pogaduszki lub pogawędki?.Ja czsem udzielam się w wolnych chwilach na
                forum gazety dla dorisłych - flirt i rozmowa, czasem jest tam niezły odjazd,
                zresztą sprawdź jesli chcesz
                • eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 25.11.06, 11:36
                  Sorry, ale chyba nie jestem zwolenniczką ...
                  • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 26.11.06, 13:03
                    no to może pozostańmy na tym co jest teraz.Ostatnio mniej korzystam z netu.
                    Jestem po imprezie, i jeśli wiesz co czuje człowiek który co nieco wypił...
                    Spacer na plaży dobrze by mi zrobił, ach , cholera naprawdę za daleko na spacer.
                    Rozumiem że sprawdzałaś to forum, ale chyba nie przyjrzałaś się pierwszemu z
                    listy to jest flirt i rozmowa.
                    Trochę to niuporządkowane no ale jestem po imprezie!!!!!!!
                    • Gość: eska58 Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 26.11.06, 17:25
                      No właśnie wróciłam ze spaceru nad morzem. Cudnie - dawno nie było tak ładnie w
                      listopadzie. Jak tam kac - ludojad? Ja też jestem po imprezie, ale delikatnie...
                      (dzisiaj robiłam za kierowcę). Pozdrawiam
                      • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:10
                        Witam
                        Co słychać? gdzie jest Perełka?
                        • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 01.12.06, 18:38
                          Dobry wieczór krokodylu. Ostatni nie bywałem w sieci. No właśnie gdzie się
                          wszyscy podziali w ten grudniowy wieczór?
    • Gość: xxx Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.chello.pl 01.12.06, 21:52
      jak cie nudzi to forum to zmien na inne bo sie spocisz i tez beda z twojej
      strony to wypociny
    • ubasia5 Re: a ja nikogo nie szukam 01.12.06, 21:53

• eska58 Re: a ja nikogo nie szukam 02.12.06, 00:28
        ubasia5 napisała:

> musisz być nieźle zakręcona ( albo wkurzona), bo ja nic nie zrozumiałam z
        Twojego, umieszczonego na tym forum, posta. Ale - nie poddawaj się!
      • Gość: ubasia Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.chello.pl 02.12.06, 19:10
        sory to mialo isc gdzie indziej i tak mi sie nie zrecznie cyklo i wyladowalo na
        tym forum pozdrawiam
    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 03.12.06, 10:30
      Witam Wszystkich .
      Nie wiem jak Wy ale ja zaraz zasiadam przed telewizorem i będę kibicowała
      NASZYM aby srebro zamienili na złoto.Wiem , Wiem , że ten wpis znowu nie na
      temat.Już kiedyś obiecałam sobie , że nie będę tu już zaglądała.
      Za oknem pogoda typowo wiosenna,10 stopni a słonko świeci jak oszalałe.
      Jeszcze do mnie nie dochodzi,że to już zaczął się grudzień.
      Optymistyczne pozdrowienia dla WSZYSTKICH.
      • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 22:53
        Na to wygląda, że ostatni gasi światło...
        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 22:59
          A dlaczego światło ma zgasnąć.
          Może lepiej żeby się przynajmniej tliło ;)
          • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 23:02
            To się ucieszyłem.Sądziłem, że perełki wyginęły w jakimś katakliźmie, a tu taka
            niespodzianka.
            • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 23:12
              Kataklizmu nie ma i chyba nie będzie ?
              Muszę Ci Mario powiedzieć (napisać), że czasami tu zaglądam ale nikt się długo
              nie oddzywał i straciłam już wszelką nadzieję.
              Krokodyl chyba wyjechał nad Nil , Nieperełka jest napewno bardzo zapracowana.
              Ludzie posty piszą , że to miejsce nie dla nas więc chciałam sobie dać spokój
              ale i tak Coś mnie tu przyciąga.
              Pozdrawiam serdecznie!
              • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 14.12.06, 23:23
                Niedługo będzie można zawieszać jemiołę. Może zawieszę na monitorze........?
                Przychodzi turysta do domu bacy późnym wieczorem wielce strudzony
                -baco czy mogę u ciebie przenocować? nie lubię tylko dzieci i hałasu jaki robią,
                macie dzieci?
                -Nie, skąd, odpowiada baca, możecie spokojnie pospać.
                Turysta niedospany budzi się nad ranem, rumor, trzaski i wrzaski dzieciaków
                obudziły go do reszty. Zły wstaje i prosto do bacy.
                = Baco obiecaliście spokój i żadnych dzieci a tu co ...
                Baca- panie to nie dzieci to skurwesyny!!
              • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 14.12.06, 23:40
                Obiecałam sobie,że już nie będę nic pisać na forum, ale wypadałoby chociaż
                uściskać Was (w pasie) z okazji zbliżającej się okazji!! Wesołych Świąt i żeby
                Mikołaj zdążył do Was przed karpiem (chyba nie lubię).
                P.S. A nie chcę pisać, bo mam niską odporność na zachowanie co niektórych ( ale
                Was lubię)
                • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 14.12.06, 23:50
                  Witam nieperełko!
                  Mam nadzieję , że to nie o mnie?
                  Bo aż mnie ciarki przeszły na myśl , że mogłam kogoś urazić.
                  • Gość: nie-perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 15.12.06, 00:05
                    Nie, nie o Tobie! Ani o żadnym z uczestników tego wątku. Na szczęście ten
                    wątek nie jest zdominowany przez "chcących zaistnieć". Czytam czasami różne
                    wypowiedzi na tym forum i nie mogę wyjść z podziwu: jak bardzo ludzie potrafią
                    się bezinteresownie zacietrzewić i tak samo bezinteresownie dokopać innym. Może
                    mam za małe doświadczenie? Naprawde szkoda mi czasu na udział w takich
                    gierkach ( a właściwie grach wojennych). Chyba zacznę społecznie udzielać
                    jakichś porad - przed Świętami jak znalazł.
                    A tak a propos: co kupic na gwiazdkę teściowej?
                    • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.06, 00:12
                      Spadł mi kamień z serca , że nie chodzi tu o nikogo z "NAS"
                      Co do prezentu to niestety Ci nie doradzę bo ja teściowej nie mam i nie
                      spodziewam się mieć.Bo jak nawet wyjdę za mąż :) to w późnej starości i to za
                      przemiłego niedowidzącego staruszka ha ha !!!
                      • Gość: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 21.12.06, 22:11
                        Moi drodzy, których nie szukam!! Idą Święta i nie jest to żadna prawda
                        objawiona. Z tej okazji stałym bywalcom tego forum: Perełce, Krokodylowi,
                        Mario9975 i tym, którzy trafiają tu tylko okazjonalnie, życzę samych
                        serdeczności. Ciepełka, smuteczkom-won, zapachu choinki-jak jeszcze nigdy do
                        tej pory. No i oczywiście,żeby sie nie okazało,ża na Wigilię przybył tylko
                        karp, a Mikołaj się zawieruszył.Wasza korespondentka znad morza Nie-perelka.
                        • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 23.12.06, 13:59
                          Ja również pragnę WAM życzyć wszystkiego co naj , naj , naj !!!
                          Prezentów aby były wzruszające i mówiące raczej o uczuciu a nie o tym na ile
                          mnie stać.Życzę abyście nie byli sami , abyście spędzili te Święta w gronie
                          najbliższych i najukochańszych osób.
                          Dużo ciepła , pysznych potraw i szczerego uśmiechu na buzi.
                          Perełka.
                          • Gość: krokodyl Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 14:47
                            Gdy pracujemy i odpoczywamy
                            Ii nawet wtedy, gdy grzeszymy...
                            Pełnych pokoju świąt Bożego Narodzenia
                            I błogosławionego Nowego Roku!
                            życzy Wam nilowy krokodyl.
                          • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 29.12.06, 18:39
                            No witam Wam wszysstkich.
                            Jak to milo. A ,oże ktoś się ze mna spotka...
                            Muszę się spotkać z kims z poza moich znajomych, dobrze by mi to zrobilo tak myslę
                            omie przeczytać można w odpowiednim miejscu.No kochnani ktosliczy na sos....
                            • mario9975 Re: a ja nikogo nie szukam 29.12.06, 19:06
                              te bzdury w ostatnim liscie są wynikie z alkoholu upojenia.
                              W każdym razie proszę o propozycje miejsca spotkania się wszystkich zapoznanych
                              z nilem,perłami i bez pereł, bo wydaje się, że może to być ciekawie dla nas.

prawda!!!
                              • Gość: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 30.12.06, 00:43
                                Ojojojoj!!Zabaniaczyło się w końcówce roku? To jutro kac-ludojad i wyrzuty
                                sumienia Cię obudzą? Miłego przełomu roku!
    • Gość: wa_nilia Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.aster.pl 31.12.06, 08:02
      a to sobie bałwanku, nie szukaj. Kogo to obchodzi.A jak ci się fajnie czyta
      wypociny, to tylko świadczy o twoim wypocinowym IQ
      Żeby być złośliwym, trzeba być inteligentnym :P
    • Gość: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 07.01.07, 19:52
      No hej! Jak tam w Nowym Roku? Mario - kac minął? Perełka - zaglądasz tu jeszcze?
      Jak po Sylwestrze? Co postanowiliście zrobić niezwykłego w 2007 roku? Ja ma
      do ....
      • Gość: perełka Re: a ja nikogo nie szukam IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.07, 22:46
        Zaglądam tu , zagladam .
        Nikt nie piszę i nie chcę być natrętna.
        Sylwester spokojny ale bardzo udany.
        Postanowienia ?
        No cóż zawsze jakieś są ale ja mam tak słabą -silną wolę- , że nie wiem co z
        tego wyjdzie.
        Ale życzę Wszystkim (sobie też- egoistycznie) spełnienia wszystkich tych
        najskrytszych marzeń nawet takich z "sufitu" .
        A postanowienia ... jak nie w tym to w następnym roku.
        Zawsze jest nadzieja.
        Serdeczności dla czytających i piszących. : )
        • Gość: nie-perelka Re: a ja nikogo nie szukam IP: 195.136.49.* 23.01.07, 21:44
          Brakuje mi Was....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka